Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilic bile gitti imzayı attı.Biz daha bir hocada karar kılamadık
o değilde hakkaten casillas ile anlaşıpta şenol hoca gerek yok 3 kaleci varken filan diyormuş
öyle bir şey olursa taraftar istifaya davet eder şenolu
Arkadaki kırmızı beyazlı.
Eğer Bilic takımı sattı diyorsanız Töre de satmıştır emin olun
sen sosayı görmüşsün.ben de casillasın marceloyu dudaktan öpmek için hazırlık yaptığını görüyorum
Yıl oldu.
Evet aynen öyle Töre sattı takımı...İnsanın para ve şöhret ile bir tarafının havalanması ne kadar kötü... .ok çukurundan çıkıp topa güzel vuruyorlar diye milyonlarca insanın emeklerini bencilce hiçe sayabilme hakkına sahip olduklarını sanıyorlar... Törenin de bu bencillikle adam olacağını pek sanmıyorum. Futbolcuların kafa olarak bu kadar boş olması kişiliklerinin karakterlerinin boş olması, kendilerini hiç geliştirmemeleri sadece 3-5 topa vurup gece hayatının esiri olmaları acı bir durum... Bu kadar bedava kazanılmış para ile ancak bu kadar sığır ve bencil insanlar oluşabilirdi. Futbolcuların birçoğu çok eğitimsizler, cehalet ve bencillik içindeler diye düşünüyorum.
Herkese merhaba. Yaklaşık bir aydır ziyaretçi olarak forumu takip ediyordum bugün nasip oldu aranıza katılmak. Biliç hakkında yazılanları okudum da adamı hain ilan ettiniz neredeyse. Biliç iki sene boyunca çokça eleştirildi. Bir çok tercih hatası da oldu ama karakter olarak çok yakıştı bize. Şimdi bu adama hain muamelesi yapmak doğru gelmiyor bana. Biliç'in premier lige gitmek istediğini hepimiz biliyorduk. West Ham gibi futbol da oynadığı bir takımdan teklif gelince gitmesi son derece normaldi. Ama eminim ki Biliç de en az bizim kadar istiyordu şampiyon olmayı. Neden istemesin ki? Şampiyon yaptıktan sonra ben gitmek istiyorum deseydi yönetim "hayır gidemezsin" mi diyecekti yani?
trt ye güven olur mu?https://twitter.com/onlinesporcom/status/608259229825265664
Üstteki yalan alttaki gerçek
kaynak
@Çağrı abi
Casillas kısmı da mı doğru şimdi
Kusura bakma ama;
Erdem Ulus @erdemulus 38 sn.38 saniye önceBeşiktaş Şenol Güneş ile 1 yıllığına anlaştı. 1 yıl olmasına gerekçe, seneye yapılacak seçim için sözleşmenin bağlayıcı olmaması.bak işte buna bende varım
Casillas'ın gelme ihtimali epey yüksek bence