2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877708 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

Demin twitterda gordum aklima geldi. Dun Babel'i biraz inceledim. Herif baya underrated topcu. Bizde is yapar.
Oh be sonunda babel seven birini buldum her zaman kulubede pektemek yerine görmeyi tercih ederim skor değiştirir
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 22:47:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
o Gelecekse Bilic kalsaydı diyeceğim bir isim çıktı sonunda. Avcı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Mbia harbiden gitti galiba yanlız haaaa free ortasaha pehhhh kaçan balık büyük oluyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

abiii varsın olalım şampiyon en istediğim şey yutayım söylediklerimi keşke keşkeeee  :biggrinking:

vodafone arenada yutarsın  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alper1903

Aksine overrated topçu Liverpool'da oynadı yapamadı daha nerede oynayacak  :D

Sl'yi alsa zaten kasimpasada olmazdi. Ayew, konoplyanka falan alacakaklarsa hic bakmasinlar ama olcay mi babel mi derlerse dusunmeden babel derim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ali Ece'yi çok severim de amma söz kesiyo arkadaş :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

vodafone arenada yutarsın  :D
tek başına stadyum kurtuluş değil  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

konuşmayı seviyo diyelim :D mesela 2015 ten girer 1990lı yıllardan çıkar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

o Gelecekse Bilic kalsaydı diyeceğim bir isim çıktı sonunda. Avcı.

bugün söylendi avcı ama gelme ihtimali yok şenol güneş çok daha falza ihtimal bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Adamı durduramıyorlar konuşurken.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Orhan_

bizim takım yetersizmiş gs sanki çok yeterlide şampiyon oldu victoria ile şampiyon olan gs takımını luçe şampiyon yaptı 3 oyuncu transferiyle geçmişi ne çabuk unutup konuşuyorlar

Hocam bu ve bunun gibiler tipik söylemlerden başka birşey bilmiyorlar zaten. Çok sallamamak lazım ama adamların ağızlarına Beşiktaş'ı almaları dokunuyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Siz aliece yi, futbolbu programında görün birde.  :lol:

Bu arada mbia nereye gidiyor yahu?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kesinlikle değil. Ya elimizdekiler çok gelişmeli, yada ciddi transferler yapmalıyız.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

ne alakası var şampiyonluk maçında söylediklerini 121.blokta yutarsın anlamında söyledim takmışsınız stad kurutuluş değil ne kurtuluş oda belli değil sadece laf işte :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Siz aliece yi, futbolbu programında görün birde.  :lol:

Bu arada mbia nereye gidiyor yahu?
trabzon diyolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Alper1903

Oh be sonunda babel seven birini buldum her zaman kulubede pektemek yerine görmeyi tercih ederim skor değiştirir

Hocam aslinda liverpool mevzusundan dolayi adama baya bi antipatim var ama mantikli bakinca takasla falan baya iyi transfer olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Mbia kaçtı yazıklar olsun ts ye gidecek adam 3 hafta öncede dedim de jongla da gs ilgileniyor

ayrıca bu takımın başına abdullah avcıyı getiren adama çok pis kaydırırım antepspor mu bura adam akıllı iş yapsınlar yapamıyorlarsa ....... gitsinler.

Çevrimdışı TØLGA

ne alakası var şampiyonluk maçında söylediklerini 121.blokta yutarsın anlamında söyledim takmışsınız stad kurutuluş değil ne kurtuluş oda belli değil sadece laf işte :icool:
stadyum bir araç abide galatasaray stadyuma ilk geldigi sene küme düşmeye oynuyolardı nerdeyse
oluşturulan takımda önemli
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Şimdi Mbia Trabzon'a mı gidiyor eğer oraya gidiyorsa çok yazık olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Şu özür diliyoruz ayağına yatanlar varya zamanında Seba'ya yapmadıklarını bırakmadılar. Bugün Seba'nın ahı üstümüzdeyse bunların yüzündendir. O yüzden hiçbirini sevmem ve asla sevemem.

Ben kişiye değil duruma dikkat çekiyorum. O kupa bizim müzemizde olmalıydı tüm şampiyonluklardan daha önemliydi bana göre.

Çevrimdışı Renton

Mbia bildiğin gelip trabzonu gezmiş ağlarım alırlarsa
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

Mbia kaçtı yazıklar olsun ts ye gidecek adam 3 hafta öncede dedim de jongla da gs ilgileniyor

ayrıca bu takımın başına abdullah avcıyı getiren adama çok pis kaydırırım antepspor mu bura adam akıllı iş yapsınlar yapamıyorlarsa ....... gitsinler.
de jong'un ben hala m.united'a gideceğini düşünüyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi Mbia Trabzon'a mı gidiyor eğer oraya gidiyorsa çok yazık olur.
  evet yıllık maaş ile ilgili görüşmeler yapılıyormuş maalesef  :bandit:

Çevrimdışı Efe

stadyum bir araç abide galatasaray stadyuma ilk geldigi sene küme düşmeye oynuyolardı nerdeyse
oluşturulan takımda önemli

takım iyi ama bizde stada geçsin bi bakalım neler olacak yanlız 3 tane tecrübeli şart olmazsa olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Ezbere düşünüyorsunuz.

14 yabancı sana verilen hak. Ayrıca istersen ilk 11'in tamamı yabancı olabilir.

Yönetim ne yapar bilemem lakin;

Kaleci ihtiyacın var. Yerli kaleci olamayacağına göre yabancı olmalı. (1)

En az 1 tane yabancı stoper almak gerek. -ki daha fazlasına ihtiyaç var- (2)

Serdar, yetersiz. Yabancı bir sağ beke ihtiyacımız var. Yerli sağ bek yok takıma seviye atlatacak. (3)

Orta sahaya bir tane yabancı oyuncu lazım. (4)

Sol öne bir tane oyuncu şart. (5)

Demba'ya back-up yapmanız gereken bir oyuncu elzem. (6)

Sol bek pozisyonuna oyuncu alsanız da almasanız da -Motta - yabancı olacak. (7)

ve Sosa. (8)

8 tane oyuncu zaten olmazsa; olmaz. Buna Milo, Franco ya da başka bir stoper daha ekle.

Tosic, belli ki gelmiş.

Baktığımız zaman asgari 10-11 tane yabancı oyuncu olacak.

Saha içinde en az 7-8 yabancı ile oynayacağız demek bu. Belkide daha fazla.

Diğer yerlilerde de Türkçe bilmeyen Frei, altyapısını Tr dışında alan Tolgay, Olcay, Cenk, Töre, Ersan, Veli, Oğuzhan.

Halen Şenol Güneş, bu oyuncuların sırtını sıvazlayacak, performansını arttıracak diyen var. Şenol Hoca, bu takımın yüzde 70'i ile direkt kontak bile kuramayacak. (Ne saha içi; ne saha dışı)

O yüzden ligi tanımalı goygoyu bir bitsin artık.

Gelecek yıl rakiplerde onlarca çöp yabancı oyuncular olacakken hangi ligi tanımaktan bahsediyoruz.

Ya da şu takımda kaç tane yerli potansiyelli mevcut durumun çok daha üzerine çıkacak oyuncu var. (Kerim, Cenk ,Oğuzhan)

Necip, Veli, Serdar, İsmail, Gönen, Tolga, Pektemek hangisi bu seviyenin üstüne çıkacak.

Camianın iç dinamiklerini biliyor desek. Daha önce Beşiktaş'ın önünden geçmemiş birisi. Kaldı ki bizim camianın öyle iç dinamik filan olmaz. Genelde stabil olur; birinde kaos patlar. Ne Lucescu kalır; ne Bilic; ne Güneş.

O zaman tek soru Şenol Güneş winner bir antrenör, çok iyi bir teknik adam, uluslararası bir eğitmen midir?
Cevap: Hayır, ise. Ne işi var bu konjonktürde bizde.