2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877850 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

slaven biliçte gitmiş westhama devre arası sattı bizi (Küfür Yasak)
Günaydın :bandit: @Tolga
Ben Aylardır Bas bas bağırıyorum burada , Bu adam Şovmen Bu adam bilinçli olarak yapıyor bilinçli olarak mustafayla , necipi oynatıyorki Kovsunlar diye yazdım ama yemediğim laf kalmadı :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Galatasaray Dani Alves ile anlaştı, anlaşmaya göre Galatasaray bir daha Alves'i rahatsız etmeyecek..

Çevrimdışı TØLGA

andre ayew sweansea'de ohh be rahatladım  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Galatasaray Dani Alves ile anlaştı, anlaşmaya göre Galatasaray bir daha Alves'i rahatsız etmeyecek..
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Günaydın :bandit: @Tolga
Ben Aylardır Bas bas bağırıyorum burada , Bu adam Şovmen Bu adam bilinçli olarak yapıyor bilinçli olarak mustafayla , necipi oynatıyorki Kovsunlar diye yazdım ama yemediğim laf kalmadı :money:
zaten westham ile anlaştığınız bizde biliyoruz resmiyete kavuşmadan sövmek istemedim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Bilic ve 3 milyon pound... Vay be...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı talha

andre ayew sweansea'de ohh be rahatladım  :evillol: :evillol:

Arkadaş Ligin ne kadar önemli olduğu şu transferlerle naıl belli oluyor. Artırın lan ligin kalitesini.  :akuma:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

zaten westham ile anlaştığınız bizde biliyoruz resmiyete kavuşmadan sövmek istemedim  :biggrinking:

Yıllık  3 milyon paund. Ohşş.Eleman boşuna  kıvranmamış.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ya şu Şenol Güneş Beşiktaş'ın hocasıdır demeyi bırakın, hala hollandadan hoca bakıyorlar. Daha ne olduğu 100de 100 belli değil. Gerçekleşmezse herkesi hayal kırıklığına sokmuş olacaksınız. Lucescuya 100de 95 dediniz, 100de 95 demek artık geldiği neredeyse kesin her şey halledilmiş sadece ufak ve halledilebilir pürüzler var demek. Adam daha başkanıyla anlaşmamış istediği bütçe, transferler ve maaş ortada yok, öte taraftan alacakları var ve ortada sadece 1 görüşme ve fotograf var. Birlikte yemek yenmesi transfer 100de 95 tamam demek değildir. Şimdi aynısını Şenol Güneş'te yapıyorsunuz. Gelebilir gelirse iyi olur ama şu kesin falan laflarını bırakın. Olasılıklar üzerinden konuşun. Şu an Şenol Güneş gelmiş gibi bir his var ve gelmezse sorunlar çıkarsa üzücü olur. Fanatik fotomaç yazsın da siz kesinleşmeden kesinmiş gibi yazmayın.

Çevrimdışı talha

Bilic'in yıllık 3 m pound alacağı söyleniyormuş.

Arkadaş boşuna demiyorum West Ham'da b.k gibi para var. Basalım Necip ile Mustafa'yı. Tam onların takımı.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Ya şu Şenol Güneş Beşiktaş'ın hocasıdır demeyi bırakın, hala hollandadan hoca bakıyorlar. Daha ne olduğu 100de 100 belli değil. Gerçekleşmezse herkesi hayal kırıklığına sokmuş olacaksınız. Lucescuya 100de 95 dediniz, 100de 95 demek artık geldiği neredeyse kesin her şey halledilmiş sadece ufak ve halledilebilir pürüzler var demek. Adam daha başkanıyla anlaşmamış istediği bütçe, transferler ve maaş ortada yok, öte taraftan alacakları var ve ortada sadece 1 görüşme ve fotograf var. Birlikte yemek yenmesi transfer 100de 95 tamam demek değildir. Şimdi aynısını Şenol Güneş'te yapıyorsunuz. Gelebilir gelirse iyi olur ama şu kesin falan laflarını bırakın. Olasılıklar üzerinden konuşun. Şu an Şenol Güneş gelmiş gibi bir his var ve gelmezse sorunlar çıkarsa üzücü olur. Fanatik fotomaç yazsın da siz kesinleşmeden kesinmiş gibi yazmayın.
Şenol Hoca ile anlaşma tamam başkan bekletiyormuş mesele bu.

Şenol Hoca biz isteyeceğiz de gelmeyecek mi yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben 100 metre yanına kadar sokulamayacak biliyordum  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic için de şunu söyleyeyim adam zaten kafasında burayı bitirmişti.

Birkaç kez daha söylemiştim ama yine söyleyeyim Bilic, kaza bela şampiyon yapıp burada kalırsam diye korkup saçma sapan işler yaparak bizi şampiyonluktan etti.
Liverpool-Tottenham-Arsenal maçlarında piyasasını sağlamlaştırdı ve gitti.Bence şampiyonluğu istedi ama beceremedi.
Yalnız şu da var şampiyon olsaydı da her türlü bırakıp gidecekti.Adamın hayaliydi EPL bizi aracı olarak kullandı,başarılı da oldu.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic alsa keşke Mustafa'yı Ersan'ı Necip'i.
Valla şampiyon yapmış gibi sevindirir bizi

