2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878553 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

de jong'un ben hala m.united'a gideceğini düşünüyorum  :biggrinking:
orasını bilemem ama gs de meloyu satacak de jongu çok rahat alırlar isterlerse ki istiyorlar ayrıca united almak istese çoktan alırdı milanda kalma ihtimalide varmış umarım kalır orada

Çevrimdışı Efe

Mbia bildiğin gelip trabzonu gezmiş ağlarım alırlarsa
turistik gezi yapmıştır orayı gezdikten sonra istanbula gelir bizle imzayı atar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Mbia'yı Trabzon aldı Mavuba sözleşmesini uzattı De Jong United'e gidiyor. Bizim lider hırçın orta saha yalan oldu  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

evet yıllık maaş ile ilgili görüşmeler yapılıyormuş maalesef  :bandit:
Yav valla ne diyeyim ki şimdi böyle kaliteli bir adam Trabzon'un teklifini kabul edecek durumdaysa bize hayli hayli gelirdi ama merak ediyorum bir kişinin aklına gelmiş midir Mbia'yı getirmek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Mbia'yı Trabzon aldı Mavuba sözleşmesini uzattı De Jong United'e gidiyor. Bizim lider hırçın orta saha yalan oldu  :bandit:
elde kaldı barton ama onu da alamazlar

Çevrimdışı TØLGA

bu arada kesinlikle atiba ila devam edilmemesi taraftarıyım
2 yılda yaptıgı gol ve asist ortalamasına bakmak gerek
daha çok katkı verecek bir isim lazım oraya
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

elde kaldı barton ama onu da alamazlar

Akıllarına bile gelmez  :lol:

Çevrimdışı f_madida

Abdullah avcı ismi, tepki ölçmek için pompalanıyor şu sıralar. Yönetimlerin özellikle beşiktaş yönetiminin bilinen taktiklerinden biridir. Lütfen twitter dan vs tepkinizi koyun.

Yonetim kendi yaptigi stada giremez olmak istiyorsa buyursun getirsin...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sosyalkartal

biliçle devam etseydik şu an belkide mbiayı biz alıyor olacaktık şimdi 1 ay teknik adam ararız o arada rakipler transfer yapar sonra sezon öncesine adam yetiştirmeye çalışırız  :by2:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu dönemde de yönetim "uyumaya" devam ederse çok pis şeyler söylerim.

2015 yılındayız bi daha ki seneler avrupa şampiyonası dünya kupası derken bi daha NAH buluruz bu kadar free oyuncuyu :akuma: :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

umutlarım iyice tükenmeye başladı önümüzdeki sezon da hüsran olacak herhalde

Çevrimdışı Tolga

Ezbere düşünüyorsunuz.

14 yabancı sana verilen hak. Ayrıca istersen ilk 11'in tamamı yabancı olabilir.

Yönetim ne yapar bilemem lakin;

Kaleci ihtiyacın var. Yerli kaleci olamayacağına göre yabancı olmalı. (1)

En az 1 tane yabancı stoper almak gerek. -ki daha fazlasına ihtiyaç var- (2)

Serdar, yetersiz. Yabancı bir sağ beke ihtiyacımız var. Yerli sağ bek yok takıma seviye atlatacak. (3)

Orta sahaya bir tane yabancı oyuncu lazım. (4)

Sol öne bir tane oyuncu şart. (5)

Demba'ya back-up yapmanız gereken bir oyuncu elzem. (6)

Sol bek pozisyonuna oyuncu alsanız da almasanız da -Motta - yabancı olacak. (7)

ve Sosa. (8)

8 tane oyuncu zaten olmazsa; olmaz. Buna Milo, Franco ya da başka bir stoper daha ekle.

Tosic, belli ki gelmiş.

Baktığımız zaman asgari 10-11 tane yabancı oyuncu olacak.

Saha içinde en az 7-8 yabancı ile oynayacağız demek bu. Belkide daha fazla.

Diğer yerlilerde de Türkçe bilmeyen Frei, altyapısını Tr dışında alan Tolgay, Olcay, Cenk, Töre, Ersan, Veli, Oğuzhan.

