Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401840 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle herkese selamlar iyi akşamlar.Uzun süren bir ziyaretçilikten sonra üye olmaya karar verdim.Statla ilgili burdan bilgi veren fotoğraf çeken abilerimin emekleri unutulmaz onlara çok teşekkürler.Stadımıza gitmek nasip olmadı inşallah ilerde bir gün gidicem.Çatıyla ilgili bir sorum var. Çatı akustik olarak bir artı faktör olucak diyebilirmiyiz? birde bence görüntüsü pek de önemli değil yeterki akustik iyi güzel olsun.
:hosgeldin

Çevrimdışı okansosa

bir de konu dışı bir sorum olacak passolig ile ilk defa gs maçına gidicem kart daha elime gelmedi tek geçişlik pass almak için yanımda veli olarak birinin bulunması gerekiyor mu almak için ?
bilen var mı ??
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Efe

Öncelikle herkese selamlar iyi akşamlar.Uzun süren bir ziyaretçilikten sonra üye olmaya karar verdim.Statla ilgili burdan bilgi veren fotoğraf çeken abilerimin emekleri unutulmaz onlara çok teşekkürler.Stadımıza gitmek nasip olmadı inşallah ilerde bir gün gidicem.Çatıyla ilgili bir sorum var. Çatı akustik olarak bir artı faktör olucak diyebilirmiyiz? birde bence görüntüsü pek de önemli değil yeterki akustik iyi güzel olsun.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Yapma @Necmi Abi , Çiçeklerin 4 Tablası var ve 11 Kirişi var , Obitaşın tablası yok 12 Kirişi var :iscrewy: Eski açıkta 3 Tabla daha Var , Numaralıda Basın katı var ve daha bitmemiş olan Numaralı 2.Loca katı var :bandit: Çok Çok İddalıyım Kesinlikle Obitaş Daha önce bitirecek :bandit: @Efe abinin Az önce Alıntıladığı Fotoda Çiçeklerin Yapmadı gereken Tablalar Ortada
Ooo kafadan kaybedilmiş bir iddaa, alırım bi dal :bandit: @Necmi abi için en kolay zafer olarak tarihteki yerini alır :evillol:

Çevrimdışı Kesh

Deplsman Tribünü Degişmez , Yonetim en mantıklı olanı Tercih etti :iscrewy: Eski Açıkta Localar var , Locaları Koruma altına almak için böyle bir Tercih yapıldı yusek ihtimal :ok: 2.ci Neden ise Eski Açık ustun Kapasitesinin Biraz Az olması .. Eğer Deplasmn Tribününu oraya koysaydık , Guvenliklerle birlikte Eski Açık ustun Neredeyse Yarısını Rakibe kaptırmış olacaktık :iscrewy: Dolayısıyla Stadda Çok Deplasman Seyircisi varmış gibi gözükecekti.. Deplasman Tribününü Yeni Açık -Numaralı birleşimindeki Köşeye Sıkıştırarak Hem Kamera açısından Uzaklaşmalarını sağladık Hemde Stadın kapasite Olarak en büyük tribününde seslerini Duyurmalarına Engel olduk .. Bence Yonetim Doğru olanı yaptı .. Eski Açıta Çok göz önünde olacaklardı , Yeni açıkta Farkedilmeyecekler bile :ok: @Kesh

Numaralı ya da kapalı ile eski açık köşelerine gayet sığabilirler. Hem zaten artık deplasmana gelenler çok az. Büyük kulüpler de uzunca bir süre yasaklı kalacak gibi. Gelenlerin etrafı koruma altına alınırsa bir sıkıntı olmaz localara. Hem locadaki insanı koruyup eski açıktaki insan sokağa mı atılıyor ?

Orasının bir bütünlük arzetmesi gerekiyor. Yeni açık bunun için yapıldı zaten. Bir çok kişi güzel tribün şovları yapmanın planlarını kuruyor. Deplasman tribünü ile bu baltalanmaz.

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Hayırlı akşamlar herkese. İzleyici kalmak güzeldi ama üye olmadan olmayacak :) Bütün yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Merak ettiğim bir konu var sormak istedim : Kapalı Üst'ün kombine fiyatları ucuz tutulmasının sebebi çarşı için mi ? Birde Kapalı Üst'ün akustiği acaba nasıl olur çatı ile tribün arasında boşluk var bu boşluk sesin sahaya inmesini direkt olarak etkiler mi ?
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Numaralı ya da kapalı ile eski açık köşelerine gayet sığabilirler. Hem zaten artık deplasmana gelenler çok az. Büyük kulüpler de uzunca bir süre yasaklı kalacak gibi. Gelenlerin etrafı koruma altına alınırsa bir sıkıntı olmaz localara. Hem locadaki insanı koruyup eski açıktaki insan sokağa mı atılıyor ?

Orasının bir bütünlük arzetmesi gerekiyor. Yeni açık bunun için yapıldı zaten. Bir çok kişi güzel tribün şovları yapmanın planlarını kuruyor. Deplasman tribünü ile bu baltalanmaz.
Şoyle Anlatayım Ozaman , Deplasman Tribünü Yeni açıkta Sadece 3 Blokluk yer kaplıyor , Eğer Eski açıkta Olsaydı 5 yada 6 Blokluk alanı kaplayacktı :iscrewy: Buda Eski Açık ustun yarısı Demek .. Yeni açıkta Kuçucuk alan kaplayacakları için Yeni açıgın Seyrci bütünlüğü bozulmaz , ama Eski açıkta olsaydı , Eski Açıgın Seyirci Butunlugunu Tamamen bitirecekti , Bu Açıdan Bakınca Deplasman tribününün Yeni açıkta olması Çok daha Mantıklı geliyor bana @Kesh Deplasman Seyircisi gelsin veya gelmesin bişey fark etmeyecek bu Seferde Eski açık Ustun yarısı Bomboş Gozukecekti
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 23:46:44 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Ooo kafadan kaybedilmiş bir iddaa, alırım bi dal :bandit: @Necmi abi için en kolay zafer olarak tarihteki yerini alır :evillol:
senin sayman var demi ? bi say bakalım çicekler kapalıda 6 tane kirişi yaparken bu zamanda obitaş kaçtane yapmiş??

Çevrimdışı Haldun

Şoyle Anlatayım Ozaman , Deplasman Tribünü Yeni açıkta Sadece 3 Blokluk yer kaplıyor , Eğer Eski açıkta Olsaydı 5 yada 6 Blokluk alanı kaplayacktı :iscrewy: Buda Eski Açık ustun yarısı Demek .. Yeni açıkta Kuçucuk alan kaplayacakları için Yeni açıgın Seyrci bütünlüğü bozulmaz , ama Eski açıkta olsaydı , Eski Açıgın Seyirci Butunlugunu Tamamen bitirecekti , Bu Açıdan Bakınca Deplasman tribününün Yeni açıkta olması Çok daha Mantıklı geliyor bana @Kesh Deplasman Seyircisi gelsin veya gelmesin bişey fark etmeyecek bu Seferde Eski açık Ustun yarısı Bomboş Gozukecekti
deplasman tribunu tamami yeni acikta olmayacak ki yarisi yeni acik yarisi numarali bi de madem eski acikta loca var numarali da yok mu

senin sayman var demi ? bi say bakalım çicekler kapalıda 6 tane kirişi yaparken bu zamanda obitaş kaçtane yapmiş??
Sorma @Oktay Abi Tek buldular beni , Dört bir yandan Saldırıyor Bana Çiçekler Sempatizanları :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Saymam var @Oktay abi. Çiçekler Numaralı'da ilk iki kirişi kalıpladığından beri Obitaş bugün 7. testeresini bitirdi. Ama Numaralıda bugün 2 kirişin daha kalıplaması bitti. En geç yarın gece betonlanırsa ve doğru saymışsam Pazartesi itibariyle 7-8 oluyor kiriş sayıları.

deplasman tribunu tamami yeni acikta olmayacak ki yarisi yeni acik yarisi numarali bi de madem eski acikta loca var numarali da yok mu
@çarşimşek Deplasman Tribünün yarısı Numaralıda degil :ok: Yeni açık - Numaralı birleşiminden İtibaren 3 Blok deplasman tribünü :iscrewy:

Çevrimdışı ZEKI

Hayırlı akşamlar herkese. İzleyici kalmak güzeldi ama üye olmadan olmayacak :) Bütün yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Merak ettiğim bir konu var sormak istedim : Kapalı Üst'ün kombine fiyatları ucuz tutulmasının sebebi çarşı için mi ? Birde Kapalı Üst'ün akustiği acaba nasıl olur çatı ile tribün arasında boşluk var bu boşluk sesin sahaya inmesini direkt olarak etkiler mi ?

Çevrimdışı Anıl

Sorma @Oktay Abi Tek buldular beni , Dört bir yandan Saldırıyor Bana Çiçekler Sempatizanları :bandit: :bandit:
Ben Çiçekler sempatizanı değilim ki. Ama göz var nizam var. Numaralı da 1.5 tabla ve 6 kiriş kaldı. Aynı sürede Obitaş 14 tane testere kiriş mi betonlayacak ? Ve daha 12 tane kirişin iskelesi bile kurulmadı. Belki Eski açık köşeden önce biter Yeni açık kirişler. O da belki

Çevrimdışı Oktay

Saymam var @Oktay abi. Çiçekler Numaralı'da ilk iki kirişi kalıpladığından beri Obitaş bugün 7. testeresini bitirdi. Ama Numaralıda bugün 2 kirişin daha kalıplaması bitti. En geç yarın gece betonlanırsa ve doğru saymışsam Pazartesi itibariyle 7-8 oluyor kiriş sayıları.
7-8 öne gececek  on gün sonra 11-8 geri kalacak :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Ben Çiçekler sempatizanı değilim ki. Ama göz var nizam var. Numaralı da 1.5 tabla ve 6 kiriş kaldı. Aynı sürede Obitaş 14 tane testere kiriş mi betonlayacak ? Ve daha 12 tane kirişin iskelesi bile kurulmadı. Belki Eski açık köşeden önce biter Yeni açık kirişler. O da belki
kendisi obitaş sempatizanı olduğu için bizide çiçekler sempatizanı sanıyor anıl bakma sen ona  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

numaralıda bidaha say 6 kirişmi kaldı :alala:

Çevrimiçi murat

çiçeklerin testereler kısalıyor ve çatı kolonlarıyla birlikte geliyor.yeni açık ise hem daha uzun hemde arkada çatı kolonu ayrı geliyor.yeni açık 12 tane testere var numaralıda 6 tane.

Ben Genel Olarak Söyledim Zaten @anilt :ok: 6 kiriş Numaralıda var , 5 Kirişte eski açık = 11 Kiriş !
Eski açıkta 3 tabla var , Numaralıda bitmemiş 1 Tabla + Basın Katı tablası var :iscrewy: Obitaş ın ise Tablası yok ve 12 Kirişi var sadece ! Bu bakımdan Obitaş Daha önce bitirecek dedim , Görüntü net ortada !! O 1,5 Tabla dediğin Tablalar bitmeden Numaralıda Kirişler Devam edemez , Ama Obitaş O arada kiriş yapmaya devam edecek :iscrewy: Obitaş önce bitirecek Halen iddaamda Israrlıyım :ok:

Çevrimdışı Anıl

7-8 öne gececek  on gün sonra 11-8 geri kalacak :evillol: :evillol:
Ocak sonuna kadar hava muhalefeti çok ciddi etkilemezse Numaralı tamamen biter. Yeni açıkta en az 5 tane kiriş kalır. Tabi o süre içinde Eski açık köşede tüm tablalar biter ve 2 tane de üst kiriş yapılır. Çiçekler tüm kirişleri bitirdiğinde Yeni açıkta hala kiriş yapılıyor olacak mı görücez 1 ay kaldı.

Çevrimdışı Oktay

çiçeklerin testereler kısalıyor ve çatı kolonlarıyla birlikte geliyor.yeni açık ise hem daha uzun hemde arkada çatı kolonu ayrı geliyor.yeni açık 12 tane testere var numaralıda 6 tane.
nerde 6 tane var benmi yanlış sayıyorum :alala: :alala: eski açık daha bitmedi ordaki kirişleri kim yapacak

Çevrimdışı Anıl

numaralıda bidaha say 6 kirişmi kaldı :alala:
Pazartesi itibariyle 6 tane kalıyor.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Pazartesi itibariyle 6 tane kalıyor.
eski açıkta kaçtane var ordanda bi sayım alayım senden :D