Slaven Biliçin giderayak yönetime verdiği rapor
Mustafa Pektemek : Sözleşmedeki ücreti görünce Gozlerime inanamadım , Bunkadar sakatlanan bi adama nasıl bu kadar para verirsiniz hala aklım almıyor!!
Lan madem Begenmiyodun niye her maç oynatıp bizi yaktın diye sorarlar adama :akuma:
Ramon Motta : İnanılmaz derecede gece hayatına duşkun , Hayatımda oNun kadar kadın arkadaşı olan birisini daha görmedim :D :D
Gökhan töre : Barda vurulduktan sonra gonerin istemiyoum dedim gondermediniz , Son zamanlarda kimseyi begenmemeye başladı , İdmanda ona yapması gerekenleri soyledigimde bana Ben Turkiyenşn en iyi futbolcusuyum Bunu Rıdvan dilmende soyluyor diyerek beni hiçe saydı , Çok sorunlu sürekli olay çıkarıyor , Ben artık yokum ama Siz yonetimede çok problem çıkarır biran evbivel satıp kurtulun!
İsmail koybaşı : Bana Turkiyenin en iyi solbeki olduğunu söylediniz ama ben hiç göremedim
Cenk Gönen: Soyunma odasında konuşulanları bile gidip Basına anlatıyordu..

Çevrimiçi Samet Ç

Gs Gignac'ı da alamayacak 3 milyon euro imza parası istiyor maç başı 25 bin yıllık 2.5 milyon euro  :D ek olarak Ayew West Ham'a gidecek.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2015, 14:50:50 Samet Ç ]

Çevrimdışı Tolga

Liverpool-Tottenham-Arsenal maçlarında piyasasını sağlamlaştırdı ve gitti.Bence şampiyonluğu istedi ama beceremedi.
Yalnız şu da var şampiyon olsaydı da her türlü bırakıp gidecekti.Adamın hayaliydi EPL bizi aracı olarak kullandı,başarılı da oldu.
Şampiyon yapsaydı yönetim burada kalmasını isteyeceğini biliyordu zaten taraftarda gitmesini istemezdi.

Bilic bunların farkındaydı ve kafası bu yüzden karışıktı.

Kafası karışıkken son 5 haftaya konsantre olamadı yanlış oyuncu tercihleri ve taktik hataların yanında takımı da motive edemeyince şampiyonluktan olduk bu kadar basit.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Jukebox

Daha önce futbol oynadığı ve sevildiği bir kulübü çalıştırma şansı eline geçince bilic Beşiktaşı unuttu.
Beşiktaş'ı şampiyon yapmak isterdi bence satmadı ama kafasında Beşiktaş'ı bitirince konsantre olmakta zorlandı ve bu futbolcularıda etkiledi.
Takımı motive edemedi.
İyi bir teknik adam umarım gittiği yerde başarılı olur.
Birde futbolculara paraları ödenmediği için herkesin bir tavır koyduğunu düşünüyorum.
Başta gökhan diyebilirim.

Yıllık  3 milyon paund. Ohşş.Eleman boşuna  kıvranmamış.
%45 i vergiye gidiyor :D Geri kalan paraya bakıldığında burada aldgından çok fazla bir rakama imza atmamış olduğu gozukuyor :bandit: @Coşkun Mevsim abi

Çevrimdışı f_madida

Arkadaş boşuna demiyorum West Ham'da b.k gibi para var. Basalım Necip ile Mustafa'yı. Tam onların takımı.  :lol:

Valla, bari bi hayri olsun Bilic'in...Al Mustafa'yi, al Ersan'i gotur bir yurtdisi gorsun gencler..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

%45 i vergiye gidiyor :D Geri kalan paraya bakıldığında burada aldgından çok fazla bir rakama imza atmamış olduğu gozukuyor :bandit: @Coşkun Mevsim abi

iyi hesapla bence  pound 4,50 küsür kaça bölersen böl bizimkinden falza eder nerden baksan .

ayrıca trnasfer butcesi falan..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Hakkaten ya  burada  ne alıyordu ki  eleman.

Hakkaten ya  burada  ne alıyordu ki  eleman.
1,8 milyon Civaroydı sanırım abi

Çevrimdışı TØLGA

2 milyon paund kalıyo ne diyorsun sen hey heyy paraya bak  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

AYNI şeymi Allah aşkına  birisi sürekli sorun cıkartan bi adamdı keyfine göre  takıma  katkı veren.

Demba  Ba benim aklım  sardı saralı en cok katkı veren forvettır onu satıp yerine aynı  katkıyı verecek adamı  bulmak kolaymı..

kimse penaltı var 5 - 6 tane demesin formunun  düşük oldugu donemlerde takım olarakta iy değildik..
seni boş verelim Benim hayatım boyunca ferdinanttan sonra en güven duyduğum forvet BA dır
ve ben sizin ismini duyduklarınızı izleyerek bu yaşa geldim :D çok iyi forvetlerimiz oldu ama bu kadar gol vuruşuna
hakim bir forvertimiz olmadı ve geçen sene sadece kendi çabasıyla attı o golleri takım ona oynamadı
bu sene takımı onun üzerine oynatırsak gol patlaması yaşar ama bu Töreyle olmaz resmen hızımızı kesen fren görevi görüyor
bu arada isterlerse 50 M versinler BA çine gitmez birde sezon hazırlığını düzgün yaparsa seneye takıma alışmış bir
BA fark yaratacaktır yani satın demekle olmuyor oyuncunun istemesi gerekir.