2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897021 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı safa burak

Biz hangi douglasi alacagiz buradaki yorumlardan pek istenmiyor gibi duruyor halbuki haftalardir birada douglas yazildi

Çevrimiçi Samet Ç

Biz hangi douglasi alacagiz buradaki yorumlardan pek istenmiyor gibi duruyor halbuki haftalardir birada douglas yazildi
Dnipro'lu olanı alacakmışız öyle diyor muhabirler. Burada istenen Dinamo'lu Douglas.

Çevrimdışı Mehmet57

Douglas'i aldik diyelim Dnirpo'lu. Hocanin soylenimine gore Franco/Milo'dan biri gidecek. Ersan'da guven olmaz, Ersan-Douglas ve Milo/Pedro'dan biri kalirsa 3 stopper yetersiz ve biri daha gelmek zorunda kalir.

Bu da bence yine Douglas Texeira/Rhodolfo'dan biri olur. Onlar icin odenecek bonservis Pedro/Milo'dan gelecegi icin 2.ci stopper bekletiliyor su an bence.

Douglas-Douglas iyi tandem olur. Biri temiz hamleler yapan, top kapma becerisi yuksek, digeri ise fizik acidan cok guclu, hava toplarinda etkili. Iyi tandem olusur, ikisi de yeterince hizli.

Rhodolfo icin ne denir bilmiyorum. Ama bence Milan'dan Alex'i almak icin girisimimiz olmali. Arkaya deneyim, lider sart. Alex bu isim olabilir.

Çevrimdışı Mehmet K

"Rus pazarı" şişirilmiş balon bir pazar.

1 yıl daha kontratı var ve 19 milyon euroya aldılar.

Böyle düşünürsek haklısın. Ama ilginç bir durum da var; Anzhi'ye 19 milyona gitti 1 ay sonra 19 milyona geri D.Moskova'ya döndü. Para verip almış sayılmazlar yani.

Velhasıl kelam alabilecek olsak bile bizimkiler bu adamı almayı akıl etmezler. Orası da ayrı trajikomik.

Çevrimdışı laoban

Olcayın totnım'a attığı tam vole gol olaydı, kimse sorgulamazdı kendisini.. olcay gol vuruşları düzgün ve çabuk kararla şut çıkartabilen bir oyuncu. Ayrıca asist olarak 10'luk performans kanat icin iyi.

Madem geliyor zibidi, Q7'yi , santraforun sol arkasına koyar forveti ikilemeyi denerdim. Olcay ve töre de kanatlardan suruklesin. Olcay sol kanatta hem istatistik katkı yapar hem q7'nin gerisini toparlar.  Santrafor sadece gelen toplara vursun yeterli. 30luk senegalli o kadarını yapabilir herhalde. Dam'midır nedir adı o işte.

Sosa ne olacak derseniz, okutun arjantine 6-7 milyona. Bari çatı bitsin. Ha bana kalsa kaleci alırdım. Sözlesmesi 1 sene sonra bitecek olan handanoviçe yürüyebilirler mesela.

Eğer yanında daha iyi bir tandemi olacaksa ersan yeterli bir adam bence. Üstelik solak bir stoper. Olmadı yerine tosic var ki, motta ileri yardırdığında onun arkasını kapatabilecek bir adam.

Söyle bir şey;

Handanovic

Bech  douglas  tosic 
                                    Motta
          Atiba   tolgay
Töre                            olcay
                      Q7
              Dam
olcay her sene ilk bir kaç hafta harikalar yaratıp sonra tüm sezon vasati geçemeyen bir adam. Şampiyonluk isteyen takımda olcay motta gibi adamlar ancak yedek olur. Şu mottayi aldilarya daha ne diyim. Adamın adını duyunca , sahada görünce tüylerim diken diken oluyor. Keşke gönderilse hemen

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler rakiplerimizin forvetleri gol kralı olmuş futbolcular :)

2. hatta 3. forvetleri dahi gol kralı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

olcay her sene ilk bir kaç hafta harikalar yaratıp sonra tüm sezon vasati geçemeyen bir adam. Şampiyonluk isteyen takımda olcay motta gibi adamlar ancak yedek olur. Şu mottayi aldilarya daha ne diyim. Adamın adını duyunca , sahada görünce tüylerim diken diken oluyor. Keşke gönderilse hemen

tamam olcayı bende beğenmiyorum ama quaresmadan daha çok maç almıştır bizim için. bu kadar yermeye gerek yok. mottayı da o kadar küçümseme bu sene şampiyon olan takımda alex telles vardı ki bence motta daha iyi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

beşiktaşın tarihi boyunca gol krallığı bakımından yüzü gülmedi. ne aldığımız oyuncularda ne de bizde oynayan oyuncular bakımından ::D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

Rekabete giren motta kolay kolay kendi kalibresine yakın oyunculara forma vermez.

Çevrimdışı Gorgaze

inşallah stad tamamlanınca localarında oturuyor olacaklar..

Hayatımda ilk defa bu sene milli piyango aldım aynı gün rüyamda bana çıktı büyük ikramiye :) başkanın yanına gittim sizden bir ricam var

şu parayı alın Beşiktaşın borcularına katkım olsun bir nebze dedim :) bizim rüyalarımızda, hayalimizde,düşümüzde Beşiktaş ...

öyle locada oturmayla Beşiktaşlımı olunuyor. Yetiyor mu?

çocukken rahmetli babaanneme dua et Beşiktaşa derdim garibim başlardı dua etmeye 2 dak. sonra golü yerdik. Bilmiyor ki kadın

renklerimizi meğersem diğer tarafa dua etmiş :) kafamı duvarlara vururdum yanlış tarafa dua ettin diye . Çocuğum oldu bizdeki delilik

bitmedi bitmez .. hala aynı .. Gol olunca oğlanı sırtımıza alıp dört dönüyoruz evin içinde. Beşiktaşlıyım diyen adamlar en az benim kadar

seviyordur Beşiktaşı. Biz güleriz gülmeyiz sıkıntı değil bu kara sevda işte ama her Beşiktaşlının düşündüğü birşey var çocucuğu ? bizim

şampiyon olmuşuz yeminle gözümde değil hasret çekeriz biz ama gelde çocuğa anlat. Renkliler şampiyon olurken biz ferdideden

müslümden bestelerle kandırmaya çalışıyoruz çocuğumuzu biz ağladık onlar ağlamasın adamın zoruna çocuğunun ağlaması gidiyor.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı laoban

Rekabete giren motta kolay kolay kendi kalibresine yakın oyunculara forma vermez.
sorunda orda. Motta kalitesindeki adamı niye alayım ? Ben ne oyunculuğunu nede kendisini hiç ama hiç beğenmiyorum. Şampiyonluk yaşayacak takımın beki olacak kalitede değil inşallah tosic beklenenin üzerinde oynar sakatlık filan görmezde bu motta gider

Çevrimdışı Mehmet57

Olcay'in Spurs'e attigi volley golsa olsa sorgulardim. Ayni mac'ta kac net pozisyonu harcayan ayni Olcay.

Onu gectim, Barcelona ile oynasak ve Olcay hattrick atsa yine sorgularim. Olcay kesinlikle bu takimin seviyesinde futbolcu degil.

"Ama skora katki". Arkadas, Tita vardi eskiden Antalya'da. O da sol'da oynamasina ragmen her sezon en az 10 gol atardi. Onu da alsaydik ozaman?

Olcay defansa yardim ediyor falan. Bunlari gecin. Gunumuzun futbolunda her oyuncu defansa yardima gelmeli. Chelsea-Atleti macinda Mou Hazard'a fircayi atmisti neden geri gelmedin diye gol'de. Rakibi kovalamakla defans yapmanin arasindaki farki 2015 oldu hala ogrenemedik. Her oyuncu kovalayabilir. Olcay sadece geri kosup rakibin onune dikilmeyi biliyor, lakin bunu da Arsenal macinda yapmasi gerekirken orayi bos birakip gitti, Alexis bos kaldi ve atti.

Cidden, ne faydasini goruyorsunuz ki? Biri bana aciklayabilirmi? Bir oyuncu top'lu oyunda Olcay kadar kotu olursa, topsuz oyunda etkili olmaya calisarak bunu kapatmaya calisir. Olcay bunu yapiyor, ama biz buyuk takimiz. Bizim sol acigimiz hem toplu, hem topsuz oyunda etkili olacak. Lpool deplasmaninda yaptigi pirouette nekadar "kaliteli" oldgunun bir gostergisi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:04:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kadrolar şampiyonu belirlemez. Nitelikler de belirlemez. Şampiyonluk farklı bir olay.

İsterlerse Dünyaları alsınlar sen çıkıp bu ligde 25 maç kazanırsan yine şampiyon olursun.

O Yüzden önemli olan senin nasıl takım kurduğundur.

İyi kadro ve baskın bir  futbolda 13 tane anadolu takımını içeride dışarıda tokatlarsan yine şampiyon olursun mesele bundan ibaret.

O yüzden karşılaştırmalara girmeye gerek yok. Kıyas yapacağınız yer sisteme uygun olup olmadığı oyuncuların.

Bu yüzden Olcay olmaz sol açık, Veli olmaz ortasaha, Serdar olmaz sağ bek dendi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bence de bu sene çok farklı bir Motta izleyebiliriz.  Her ne kadar orta özürlü de olsa
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aspireless

Evet t.s.l dekiler senol hocanin eseri insallah bu senede bizden birini yapacak umarim cenk olur.

Çevrimdışı anilsevim

Soranlar olmuş. Bizim aldığımız iddaa edilen douglas DOUGLAS SILVA BACELAR. Uefa da yılın 11 ine seçilmiş olan. Öbürüne göre artıları da var eksileri de. Sözün sonu, ha o douglas ha bu douglas, hangisini alırsan al yanına bi tane daha stoper lazım o kesin. çalışmalarla ne düzeyde gelişir bilmem ama mevcut kadrodakiler yeterli seviyeye gelmekte zorlanırlar kanaatinde senol hoca bana göre. Sürekli kibarca bunu soyluyo. Her zaman sampiyonluk defansla gelmiştir bu ligde defansı ve kalesi sağlam olan şampiyon olır, yıllardır boyle. İlerisi bi sekilde çözülür, buyuk takımsın atarsın golü illaki. Lucenin de basarısının sırrı hep bu zaten. Adam kime giderse gitsin sağlam defans kuruyo bu abi.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hayatımda ilk defa bu sene milli piyango aldım aynı gün rüyamda bana çıktı büyük ikramiye :) başkanın yanına gittim sizden bir ricam var

şu parayı alın Beşiktaşın borcularına katkım olsun bir nebze dedim :) bizim rüyalarımızda, hayalimizde,düşümüzde Beşiktaş ...

öyle locada oturmayla Beşiktaşlımı olunuyor. Yetiyor mu?

çocukken rahmetli babaanneme dua et Beşiktaşa derdim garibim başlardı dua etmeye 2 dak. sonra golü yerdik. Bilmiyor ki kadın

renklerimizi meğersem diğer tarafa dua etmiş :) kafamı duvarlara vururdum yanlış tarafa dua ettin diye . Çocuğum oldu bizdeki delilik

bitmedi bitmez .. hala aynı .. Gol olunca oğlanı sırtımıza alıp dört dönüyoruz evin içinde. Beşiktaşlıyım diyen adamlar en az benim kadar

seviyordur Beşiktaşı. Biz güleriz gülmeyiz sıkıntı değil bu kara sevda işte ama her Beşiktaşlının düşündüğü birşey var çocucuğu ? bizim

şampiyon olmuşuz yeminle gözümde değil hasret çekeriz biz ama gelde çocuğa anlat. Renkliler şampiyon olurken biz ferdideden

müslümden bestelerle kandırmaya çalışıyoruz çocuğumuzu biz ağladık onlar ağlamasın adamın zoruna çocuğunun ağlaması gidiyor.
Sanirim biraz eskidendi o zenginin klube para verme isleri. Ki en son para veren de hala klubun yakasinda. Zengin ne yapar bu zamanda, bitmemis stadtan loca alir. Zararina sponsor olur felan filan.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı forzatunga

O değilde 6 ay önce bedavaya alınmış adını hayatınızda ilk defa duyduğunuz bir topçuya 8,00 milyon € verilseydi burda yönetime ne söverdiniz be.
Ama fener alınca iyi topçu iyi transfer oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:13:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Kulübün başarısı rakiplerinin kadrosuyla doğru orantılı olmadığı gibi başarısızlığının üstü de rakiplerin oyunlarıyla örtülemez.

Vedat Okyar'dan hallice, koşulları biliyorsan ona rağmen şampiyon olmak durumundasın devamlı bunu mazeret olarak koymanın anlamı yok.

Doğru planlama yapıldığında, doğru isimler alındığında başarısızlık gelirse kimse itiraz etmez. Helal olsun denir.

Ama doğru iş yapılmıyorsa ve o işin üstü elimizdeki bu, kolay değil şu bu diye kapatılıyorsa, bir de senin yapamadığını aynı bütçe ile yapabilen emsalleri varsa bu züğürt tesellesi olur.

Elmalar ile armutlar karışmamalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kadrolar şampiyonu belirlemez. Nitelikler de belirlemez. Şampiyonluk farklı bir olay.

İsterlerse Dünyaları alsınlar sen çıkıp bu ligde 25 maç kazanırsan yine şampiyon olursun.

O Yüzden önemli olan senin nasıl takım kurduğundur.

İyi kadro ve baskın bir  futbolda 13 tane anadolu takımını içeride dışarıda tokatlarsan yine şampiyon olursun mesele bundan ibaret.

O yüzden karşılaştırmalara girmeye gerek yok. Kıyas yapacağınız yer sisteme uygun olup olmadığı oyuncuların.

Bu yüzden Olcay olmaz sol açık, Veli olmaz ortasaha, Serdar olmaz sağ bek dendi.

Daha öncede burda yazmıstım bence Serdar ortasaha için düşünülecek bu sene.Tigana zamandaki gibi.

Çevrimdışı Kadir G.

sorunda orda. Motta kalitesindeki adamı niye alayım ? Ben ne oyunculuğunu nede kendisini hiç ama hiç beğenmiyorum. Şampiyonluk yaşayacak takımın beki olacak kalitede değil inşallah tosic beklenenin üzerinde oynar sakatlık filan görmezde bu motta gider

Tosici almışsın niye alayımı mı kalmış.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:15:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha öncede burda yazmıstım bence Serdar ortasaha için düşünülecek bu sene.Tigana zamandaki gibi.

Artık yaramaz be Onur. Dinamizm lazım çok değişti Serdar çok geriye gitti fiziksel olarak.

Anca tekli çapa oynardı, o gücü de yok Serdar artık anca yedek işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı laoban

Tosici almışsın niye alayımı mı kalmış.
o yüzden beklenenin üzerinde oynar diye dua ediyorum

Çevrimdışı Celestine Babayaro

N'Doye transferine olumsuz bakmayanlardanım.Yönetimin vaatlerini bir tarafa koyuyorum tabiki.
Ancak forvete vereceğimiz milyonlardan maddi olarak kar etmiş olacağız.O para 2 stoper+1 tane orta saha oyuncusuna giderse akıllıca harcanmış olur.Q7 geldi zaten Macar %90 gelmez artık.