2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878581 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Sonuçta isteyerek yapmasa bile bir insanın aklı başka yere kaydığı zaman verim alamazsın.

Hatta dedem hep derki bunun eli işte gözü fişte  :evillol: :evillol: o hesap

Aynen öyle abi :D Akacak kan damarda durmaz denir ya, Bilic de en başından beri premier lige gitmek istiyordu ve iki senenin ardından gitti. Orada başarılı olacağını düşünüyorum. Yolu açık olsun artık bizimle karşılaşmadığı sürece her zaman başarılı olmasını isterim. Biz de Şenol hocayı getirirsek iki üç iyi takviyeyle birlikte GÜNEŞ'li günler göreceğiz inanıyorum.

Çevrimdışı TØLGA

@ChnLzoglu
Micah richards ile buyuk olcude anlasildi karari yeni hoca verecek
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

@ChnLzoglu

Richards gelse çok daha iyi olur aslında :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

Biri bu saka desin fernandao senelik 1.6 milyon € ya imza atti diyorlar.

Biz pektemege 1.7 ye attirdik.pektemegin futbol hayatında toplam atamayacagi kadar golu 1 sezonda atan kişi pektemekten az kazanacak.

Sonra Beşiktaş in neden borcu var.ferrarinin parasini ödüyoruz.

Bu Fernandao Atletico Paranaense'nin oyuncusuymuş. 1 senelik sözleşmesi var daha. Anlaşıldı deniliyor da bonservisine ne kadar vermişler?

Çevrimdışı JoseDemba

@fatihdogan_38
"FO, Hollanda'ya H.Stevens ile görüşmeye gitti yazan gazeteci arkadaş Ron Vlaar için gitti yazsa yarın rezil olmazdı!
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı TØLGA

Richards gelse çok daha iyi olur aslında :)
fizik olarak fitim bu ismede diğer anlamda pek ne katkı verir bilmiyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bu Fernandao Atletico Paranaense'nin oyuncusuymuş. 1 senelik sözleşmesi var daha. Anlaşıldı deniliyor da bonservisine ne kadar vermişler?
4 m euro vereceklermiş bonservisine.

Çevrimdışı Tolga

fizik olarak fitim bu ismede diğer anlamda pek ne katkı verir bilmiyorum  :biggrinking:
Bence Richards daha iyi olur ama şu dakikadan sonra Glen de gelse itiraz etmem :D

Çevrimdışı atalay

Richards ile Johnson'ın en ufak bir benzerliği yok. Richards, Serdar'dan daha defansif bir oyuncu. Artısı stoperde oynar.

Ayrıca bunlar zaten Glen Johnson ile 3 yıllık anlaştılar.  :bandit:

Glen Johnson: 18 gol; 45 asist.

Micah Richards: 10 gol; 17 asist.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Biri bu saka desin fernandao senelik 1.6 milyon € ya imza atti diyorlar.

Biz pektemege 1.7 ye attirdik.pektemegin futbol hayatında toplam atamayacagi kadar golu 1 sezonda atan kişi pektemekten az kazanacak.

Sonra Beşiktaş in neden borcu var.ferrarinin parasini ödüyoruz.
Kendisini biz yollayacağız klüpten hele bir açılsın şu stat.

Çevrimiçi Samet Ç

Geldi mi geldi mi ? Sallamalar sallamalar  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

brezilya'dan bir stoper gelebilir diyolaaaaaa  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

brezilya'dan bir stoper gelebilir diyolaaaaaa  :bandit:
Sürpriz biri gelebilir belki :)

Çevrimdışı Hasan Akten

4 m euro vereceklermiş bonservisine.

Bonservis demişken tartışıldı mı bilmiyorum ama Deniz Atalay'ın sabah gazetesine verdiği şöyle bir röportaj var 1 hafta öncesine ait.

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2015/06/03/bonservis-sorun-degil

İstersek bonservisle de oyuncu alabiliriz demiş?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@ChnLzoglu

Adam tam bir kazma. Asist gol yok
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Hollandalı teknik adam Huub Stevens ile görüşen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 61 yaşındaki teknik adam ile anlaşma sağlayamadı.

