2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877806 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba'yı bugün satmasak bile gelecek sezon çok kötü oynasa bile en kötü Katar'a 10 m euro civarında bir paraya satabiliriz bunlar en kötü ihtimaller yani.

Ba'nın piyasası kolay kolay düşmez hatırlayın Fb'de doğru düzgün oynamayan Dia'yı 4 m euro'ya satmıştı Katar'a.

Dia'yı gibi bir adam 4 e gidiyorsa Ba hiçbirşey yapmasa bile Katar'a en az 10 m euroya gider.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Gs Gignac'ı da alamayacak 3 milyon euro imza parası istiyor maç başı 25 bin yıllık 2.5 milyon euro  :D ek olarak Ayew West Ham'a gidecek.

hayaller gignac, hayatlar adem büyük :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Herkese merhaba. Yaklaşık bir aydır ziyaretçi olarak forumu takip ediyordum bugün nasip oldu aranıza katılmak.
Biliç hakkında yazılanları okudum da adamı hain ilan ettiniz neredeyse. Biliç iki sene boyunca çokça eleştirildi. Bir çok tercih hatası da oldu ama karakter olarak çok yakıştı bize. Şimdi bu adama hain muamelesi yapmak doğru gelmiyor bana. Biliç'in premier lige gitmek istediğini hepimiz biliyorduk. West Ham gibi futbol da oynadığı bir takımdan teklif gelince gitmesi son derece normaldi. Ama eminim ki Biliç de en az bizim kadar istiyordu şampiyon olmayı. Neden istemesin ki? Şampiyon yaptıktan sonra ben gitmek istiyorum deseydi yönetim "hayır gidemezsin" mi diyecekti yani?

Çevrimdışı ahmetemre

Herkese merhaba. Yaklaşık bir aydır ziyaretçi olarak forumu takip ediyordum bugün nasip oldu aranıza katılmak.
Biliç hakkında yazılanları okudum da adamı hain ilan ettiniz neredeyse. Biliç iki sene boyunca çokça eleştirildi. Bir çok tercih hatası da oldu ama karakter olarak çok yakıştı bize. Şimdi bu adama hain muamelesi yapmak doğru gelmiyor bana. Biliç'in premier lige gitmek istediğini hepimiz biliyorduk. West Ham gibi futbol da oynadığı bir takımdan teklif gelince gitmesi son derece normaldi. Ama eminim ki Biliç de en az bizim kadar istiyordu şampiyon olmayı. Neden istemesin ki? Şampiyon yaptıktan sonra ben gitmek istiyorum deseydi yönetim "hayır gidemezsin" mi diyecekti yani?
:hosgeldin :hosgeldin
1903.üye sen değilsin heyecena gerek yok :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle  :hosgeldin

Bilic şampiyon yapsaydı yönetim kal diyecekti ve taraftarın büyük çoğunluğu da kal diyecekti.

Bilic, taraftar ile büyük bir bağ kurdu başarılıyken bırakıp gitmeyi göze alamazdı.

Şahsen ben takımı sattı falan demiyorum sadece kafası kalmak ya da gitmekle ilgili düşüncelerden dolayı çok karıştı bu yüzden de hatalar yapmaya başladı.

Eğer gelecek sezonda ben burada her halükarda kalacağım deseydi şampiyon yapabilirdi ya da en kötü çok az bir puan farkıyla 2. yapabilirdi.

5 haftada 10 puan geriye düşmemizin sebebi kesinlikle Bilic'tir bu en büyük gerçek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğukan E.

Futbol Takımımızın antrenmanlarını yaptığı BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, sahaların yenilenmesi çalışmaları başladı
gömu falan çıkmasın arena daki gibi:D birde serginin atları mi cikmisti:D

Çevrimdışı Hasan Akten

:hosgeldin :hosgeldin
1903.üye sen değilsin heyecena gerek yok :evillol:

1903. üyeyi duyunca saniyelik de olsa yaptım heyecanı teşekkür ederim  :D

Çevrimdışı Hasan Akten

Öncelikle  :hosgeldin

Bilic şampiyon yapsaydı yönetim kal diyecekti ve taraftarın büyük çoğunluğu da kal diyecekti.

Bilic, taraftar ile büyük bir bağ kurdu başarılıyken bırakıp gitmeyi göze alamazdı.

Şahsen ben takımı sattı falan demiyorum sadece kafası kalmak ya da gitmekle ilgili düşüncelerden dolayı çok karıştı bu yüzden de hatalar yapmaya başladı.

Eğer gelecek sezonda ben burada her halükarda kalacağım deseydi şampiyon yapabilirdi ya da en kötü çok az bir puan farkıyla 2. yapabilirdi.

5 haftada 10 puan geriye düşmemizin sebebi kesinlikle Bilic'tir bu en büyük gerçek.

Haklı olabilirsin ama bunu isteyerek, bilerek yapmamıştır. Lig devam ederken kendisine teklif gelmiş ve kafası karışmış olabilir ama bu çok doğal bir durum bence. Arsenal tottenham liverpool derken premier ligde sükse yapmıştı. Eninde sonunda böyle bir teklif gelecekti ve Biliç gidecekti. Benim takıldığım durum "Biliç West Ham'a gitmek için şampiyonluğu sattı" denmesi. Ben zaten Biliç'in çok iyi bir taktisyen olduğunu düşünmüyorum ama tüm hırsıyla, tüm azmiyle uğraştı adam. 

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  3 dk.3 dakika önce
Bilic,Bjk'ye ne kattı bilmem ama Bjk, Bilic'e ciddi değer kattı. Arsenal,Tottenham,Liverpool maçları önemliydi..Yıllık 4.1m Euro iyi para.

Çevrimdışı Doğukan E.

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  3 dk.3 dakika önce
Bilic,Bjk'ye ne kattı bilmem ama Bjk, Bilic'e ciddi değer kattı. Arsenal,Tottenham,Liverpool maçları önemliydi..Yıllık 4.1m Euro iyi para.

Brugge yerine Everton gelseydi kesin geçmiştir ozaman ingiliz rakiplerine ayrı hazırlanmış Bilic

Çevrimdışı Sarp

Vay benim güzel Beşiktaş'ım. Bilic'te devre arası bizi basamak yaptıysa (ki bir Avrupa'ya bakıyorum birde lige
bir Bruge maçına bakıyorum birde derbilere) vah bizim emeğimize.
Şöyle içimizden has bir adam çıksa 10 yıl değişmese. Plan program belli olsa. Ahhhh ahh

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Brugge yerine Everton gelseydi kesin geçmiştir ozaman ingiliz rakiplerine ayrı hazırlanmış Bilic
2008'de de Avrupa Şampiyonası elemelerinde İngilizleri devirmişti :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Açıklayın la şu Şenol Hoca'yı yeter artık. Neyi bekliyoruz arkadaş. Oldu Haziran'ın 10'u. Ne diye Hubb falan uğraşıyorsun arkadaş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

Yav abiler tamam leblebi falan ama soruyorum;

Sattık, yerini kimle dolduracaz? En az Ba kadar iyi forvet olması lazım :D
Bizim Cenk Tosun o kadar da kötü değil , tabii ki bir Ba değil ama o da en az 15 + 5 golle kapatır sezonu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Açıklayın la şu Şenol Hoca'yı yeter artık. Neyi bekliyoruz arkadaş. Oldu Haziran'ın 10'u. Ne diye Hubb falan uğraşıyorsun arkadaş.
bir pislik var ama anlamadım ,bir son dakika süprizine hazır olun bence ..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Jukebox

Demba Ba satılıcaksa yerine Stefan Kiessling alınabilir ama Ba kalmalı bence.

Çevrimdışı Kadir G.

Bilic Beşikaşın şampiyonluğunu satmıştır gerek ingilizlere oynayıp balıkesirlere taktiksiz çıkmasından gerek son 5 hafta takımı sabote etmek için yaptığı değişikliklerden belliydi. Umarım gittiği takımda çok başarısız olur.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Eğer Bilic takımı sattı diyorsanız Töre de satmıştır emin olun
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ugurkartalizma

Bilic bile gitti imzayı attı.Biz daha bir hocada karar kılamadık  :bawling:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

khedira zu juve  :bandit:
[/quot

Juventus  4 yıllığına anlaştığını  açıkladı  Khedira  ile.

Çevrimdışı ahmetx

Töre ile sıkıntı ciddi galiba ,bize normal adam gelmez zaten Ba da dellenmeden satmak lazım. :D

Çevrimdışı Çağatay

trt ye güven olur mu?

https://twitter.com/onlinesporcom/status/608259229825265664

o değilde hakkaten casillas ile anlaşıpta şenol hoca gerek yok 3 kaleci varken filan diyormuş  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.