Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401604 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Yapma @Necmi Abi , Çiçeklerin 4 Tablası var ve 11 Kirişi var , Obitaşın tablası yok 12 Kirişi var :iscrewy: Eski açıkta 3 Tabla daha Var , Numaralıda Basın katı var ve daha bitmemiş olan Numaralı 2.Loca katı var :bandit: Çok Çok İddalıyım Kesinlikle Obitaş Daha önce bitirecek :bandit: @Efe abinin Az önce Alıntıladığı Fotoda Çiçeklerin Yapmadı gereken Tablalar Ortada
önce nereye baktığını gör toplamda 11 kiriş olabilir ama konumuz numaralı ordada beş tane var madem çiçeklerin her şeyi söylüyorsun o zaman obitaşın çukura bir bak orda daha iki aylık iş var bana göre 3 ayda olabilir testere dersek daha yarısı bitti diğelim, bitmedi ama bir bak kaç ayda yaptılar ona göre bundan sonraki işin ne kadar olacağını kestirirsin sen ocak ayında testereleri bitireceğine inanıyormusun şubatta bile zor biter yeni açık testereler sen daha yenisin tanırsın obitaşı o testereleri bu güne kadar hangi hızla yaptılarsa o hızla devam ederler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

önce nereye baktığını gör toplamda 11 kiriş olabilir ama konumuz numaralı ordada beş tane var madem çiçeklerin her şeyi söylüyorsun o zaman obitaşın çukura bir bak orda daha iki aylık iş var bana göre 3 ayda olabilir testere dersek daha yarısı bitti diğelim, bitmedi ama bir bak kaç ayda yaptılar ona göre bundan sonraki işin ne kadar olacağını kestirirsin sen ocak ayında testereleri bitireceğine inanıyormusun şubatta bile zor biter yeni açık testereler sen daha yenisin tanırsın obitaşı o testereleri bu güne kadar hangi hızla yaptılarsa o hızla devam ederler
Yenisin Derken @Necmi abi :alala: 1,5-2 Aylık üyeyim ama 5-6 Ayda Ziyaretçi olarak takip ettim :evillol: :evillol: Neyse konumuz o Değil abi , Stadın Yapımını ilk Günden beri Takip ediyorum , Obitaş İşk Zamanlar inanılmaz yavaştı Aylarca Bir köşeyi bile dönemediler Bunlarıda biliyorum Ama Son 2-3 Aydaki ve Şuanki Tempoları Çiçeklerin Üzerinde Bence
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Yenisin Derken @Necmi abi :alala: 1,5-2 Aylık üyeyim ama 5-6 Ayda Ziyaretçi olarak takip ettim :evillol: :evillol: Neyse konumuz o Değil abi , Stadın Yapımını ilk Günden beri Takip ediyorum , Obitaş İşk Zamanlar inanılmaz yavaştı Aylarca Bir köşeyi bile dönemediler Bunlarıda biliyorum Ama Son 2-3 Aydaki ve Şuanki Tempoları Çiçeklerin Üzerinde Bence
çok işi olan daha çok çalısıcak tabi cicekler kendi hızında istedikleri tarihte
Yetiştirebilicekler demekki asıl sorulması gereken soru obitaşın bu hızı yeterlimi ?? :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

hersey guzel olacak, bir kabasi bitsinde , insallah agustosa tam hazir sekilde gireriz.

Çevrimdışı ozan062

etfe de sanırım ciddi ses sıkıntısı var ama estetik anlamda güzel duruyor neyse tartışmak boşuna gelsin bir görelim nasıl duracak ama ben çok güzel olacağına eminim bu kadar emek harcadıktan sonra stadın en önemli elemanlarından birini es geçemezler bir çok şeyden feda edebilirsin ama çatıdan edemezsin bunun bilincindeler

