2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877496 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Yalniz bu sene her takim sinir kalktigindan yabanci oyunculara yuklenecek. Dil bilmesi falan cok onemli. Taktik kismini iyi cozen yabanci hoca bunun ustesinden gelir.
Hocam tamam da yabanci siniri kalkti diye 20 oyuncu transfer etmicez ki.su kadroya max 5 transfer yapariz zaten cezamiz var.

Ligi bilmek bambaska bise diger takimlari tanimak da onemli hangi deplasmanda nasil top oynanir bilmek de onemli.ligi bilmeyen hocayi getirecez adam daha bizim nasil oynadigimizi bilmiyor ki rakibin nasil oynadigini cozsun.bize hem bizim hem de rakiplerin nasil oynadigini bilen hoca lazim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı blackeagle35

Bütçe imkanı biraz olsa bir de içe sindirilebilecek olsa da Fatih Terim gelse, isterim..Bu iki camiayla Şenol Güneş ile falan mücadele edemeyiz..

Çevrimdışı Deniz

senol gunese evet diyenler bi zahmet apo içinde aynı dusuncede olmalı o kadar
cnk siz bizden baska camialara mal olmusları begeniyorsunuz onuda desteklemelisiniz....
Lucescunun damarlarindan siyah beyaz akiyor zaten
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Hocam tamam da yabanci siniri kalkti diye 20 oyuncu transfer etmicez ki.su kadroya max 5 transfer yapariz zaten cezamiz var.

Ligi bilmek bambaska bise diger takimlari tanimak da onemli hangi deplasmanda nasil top oynanir bilmek de onemli.ligi bilmeyen hocayi getirecez adam daha bizim nasil oynadigimizi bilmiyor ki rakibin nasil oynadigini cozsun.bize hem bizim hem de rakiplerin nasil oynadigini bilen hoca lazim

Hocam care belli  :)  Sartlari sonuna kadar zorlasinlar

Çevrimdışı leylileyli

Gelen giden yabanci teknik direktör isimleri söylüyor sanki yabanci teknik direktör aldikmi avrupa'da basarali oluyoruz. Özelikle Jorge Jesus diye söylüyorsaniz gercekten popülist ve anlamsiz yorumlar yapiliyor, özelikle Avrupa'da Jorge Jesus cok basarisiz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Lucescu 'dan ümidimi kesecek olsam Şenol Güneş'i isterdim. Mevcut şartlardaki opsiyonlar arasında karakter ve sportif görüşü olarak bu camiayı taşıyabileceğine inandığım insandır

Çevrimdışı Tolga

Senol hoca kadroyu toparlayabilir, verim alabilir katiliyorum ama yabanci hoca illa basarisiz olacak diye bir kaide olmaz. Hele ki isini iyi yapan yabancilar gelirse.
Tamam işte işini iyi yapan hoca diyoruz winner hoca olsun diyoruz sonra iş isimlere geldiği zaman bir bakıyoruz çoğunun gelme ihitmali 0 oluyor.

Yoksa ben de isterim Jesus gelsin, Bielsa gelsin, Benitez gelsin, Klopp gelsin, Unai Emery gelsin vb. gelsin ama bizim istememizle olan şeyler değil bunlar.(Benitez ve Klopp'u öylesine yazdım )

Eldeki mevcut durumları değerlendiriyorum bu yüzden de Lucescu olmayacaksa yerli hoca en mantıklısı bence.

Şenol Güneş gelecek bizi kesin şampiyon yapacak diye bir iddiam yok ama gelecek sıradan bir yabancıya oranla daha fazla şansımız olacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Yanlız Şenol hoca'dan daha başarılı olabileceğini düşündüğüm diğer isim kesinlikle Abdullah Avcıdır. Adam bu sene 3 büyüklerin canına okudu resmen. :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Fatih Berker

Benim için de Şenol hocanın tek eksisi winner olmayışı.Kısa vade adamı olamayabilir.

Çevrimdışı TØLGA

Ahmet Nur Çebi BAŞKAN şenol güneşi alır gelir hayırlı olsun  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Alper1903

Tamam işte işini iyi yapan hoca diyoruz winner hoca olsun diyoruz sonra iş isimlere geldiği zaman bir bakıyoruz çoğunun gelme ihitmali 0 oluyor.

Yoksa ben de isterim Jesus gelsin, Bielsa gelsin, Benitez gelsin, Klopp gelsin, Unai Emery gelsin vb. gelsin ama bizim istememizle olan şeyler değil bunlar.(Benitez ve Klopp'u öylesine yazdım )

Eldeki mevcut durumları değerlendiriyorum bu yüzden de Lucescu olmayacaksa yerli hoca en mantıklısı bence.

Şenol Güneş gelecek bizi kesin şampiyon yapacak diye bir iddiam yok ama gelecek sıradan bir yabancıya oranla daha fazla şansımız olacaktır.

1-Luce 2-Senol hoca zaten. 3. riskine girilmez bu sene

Çevrimdışı ozan062

gelecek sıradan bir yabancıya oranla daha fazla şansımız olacaktır.

gelsin sifolar veya türevleri o zaman:) bizden birine sabrederiz en azından derizki denedik...cnk her halukarda 3cüyüz :s20:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Yanlız Şenol hoca'dan daha başarılı olabileceğini düşündüğüm diğer isim kesinlikle Abdullah Avcıdır. Adam bu sene 3 büyüklerin canına okudu resmen. :D
Hocalığını çok beğenirim ancak gelmesi imkansız hiçbir beşiktaş taraftarı nötr bakamaz ona
kupa finalinden sonra kayseri hava alanın'da beşiktaş taraftarı ile yaşadıkları ortada :bandit:

[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 22:17:36 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Mbia menajeriyle birlikte trabzonda diyorlar
 Haber61 Sevilla’nın yıldız oyuncusu Stéphane Mbia Bordo-Mavili kulüp ile transfer görüşmelerine başladığı bilgisine ulaştı.

Yıldız oyuncu Mbia menajeriyle birlikte bu akşam özel bir uçak ile saat 18:00’da Trabzon’a indi.

Haber61’in edindiği bir diğer bilgiye göre Mbia’nın Trabzonspor Tesisleri , Hüseyin Avni Aker ve Trabzonspor’un yeni stadı Akyazı’yı gezdiği bilgisine ulaştı.
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 22:12:08 Renton ]
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

gelsin sifolar veya türevleri o zaman:) bizden birine sabrederiz en azından derizki denedik...cnk her halukarda 3cüyüz :s20:
bende alışkanlık oldu valla su ihtiyacı gibi her sene 3. olmadan olmuyo  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Jukebox

Teknik direktor konusunda,senol hoca icin son yorumum olsun,senol hocayla ligde sampiyon olamaz 2-5 arasi gideriz avrupada en fazla gruptan cikariz turkiye kupasinda belki bir seyler yapariz.Umarim yanilirim.

Çevrimdışı Efe

Ateş etmediğin adam kalmadı Necmi abi en az 5 cesedin var son 3 günde  :evillol:
şu luçe gelsede rahatlasak necmi abide rahatlar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ömer

Apoyu bide stres altinda görmek lazim gerçi milli takımda gördük sanirim

Çevrimdışı Alper1903

Bu sene yabancida Luceden baska isime gidilmez. Benim derdim sadece "yerli" diye dusunulup Senol hocaya gidilmesi, Luce'nin geri plana atilmasi. Ortada bir gercek var; bu ligde Lucenin basarili olma ihtimali Senol hocadan daha yuksektir. O yuzden sartlar Lucede zorlanmali, baktilar olmuyor Senol hocayi da kacirmamalilar.

Çevrimdışı kyiv

Adam gibi bir teknik direktörün asla alışma süreci yalanı olamaz. Sonuçta insanlık için sıfırdan yeni bir şey keşfetmeyecek. Basit bir oyun olan futbolda, kulübe ait futbolcuların hangi düzende başarılı olacağını tespit edip ona göre futbol oynatacak. Bu işi de en fazla 8-10 haftada rayına koyabilir eğer gerçekten iyi bir teknik direktörse. Ayrıca takımı zirveden uzaklaşmadan yavaş yavaş ligin sonuna doğru formunun zirvesine taşıyabilmesi de teknik direktörlük yeteneğinin göstergesi olacaktır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bıktım artık renkli şampiyonluğu izlemekten!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

olay basit izleme  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

bende bıktım bu sene sona erecek saltanatları :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

bende bıktım bu sene sona erecek saltanatları :)
ermez ise?  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK