2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897600 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

bundan sonra Beşiktaşın büyüklüğüne yakışır mesajlar atın burda ezik mesajları kimse okumak zorunda değil
Burası Beşiktaş forumu ve burda yazılan her yazı Beşiktaşın büyüklüğüne gölge düşürmeyecek şekilde olacak
ve bundan sonra Beşiktaş üçüncü oldu vs gibi tabirler kullanıldığında mesaj silinecek ve Beşiktaşın büyüklüğüne yakışır
yazı yazmakta ısrar edenler forumdan atılacak
önce nerde yazdığınızı hatırlayın burasını başka yerlerdeki ergen muhabbetleriyle karıştırmayın eleştirmeninde bir
sınırı var Beşiktaş bu ülkenin en büyük kulübüdür. bunu kafanıza kazıyın şundan bile çıkarım yapamıyorsunuz sürekli
birbirleriyle didişirler ama nedense hep bizim yolumuzu kesmek isterler bunun için kolayca birleşirler neden acaba
önce bunu kendinize sorun büyüklük öyle federasyon hakem desteğiyle şampiyon olmakla olunmuyor.

Necmi Abi, Beşiktaş Türkiyenin en büyük kulubüdür, bunda kimsenin şüphesi yok ama en büyük futbol takımı değildir, olmasıda zordur bu konjektürde. şimdi bunu diyen bir adam beşiktaşı ezmiş mi olur bilmiyorum.

Ben 30 yaşındayım, sen 50 yaşındasın.

Sen beşiktaşın, gs fb yi ezmesini hobi edindiği yılları izledin, tribündeydin belki.

Ben sadece kısa bir dönem fb yi her maç yendiğimiz döneme tanıklık ettim o kadar, ve bu gidiş her sene daha da kötüye gidiyor. 2000ler nispeten daha dengeliydi, 2010 dan sonrası felakete doğru yuvarlanıyoruz.

Bu mali yapı, bu konjektür, bu medya düzeni bu lobisizlik ile de işimiz zor gözüküyor.

kimsenin de beşiktaşı aşağıladığı yok, ömürler olmuş beşiktaş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 02:17:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdiden şunu söyleyeyim; önde, takım boyu kısa bir oyun düzeninde oynarsak Douglas oldukça kötü bir transfer.

Derin savunmada oldukça büyük zaafları var iken savunma arkası toplarda benzer hatalar affedilemez.

Dediğim gibi gelirse nedenlerini daha detaylı yazar; detaylı bir analiz yaparım.

Bunu Dnipro'lu için mi söylüyorsun Dinamo'lu için mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

kartal kardeşlerim, arkadaşlarım, abilerim, dostlarım, birkaç saat içinde silinen mesajların çoğunu ben sildim. bundan sonra da benzer mesajlar silinecektir. sevgi saygı çerçevesinde, birbirimizi değil ilgili yerleri doğru üslupla eleştirerek devam edebiliriz. Beşiktaşlılarda bu potansiyel fazlasıyla var.

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ersoy

Douglas iyi oldu stoper transferi bitti.Ama forvet ve solda başkan bize öyle feykler atsın ki ne Q7 ne de n'doye gelsin.Zudzak gelsin fovete de Llorente.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet57

Dougla
Kendini yorma.

Remy'in ileri uçta tek başına oynayamayacağını 2 haftadır anlatamadım.

Bırak öyle bilsinler.  :eyes

İdeal mevkisi sol kanat/forvettir. @Mehmet57

Remy benim de begendigim oyuncu. Alinirsa cok isyan da cikarmam, cunki belirli bir kalitesi var. Ama alinirsa bence Senol hoca Bakambu rolunde oynatir. Kagit ustunde sol acik olsada ceza sahasina yaptigi kosularla Cenk'in etrafinda dolanir. Ama gel gor ki, Cenk o sisteme uygun degil. Gecen sezon Tottenham macinda, gol atmis olsada, Kaboul karsisinda nasil kayboldugunu gorduk.

Bize ileri ucta top'u tutabilen, uzun boylu, sirti donuk oynayabilen oyuncu lazim. Bir Diabaté olabilir. N'doye de hava toplarinda etkili, artisi da adam gecebilmesi.

Çevrimdışı atalay

Bunu Dnipro'lu için mi söylüyorsun Dinamo'lu için mi?

Dinipro'lu.

Katılmıyorum deme; atletik ve görece seri olması hiçbir şey değiştirmez.

Oyun içinde pozisyonunu kaybediyor ve dalıyor.

Önde oyunda tercih edebilirsin fakat zafiyetlerine de katlanmalısın.

Partneri süpürücü bir stoper olmalı.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kalkıp bir melemen patlatalım, 2 yumurta kıralım.. Kalp kırmayalım.  :lol:

Çevrimdışı Savaş

Gelen Douglas'ın yanina en uyumlu adamimiz Ersan mı? Ben bu adami cok tanımıyorum.  Milo uyum sağlayamaz mi bu adama?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet K

Dinipro'lu.

O zaten Dinamo'lu olanı istiyor diye biliyorum. :evillol:

Çevrimdışı Fatih Berker

1 stoper daha gerekli.

Çevrimdışı Gorgaze

Forbes Türkiye dergisinin açıkladığı 'En Zengin 100 Türk'ün yarıya yakını F.Bahçeli çıktı.