süpersin abi aynen öyle catıda kesinlikle ozverili calısıyorlar baksanıza aralık ayına geldik hala birseyler deniyorlar hala birseyler eklemeye calısıyorlarki sızmadı bize birseyler:)) belki dısarıdan içeriden les gibi gorunebilir ama bize işlevi yeterli mac içinde konserlerde iyi performans saglasın kaldıki bunun olma ihtimali yok her seferinde baskan stadın incisi gibi oalcak diyor catı için yani gorsel oalrakta güzel olacaktır :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ers_an

süpersin abi aynen öyle catıda kesinlikle ozverili calısıyorlar baksanıza aralık ayına geldik hala birseyler deniyorlar hala birseyler eklemeye calısıyorlarki sızmadı bize birseyler:)) belki dısarıdan içeriden les gibi gorunebilir ama bize işlevi yeterli mac içinde konserlerde iyi performans saglasın kaldıki bunun olma ihtimali yok her seferinde baskan stadın incisi gibi oalcak diyor catı için yani gorsel oalrakta güzel olacaktır :ok:

Aslında estetik açıdan dediğine katılmakla beraber çevresel kirlilik ve görsel açıdan ilerleyen süreçte çok da hoş olmayan bir görüntü de olabilir ki sanırım o çatı örneği lansman sırasında stadın iç ambiyansına yönelik bir çalışmaydı. Günümüz teknolojisi şeffaf çatı malzemelerinin ısı ışık geçirgenliklerinde çığır atlamış olsa da bana göre buzlu bir yapı olması daha mantıklı gibi görünüyor. Naçizane şahsi fikrimdir. ;)
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Aslında estetik açıdan dediğine katılmakla beraber çevresel kirlilik ve görsel açıdan ilerleyen süreçte çok da hoş olmayan bir görüntü de olabilir ki sanırım o çatı örneği lansman sırasında stadın iç ambiyansına yönelik bir çalışmaydı. Günümüz teknolojisi şeffaf çatı malzemelerinin ısı ışık geçirgenliklerinde çığır atlamış olsa da bana göre buzlu bir yapı olması daha mantıklı gibi görünüyor. Naçizane şahsi fikrimdir. ;)
Çatımız Teflon kaplamalı Ptfe Olacak Yüksek ihtimal , Buda Kendi Kendini temizleyen Maddeden Yapılacak Anlamına geliyor , Yani Çatı Kendi Kendini Temizleyecek , O Bahsettiğiniz Kirli Görüntü hiçbir Zaman Oluşmayacak :ok: Ve Çatı Şeffaf olmayacak Buda 100%100 belli :ok: @ers_an @ozan062
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 21:49:54 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı okansosa

çatının %100 şeffaf olmaması bence daha iyi oldu öyle olsaydı görüntülerdeki gibi olmazdı bence rakip takım üzerindeki baskıyı da azaltırdı hele bir de gündüz maç olursa ama %30 vs  şeffaf olmasını ben de isterim
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta bugün perdeleri ayarlamışlardı şimdi beton atıyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

ben akustik konusunda çok şüpheliyim bildiğim kadarıyla inönünün duvarları taştandı bu da sesi iyi iletiyordu
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Efe

ben akustik konusunda çok şüpheliyim bildiğim kadarıyla inönünün duvarları taştandı bu da sesi iyi iletiyordu

hiç şüphelenme bence takımlar kuyu gibi bi yerde maç oynayacaklar ordan çıkacak ses inanılmaz boyutlarda olacak direk sahaya etki edecek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

hayır İnönünün duvarları taş kaplıydı aynen şu an yapılacak olan gibi. İnönü'nün bir özelliği yoktu, özellik taraftardaydı. Onlarda eğer tabi maça gelirlerse zaten burada hala. Wembley kükremesi diye bir şey vardır ama İnönü kükremesi basit bir özentidir. Arkadaki duvardan geri dönen ses falan filan inan bana boş. Yapılan işin en önemli özelliklerinden biri konser alanı olmasıysa sesin kötü olacağını düşünmek imkansız. Birde artık 4 tribünümüz olacak. Üstü kapalı. Girişte ne yazacak biliyor musun? " İÇERİDEKİ SES DÜZEYİ KALICI DUYMA KAYBINA YOL AÇABİLİR" ki bunu ileride gideceğin bazı yerlerde de okuyacaksın....  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sağduyu