Bugün İstanbul'a gelecek olan Orman'ın yarın Şenol Güneş ile bir araya geleceği ve tecrübeli teknik adamla masaya oturacağı gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Tolga

Başakşehir, Musa Muhammed ile anlaşmış doğru mu bu haber.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Hasan Tahsin

SADECE GÜÇLÜ :)

Sprinter ama skoda bacaklı. Rövaşataya iyi çıkıyor ama gollük değil artistlik  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ebabil

forma tanıtımını şenol güneş, casillas ve glen johnson yapsa ne ka güzel olur  :evillol:  :tabe:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Güney Amerika'ya giden ve yeni stoper arayan Gökhan Keskin, yönetime iki alternatif sundu. Beşiktaş'ın A planı Santos'un 1.87'lik 'agresif' yıldızı David Braz, B planı ise Sao Paulo'dan 1.85 boyundaki Rafael Toloi.

TAM BİR DUVAR: BRAZ

Gökhan Keskin’in listesindeki birinci seçenek Santos’un 28 yaşındaki Brezilyalı stoperi David Braz... 1.87’lik oyuncunun en büyük özelliği hava hakimiyeti. Sıçrama yeteneği ve hava toplarındaki üstünlüğüyle dikkat çeken Braz, fiziğine göre de hayli hızlı bir isim. Keskin’in raporunda “Agresif bir oyuncu. Kısa vadede bize büyük katkı sağlar.

Tecrübeli ve güçlü” olarak not düştüğü Braz, daha önce Avrupa’da şansını denedi. Ancak Panathinaikos’taki macerası sadece 6 ay sürdü, ülkesine geri döndü. Santos’a transfer olduğu ilk dönemde F.Bahçe’nin eski yıldızı Edu Dracena’nın yedeğiydi. Ancak Edu’nun sakatlıkları sonrası formayı kaptı ve bir daha da bırakmadı. 31 Aralık 2015’te sözleşmesinin sona erecek olması da transferini kolaylaştıran bir unsur.

TEKNİK GLADYATÖR: TOLOİ

Braz’a alternatif olarak gösterilen isim İtalyan asıllı Brezilyalı Rafael Toloi. Sao Paulo’da forma giyen oyuncu henüz 24 yaşında... En büyük özelliği ise tekniği ve çabukluğu. Aynı zamanda 1.85’lik boyu sayesinde hava toplarına da çok hakim bir oyuncu. Bu özellikle, Toloi’nin Avrupa kulüpleri tarafından kısa sürede fark edilmesini sağlamış. Ocak 2014’te 500 bin Euro karşılığında Roma’ya kiralanan Rafael Toloi, burada Mehdi Benatia-Leandro Castan ikilisinin arkasında forma bulamadı. Roma 5.5 milyon Euro’luk opsiyonu kullanmadı, sadece 5 maçta görev alan Toloi, Haziran 2014’te Sao Paulo’ya döndü.

Daha önce Brezilya U-20 Milli Takımı’nda da görev alan Toloi, Gökhan Keskin’in raporunda “Braz’a göre daha genç. Uzun vadede çok faydalı olabilir. Oyun kurma konusunda çok iyi ve teknik kalitesi çok yüksek” ifadeleriyle tanımlandı. Bonservisi 5-6 milyon Euro civarında olan oyuncunun Haziran 2017’ye kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Üstteki yalan alttaki gerçek :)
@anilt sen luce de geliyor diyordun hatta luce gelmez diyenleri mimlemiştin gelince çok keyifli olacak diyordun yazsana şu Luçe gelmez diyenleri  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BU NASIL 28 YAŞINDA LAN!!! :o_o: :o_o: :o_o:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Rafael Toloi . Gökhan Keskin in Brezilya da izlediklerinden biri. Seyredince ondan başkası gelmesin diyeceksiniz  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Jukebox

Bence beklemediğimiz sürpriz transferler olmaz bu sene.Sonuçta sözleşmesi biten oyuncular belli onların arasından gelicek kim gelicekse.
Casillas gelse iyi olur ama cech'i tercih ederdim.  :biggrinking: