2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878278 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı SDemirsoy

hadi ingiltere havalimanına gidelim bilici karşılamaya adam sattı resmen bee şampiyonluğu !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iyi hesapla bence  pound 4,50 küsür kaça bölersen böl bizimkinden falza eder nerden baksan .

ayrıca trnasfer butcesi falan..
Valla En fazla 750.000 flan Farkeder heralde
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

hadi ingiltere havalimanına gidelim bilici karşılamaya adam sattı resmen bee şampiyonluğu !
:claps: :claps: :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

1,8 milyon Civaroydı sanırım abi
İlk sene 1.5 m 2. sene 1.6 m 1 yıl daha kalmış olsaydı 1.7 m alacaktı. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Bilic için de şunu söyleyeyim adam zaten kafasında burayı bitirmişti.

Birkaç kez daha söylemiştim ama yine söyleyeyim Bilic, kaza bela şampiyon yapıp burada kalırsam diye korkup saçma sapan işler yaparak bizi şampiyonluktan etti.

Bende düşünüyorum devre arasında anlaştı bir takımla ve bizim opsiyonu kullanmamamız için
takımı sabote etti başka bir şey aklıma gelmiyor yoksa şampiyon biliçi yönetim gönderemezdi
taraftar tepkisinden çekindikleri için opsiyonu kullanacaklardı. son beş hafta bu opsiyonun kullanılmasının önüne geçti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 milyon paund kalıyo ne diyorsun sen hey heyy paraya bak  :biggrinking:
3 Milyon Paundun %45 i kesilince , 2 milyon Paundmu kalıyor :biggrinking: :biggrinking: @Tolga matematiğin çok saglammmış gerçekten :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

seni boş verelim Benim hayatım boyunca ferdinanttan sonra en güven duyduğum forvet BA dır
ve ben sizin ismini duyduklarınızı izleyerek bu yaşa geldim :D çok iyi forvetlerimiz oldu ama bu kadar gol vuruşuna
hakim bir forvertimiz olmadı ve geçen sene sadece kendi çabasıyla attı o golleri takım ona oynamadı
bu sene takımı onun üzerine oynatırsak gol patlaması yaşar ama bu Töreyle olmaz resmen hızımızı kesen fren görevi görüyor
bu arada isterlerse 50 M versinler BA çine gitmez birde sezon hazırlığını düzgün yaparsa seneye takıma alışmış bir
BA fark yaratacaktır yani satın demekle olmuyor oyuncunun istemesi gerekir.
Ba gibi adamı bulmuşuz herkes satalım derdinde sanki onun yerine onun kalitesinde adam almamız çok kolaymış gibi. :icool:

Çevrimdışı talha

Slaven Biliçin giderayak yönetime verdiği rapor
Mustafa Pektemek : Sözleşmedeki ücreti görünce Gozlerime inanamadım , Bunkadar sakatlanan bi adama nasıl bu kadar para verirsiniz hala aklım almıyor!!
Lan madem Begenmiyodun niye her maç oynatıp bizi yaktın diye sorarlar adama :akuma:
Ramon Motta : İnanılmaz derecede gece hayatına duşkun , Hayatımda oNun kadar kadın arkadaşı olan birisini daha görmedim :D :D
Gökhan töre : Barda vurulduktan sonra gonerin istemiyoum dedim gondermediniz , Son zamanlarda kimseyi begenmemeye başladı , İdmanda ona yapması gerekenleri soyledigimde bana Ben Turkiyenşn en iyi futbolcusuyum Bunu Rıdvan dilmende soyluyor diyerek beni hiçe saydı , Çok sorunlu sürekli olay çıkarıyor , Ben artık yokum ama Siz yonetimede çok problem çıkarır biran evbivel satıp kurtulun!
İsmail koybaşı : Bana Turkiyenin en iyi solbeki olduğunu söylediniz ama ben hiç göremedim
Cenk Gönen: Soyunma odasında konuşulanları bile gidip Basına anlatıyordu..

Fotomaç haberi o  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fotomaç haberi o  :lol:
Yunus Emre gibi kaynak canavarı için farketmez. :D  her türlü  kullanır. :D

Çevrimdışı Tolga

Bende düşünüyorum devre arasında anlaştı bir takımla ve bizim opsiyonu kullanmamamız için
takımı sabote etti başka bir şey aklıma gelmiyor yoksa şampiyon biliçi yönetim gönderemezdi
taraftar tepkisinden çekindikleri için opsiyonu kullanacaklardı. son beş hafta bu opsiyonun kullanılmasının önüne geçti.

Aynen Necmi abi zaten aynısını yukarıda ben de söylemiştim :ok:

Çevrimdışı TØLGA

3 Milyon Paundun %45 i kesilince , 2 milyon Paundmu kalıyor :biggrinking: :biggrinking: @Tolga matematiğin çok saglammmış gerçekten :evillol:
vergiler kesilinçe 2 milyon civarı kalıo illa tam rakamımı yazalım ??
buda 3 milyon avroya yakın bir para
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vodafone Arena da Ba yı seyretmeden nereye satıyormuş yönetim  :money: Bu adam bu sene oynasın topunu bırakın arap kulüplerini  :tabe: Chelsea ya geri bile satarız
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çok uygun fiyatlara iteleyelim şunları Allah aşkına
Necip-Ersan-Mustafa paketi 1milyon pound.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone Arena da Ba yı seyretmeden nereye satıyormuş yönetim  :money: Bu adam bu sene oynasın topunu bırakın arap kulüplerini  :tabe: Chelsea ya geri bile satarız
Rıdvan Dilmen: "Bu Demba Ba Vodafone Arena'da leblebi gibi gol atar"

:D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

bende kıllanmıyor değilim , sattıysa eğer Allah ona adada gün yüzü göstermesin rezil kepaze olsun
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bırakın vodafone arenada leblebiyi gaza gelmeyin ,futbolcu tamam derse 14 milyon € ya 30 yaşında hiç bir kulüp oyuncuyu satmam diyemez.Satmayana en hafifinden enayi derler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bırakın vodafone arenada leblebiyi gaza gelmeyin ,futbolcu tamam derse 14 milyon € ya 30 yaşında hiç bir kulüp oyuncuyu satmam diyemez.Satmayana en hafifinden enayi derler.
Ona bende tamamım ama yerini doldurma şeysi var abi kimi alacaz ki :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

penaltı mı?
cordoza tık tık gol atıyor 3 pozisyondan 2 si gol.
14 milyon veriyorlarsa üstte pektemek ersan ismail bir de holoskoyu versinler...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı talha

Demba Ba'nın gönlünde biter herşey. İstanbul'u bırakmak istemez. Hele de Çin gibi abidik gubidik yere 2M fazla alacam diye gitmez.

Giderse ya Araplara ya da Katarlara gider.

Gerek yok eğer 14M vermişse ve Ba maaş konusunda anlaşabilirse kesinlikle satılsın. Bir yanlışı 1 kere yaparsın 2 kere yaparsın 3.'de yaparsan adama enayi derler.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Satılması gereken adam Töre.
Burnu havaya kalktı medya şişirdi bunu.Bakın yazıyorum Şenol Güneş gelirse Töre kadro dışı KA-LA-CAK!
Disiplinsiz,kendini büyük görüyor maç seçiyor.
Bu sene Töre satılmalıdır
Seneye arenada şov yapacak Demba onu da satarız hem de daha iyi fiyata.

Çevrimdışı SDemirsoy

bende kıllanmıyor değilim , sattıysa eğer Allah ona adada gün yüzü göstermesin rezil kepaze olsun
3 milyon pound vergi falan hikaye yapmayalım  12.5 trilyon para yapıyor bunun vergisi çıksa nolur büyük para belliydi ingiltereye gideceği çoktan işi bitirmişti masum edebiyatı yaptı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben bırakın leblebiyi adam leb gibi gol atsın leblebi gibi atmışçasına sevineceğim  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yav abiler tamam leblebi falan ama soruyorum;

Sattık, yerini kimle dolduracaz? En az Ba kadar iyi forvet olması lazım :D

Çevrimiçi Samet Ç

Futbol Takımımızın antrenmanlarını yaptığı BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, sahaların yenilenmesi çalışmaları başladı

Çevrimdışı TØLGA

Futbol Takımımızın antrenmanlarını yaptığı BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, sahaların yenilenmesi çalışmaları başladı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK