bundan sonra Beşiktaşın büyüklüğüne yakışır mesajlar atın burda ezik mesajları kimse okumak zorunda değil
Burası Beşiktaş forumu ve burda yazılan her yazı Beşiktaşın büyüklüğüne gölge düşürmeyecek şekilde olacak
ve bundan sonra Beşiktaş üçüncü oldu vs gibi tabirler kullanıldığında mesaj silinecek ve Beşiktaşın büyüklüğüne yakışır
yazı yazmakta ısrar edenler forumdan atılacak
önce nerde yazdığınızı hatırlayın burasını başka yerlerdeki ergen muhabbetleriyle karıştırmayın eleştirmeninde bir
sınırı var Beşiktaş bu ülkenin en büyük kulübüdür. bunu kafanıza kazıyın şundan bile çıkarım yapamıyorsunuz sürekli
birbirleriyle didişirler ama nedense hep bizim yolumuzu kesmek isterler bunun için kolayca birleşirler neden acaba
önce bunu kendinize sorun büyüklük öyle federasyon hakem desteğiyle şampiyon olmakla olunmuyor.
Necmi Abi, Beşiktaş Türkiyenin en büyük kulubüdür, bunda kimsenin şüphesi yok ama en büyük futbol takımı değildir, olmasıda zordur bu konjektürde. şimdi bunu diyen bir adam beşiktaşı ezmiş mi olur bilmiyorum.
Ben 30 yaşındayım, sen 50 yaşındasın.
Sen beşiktaşın, gs fb yi ezmesini hobi edindiği yılları izledin, tribündeydin belki.
Ben sadece kısa bir dönem fb yi her maç yendiğimiz döneme tanıklık ettim o kadar, ve bu gidiş her sene daha da kötüye gidiyor. 2000ler nispeten daha dengeliydi, 2010 dan sonrası felakete doğru yuvarlanıyoruz.
Bu mali yapı, bu konjektür, bu medya düzeni bu lobisizlik ile de işimiz zor gözüküyor.
kimsenin de beşiktaşı aşağıladığı yok, ömürler olmuş beşiktaş.