Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401844 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serjo

[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 14:11:05 Serjo ]
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ZEKI

@Serjo yukledigin icin tesekkur ederiz.
Ama msg yanitla yapipi sol alt kosede ekle secenegini kullanip resimleir o sekilde eklersen hem daha cabuk yuklenir hemde mobilden giren arkadaslarimizin kotasini yememis oluruz. Tesekkurler
BU arada kamerada sikinti yok ben izleyebiliyorum

Çevrimdışı Serjo

@ZEKI abi,
twitter'dan link'leri kopyalayıp [img] tagına ekliyorum
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ahmett.67

Çevrimdışı karka93

yeni açık harika bir tribün oluyor üst kattan bakınca alt katın önemli bir kısmı görünüyor ayrıca prekastlar takıldıkça eski açıkla ilgili şüphelerim azalmaya başladı . tahmin ettiğimiz kadar cılız bir tribün olmayacak

Çevrimdışı FARUK

@Necmi abi saydığım kadarıyla 8 tane sütuna küfeki için iskele kurmuşlar
hepsinde aynı anda çalışma başlatacaklar mı bilmiyoruz ama sence nasıl bir yol izlerler

düzenleme : son fotolarda eski açıktaki seyrek sütunlarda görünenlerde küfeki iskelesine benziyor toplam 12 oluyor onlarla

[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 14:37:54 FARUK ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yeni açık harika bir tribün oluyor üst kattan bakınca alt katın önemli bir kısmı görünüyor ayrıca prekastlar takıldıkça eski açıkla ilgili şüphelerim azalmaya başladı . tahmin ettiğimiz kadar cılız bir tribün olmayacak
Kesinlikle Katılıyorum , Eski Açık üstteki Son Prekastlar takıldıkça , Kapalı ile Eski açık arasındaki Yükseklik farkı bayağı kayboldu :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Obitaş perdelerde calisiyor suan ve testere kirislere beton dokumu var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Mabet dokturmus yine cumartesi stadta :super:

mabet'in ankara da olması lazım aslında :)
ama sağolsun fotosuz bırakmıyor bizi  :claps:

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet'in ankara da olması lazım aslında :)
ama sağolsun fotosuz bırakmıyor bizi  :claps:
haftasonu resimsiz olmaz evet ankaradayim suan
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı If Else

"Gif"ler için teşekkür eden herkese asıl ben teşekkür ederim  :) 

hepsinde aynı anda çalışma başlatacaklar mı bilmiyoruz ama sence nasıl bir yol izlerler

düzenleme : son fotolarda eski açıktaki seyrek sütunlarda görünenlerde küfeki iskelesine benziyor toplam 12 oluyor onlarla

@FARUK aynı şeyi ben de merak ettim. @Necmi abiye soracaktım, sen benden hızlı davranmışsın. Bu kadar çok iskeleyi kurduklarına göre aynı anda hepsine başlayacak olabilirler  :biggrinking: Böyle olursa çok hızlı ilerleyebilir  :sevinc
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

teknik geziye gelenlerden fotolar o kalabalık üniversite teknik gezisi ama baretlerini okuyamadım :)

@bjk_mabet  abi bu saha ortasında fileli birşey yapıldı koruma gibi çatıda çalışacaklar için mi bu
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 14:58:25 FARUK ]

Çevrimiçi Necmi

büyük ihtimal her kolonda bir usta iki yardımcı çalışır tahminen bir haftada biter on kolon aynı zamanda başlarsa 2 bilemedin 2,5 ayda kolonları bitirirler ama üst kirişler biraz daha zor olur ben olsam 75 kişilik bir ekiple girer ağustosa kadar yapar çıkarım ama bu küfegi ler için geçerli longlardaki işler için ayrı ekibin girmesi gerekir ayrı firmaya vermek daha mantıklı çalışan firmalar ekip sıkıntısı yaşamazsa Ağustosa kadar vurur çıkarlar ama ekip sıkıntısı yaşama ihtimalleride yüksek birde malzeme sefkiyatı var kış zamanı umarım mal stoklarını yapmışlardır. Longlar traverten yapılacaksa sıkıntı olmaz malzeme bulmak sorun değil burda en önemli olay usta dır. @FARUK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

yoo bu gün çekildi diye biliyorum @Efe
yok abi eski acikta daha kolonlar kaliplaniyor fotolarda dun o kolonlar betonlandi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Benim en çok istediğim şey stadın etrafında birkaç tane futbol oynama sahası olmasıydı. Ama alan itibariyle imkansız malesef.

Stadın etrafında top oynayan çocuklar görmek çok güzel olurdu.
@Çağrı Freestyle Football organzasyonları yapılabilir :)

yok abi eski acikta daha kolonlar kaliplaniyor fotolarda dun o kolonlar betonlandi :D
@Efe abi Ueni açıktamı Testereler Betonlanıyor , Şuan Canlı yayını izleyemiyorum

Çevrimdışı FARUK

foursquare den fotolar
o fileli şey kapalı üste çıkarılmış yanlış görmüyorsam

Çevrimdışı TØLGA

foursquare den fotolar
o fileli şey kapalı üste çıkarılmış yanlış görmüyorsam
aklıma deli bir soru geldi :D kaplama örneği olmasın benzemiyo pek ama  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

aklıma deli bir soru geldi :D kaplama örneği olmasın benzemiyo pek ama  :biggrinking:

iki çatı sütunu arasına üstten yapılacak bağlantı parçalarının yerleştirilmesinde güvenlik için olabilir
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 16:10:27 FARUK ]