2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897166 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Ersoy

Cucak sağda oynayabilir mi?
Zudzak oynamaz Q7 oynar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Douglas Brothers.
Ya da İtalyanca bir şey buluruz onlara.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Küçük Douglas Büyük Douglas derler bizim spikerler.

Çevrimdışı aspireless

Necmi Abi, Beşiktaş Türkiyenin en büyük kulubüdür, bunda kimsenin şüphesi yok ama en büyük futbol takımı değildir, olmasıda zordur bu konjektürde. şimdi bunu diyen bir adam beşiktaşı ezmiş mi olur bilmiyorum.

Ben 30 yaşındayım, sen 50 yaşındasın.

Sen beşiktaşın, gs fb yi ezmesini hobi edindiği yılları izledin, tribündeydin belki.

Ben sadece kısa bir dönem fb yi her maç yendiğimiz döneme tanıklık ettim o kadar, ve bu gidiş her sene daha da kötüye gidiyor. 2000ler nispeten daha dengeliydi, 2010 dan sonrası felakete doğru yuvarlanıyoruz.

Bu mali yapı, bu konjektür, bu medya düzeni bu lobisizlik ile de işimiz zor gözüküyor.

kimsenin de beşiktaşı aşağıladığı yok, ömürler olmuş beşiktaş.
Besiktas turkiyenin en buyuk kulubudur ve en buyuk futbol takimidir. Son yillarda daha az basarili olmasi onu kucultmez.  Ve buyuklugunu kimseyede kanitlamak zorunda degildir. Bir birans da basari ise buyuklukten farkli bir kavramdir ve surec tarafinfan sekillendirilir. Yani 20 yil once biz daha basariliyken simdi gs belki kim bilir 30 yil sonrada kasimpasa basarili olabilir. Ben tarafim o yuzden buyukluk merkezimde hep besiktas olacak. Ben basarisiziz diyenlere elbette saygi duyurim.

Çevrimdışı Fatih Berker

Keşke Töreden bağımsız olarak hem macar hem Q7 geleydi ama bu tandem oldukça zor.Takımda çok kanat var.Olcayı iteleseydik iyi olurdu.

Çevrimdışı TØLGA

kafalar karışır :D
sahada daha çok karışır abi ikiside arap hangisi hangi douglas olurum ben maçı izlerken  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Eğer bu adamı zaten önde oynayacağın oyunda tercih etmezsen tercih edilecek hiçbir tarafı kalmaz.

Derin savunmada bu adam zaten yok ki. Bu adamın en büyük özelliği sarkan topları toplaması. Sarkık oynuyor yani seriliği ile.

Yoksa 1.80 boyunda adam bu adamdan çok rahat top alır, top saklar sırtı dönük de oynar. Pektemek bile oynar hatta.

Bu adamın tek özelliği Dany gibi önde oynanan oyunda sarkanları toplaması. Tercih edilme sebebi de bu olacak.

Ki yine söylüyorum ben olsam asla tercih etmem bu oyuncuyu.

Yazdığım bu zaten.

Dnipro'nun UEFA maçlarını izledim.

Oyunu 35-40 metrelik bir mesafede 1. ve 2. bölgede kabul ederek oynadılar.

Bu kadar sıkışık ve kalabalık bir defans hattında duracağı yeri bilmediğini ve sürekli arkasına adam kaçırdığını gördüm.

Çevre kontrolü vasat. Hızlanma problemi yok, manevra özelliği de fena değil.

Sevilla ve Napoli maçlarını izle.

edit: Yüksek topta da pek bir numarası yok.

*Uefa'da yılın 11'ine girme sebebininde: Temiz ve kritik müdahalelerinin yanı sıra, Dnipro'nun "FİNAL" oynaması; takım savunmasının iyi ve az gol yemiş olması olduğunu düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 02:44:27 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Necmi Abi, Beşiktaş Türkiyenin en büyük kulubüdür, bunda kimsenin şüphesi yok ama en büyük futbol takımı değildir, olmasıda zordur bu konjektürde. şimdi bunu diyen bir adam beşiktaşı ezmiş mi olur bilmiyorum.

Ben 30 yaşındayım, sen 50 yaşındasın.

Sen beşiktaşın, gs fb yi ezmesini hobi edindiği yılları izledin, tribündeydin belki.

Ben sadece kısa bir dönem fb yi her maç yendiğimiz döneme tanıklık ettim o kadar, ve bu gidiş her sene daha da kötüye gidiyor. 2000ler nispeten daha dengeliydi, 2010 dan sonrası felakete doğru yuvarlanıyoruz.

Bu mali yapı, bu konjektür, bu medya düzeni bu lobisizlik ile de işimiz zor gözüküyor.

kimsenin de beşiktaşı aşağıladığı yok, ömürler olmuş beşiktaş.

ne dedim armağan ne biz şampiyon olduğumuz için büyük olduk nede bir başkası şampiyon olduğu için büyük oluyor.
biz o şampiyonlukları gördük sen bilirmisin bilmem o kibrit çak kampanyalarınıda gördük bu gün bu ezik muhabbetini yapanlar
demekki o zaman yaşasalardı bittik öldük diye kendilerini köprüden atardı ne o zaman büyüklüğümüzden bir şey kaybettik ne şimdi kaybediyoruz
sözüne katılıyorum Beşiktaş Türkiyenin en büyük kulübüdür ama bugün en başarılı takımı olamayabilir
bunlar göreceli şeylerdir değişkenler vardır hiç bir takım sürekli başarılı olamaz ama bunlar büyüklük kavramıyla ölçülmez
benim söylemek istediğim burda Beşiktaşın büyüklüğü tartışmaya açık değildir
ben daha başlamamış sezonda 3. olduk diyen ezik taraftar istemiyorum.
bu forumda yazan Beşiktaşlı gibi yazacak kendi oyuncumuza kötü laf etmeyecek hakaret eleştiri değildir aşağıladığın kendi takımın
bizim şurda konuştuğumuz üslupta renkliler konuşmuyor bizim hakkımızda şu iki günde bu forumdan 3 kişi atıldı
ve Beşiktaşlı gibi konuşmayan hiç kimseyi bu forumda istemiyoruz. Eleştiri yapılır sen her zaman yapıyorsun hiç müdahale ettimmi
en fazla dalga geçerim espirisine ama bu bahsettiğim böyle bir şey değil Daha Beşiktaşlı olmanın ne olduğunu kavramamış insanlar
burda Beşiktaşın büyüklüğünü tartışıyor @Armağan Bozkurt  her kes haddini bilecek burası çiftlik değil Beşiktaşın adını taşıyan bir yerde kendilerine
çeki düzen verecekler

Çevrimdışı Fatih Berker

Douglas-Toloi ikilisi iyi olurdu.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

ertan göksu bu soldaki adam mı?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Forbes Türkiye dergisinin açıkladığı 'En Zengin 100 Türk'ün yarıya yakını F.Bahçeli çıktı.

Toplam serveti 84 milyar 771 milyon dolar olan 'En Zengin 100 Türk'ün 46'sı 36 milyar 467 milyon dolar servete sahip olan Fenerbahçeli işadamlarından oluşuyor.

Listedeki Beşiktaşlı olan 19 işadamının serveti, 17 milyar 539 milyon dolar iken,

Galatasaraylı 15 işadamının toplam serveti de 13 milyar 367 milyon dolar.

Nerde lan bu Beşiktaşın zenginleri :)
inşallah stad tamamlanınca localarında oturuyor olacaklar..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı atalay

Kokorin için yorumlarını duymak isterim.

Yazarım ama alamayacağımız için gerek yok gibi.  :D

Versatil bir forvet oyuncusu lakin daha fazla tabela yapması lazım.

Çevrimdışı Mehmet57

Cucak sağda oynayabilir mi?

Hayir, oynayamaz ve cok etkisiz olur.

Dzsudzsak'in bukadar etkili olmasinin sebebi sol ayagini cok iyi kullanabilmesi. Dzsudzsak muthis ortalar aciyor. Orta degil, Dzsudzsak resmen oyuncunun kafasina pas veriyor. Klasik bir 4-3-3 sol kanadi. Eski Hollanda ekoluna cok uygun. Sol'da sol ayakli,sag da say ayaklilarin oynadigi, iceri kat etmenin olmadigi sistem.

Dzsudzsak'tan Tore/Quaresma gibi oyun beklemeyin. Sol kanatta basitce topu ileriye tasiyabilen, arka cizgiyi bulmaya calisan, en kucuk boslugu buldugu anda iceri cok etkili toplar gonderebilen bir futbolcu. Oyle Quaresma/Tore gibi 2-3 adam calimlayip gitmez, ve hele ki ilk metrelerde bunlar kadar suratli degildir.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Arkadaşlar bu douglaslardan hangisi iyi olanı? Biz hangi douglusla anlaşmışız?
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mert_

sahada daha çok karışır abi ikiside arap hangisi hangi douglas olurum ben maçı izlerken  :biggrinking:
@TØLGA hele de olimpiyatta oynarsak , takım güneydeki kaleye atak yaparken kuzey kale arkasından golü demba ba mı attı töre mi emin olamıyorsun, anons gelene kadar herkes kim attı kim attı diye birbirine soruyor  :kop: :kop:  :kop:

Çevrimdışı aspireless

inşallah stad tamamlanınca localarında oturuyor olacaklar..
:)

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Bu renklilerin transferleri kendi takımlarına faydadan ziyade bizim psikolojimize darbe vurdu. Özellikle son 10 yıllık dönemdeki kötü trend sinirlerimizi çok yıprattı. Şenol Hocamız ile birlikte güzel bir döneme gireceğimizi düşünüyorum  İnşallah.  :tabe:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Mehmet57

Bu PSV'nin aldigi Gaston Pereiro'yu seneye herkes konusacak burda.

Ozaman da dersiniz "Biz neden bulmuyoruz bunlari?" ama ayni anda N'doye'nin ismi Ba kadar olmadigi icin Ba'dan kotu oldugunu dusunun.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dudcak a sol bek oynuyorsun bugün elinden geleni yap dersen, çıkar elinden geleni yapar. İyi de yapar çünkü taktik disiplin oyun disiplini vardır.

Q7 ye dersen bunu, Önce benim ne işim var orada der, yine de oynar ve perişan olursun.

Arada ki fark budur. Q7 güzel hareket yapar, Trivela robana rabono neyse ondan, Dudcak daha sade gelir ama sonuca yönelik oynar. Q7 kadar çalım denemeyeceği için top kaybı az olur. Top kaybı az olduğu için ani atak yeme ihtimalin az olur.

Dudcak Frikik canavarıdır, duran top canavarıdır, Q7 hareketli oyunda "eğer adamını geçebilirse" Güzel ortalar yapar ama geneldede geçemez zaten sıkıntıda budur.

Dudcak 1 transfer hatta 2 transfer daha görür kariyerinde, Q7 nin son transferi olur yüksek ihtimalle.

bu veriler ışığında karar verilsin.
Ha bir de Q7 her hatasında yine taraftar bölünecek, bu unutulmasın.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@TØLGA hele de olimpiyatta oynarsak , takım güneydeki kaleye atak yaparken kuzey kale arkasından golü demba ba mı attı töre mi emin olamıyorsun, anons gelene kadar herkes kim attı kim attı diye birbirine soruyor  :kop: :kop:  :kop:
Feyenord maçında demba gole sevinince gol oldugunu anlamıştım:)

Ben moskovadaki douglasi istiyorum bizim aradigimiz adam o sert agresif hava hakimiyeti olan stoper yanina da hızlı bi adam olursa cok iyi olur

Çevrimdışı TALAT

beşiktaşın şampiyonluk olarak devamsızlığının olmasının en büyük nedeni bence yardımcı td. bu güne kadar td olarak kimler geldi kimler geçti fakat hiçbirisine al bu adam bizim ilerideki td adayımız. yanında pişşin, taktiklerini öğrensin, senden sonra gelecek olanda pişirsin sonra bizim başımıza geçsin demedik.

hatırlarsanız bu sene şenol hoca gelmeden önce tamer tuna ile anlaşıldı. acaba böyle bir şey mi düşünülüyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Mehmet K

Yazarım ama alamayacağımız için gerek yok gibi.  :D

Versatil bir forvet oyuncusu lakin daha fazla tabela yapması lazım.

Kariyeri biraz düşüşte olduğu için alabiliriz gibi gelmişti bana halbuki.

Çevrimdışı atalay

Kariyeri biraz düşüşte olduğu için alabiliriz gibi gelmişti bana halbuki.

"Rus pazarı" şişirilmiş balon bir pazar.

1 yıl daha kontratı var ve 19 milyon euroya aldılar.

Çevrimiçi Necmi

Bu tavrınızı basıretsız yonetımlere de koyabılseydınız besıktas bu halde olmazdı. 50 yasında bırısı olarak boyle bır faalıyetınız oldu mu?

ben taraftarım sizin gibi Beşiktaşı yönetmek gibi bir dileğim olsaydı gider kongre üyesi olurdum
benim yönettiğim yer burası ve burda olması gerekeni yaparım ve her Beşiktaşlıda olduğu yerde olması gerekeni yapar
bir yönetimin basiretiyle ilgili bilgiye sahip değilim sizin nasıl olduğunuzu bilemedim
ne yaşadıklarını şartlarının ne olduğunu ve hangi şartlarda ne karar verdiklerini
nerden biliyorsunuz twiteerde basında okuyarak yönetim eleştirmekte sizin çapınızı gösteriyor
ben bilmediğim konuda bir tarafımdan sıkarak eleştiri yapmam bu gün değeri tartışmasız üst seviyede
gösterilen Süleyman Seba şimdiki taraftar profilinde olsaydı o zamanda basiretsiz denirdi.
ben süleyman seba dönemini yakından yaşamış biri olarak bu yönetiminde ondan aşağı kalır bir
yönetim olmadığını savunuyorum. Seba yönetiminin taraftara olan tavrından daha saygılılar
o zaman daha amatör bir futbol vardı bu yönetim endüstriyel futbolun gereklerini yerine getiriyor
bir insana Basiretsiz diyebilmen için önce kendi çapına bakman lazım