Toplam serveti 84 milyar 771 milyon dolar olan 'En Zengin 100 Türk'ün 46'sı 36 milyar 467 milyon dolar servete sahip olan Fenerbahçeli işadamlarından oluşuyor.

Listedeki Beşiktaşlı olan 19 işadamının serveti, 17 milyar 539 milyon dolar iken,

Galatasaraylı 15 işadamının toplam serveti de 13 milyar 367 milyon dolar.

Nerde lan bu Beşiktaşın zenginleri :)
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Ersoy

Dnipro'lu Douglas ilaç olur oraya benden söylemesi.Böylece stoper sorunumuz da bittiğine göre yarın stoper Kap'ı gelir heralde yanında da sol Kap gelse keşke. Rahatlayalım en azından.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

bu dinamolu douglas birden taça çıktı ya hiç ismi geçmiyor artık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet57

Bunun yani sira ben Douglas'i Avrupa liginde cok begendim. Zaten burda bir zaman once de demistim, ozaman daha haberler cikmamisti. Dnipro'lu Douglas gelirse de cok iyi olur demistim. Ikisini de isterim gormeyi bu takimda. Franco/Milo'dan birinin gidecegine gore Douglas Silva Bacelar'dan sonra baska bir stopper'de alinir. Douglas Texeira'mi, Rhodolfo'mu bunu gorecegiz.

Ama ben iki Douglas'i da defansta gormek isterim. Medyanin yazdiklarinin aksine, Douglas Texeira gayet hizli bir stopper ve gerektiginde orta saha'ya kadar topla cikislar yapip oyun kurmaya yardim ediyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 02:22:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dinipro'lu.

Eğer bu adamı zaten önde oynayacağın oyunda tercih etmezsen tercih edilecek hiçbir tarafı kalmaz.

Derin savunmada bu adam zaten yok ki. Bu adamın en büyük özelliği sarkan topları toplaması. Sarkık oynuyor yani seriliği ile.

Yoksa 1.80 boyunda adam bu adamdan çok rahat top alır, top saklar sırtı dönük de oynar. Pektemek bile oynar hatta.

Bu adamın tek özelliği Dany gibi önde oynanan oyunda sarkanları toplaması. Tercih edilme sebebi de bu olacak.

Ki yine söylüyorum ben olsam asla tercih etmem bu oyuncuyu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Forbes Türkiye dergisinin açıkladığı 'En Zengin 100 Türk'ün yarıya yakını F.Bahçeli çıktı.

Toplam serveti 84 milyar 771 milyon dolar olan 'En Zengin 100 Türk'ün 46'sı 36 milyar 467 milyon dolar servete sahip olan Fenerbahçeli işadamlarından oluşuyor.

Listedeki Beşiktaşlı olan 19 işadamının serveti, 17 milyar 539 milyon dolar iken,

Galatasaraylı 15 işadamının toplam serveti de 13 milyar 367 milyon dolar.

Nerde lan bu Beşiktaşın zenginleri :)

kasımpaşada
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Dougla
Remy benim de begendigim oyuncu. Alinirsa cok isyan da cikarmam, cunki belirli bir kalitesi var. Ama alinirsa bence Senol hoca Bakambu rolunde oynatir. Kagit ustunde sol acik olsada ceza sahasina yaptigi kosularla Cenk'in etrafinda dolanir. Ama gel gor ki, Cenk o sisteme uygun degil. Gecen sezon Tottenham macinda, gol atmis olsada, Kaboul karsisinda nasil kayboldugunu gorduk.

Bize ileri ucta top'u tutabilen, uzun boylu, sirti donuk oynayabilen oyuncu lazim. Bir Diabaté olabilir. N'doye de hava toplarinda etkili, artisi da adam gecebilmesi.

N'Doye servis özelliği olan, aynı zamanda mobile özellikleri olanda bir oyuncu. Benzer şeyleri bu sabah yazdım.

N'Doye bu kadar isim sonrası algıda takılır. Demba sonrası da normal bir isyan.

Remy'i de Sol Kanat/Forvet de iş yapar. Sızmaları iyi yapıyor. Aynı zamanda yay civarından çekip; vurabilen bir oyuncu.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 02:25:46 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet K

N'Doye için servis özelliği olan, aynı zamanda mobile özellikleri olanda bir oyuncu. Benzer şeyleri bu sabah yazdım.

N'Doye bu kadar isim sonrası algıda takılır. Demba sonrası da normal bir isyan.

Remy'i de Sol Kanat/Forvet de iş yapar. Sızmaları iyi yapıyor. Aynı zamanda yay civarından çekip; vurabilen bir oyuncu.

Kokorin için yorumlarını duymak isterim.

Çevrimdışı Mehmet57

Medya'da hic yazilip cizilmedi, ama icimden bir ses Alex diyor. Milan elden cikaracak. Deneyimli, lider, guclu stopper.

Çevrimdışı Ersoy

Çok demoralizeyiz.2 Kap moralleri yerine getirir. Douglas ve Zudzak 1 haftadır bunları bekliyoruz. N'doye inşallah olmaz. Yakışmaz bize bu adam.Gelirse yedek oynar. Cenk söke söke alır formayı ondan.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Douglas-Douglas hoş olmaz mı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih Berker

Cucak sağda oynayabilir mi?

Çevrimdışı TØLGA

Cucak sağda oynayabilir mi?
oynamıyormuş izleyenler öyle diyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK