2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897215 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Artık yaramaz be Onur. Dinamizm lazım çok değişti Serdar çok geriye gitti fiziksel olarak.

Anca tekli çapa oynardı, o gücü de yok Serdar artık anca yedek işte.

yedek olarak zaten gecen senol hocanın söylediklerinden de o cıkıyor eger veli düzelmez ise içimizden bi alternatif buluruz dedi. zaten 2 ofansif oynatır hoca Atiba vs idare eder yokluktada serdar hem sag beke hemde oraya alternatif olur bu sene sozlesmesi bitincede gider.

Çevrimdışı Kadir G.

o yüzden beklenenin üzerinde oynar diye dua ediyorum

Ben tosici hiç istemem mesela neden gitarcı ertan parasını kırışmış ertan kulübe çakmış. Marcelo performansı vermeyeceğinden kendi kurduğum kadroya motta yazarım.

Çevrimdışı mert_

laf sokarak polemik yaratmaya yönelik mesajları ben siliyorum :)

Çevrimdışı anilsevim

Gerçi boşuna yapıcı ve kibar yazmaya çalışıyoruz. Renklilerin 1. hatta 2. hatta ve hatta ve hatta 3. forvetleri gol kralıymış. Tahminen bu sene 325-375 arası gol atarlar. Acaba arasakmı şenol hocayı hiç çalışıp boşuna uğraşmasalar.
Kusura bakmayın abi ben bu renkli kadroları onlar oyle onlar boyle deyip yüksekte görme işini hazetmiyorum. Saygısızlık olarak algılanmasın yazan tarafından. Kırdıysam özür dilerim ama yemişim kadrolarını ya. Banane abi.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Kadir G.

Gökhanı satarlarsa parası yine uçacak transfere gitmeyecek o yüzden istemiyorum. Sola macar sağa gökhan koyar ileriyi düşünürüz. Diğerinin gelmesini hiç istemiyorum birde gökhanın yerine aman Allah korusun.

Sonuçta gökhanı satıp forvete dzeko almayacağız.

Çevrimiçi Samet Ç

Gerçi boşuna yapıcı ve kibar yazmaya çalışıyoruz. Renklilerin 1. hatta 2. hatta ve hatta ve hatta 3. forvetleri gol kralıymış. Tahminen bu sene 325-375 arası gol atarlar. Acaba arasakmı şenol hocayı hiç çalışıp boşuna uğraşmasalar.
Kusura bakmayın abi ben bu renkli kadroları onlar oyle onlar boyle deyip yüksekte görme işini hazetmiyorum. Saygısızlık olarak algılanmasın yazan tarafından. Kırdıysam özür dilerim ama yemişim kadrolarını ya. Banane abi.
Kendimizle yarışmıyoruz şampiyon olmak için rakiplerle yarışıyoruz. Tabi ki de ilgilendirecek rakiplerin kadroları bizi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:22:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gökhanı satarlarsa parası yine uçacak transfere gitmeyecek o yüzden istemiyorum. Sola macar sağa gökhan koyar ileriyi düşünürüz. Diğerinin gelmesini hiç istemiyorum birde gökhanın yerine aman Allah korusun.

Aynen öyle ben de güvenmiyorum. Satılmamalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

gökhanı hiç bir şekilde bu sezon satacaklarını sanmıyorum. sonuçta gelecek sezon için de transfer bütçesi isteyeceklerdir. bu  yüzden töreyi  seneye saklayacaklardır

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bence de bu sene çok farklı bir Motta izleyebiliriz.  Her ne kadar orta özürlü de olsa

Sözleşmesinin son yılı galiba. Yeni kontrat yapmak için illa ki arttırır performansını. Başka yerde bu kadar para alamaz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kadir G.

Peki gökhan gitmeyecekse macarla diğerini birlikte almayı nasıl düşünüyorlar? Öyle olduğunu varsayıyorum muhabirlerin yazdığına göre. 5. adama 1.5 maaş mı vereceğiz?

Çevrimdışı Ersoy

Gökhan satılmamalı iyi güzel de Q7 kesin alındı gibi alınıpta yedek durursa kıyamet kopacak.Q7'yi inşallah yem olarak olarak kullanmışlardır adamın adı zarar gelmese ayrı dert gelse ayrı dert. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:27:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Peki gökhan gitmeyecekse macarla diğerini birlikte almayı nasıl düşünüyorlar? Öyle olduğunu varsayıyorum muhabirlerin yazdığına göre. 5. adama 1.5 maaş mı vereceğiz?

Dzsudzsak 10 numara da oynar Sosa alternatifi olarak.

Artık tartışmak yersiz taraftarın gazını almak için alınıyor ve alınacka belli ki. Biraz da kombine satma vs amaçlı.

Zaten bir şey yaparsa şutlarlar geldiği yere. Buna uygun sözleşme yapacaklarını düşünüyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

https://twitter.com/FootballFunnys/status/620279673759600640

Çok acaip paralar dönmeye başladı futbolda. Güya FFP çözüm olacaktı ama onu da ittirebildiklerine dayıyorlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ayberk

Kulübün başarısı rakiplerinin kadrosuyla doğru orantılı olmadığı gibi başarısızlığının üstü de rakiplerin oyunlarıyla örtülemez.

Vedat Okyar'dan hallice, koşulları biliyorsan ona rağmen şampiyon olmak durumundasın devamlı bunu mazeret olarak koymanın anlamı yok.

Doğru planlama yapıldığında, doğru isimler alındığında başarısızlık gelirse kimse itiraz etmez. Helal olsun denir.

Ama doğru iş yapılmıyorsa ve o işin üstü elimizdeki bu, kolay değil şu bu diye kapatılıyorsa, bir de senin yapamadığını aynı bütçe ile yapabilen emsalleri varsa bu züğürt tesellesi olur.

Elmalar ile armutlar karışmamalı.
Şampiyonlar ligi kupası kaldırmamış takım başarılı değildir o zaman, bu anlamda bütün takımlar başarısızdır. senin başarı kıstasın ligi 1. bitirmek ise benim de bu
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı talha

Çünkü düşünmüyorlar.  Quaresma gelir macara da uydururlar birşey kulübü bırakmadı falan diye
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Evet En güzel yere geldik sayfa temizliği bakalım ne var...!
Bakalım kimler delete olacak kimler Mod onayına alınacak...! 1900 lü sayfadan başlayarak geliyorum...! Kimsenin Gönlü kalmasın Hak eden Hak ettiğini Bulacak Kazanan BJK Olacak...!

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Keşke Dzudzsak nolursa olsun gelse ya. Çok yazık olur almazlarsa

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/FootballFunnys/status/620279673759600640

Çok acaip paralar dönmeye başladı futbolda. Güya FFP çözüm olacaktı ama onu da ittirebildiklerine dayıyorlar.

ffp gelirlerine göre sana kısıtlama getiriyor. ama özellikle premier ligde sponsorluk ve yayın hakları ücretleri uçtu. premier ligin dibindeki takım bile bizim 3 büyüklerden fazla kazanıyor neredeyse

Çevrimdışı mert_

Kendimizle yarışmıyoruz şampiyon olmak için rakiplerle yarışıyoruz. Tabi ki de ilgilendirecek rakiplerin kadroları bizi.
@Samet Ç kartal kardeşim anlamadığın şey şu; senin golcüye mi ihtiyacın var? o zaman onu anlat, onu söyle, onun alınmadığını eleştir. bize ne forvetlerinin gol kralı olup olmamasından? rakiplerin forvetleri gol kralı olmasa ha iyi o zaman biz de orta halli bir golcü alalım mı diyeceğiz bu mantığa göre? zaten bizim hali hazırda iyi bir golcüye ihtiyacımız var bu rakibin golcüleriyle alakalı değil ki.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 03:31:57 mert kcptl ]

Çevrimdışı Ersoy

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  1 sa.1 saat önce
Videodan oyuncu begenen arkadaşlara tavsiyem youtube'a Olcay Şahan skills yazın :) Videodan muhteşem

Zudzak'a gönderme mi var acaba ? Yağız abinin futbol bilgisine de güvenirim.Onla ilgiliyse şuan içim hiç rahat değil.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:31:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyonlar ligi kupası kaldırmamış takım başarılı değildir o zaman, bu anlamda bütün takımlar başarısızdır. senin başarı kıstasın ligi 1. bitirmek ise benim de bu

Başarı ne demektir? Başarıyı mı tartışıyoruz yoksa iyi yönetilmeyi mi büyüklüğü mü?

Başarı kazanmak demektir. Beşiktaş'ın olduğu her yerde de Beşiktaş kazanmalıdır. Her zaman kazanamaz ama temel felsefe budur. Kulübü daha da büyütecek olan da budur.

2.lik Beşiktaş için başarı değildir. Amacı şampiyonlar ligi kaldırmak olan kulüp kaldıramıyorsa o da başarısızdır. Real Madrid alamıyorsa başarısızdır.

Duygusallığa yer yoktur başarıda. Yapabileceğin bir şeyi yapamıyorsan bu başarısızlıktır. Bu yüzden hedef sene başında belirlenir. Bu sene hedefim 3.lük dersen 3.lük başarıdır.

Profesyonel hayatta, profesyonel futbolda işler böyle yürür. Mazeretler çok büyük anlam taşımıyorsa kabul edilmez.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

Ben tosici hiç istemem mesela neden gitarcı ertan parasını kırışmış ertan kulübe çakmış. Marcelo performansı vermeyeceğinden kendi kurduğum kadroya motta yazarım.
Atak oynayan besiktasta motta nin sezon basi 3 asisti var tosic sol bekte oynadiginda o sezon 8 asisti var di. Ve savunmasi da motta dan iyi muhtemelen tosic oynayacak.Ama motta yida rekabet icerisinde de gormus olucaz bakalim.

Çevrimdışı Kadir G.

Atak oynayan besiktasta motta nin sezon basi 3 asisti var tosic sol bekte oynadiginda o sezon 8 asisti var di. Ve savunmasi da motta dan iyi muhtemelen tosic oynayacak.Ama motta yida rekabet icerisinde de gormus olucaz bakalim.

Bende isterim burda da 8-10 asist yapsın ama büyük takımda o istatiği yapması çok zor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dzsudzsak 10 numara da oynar Sosa alternatifi olarak.

Artık tartışmak yersiz taraftarın gazını almak için alınıyor ve alınacka belli ki. Biraz da kombine satma vs amaçlı.

Zaten bir şey yaparsa şutlarlar geldiği yere. Buna uygun sözleşme yapacaklarını düşünüyorum.
Bide şöyle bi durum var istenilen degil isteyen konumunda gelecek eger gelirse soylenenelere bakılırsa kendisi gelmek istiyor sartlar zaten yatmasina uygun olmayacaktir.ve akli başında bi görüntü cizmesi muhtemel gibi geliyor sanki.hic birsey ilk gelmesi gibi olmayacaktır ayrica2  sezondur düşüşte degil çıkışta olan bi grafiği var bu maliyette takımda olmasinda ben sıkıntılı durum görmüyorum
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 03:35:20 ONUR KOLCU ]