Necmi Abi, Beşiktaş Türkiyenin en büyük kulubüdür, bunda kimsenin şüphesi yok ama en büyük futbol takımı değildir, olmasıda zordur bu konjektürde. şimdi bunu diyen bir adam beşiktaşı ezmiş mi olur bilmiyorum.
Ben 30 yaşındayım, sen 50 yaşındasın.
Sen beşiktaşın, gs fb yi ezmesini hobi edindiği yılları izledin, tribündeydin belki.
Ben sadece kısa bir dönem fb yi her maç yendiğimiz döneme tanıklık ettim o kadar, ve bu gidiş her sene daha da kötüye gidiyor. 2000ler nispeten daha dengeliydi, 2010 dan sonrası felakete doğru yuvarlanıyoruz.
Bu mali yapı, bu konjektür, bu medya düzeni bu lobisizlik ile de işimiz zor gözüküyor.
kimsenin de beşiktaşı aşağıladığı yok, ömürler olmuş beşiktaş.
ne dedim armağan ne biz şampiyon olduğumuz için büyük olduk nede bir başkası şampiyon olduğu için büyük oluyor.
biz o şampiyonlukları gördük sen bilirmisin bilmem o kibrit çak kampanyalarınıda gördük bu gün bu ezik muhabbetini yapanlar
demekki o zaman yaşasalardı bittik öldük diye kendilerini köprüden atardı ne o zaman büyüklüğümüzden bir şey kaybettik ne şimdi kaybediyoruz
sözüne katılıyorum Beşiktaş Türkiyenin en büyük kulübüdür ama bugün en başarılı takımı olamayabilir
bunlar göreceli şeylerdir değişkenler vardır hiç bir takım sürekli başarılı olamaz ama bunlar büyüklük kavramıyla ölçülmez
benim söylemek istediğim burda Beşiktaşın büyüklüğü tartışmaya açık değildir
ben daha başlamamış sezonda 3. olduk diyen ezik taraftar istemiyorum.
bu forumda yazan Beşiktaşlı gibi yazacak kendi oyuncumuza kötü laf etmeyecek hakaret eleştiri değildir aşağıladığın kendi takımın
bizim şurda konuştuğumuz üslupta renkliler konuşmuyor bizim hakkımızda şu iki günde bu forumdan 3 kişi atıldı
ve Beşiktaşlı gibi konuşmayan hiç kimseyi bu forumda istemiyoruz. Eleştiri yapılır sen her zaman yapıyorsun hiç müdahale ettimmi
en fazla dalga geçerim espirisine ama bu bahsettiğim böyle bir şey değil Daha Beşiktaşlı olmanın ne olduğunu kavramamış insanlar
burda Beşiktaşın büyüklüğünü tartışıyor
@Armağan Bozkurt her kes haddini bilecek burası çiftlik değil Beşiktaşın adını taşıyan bir yerde kendilerine
çeki düzen verecekler