2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877702 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih Berker

Takımın başına acil hoca gelmeli yoksa Sako bile kaçar.

Çevrimdışı Türkay

Yine anc tutup getiriyormus mbiayi bide  :kop: :kop:

Yapar mı yapar  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Mbia'yı herkes gibi defalarca yazdım zaten. Şimdiden bir şey söylemeyeyim lakin Trabzon aldıysa çok iyi transfer.

Çevrimdışı Renton

Free oyuncular avlanmaya başladı bile valla mbiayı bize de getireceğini bilsem süleyman hurmayı isterdim sportif direktör vurmayın  :lol: :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 23:29:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mbia iyi trasnfer hiç küçümsemeye gerek yok Trabzon'u da olduğundan fazla küçümsüyorsunuz saygıyı bırakmayın Hacıya sövün ama Trabzon büyük kulüptür.

Ersun çekirdek iyi bir kadro oluşturuyor seneye Trabzon çok ciddi rakip olacak emin olabilirsiniz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih Berker

ANÇ yap bir Tolgay çıkartması daha.  :evillol:

Çevrimdışı Renton

Mbia iyi trasnfer hiç küçümsemeye gerek yok Trabzon'u da olduğundan fazla küçümsüyorsunuz saygıyı bırakmayın Hacıya sövün ama Trabzon büyük kulüptür.

Ersun çekirdek iyi bir kadro oluşturuyor seneye Trabzon çok ciddi rakip olacak emin olabilirsiniz.
Aynen bu sene kucağına bıraktılar kadroyu çok geniş şekilde gereğinden fazla kalabalıktı trabzon.

Ersun kendi transferlerini yapar 2-3 mbia ayarında adam alsa trabzonda ilk 3 e oynar.

Adamlar oyuncu satma konusunda da iyi son 10 yılda en çok parayı trabzon kazanmıştır satışlarda süper ligte.Katar pazarına iyi oyuncu veriyorlar.
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Uyuma yönetim uyuma! Freeler gidiyor elde sıfır olacak Rüzgarın dediği gibi yine! :akuma: :akuma:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle Ts diye küçümseniyor ama biz alsaydık buradaki konuşmaların ne olacağını az çok biliyoruz.

Seneye Ts bu senekinin çok çok üzerinde iyi futbol oynayan bir takım olacaktır zaten onların bu sezonki en büyük sorunu deplasman maç kazanamamalarıydı seneye bunu da hallederlerse bizim için hesapta olmayan bir rakip daha çıkacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

atibadan kaç gömlek üstün o adam ?

Çevrimiçi Samet Ç

Uyuma yönetim uyuma! Freeler gidiyor elde sıfır olacak Rüzgarın dediği gibi yine! :akuma: :akuma:

bu adam başkan olmalı ne diyorsa çoğu doğru sadece biraz kırık  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 23:34:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Türkiye'de ekol olması gereken şehirler sırf yönetimler yüzünden çok geriye düştüler.

Bursa, Trabzon, Gaziantep, Eskişehir, Gençlerbirliği.

Bu takımlar normalde ilk 8 den dışarı asla düşmemeli aksine hep 4. sıra için yarışmacı olmalı ama rezalet yönetiliyorlar tüccar mantığıyla yıllardır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

atibadan kaç gömlek üstün o adam ?
atibanın esamesi okunmaz mbianın yanında

Çevrimdışı 'TaNeR'

Yapar mı yapar  :bandit:

Ya bizim ANÇ Başkanı sadece ben mi Muppet Show'daki Gonzo'ya benzetiyorum ?  :evillol:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

Ya bizim ANÇ Başkanı sadece ben mi Muppet Show'daki Gonzo'ya benzetiyorum ?  :evillol:

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 23:36:40
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu adam başkan olsun yönetimi maksimum 1 ay dayanır ortasından çatlar.

Güzel konuşmak ile yönetmek çok farklı şeyler.

Yetenekliler çoğu zaman yönetemezler yönetilirler.

Çok büyük egosu var ayrıca çoğu şeyin önüne geçer bu ego.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adam başkan olsun yönetimi maksimum 1 ay dayanır ortasından çatlar.

Güzel konuşmak ile yönetmek çok farklı şeyler.

Yetenekliler çoğu zaman yönetemezler yönetilirler.

Çok büyük egosu var ayrıca çoğu şeyin önüne geçer bu ego.
o zaman kulüpte görev verilmeli akıl versin bizim vasıfsız bir kaç yöneticiye görevi sadece konuşmak olsun :)

Çevrimdışı ozan062

Ali Ece inatla Şenol Güneş'i istiyor.

bilicte onderde ısrar etti sonucunu gorduk
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Ben yıllarca gördüğümü söylerim. İHO klübün parasını boşuna harcıyor. M'bia'da durmayacaktır. Ha zaten gelmeyecektir de. Gelirse de 2.5m falan alacağını zannetmiyorum.

Sene ortası gidecektir.

Trabzon yine şampiyonluğa oynayamacak.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Şu hoca işi halledilmeli 1 hafta içerisinde ve bir an evvel free oyuncularla masaya oturmamız lazım yoksa eldeki Danny'den falan da olacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

bilicte onderde ısrar etti sonucunu gorduk
ali ecede zıvanadan çıktı ona buna ısrar ediyor

Çevrimdışı ozan062

hangimiz değilizki:D

Çevrimdışı ferdi1903

Bütçe imkanı biraz olsa bir de içe sindirilebilecek olsa da Fatih Terim gelse, isterim..Bu iki camiayla Şenol Güneş ile falan mücadele edemeyiz..

valla ben sahsen terim gelsin isterim, niye derseniz bu hakem bozuntularina anca terim sindirir ayrica bu takimla cok basarili olacagina inaniyorum

Çevrimdışı ozan062

dudaklardaki kıvrımlar bile aynı layn valla baskana iletmek lazım bunu:)))