Halen Şenol Güneş, bu oyuncuların sırtını sıvazlayacak, performansını arttıracak diyen var. Şenol Hoca, bu takımın yüzde 70'i ile direkt kontak bile kuramayacak. (Ne saha içi; ne saha dışı)

O yüzden ligi tanımalı goygoyu bir bitsin artık.

Gelecek yıl rakiplerde onlarca çöp yabancı oyuncular olacakken hangi ligi tanımaktan bahsediyoruz.

Ya da şu takımda kaç tane yerli potansiyelli mevcut durumun çok daha üzerine çıkacak oyuncu var. (Kerim, Cenk ,Oğuzhan)

Necip, Veli, Serdar, İsmail, Gönen, Tolga, Pektemek hangisi bu seviyenin üstüne çıkacak.

Camianın iç dinamiklerini biliyor desek. Daha önce Beşiktaş'ın önünden geçmemiş birisi. Kaldı ki bizim camianın öyle iç dinamik filan olmaz. Genelde stabil olur; birinde kaos patlar. Ne Lucescu kalır; ne Bilic; ne Güneş.

O zaman tek soru Şenol Güneş winner bir antrenör, çok iyi bir teknik adam, uluslararası bir eğitmen midir?
Cevap: Hayır, ise. Ne işi var bu konjonktürde bizde.
Sadece şunu söyleyeceğim seneye en fazla 9-10 yabancı olur bu kadaroda.

Çevrimiçi Samet Ç

Akıllarına bile gelmez  :lol:
yok bilicin listesindeydi ama bilic olmadığına göre barton da yok

Çevrimdışı Türkay

Van der Vaart gelecek herhalde orta sahaya.

Çevrimdışı TØLGA

bu arada adanaspor ile yapılan dostlukmu pilotluk mu ne anlaşmasıysa işte yalan olmuş  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

biliçle devam etseydik şu an belkide mbiayı biz alıyor olacaktık şimdi 1 ay teknik adam ararız o arada rakipler transfer yapar sonra sezon öncesine adam yetiştirmeye çalışırız  :by2:
Mbia gibi bir oyuncuyu hangi hoca istemezki alabilecek durumdaysak alıp faydalanırdık çok rahat bir şekilde ama almak istiyorsan alırsın ama adım kadar eminim ki kimsenin aklına bile gelmemiştir.

Çevrimdışı Kadir G.

Yine hüsran olacak bu gidişle.

Çevrimdışı sosyalkartal

söz konusu hırçın orta sahaysa gary medeli tek geçerim ama geçen sene kaçırdık o treni interle 2018e kadar sözleşmesi var
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

ersun istediği kadroyu kurarsa onlarında gerisinde bitiririz biz ligi

Çevrimdışı atalay

Sadece şunu söyleyeceğim seneye en fazla 9-10 yabancı olur bu kadaroda.

:kop:

Ben ne dedim. 10-11
Sen ne dedin.  9-10

:alala:

Çevrimdışı TØLGA

para var kurabilir  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şu Ts bizden de pektemeği alsa ya 3 milyon euroya falan. Tam trabzonspor forveti pektemek orada iş yapar.

Çevrimdışı Tolga

:kop:

Ben ne dedim. 10-11
Sen ne dedin.  9-10

:alala:
Sen asgari 10-11 yazmışsın ama ben de taş çatlasa 9 ya da 10 diyorum ve şöyle birşey var yabancı kuralı daha önceden 6+2+2 değil miydi yani o zaman da yerli hocalar bu ülkede şampiyonluklar yaşadılar. :)

Şimdi yabancı sınırı kalktı diye yerli hoca getirmeye gerek yok diyorsunuz ama ben de diyorum ki yine elimizdeki yabancı sayısı aşağı yukarı yine benzer sayıda olacak :icool:

Çevrimdışı Efe

o kadarda değil ersun 5.hafta kovulur  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

yalan değil korkuyorum bunlar yine eline yüzüne bulaştırırlarsa bu işi td abdullah veya rıza olur diye o zaman beşinciliğe oynarız işte eğer böyle olacaksa şenol ile üçüncü olmaya bile razıyım yoksa yaptıkları stada giremeyecek duruma gelecekler
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 23:08:29 Samo1903 ]