2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897571 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Samet Ç kartal kardeşim anlamadığın şey şu; senin golcüye mi ihtiyacın var? o zaman onu anlat, onu söyle, onun alınmadığını eleştir. bize ne forvetlerinin gol kralı olup olmamasından? rakiplerin forvetleri gol kralı olmasa ha iyi o zaman biz de orta halli bir golcü alalım mı diyeceğiz bu mantığa göre? zaten bizim hali hazırda iyi bir golcüye ihtiyacımız var bu rakibin golcüleriyle alakalı değil ki.
Zafer biryol da gol krali olarak gelmişti:)

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

ne dedim armağan ne biz şampiyon olduğumuz için büyük olduk nede bir başkası şampiyon olduğu için büyük oluyor.
biz o şampiyonlukları gördük sen bilirmisin bilmem o kibrit çak kampanyalarınıda gördük bu gün bu ezik muhabbetini yapanlar
demekki o zaman yaşasalardı bittik öldük diye kendilerini köprüden atardı ne o zaman büyüklüğümüzden bir şey kaybettik ne şimdi kaybediyoruz
sözüne katılıyorum Beşiktaş Türkiyenin en büyük kulübüdür ama bugün en başarılı takımı olamayabilir
bunlar göreceli şeylerdir değişkenler vardır hiç bir takım sürekli başarılı olamaz ama bunlar büyüklük kavramıyla ölçülmez
benim söylemek istediğim burda Beşiktaşın büyüklüğü tartışmaya açık değildir
ben daha başlamamış sezonda 3. olduk diyen ezik taraftar istemiyorum.
bu forumda yazan Beşiktaşlı gibi yazacak kendi oyuncumuza kötü laf etmeyecek hakaret eleştiri değildir aşağıladığın kendi takımın
bizim şurda konuştuğumuz üslupta renkliler konuşmuyor bizim hakkımızda şu iki günde bu forumdan 3 kişi atıldı
ve Beşiktaşlı gibi konuşmayan hiç kimseyi bu forumda istemiyoruz. Eleştiri yapılır sen her zaman yapıyorsun hiç müdahale ettimmi
en fazla dalga geçerim espirisine ama bu bahsettiğim böyle bir şey değil Daha Beşiktaşlı olmanın ne olduğunu kavramamış insanlar
burda Beşiktaşın büyüklüğünü tartışıyor @Armağan Bozkurt  her kes haddini bilecek burası çiftlik değil Beşiktaşın adını taşıyan bir yerde kendilerine
çeki düzen verecekler

abi benim babam 56 yaşında, senden büyük. beşiktaş'ı tutmaya başladığı sezon beşiktaş küme düşmemeye oynamış, zaten o fareli soyunma odası falan meşhur. onlardan etkilenmiş, takımın haline üzülüp beşiktaş'ı tutmuş.

ancak benim babam sizin nesliniz şanssız diyor. bizim dönemde feneri yenmek hayatın olağan akışıydı diyor. şampiyon olmak çok normal geliyordu diyor, zaten öyle olması gerekiyor diye düşünürdük diyor. mesela benim babam bana hiç metin-ali-feyyaz'ı anlatmadı ben çocukken. bana şerefli ikincilikleri, bir de o meşhur fareli soyunma odasını anlattı. o şampiyonlukların üst üste geldiği dönem ona normal gelmiş. hatta "her sene şampiyon veya ikinci oluyorduk, her maç aynı oynuyorduk, maçı öyle veya böyle 1-0 bitiriyorduk. çok sıkıcıydı." diyor.

benim beşiktaşlı olma sebebim şerefli ikinciliklerdir. arkasında hiçbir başarı hikayesi yoktur. babam bana beşiktaş'ı tut diye hiçbir baskı yapmadı ve hatta ben çocukken çok üzülüyorum diye dayımla birlikte (dayım fenerlidir) fenerbahçe'yi tut sen en iyisi demişliği vardır.
biz ilkokuldayken galatasaray uefa kupasını kazandı ve beşiktaşlı, fenerbahçeli arkadaşlarımızın yarısı galatasaray'ı tutmaya başladı. ben ağlaya ağlaya beşiktaş'tan galatasaray'a dönen bir çocuğa saldırdığımı hatırlarım. :) ertesi sene gs jardel'i aldı. arkadaşlarımızda hava 1500'dü. tabii haklılardı, adam gol makinesiydi. biz, bizim de pascal'ımız var dedik.

sonra yüzüncü yılımızda şampiyon olduk. "8 sene sonra şampiyon oldunuz." dediler. ertesi sene lige yine fırtına gibi başladık, bu sefer bizim dönek arkadaşlarımız "ya ben aslında beşiktaşlıyım." demeye başladı. sonra ne oldu? o çocuk yaşta futbolda görebileceğimiz en iğrenç sezonlardan birisine tanık olduk! beşiktaş'ın o sezon şampiyon olamayacağının hemen hemen garantilendiği, puan kaybettiği bir maçı dışarıda izliyorduk. fenerli bir herifin o maçtan sonra sırıtarak "artık fenerbahçe devri başlıyor, sizin devriniz bitti." demesi hala hafızamdadır.

sonra işte demirören geldi. babamla beraber gideceği günü bekledik. ama bu adamı hep birileri savunuyordu aynı şimdiki gibi. bildiğiniz üzere bu 8 sene bizim için hüsranla geçti. yani şunu söylemek istiyorum saygıdeğer abim, sizin yaş gurubunuzu kapsayan döneme bir isim koyacaksak adı yokluk olur. bizimkisine bir isim koyacaksak adı hayal kırıklığı olur. yoklukta kabullenirsin, hayal kırıklığında ise isyan edersin.

Çevrimdışı Kadir G.

Madrid dediğimiz takım 4 kupa almış teknik adamını ertesi sene başarısız oldu diye gönderebiliyor. Beşiktaşın ölçeği o değil Türkiye ligi şampiyonluğuysa amacına ulaşamadığı her sene başarısızdır diğer tüm etmenlerden bağımsız olarak.

Çevrimdışı Gorgaze

Bu N'Doye ,burak ve bakambu karışımını gibi sanki hakıszmıyım :)
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Türkay

Dinipro'lu.

Katılmıyorum deme; atletik ve görece seri olması hiçbir şey değiştirmez.

Oyun içinde pozisyonunu kaybediyor ve dalıyor.

Önde oyunda tercih edebilirsin fakat zafiyetlerine de katlanmalısın.

Partneri süpürücü bir stoper olmalı.

Ersan olmaz mı :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç kartal kardeşim anlamadığın şey şu; senin golcüye mi ihtiyacın var? o zaman onu anlat, onu söyle, onun alınmadığını eleştir. bize ne forvetlerinin gol kralı olup olmamasından? rakiplerin forvetleri gol kralı olmasa ha iyi o zaman biz de orta halli bir golcü alalım diyeceğiz bu mantığa göre? zaten bizim hali hazırda iyi bir golcüye ihtiyacımız var bu rakibin golcüleriyle alakalı değil ki.
Abi rakiplerin forvetlerinin gol kralı olup olmamasının benim içinde bir önemi yok ama ben sadece neden rakiplerin kadrosu ile kendi kadromuzun karşılaştırılmasına bu denli karşı çıkan kitlenin amacını öğrenmek istiyorum.Sonuçta şampiyon olmak istiyorsan elinde rakiplerinin kadrolarından daha iyisi olmak zorunda veya denk bir kadro olmak zorunda. İnsanlarında bunu göz önünde bulundurarak eldeki kadroyu rakiplerin kadroları ile karşılaştırması gayet normal bir şey bunun neden bu kadar büyütüldüğünü hiçbir zaman anlamadım özellikle burada çok yapılıyor bu olay sonuçta kendimizle yarışmıyoruz rakiplerimiz var ve onlarla yarışıyoruz.

Çevrimdışı ayayhan

N'doye milli takım 34 maç 9 gol
demba ba             22 maç 4 gol

aynı yaşta aynı milli takımdan 2 futbolcu istatsitigi,

bu açıdan bakarsan hangisi tercih edilir

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Demba ba nin isimsizi ama onun kadar is yapacak tarzda olanı aslinda özeti bu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:39:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
abi benim babam 56 yaşında, senden büyük. beşiktaş'ı tutmaya başladığı sezon beşiktaş küme düşmemeye oynamış, zaten o fareli soyunma odası falan meşhur. onlardan etkilenmiş, takımın haline üzülüp beşiktaş'ı tutmuş.

ancak benim babam sizin nesliniz şanssız diyor. bizim dönemde feneri yenmek hayatın olağan akışıydı diyor. şampiyon olmak çok normal geliyordu diyor, zaten öyle olması gerekiyor diye düşünürdük diyor. mesela benim babam bana hiç metin-ali-feyyaz'ı anlatmadı ben çocukken. bana şerefli ikincilikleri, bir de o meşhur fareli soyunma odasını anlattı. o şampiyonlukların üst üste geldiği dönem ona normal gelmiş. hatta "her sene şampiyon veya ikinci oluyorduk, her maç aynı oynuyorduk, maçı öyle veya böyle 1-0 bitiriyorduk. çok sıkıcıydı." diyor.

benim beşiktaşlı olma sebebim şerefli ikinciliklerdir. arkasında hiçbir başarı hikayesi yoktur. babam bana beşiktaş'ı tut diye hiçbir baskı yapmadı ve hatta ben çocukken çok üzülüyorum diye dayımla birlikte (dayım fenerlidir) fenerbahçe'yi tut sen en iyisi demişliği vardır.
biz ilkokuldayken galatasaray uefa kupasını kazandı ve beşiktaşlı, fenerbahçeli arkadaşlarımızın yarısı galatasaray'ı tutmaya başladı. ben ağlaya ağlaya beşiktaş'tan galatasaray'a dönen bir çocuğa saldırdığımı hatırlarım. :) ertesi sene gs jardel'i aldı. arkadaşlarımızda hava 1500'dü. tabii haklılardı, adam gol makinesiydi. biz, bizim de pascal'ımız var dedik.

sonra yüzüncü yılımızda şampiyon olduk. "8 sene sonra şampiyon oldunuz." dediler. ertesi sene lige yine fırtına gibi başladık, bu sefer bizim dönek arkadaşlarımız "ya ben aslında beşiktaşlıyım." demeye başladı. sonra ne oldu? o çocuk yaşta futbolda görebileceğimiz en iğrenç sezonlardan birisine tanık olduk! beşiktaş'ın o sezon şampiyon olamayacağının hemen hemen garantilendiği, puan kaybettiği bir maçı dışarıda izliyorduk. fenerli bir herifin o maçtan sonra sırıtarak "artık fenerbahçe devri başlıyor, sizin devriniz bitti." demesi hala hafızamdadır.

sonra işte demirören geldi. babamla beraber gideceği günü bekledik. ama bu adamı hep birileri savunuyordu aynı şimdiki gibi. bildiğiniz üzere bu 8 sene bizim için hüsranla geçti. yani şunu söylemek istiyorum saygıdeğer abim, sizin yaş gurubunuzu kapsayan döneme bir isim koyacaksak adı yokluk olur. bizimkisine bir isim koyacaksak adı hayal kırıklığı olur. yoklukta kabullenirsin, hayal kırıklığında ise isyan edersin.

Çok güzel bir anlatım olmuş, eline sağlık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

N'doye milli takım 34 maç 9 gol
demba ba             22 maç 4 gol

aynı yaşta aynı milli takımdan 2 futbolcu istatsitigi,

bu açıdan bakarsan hangisi tercih edilir
Zaten sow ve demba bunun yedegi

Çevrimdışı atalay

Ersan olmaz mı :D

Rhodolfo olur ve olacak.

Pozisyon bilgisi ile Rhodolfo kapatır o açıkları.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:41:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Sonuçta şampiyon olmak istiyorsan elinde rakiplerinin kadrolarından daha iyisi olmak zorunda veya denk bir kadro olmak zorunda. İ

Burası hiç doğru değil Samet.

2008-09'da da 2002-03'te de bizim kadaromuz daha zayıftı. Kazandıkça takım oldu ve daha iyi kadro oldu.

Şampiyon olmak için en iyi ya da denk kadro gerekmez. En iyi uyumu yakalayan şampiyon olur.

Eldeki malzeme 90'dır ama 65 lik oynar. Eldeki malzeme 70'tir 69'luk oynar şampiyon olur Beşiktaş. Bu sadece olasılığı arttırmak ile ilgili bir durum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

Başarı ne demektir? Başarıyı mı tartışıyoruz yoksa iyi yönetilmeyi mi büyüklüğü mü?

Başarı kazanmak demektir. Beşiktaş'ın olduğu her yerde de Beşiktaş kazanmalıdır. Her zaman kazanamaz ama temel felsefe budur. Kulübü daha da büyütecek olan da budur.

2.lik Beşiktaş için başarı değildir. Amacı şampiyonlar ligi kaldırmak olan kulüp kaldıramıyorsa o da başarısızdır. Real Madrid alamıyorsa başarısızdır.

Duygusallığa yer yoktur başarıda. Yapabileceğin bir şeyi yapamıyorsan bu başarısızlıktır. Bu yüzden hedef sene başında belirlenir. Bu sene hedefim 3.lük dersen 3.lük başarıdır.

Profesyonel hayatta, profesyonel futbolda işler böyle yürür. Mazeretler çok büyük anlam taşımıyorsa kabul edilmez.
kimse çıkıp benim kulübüm başarısız demez, hedefi 1. likle bitirmemek başarısız olduğun anlamına gelmez, ben galip gelememişsindir derim, bu benim düşüncem zira yıllar boyu sürecek bir mücadeleden bahsediyoruz. başarıyı belli eden kriter tek 1 sene değildir. bu yine benim düşüncem.
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Kadir G.

Çok beğenerek okudum bir çoğumuzun hislerini yazmışsın teşekkürler.

Çevrimdışı Türkay

Rhodolfo olur ve olacak.

Evet yukarıya whatsapp görüntüsü de attım başkan görüşüyor demiş - tabi doğruysa - ciddi ciddi gelecek gibi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:42:34
  • Beşiktaş / Bodrum

Yok çok daha farklı tip :)

Fernandao çok yakın. Daha hızlı, daha güçsüz onun kadar bitirici. Benziyor yani.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

Topla birlikte oyle gibi gorunmekte ama aslinda onlar gibi degil sirti donukte oynayabiliyor. Bakam bu gibi kanat oynamaz tabiki demba gibi striker...

Çevrimdışı aa1903

Çok güzel bir anlatım olmuş, eline sağlık.
teşekkür ederim.

Çevrimiçi Necmi

Kendimizle yarışmıyoruz şampiyon olmak için rakiplerle yarışıyoruz. Tabi ki de ilgilendirecek rakiplerin kadroları bizi.
burası Beşiktaş transfer başlığı türkiye futbolunu tartışma yeri değil
ve burda Beşiktaş transferi dışında yazılan her mesaj anında silinecek bunda ısrar edenler mod onayına alınacak dahada ısrar edenler forumdan kaydı silinecek

Çevrimdışı aa1903

Çok beğenerek okudum bir çoğumuzun hislerini yazmışsın teşekkürler.
ben teşekkür ederim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yok çok daha farklı tip :)

Fernandao çok yakın. Daha hızlı, daha güçsüz onun kadar bitirici. Benziyor yani.
Fernandao ya göre güçsüz çünkü fernandao ayı:) yoksa ndoye güçlü:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:45:23
  • Beşiktaş / Bodrum
kimse çıkıp benim kulübüm başarısız demez, hedefi 1. likle bitirmemek başarısız olduğun anlamına gelmez, ben galip gelememişsindir derim, bu benim düşüncem zira yıllar boyu sürecek bir mücadeleden bahsediyoruz. başarıyı belli eden kriter tek 1 sene değildir. bu yine benim düşüncem.

İyi de kulübün tarihine mi başarısız diyoruz?

Bu sene koyduğun hedefi gerçekleştiremiyorsan başarısızsındır bu kadar basit bunu niye demeyeyim?

Bir şeyi düzeltmek istersen önce yanlış ya da başarısız olduğunu kabul etmen gerekir. 

Yine söylüyorum 1. olamayan başarısızdır çok genel olur. Sene başındaki hedefi tutturmaktır başarı.

Geçen sene Beşiktaş başarılıydı mesela 3. olmasına rağmen. Çünkü stadı yoktu, parası yoktu geçerli sebepleri fazlasıyla vardı.

Sadece sonuç odaklı değil buradaki düşünce. Sezon yıllar boyu sürmüyor çünkü, 1 yıl sürüyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli