2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878145 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

olay basit izleme  :evillol: :evillol:
Her yerde bu kulağına üflediklerim. 2000 sonrası nasıl bir dönme operasyonu olduysa sayıca üstün oldu bu yosmalar..

Ama işte davul misali sesleri çok çıkıyo içleri boş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Demin twitterda gordum aklima geldi. Dun Babel'i biraz inceledim. Herif baya underrated topcu. Bizde is yapar.

Çevrimdışı Efe

luçe diyor bizde 1 senedir dışarıda oynuyoruz stadımızda oynayamıyoruz ne kadar ortak noktamız var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih Berker

Mbia'yı galiba kaçırdık beyler.

Çevrimdışı TØLGA

Her yerde bu kulağına üflediklerim. 2000 sonrası nasıl bir dönme operasyonu olduysa sayıca üstün oldu bu yosmalar..

Ama işte davul misali sesleri çok çıkıyo içleri boş.
şampiyonluk sayısına bak anlarsın
bizim taraftar kitlemiz artık baba'dan oğula geçiyor
şampiyon olduğun zamanda küçük yaşlarda olan çocuklar
takım değişterebiliyor çünkü popüler olan takımlar onlar
şükür biz doğru yoldan dönmedik  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Mbia'yı galiba kaçırdık beyler.
hersene Şampiyonluk kaçıyo Mbia kaçmış çokmu  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

luçe diyor bizde 1 senedir dışarıda oynuyoruz stadımızda oynayamıyoruz ne kadar ortak noktamız var :icool:
Sonra diyor bana para verin. Fikret başkan okey diyor. Luce uçağa biniyor diyor ki törkiş kebap beşiktaş cok guzel

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Demin twitterda gordum aklima geldi. Dun Babel'i biraz inceledim. Herif baya underrated topcu. Bizde is yapar.
yapar yapmaz değilde tereddütlerim var şahsen  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Aykutt

Abdullah Avcı söylentileri çıktı ben böyle saçma haber görmedim gelmesini kesinlikle kabul edemem.Milli takımda yapamadıkları ortada.İbbde takımın başında kalması kendisi için daha faydalı olacaktır.

Çevrimdışı Efe

Sonra diyor bana para verin. Fikret başkan okey diyor. Luce uçağa biniyor diyor ki törkiş kebap beşiktaş cok guzel

:kop:

valla desin ama gelsin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alper1903

yapar yapmaz değilde tereddütlerim var şahsen  :biggrinking:

Neden hocam?

Çevrimdışı Orhan_

"Fikret Orman'a olumlu yanıt  veren Lucescu Shakhtar Başkanından izin isteyecek" NTVSPOR. Bakalım...

Çevrimdışı Efe

ntv sporda şenol güneşi transfer ettiler 2 dakikada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Orhan_

ntv sporda şenol güneşi transfer ettiler 2 dakikada :)

İyi ki Hasan Şaş Beşiktaşlı değil diyorum.

Çevrimdışı Efe

İyi ki Hasan Şaş Beşiktaşlı değil diyorum.
bizim takım yetersizmiş gs sanki çok yeterlide şampiyon oldu victoria ile şampiyon olan gs takımını luçe şampiyon yaptı 3 oyuncu transferiyle geçmişi ne çabuk unutup konuşuyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Ali Ece inatla Şenol Güneş'i istiyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 22:42:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Aksine overrated topçu Liverpool'da oynadı yapamadı daha nerede oynayacak  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

his diyelim  :evillol:

hislerin gerçek olmayacak şampiyon olacağız başka bi ihtimal yok bu takım bozulmayacak bi kaç transferle bu sezon hasreti bitireceğiz vodafone arenada kupayı kaldıracağız  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Aksine overrated topçu Liverpool'da oynadı yapamadı daha nerede oynayacak  :D
ajax neden bıraktı ? :D ben ondan şüpheliyim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

hislerin gerçek olmayacak şampiyon olacağız başka bi ihtimal yok bu takım bozulmayacak bi kaç transferle bu sezon hasreti bitireceğiz vodafone arenada kupayı kaldıracağız  :icool:
abiii varsın olalım şampiyon en istediğim şey yutayım söylediklerimi keşke keşkeeee  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 22:45:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ajax neden bıraktı ? :D ben ondan şüpheliyim

Bize gelmesin de bir de onu düşünmek istemiyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Abdullah avcı ismi, tepki ölçmek için pompalanıyor şu sıralar. Yönetimlerin özellikle beşiktaş yönetiminin bilinen taktiklerinden biridir. Lütfen twitter dan vs tepkinizi koyun.

Çevrimdışı TØLGA

Abdullah avcı ismi, tepki ölçmek için pompalanıyor şu sıralar. Yönetimlerin özellikle beşiktaş yönetiminin bilinen taktiklerinden biridir. Lütfen twitter dan vs tepkinizi koyun.
getiremezler abii yalçından beter olur söyliyim şimdiden  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK