Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401843 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kesh

Çatı sert bir malzeme olmayacak mı şimdi? 20 sayfa neyi tartıştınız okuyamadım?

Çevrimdışı FARUK

deneme çalışması:
Alt kat siyah, üst kat beyaz koltuk ...

yorumlarınız için 3D modelleme konumuz buradan -----> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimdışı mehmetcan1903

2 tane sorum olucak;
1- dış cephedeki sütunların arası boşmu kalıcak yoksa kırılmaz cam mı kullanılcak hepsinin arasında?
2- birde turnikeler nereye kurulucak acaba sütunların arasına mı yoksa içeride ki çıkış kapılarının hemen önüne mi?

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 17:22:32 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Çatı sert bir malzeme olmayacak mı şimdi? 20 sayfa neyi tartıştınız okuyamadım?

nasıl bir malzeme olacağını henüz bilmiyoruz
ilk örnek geldiğinde netleşecek sanırım

Çevrimdışı FARUK

2 tane sorum olucak;
1- dış cephedeki sütunların arası boşmu kalıcak yoksa kırılmaz cam mı kullanılcak hepsinin arasında?
2- birde turnikeler nereye kurulucak acaba sütunların arasına mı yoksa içeride ki çıkış kapılarının hemen önüne mi?

yol tarafında olanların arasında kırılmaz cam olacak ama belli bir seviyeye kadar sadece
üst kat turnikelerini bilmiyoruz ama mabetin paylaştığı c blok +6.50 kotu projesin de turnikeler sütunların arasında değil içerde merdiven önüne gelecek şekilde konumlanmış

Çevrimdışı TØLGA

bunaldım ama devam  :biggrinking:

fotolar küçük olmuş yaa düzeltemicem  :bawling:
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 17:27:46 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mehmetcan1903

yol tarafında olanların arasında kırılmaz cam olacak ama belli bir seviyeye kadar sadece
üst kat turnikelerini bilmiyoruz ama mabetin paylaştığı c blok +6.50 kotu projesin de turnikeler sütunların arasında değil içerde merdiven önüne gelecek şekilde konumlanmış

eski açık ve yeni açık diye tabir ettiğimiz yerlerde üst katların turnikeleri %100 çıkış kapılarının önüne kurulur turnikeler sütunların arasına yapılırsa olmaz yanlardan herkes girer ama içeri tarafta olursa imkansız zaten kesin öyle yaparlar düşünmüşlerdir uzman kişiler :D

Çevrimiçi Necmi

deneme çalışması:
Alt kat siyah, üst kat beyaz koltuk ...

yorumlarınız için 3D modelleme konumuz buradan -----> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

siyah tribünleri ufak gösteriyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Turkmenin Eski Açık - Numaralı Birleşiminden Çektiği Fotolara Göre , Çiçeklerin İşi Azımsanacak Kadar Değil Bayağı bir Kiriş Var :bawling: Yeni açıkla Numaralı Kafa Kafaya Bitecek gibi , Hatta Obitaş Daha önce Bile Bitirebilir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Küçük görünmesinin nedeni alt kat loca koltuklarının da beyaz olması abi. İlk modellemede de alt kattan farklıydı loca koltuklarının rengi. Bence de güzel görünmüyor. Alt tribünler tek renk olmalı kesinlikle.

Çevrimdışı TØLGA

Gökhan Turkmenin Eski Açık - Numaralı Birleşiminden Çektiği Fotolara Göre , Çiçeklerin İşi Azımsanacak Kadar Değil Bayağı bir Kiriş Var :bawling: Yeni açıkla Numaralı Kafa Kafaya Bitecek gibi , Hatta Obitaş Daha önce Bile Bitirebilir :bandit:
görecezzzz  :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

@Tolga yukledigin resimler icin tesekkurler
cicekler bir anda eski acik ustteki kusak ta durdu  agirligi koseye verdiler.

Çevrimdışı Efe

@Tolga yukledigin resimler icin tesekkurler
cicekler bir anda eski acik ustteki kusak ta durdu  agirligi koseye verdiler.
abi tablarin bitmsi lazim biran once testerelri cok hizli yapabilirler ama tablalar bekleye bekleye gidiyor az kaldi su 10 gun icinde bitecektir hava muhalefet olmazsa ben ay basina yetisir diyordum hava isi bozdu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralida 5 kiris var iskelesi yatmayan obitasin 12 eski acik koseyi katarsan cicekler 11 kiris obitas 12 obitasin ciceklero gecmesine imkan ihtimal yok bu hizla :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

abi tablarin bitmsi lazim biran once testerelri cok hizli yapabilirler ama tablalar bekleye bekleye gidiyor az kaldi su 10 gun icinde bitecektir hava muhalefet olmazsa ben ay basina yetisir diyordum hava isi bozdu
isci sayisindada azaltmaya gittiler hakli olarak. Ocak sonunda cicekler cikar kabadan.

Çevrimdışı ERAY G

Bana da öyle geldi. Yeni acik alt kat küçük kalmıs gibi. Ama üst kat efsane. Bi de deplasman orada olamayaydı iyiydi..

Çevrimdışı Efe

Numaralida 2.loca katinin tablasinin yarisi ay sonuna kadar bitecek kalan is cok net gorunuyor tablalarda az kaldi artik :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

numaralıda 5 tane kiriş kaldı ocak on beş numaralı biter :D numaralının geç bitmesi normal bir durumda erken bitmesi hiçde normal değil hem yeni açığın bitmesine daha iki ay var. Numaralı bittiği gün yeni açıkta çalışma varsa burda obitaşı savunan arkadaşların bir daha obitaş lafını ağızlarına almamaları lazım ben numaralı yeni açıktan önce bitecek dediğimde daha numaralıdan hafriyat alınıyordu :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

isci sayisindada azaltmaya gittiler hakli olarak. Ocak sonunda cicekler cikar kabadan.
obitasta ciksin beni delirtmesinler :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

obitasta ciksin beni delirtmesinler :D
@Efe bey sizi her turlu delirtti zaten obitas  :super:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

numaralıda 5 tane kiriş kaldı ocak on beş numaralı biter :D numaralının geç bitmesi normal bir durumda erken bitmesi hiçde normal değil hem yeni açığın bitmesine daha iki ay var. Numaralı bittiği gün yeni açıkta çalışma varsa burda obitaşı savunan arkadaşların bir daha obitaş lafını ağızlarına almamaları lazım ben numaralı yeni açıktan önce bitecek dediğimde daha numaralıdan hafriyat alınıyordu :busted_cop:
Yapma @Necmi Abi , Çiçeklerin 4 Tablası var ve 11 Kirişi var , Obitaşın tablası yok 12 Kirişi var :iscrewy: Eski açıkta 3 Tabla daha Var , Numaralıda Basın katı var ve daha bitmemiş olan Numaralı 2.Loca katı var :bandit: Çok Çok İddalıyım Kesinlikle Obitaş Daha önce bitirecek :bandit: @Efe abinin Az önce Alıntıladığı Fotoda Çiçeklerin Yapmadı gereken Tablalar Ortada

Çevrimdışı TØLGA

Yapma @Necmi Abi , Çiçeklerin 4 Tablası var ve 11 Kirişi var , Obitaşın tablası yok 12 Kirişi var :iscrewy: Eski açıkta 3 Tabla daha Var , Numaralıda Basın katı var ve daha bitmemiş olan Numaralı 2.Loca katı var :bandit: Çok Çok İddalıyım Kesinlikle Obitaş Daha önce bitirecek :bandit: @Efe abinin Az önce Alıntıladığı Fotoda Çiçeklerin Yapmadı gereken Tablalar Ortada
bak iddaa girenlerin sonu mağlum burda çok tehlikeli sularda yüzüyosun  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

bak iddaa girenlerin sonu mağlum burda çok tehlikeli sularda yüzüyosun  :evillol:
Geleceksee Tüm Acılaar Biz Hazırız ObiTaşdan Gelsin :bandit: :bandit: Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belaamızı versin , Siyah Ulan Beyaz ulan Alayınaa gider ulannnn