önce nereye baktığını gör toplamda 11 kiriş olabilir ama konumuz numaralı ordada beş tane var madem çiçeklerin her şeyi söylüyorsun o zaman obitaşın çukura bir bak orda daha iki aylık iş var bana göre 3 ayda olabilir testere dersek daha yarısı bitti diğelim, bitmedi ama bir bak kaç ayda yaptılar ona göre bundan sonraki işin ne kadar olacağını kestirirsin sen ocak ayında testereleri bitireceğine inanıyormusun şubatta bile zor biter yeni açık testereler sen daha yenisin tanırsın obitaşı o testereleri bu güne kadar hangi hızla yaptılarsa o hızla

Valla isterse obitaşın 1, çiçeklerin 11 kirişi kalsın farketmez. Konu obitaşsa, 2 ayda bitireceğine şüphe ile bakarım. Adamlar bir kule vinci 2 ayda kurdu.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı ozan062

hayır İnönünün duvarları taş kaplıydı aynen şu an yapılacak olan gibi. İnönü'nün bir özelliği yoktu, özellik taraftardaydı. Onlarda eğer tabi maça gelirlerse zaten burada hala. Wembley kükremesi diye bir şey vardır ama İnönü kükremesi basit bir özentidir. Arkadaki duvardan geri dönen ses falan filan inan bana boş. Yapılan işin en önemli özelliklerinden biri konser alanı olmasıysa sesin kötü olacağını düşünmek imkansız. Birde artık 4 tribünümüz olacak. Üstü kapalı. Girişte ne yazacak biliyor musun? " İÇERİDEKİ SES DÜZEYİ KALICI DUYMA KAYBINA YOL AÇABİLİR" ki bunu ileride gideceğin bazı yerlerde de okuyacaksın....  :evillol: :evillol: :evillol:

heheh 
koyu renkli alanı ozellikle belirtmek isterim bu konuda uyarılar oalcaktır mutlaka :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

heheh 
koyu renkli alanı ozellikle belirtmek isterim bu konuda uyarılar oalcaktır mutlaka :lol:
stadyuma girerken sağırlık ve yüksek sesden oluşan rahatsızliklardan dolayı
Kulübümüz sorumlu değildir diye imza isterlerse sasırmam  :kop:
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 22:33:09 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Beyler inonunun catisi betondandi tamam ama eski acikta ve yeni acikta cati yoktu (ona cati diyeni yakarim :) ).
Şimdi stad yerin altinda+daha fazla kapasite+ 4 tribunun ustu kapali.sizce çArşının oldugu yerde az ses cikmasi ihtimali var mi? :)
Besiktas taraftari her yerde desibel rekorunu kirar.isterlerse branda ortsunler hic fark etmez.kaldi ki yapilacak cati branda falan degil avrupanin sayili stadyumlarinda kullanilan bir cati.rakibj desibele bogacagiz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Beyler inonunun catisi betondandi tamam ama eski acikta ve yeni acikta cati yoktu (ona cati diyeni yakarim :) ).
Şimdi stad yerin altinda+daha fazla kapasite+ 4 tribunun ustu kapali.sizce çArşının oldugu yerde az ses cikmasi ihtimali var mi? :)
Besiktas taraftari her yerde desibel rekorunu kirar.isterlerse branda ortsunler hic fark etmez.kaldi ki yapilacak cati branda falan degil avrupanin sayili stadyumlarinda kullanilan bir cati.rakibj desibele bogacagiz :)
sıkıntı şurda iste çarşı gelecekmi o stadyuma der geri cekilirim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

bir de konu dışı bir sorum olacak passolig ile ilk defa gs maçına gidicem kart daha elime gelmedi tek geçişlik pass almak için yanımda veli olarak birinin bulunması gerekiyor mu almak için ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Doğukan E.

Öncelikle herkese selamlar iyi akşamlar.Uzun süren bir ziyaretçilikten sonra üye olmaya karar verdim.Statla ilgili burdan bilgi veren fotoğraf çeken abilerimin emekleri unutulmaz onlara çok teşekkürler.Stadımıza gitmek nasip olmadı inşallah ilerde bir gün gidicem.Çatıyla ilgili bir sorum var. Çatı akustik olarak bir artı faktör olucak diyebilirmiyiz? birde bence görüntüsü pek de önemli değil yeterki akustik iyi güzel olsun.

Çevrimdışı Kesh

Ses olayı bence de çok abartıldı. Kimsenin aklına bile gelemez stad açılınca.

Çatı malzemesi ile ilgili söylenenler doğruysa bildiğin düz malzeme olacak. Şeffaflık sıfır. Niye böyle oldu anlamadım. Bu görsellerdeki stadın tamamen değişmesi demek.

Deplasman seyircisi konusu ise düzelir bence. Yeni açık sahiplenilsin diye ortaya böyle bir şey atıldı sanki.

Çevrimdışı ZEKI

Öncelikle herkese selamlar iyi akşamlar.Uzun süren bir ziyaretçilikten sonra üye olmaya karar verdim.Statla ilgili burdan bilgi veren fotoğraf çeken abilerimin emekleri unutulmaz onlara çok teşekkürler.Stadımıza gitmek nasip olmadı inşallah ilerde bir gün gidicem.Çatıyla ilgili bir sorum var. Çatı akustik olarak bir artı faktör olucak diyebilirmiyiz? birde bence görüntüsü pek de önemli değil yeterki akustik iyi güzel olsun.
:hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Deniz

sıkıntı şurda iste çarşı gelecekmi o stadyuma der geri cekilirim  :biggrinking:
Gelmeyip napacak ? :alala: passo davasi anayasa mahkemesinde iptal edilirse zaten gelecek edilmezse de hukuki yol tukendigi icin gelecek yani her turlu seneye stadda olacak :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Ses olayı bence de çok abartıldı. Kimsenin aklına bile gelemez stad açılınca.

Çatı malzemesi ile ilgili söylenenler doğruysa bildiğin düz malzeme olacak. Şeffaflık sıfır. Niye böyle oldu anlamadım. Bu görsellerdeki stadın tamamen değişmesi demek.

Deplasman seyircisi konusu ise düzelir bence. Yeni açık sahiplenilsin diye ortaya böyle bir şey atıldı sanki.
Deplsman Tribünü Degişmez , Yonetim en mantıklı olanı Tercih etti :iscrewy: Eski Açıkta Localar var , Locaları Koruma altına almak için böyle bir Tercih yapıldı yusek ihtimal :ok: 2.ci Neden ise Eski Açık ustun Kapasitesinin Biraz Az olması !! Eğer Deplasmn Tribününu oraya koysaydık , Guvenliklerle birlikte Eski Açık ustun Neredeyse Yarısını Rakibe kaptırmış olacaktık :iscrewy: Dolayısıyla Stadda Çok Deplasman Seyircisi varmış gibi gözükecekti!! Deplasman Tribününü Yeni Açık -Numaralı birleşimindeki Köşeye Sıkıştırarak Hem Kamera açısından Uzaklaşmalarını sağladık Hemde Stadın kapasite Olarak en büyük tribününde seslerini Duyurmalarına Engel olduk !! Bence Yonetim Doğru olanı yaptı !! Eski Açıta Çok göz önünde olacaklardı , Yeni açıkta Farkedilmeyecekler bile :ok: @Kesh

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı TØLGA

Gelmeyip napacak ? :alala: passo davasi anayasa mahkemesinde iptal edilirse zaten gelecek edilmezse de hukuki yol tukendigi icin gelecek yani her turlu seneye stadda olacak :)
passo konusu yüzünden söyledim bende görecez bakalım  :)
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 23:31:54 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK