Herkese merhaba. Yaklaşık bir aydır ziyaretçi olarak forumu takip ediyordum bugün nasip oldu aranıza katılmak.
Biliç hakkında yazılanları okudum da adamı hain ilan ettiniz neredeyse. Biliç iki sene boyunca çokça eleştirildi. Bir çok tercih hatası da oldu ama karakter olarak çok yakıştı bize. Şimdi bu adama hain muamelesi yapmak doğru gelmiyor bana. Biliç'in premier lige gitmek istediğini hepimiz biliyorduk. West Ham gibi futbol da oynadığı bir takımdan teklif gelince gitmesi son derece normaldi. Ama eminim ki Biliç de en az bizim kadar istiyordu şampiyon olmayı. Neden istemesin ki? Şampiyon yaptıktan sonra ben gitmek istiyorum deseydi yönetim "hayır gidemezsin" mi diyecekti yani?
Öncelikle

Bilic şampiyon yapsaydı yönetim kal diyecekti ve taraftarın büyük çoğunluğu da kal diyecekti.
Bilic, taraftar ile büyük bir bağ kurdu başarılıyken bırakıp gitmeyi göze alamazdı.
Şahsen ben takımı sattı falan demiyorum sadece kafası kalmak ya da gitmekle ilgili düşüncelerden dolayı çok karıştı bu yüzden de hatalar yapmaya başladı.
Eğer gelecek sezonda ben burada her halükarda kalacağım deseydi şampiyon yapabilirdi ya da en kötü çok az bir puan farkıyla 2. yapabilirdi.
5 haftada 10 puan geriye düşmemizin sebebi kesinlikle Bilic'tir bu en büyük gerçek.