2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878502 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih Berker

Valla ciddi ciddi Mbia Trabzon'a gidiyor.

Çevrimdışı Tolga

o kadarda değil ersun 5.hafta kovulur  :icool:
Ersun'un eline iyi kadro verdiğin zaman neler yapabileceğini geçen sezon gösterdi aslında tabi nasıl bir kadro oluşturur Ts bilemiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

o kadarda değil ersun 5.hafta kovulur  :icool:
ersun şenoldan iyi hoca emin ol istediği kadroyu kursun şampiyonluğa oynar aslında ersun tam bizlik hoca

Çevrimdışı Tolga

Valla ciddi ciddi Mbia Trabzon'a gidiyor.
Yazık valla ne diyeyim ki tam aradığımız adamdı.

Çevrimdışı Efe

Ersun'un eline iyi kadro verdiğin zaman neler yapabileceğini geçen sezon gösterdi aslında tabi nasıl bir kadro oluşturur Ts bilemiyorum :)

bence ts yine 6.falan olur garip adam alma konusunda üstlerine yok büsürüde para veriyorlar paralar uçup gidiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ersun şenoldan iyi hoca emin ol istediği kadroyu kursun şampiyonluğa oynar aslında ersun tam bizlik hoca

işte iyi kadro fb kadrosu iyi kadro şampiyon ts kötü kadro 5. olan bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

Valla tek care Luce gibi, yoksa yine profesyonel bir yapi getirme sansimiz yok, en azindan Luce tam techizatli gelir oyuncu raporlariyla yardimci antrenorleriyle birlikte...

Senol hoca, teknik direktor olarak iyidir ama o gelirse yonetim yine transferleri kendi yapacak, kafasina gore oyuncu secmeler vs...Muthis scout Fikret Orman oyuncu izlemeye gidiyormus ya, ayni yoldan devam.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Jukebox

Yazik oldu mbiaya benim hazirladigim transfer listesinde vardi.

Çevrimdışı Deniz

Ali Ece inatla Şenol Güneş'i istiyor.
Mantıklı adam
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Sen asgari 10-11 yazmışsın ama ben de taş çatlasa 9 ya da 10 diyorum ve şöyle birşey var yabancı kuralı daha önceden 6+2+2 değil miydi yani o zaman da yerli hocalar bu ülkede şampiyonluklar yaşadılar. :)

Şimdi yabancı sınırı kalktı diye yerli hoca getirmeye gerek yok diyorsunuz ama ben de diyorum ki yine elimizdeki yabancı sayısı aşağı yukarı yine benzer sayıda olacak :icool:

6+2+2 İLE sınırsız nasıl aynı şey oluyor :icool:

Birinde gönderemediğin adamlar tribünde sezon boyunca olacak iken; burada dilersen 11 yabancı ile sahada olabileceksin.

Sen yazıyı dikkatli okumamışsın mesele sayı değil.

Alabileceğin Türk; kaleci, stoper, sağ bek, sol bek, orta saha, santrafor, sol ön var mı?

- YOK. O zaman bunlar ilk 11'inde olacak ve takımda asgari 10-11 yabancı demek bu.

Ha gider yönetim sağ beke free sabri'yi alır; onu bilemem
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 23:14:59 atalay ]

Çevrimdışı Fatih Berker

Geçen sene Diego'yu Fenere kaptırdığımız gibi bu senede Mbia'yı Trabzona kaptırdık.De Jong'da Gs'ye gider.Acaba Mbia için bir Tolgay operasyonu daha yapamaz mıyız?  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Biz yeni td getirmediğimiz her gun bir oyuncu daha elden kacar.1 hafta icinde kim geliyorsa gelmeli
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

6+2+2 İLE sınırsız nasıl aynı şey oluyor :icool:

Birinde gönderemediğin adamlar tribünde sezon boyunca olacak iken; burada dilersen 11 yabancı ile sahada olabileceksin.

Sen yazıyı dikkatli okumamışsın mesele sayı değil.

Alabileceğin Türk; kaleci, sağ bek, sol bek, orta saha, santrafor, sol ön var mı?

- YOK. O zaman bunlar ilk 11'inde olacak ve takımda asgari 10-11 yabancı demek bu.

Ha gider yönetim sağ beke free sabri'yi alır; onu bilemem
Aynı anda sahada olmasıyla birkaç tanesinin kenarda olması arasında bence çok büyük fark yok aslında.

Yerli kaleci-1 Yerli ön libero-G.Töre sahada olur gibi yani sahada önceden 5 yabancı varken şimdi 8 falan olacak. :)

Çevrimdışı Türkay

Ali Koç Fener'in başına geçince sıkıntı olacak bizim için de. Rahmi Koç bi kulağını çekse ya oğlunun  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Biz yeni td getirmediğimiz her gun bir oyuncu daha elden kacar.1 hafta icinde kim geliyorsa gelmeli
katılıyorum  pazara kadar açıklanmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu Ts bizden de pektemeği alsa ya 3 milyon euroya falan. Tam trabzonspor forveti pektemek orada iş yapar.
yeter ki gitsin gol kralı olsa bile sevinirim :D

Çevrimdışı Türkay

Mbia ile Süleyman Hurma özel uçakla Trabzon'dan ayrıldı.  :akuma:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sosyalkartal

valla gece gece sinirlendim yine ya kardeşim sen kadronu yerli kuralına göre inşaa etmişssin niye kabul ediyosun yabancı işini vallaha bu yönetimden bir nane olmaz stad yapıp gitsinler
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı talha

M'bia Trabzon'a bile imza atacak adamsa zaten bizimle işi olmazmış. Trabzon bu daha Avrupa'ya gideceği belli değil. Ne diye geliyor? Para için. Durur mu peki? Kesinlikle hayır. M'bia sezon ortasında kaçar oradan. Şunu şuraya yazayım alıntılarsınız zamanı gelince.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı atalay

Aynı anda sahada olmasıyla birkaç tanesinin kenarda olması arasında bence çok büyük fark yok aslında.

Yerli kaleci-1 Yerli ön libero-G.Töre sahada olur gibi yani sahada önceden 6 yabancı varken şimdi 8 falan olacak. :)

Evet, bende onu dedim. Peki, hamle oyuncuları ne olacak?

Anlatmaya çalıştığım şey yabancı oyuncu çöplüğü olacak.

Ve Şenol Güneş gerek dil problemi, gerekse sırtını sıvazlayacağı Türk oyuncular filan yok.

Töre, Tolgay, Kerim, Oğuzhan bunlar Volkan Şen, Burak Yılmaz'a filan benzemez. Görüyoruz da zaten benzemediklerini... ,

Hadi oğlum diyeceklerinin de seviye bu: Serdar, Veli, Necip, Tolga, Cenk G. vesaire zaten maksimum bunlardan daha fazlasını alamazsın.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Renton

Mbia gelsin ligin o bölgede kralı olur şimdide adama kulp takıyoruz para için geliyor falan diye bizimkiler bedavaya oynuyor sanki ersandan 300-500 bin fazla alır 2-2.5 arasına bitirirler
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Mbia gelsin ligin o bölgede kralı olur şimdide adama kulp takıyoruz para için geliyor falan diye bizimkiler bedavaya oynuyor sanki ersandan 300-500 bin fazla alır 2-2.5 arasına bitirirler
Katılıyorum sonuçta bu adamın Sevilla ile bu yıl yaptıkları ortada.

Trabzon'da baya fark yaratacaktır.

Çevrimdışı Alper1903

Yine anc tutup getiriyormus mbiayi bide  :kop: :kop: