Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401853 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yaz abi 15 ocakta çiçekler testereleri bitirir obitaşta artık ne zaman olursa :kop:
Yok artık 20 Günde 11 Kiriş ve 6 Tabla yapacaklar öylemi @Efe abi :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Bir tek bu konuda haklısın , Kalıpçıları yoktu ozamanlar 2-3 Ay Çuvalladılar ama Son 4 Ayki temposu Çiçeklerden Önde Net sizde bunu kabul edin :bandit:
yav 1 kaç sayfa önce yazdım cevap vermedin işte
bir işi istenilen zamanda yetiştiriceksen bu hızınla yavaşlaması normal değilmi??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

zemin çim serildikten sonra  ne kadar yükselicek

Çevrimdışı Anıl

Bazi yorumlar komik.cicekler eski aciga 1 sene once baslamis,kisacik testere kirisli yeri bitirememis hala cicekleri ovuyorsunuz.numarali ya da kapaliyi yapmasi beni alakadar etmez ben tribun bazinda bakarim 1 senede yapabilmis mi ? Yapamamis.obitas ondan 2 ay gec basladi tribun kismini onlardan once bitiriyor hem de testere kirisleri ciceklerinkinden cok daha buyuk.yine mevzu hiz tartismasina girmesin obitas 1 senede 1 tribunu yapamamissa cicekler de yapamadi bu kadar basit.
Burada ben hiç Çiçeklerin övüldüğünü görmedim. Sadece yapılanlar söyleniyor. 1 senede 1 tribünü ancak bitiricek olmasına rağmen her gün düzenli olarak övülen tek şirket Obitaş. Tribün bazında bakarsak 13 ayda Kapalı, Eski açık ve Numaralı tribünleri bitirmiş olacak Çiçekler. İster eski açığa ilk gün başlayıp 13 ayda bitirsin ister 3 ayda bitirsin sonuç olarak 3 tribünü 13 ayda yapmış olacak.

Çevrimdışı Efe

Bir tek bu konuda haklısın , Kalıpçıları yoktu ozamanlar 2-3 Ay Çuvalladılar ama Son 4 Ayki temposu Çiçeklerden Önde Net sizde bunu kabul edin :bandit:

son 3 ayda çiçeklerden önde olsa ne olacak sonuçta kaba inşaat gecikti onlar yüzünden şubata sarkacak böyle giderlerse çatı gecikecek çiçeklerde onlara göre devam ediyor inşaata çiçekler bitirse ne olacak yeni açık bitmeden çatı tam anlamıyla başlayamaz yapıma :iscrewy:  :bandit: :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ayrica kabul Obitas ihaleyi aldi 2 ay iyi calisamadi ve 2 ay gec teslim ediyor ama cicekler eski acigi 4 ay gec teslim ediyor sesi cikan yok :).eski açığın bu kadar gec bitirilmesinin hicbir savunmasi olamaz.resmen orta isler kaplumbaga hiziyla gitti.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Burada ben hiç Çiçeklerin övüldüğünü görmedim. Sadece yapılanlar söyleniyor. 1 senede 1 tribünü ancak bitiricek olmasına rağmen her gün düzenli olarak övülen tek şirket Obitaş. Tribün bazında bakarsak 13 ayda Kapalı, Eski açık ve Numaralı tribünleri bitirmiş olacak Çiçekler. İster eski açığa ilk gün başlayıp 13 ayda bitirsin ister 3 ayda bitirsin sonuç olarak 3 tribünü 13 ayda yapmış olacak.
Anilim diger tribunlerden bana ne ben kale arkasini kiyasliyorum.bu ihaleler tribun tribun verildi.cicekler 2 tribun daha yapti diyorsunuz da obitas da rusyada stad yapti o zaman :).farkli isleri niye hesaba katiyoruz.eski acik 4 ay gec bitti ben ona bakarim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

şşştt sessizlik  :naughty: :naughty:
fotonun dili var konuşuyor resmen  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 00:28:00 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Ayrica kabul Obitas ihaleyi aldi 2 ay iyi calisamadi ve 2 ay gec teslim ediyor ama cicekler eski acigi 4 ay gec teslim ediyor sesi cikan yok :).eski açığın bu kadar gec bitirilmesinin hicbir savunmasi olamaz.resmen orta isler kaplumbaga hiziyla gitti.

çiçekler obitaşı gördü ona göre davranıyor @Deniz  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

yav 1 kaç sayfa önce yazdım cevap vermedin işte
bir işi istenilen zamanda yetiştiriceksen bu hızınla yavaşlaması normal değilmi??
Tamam işte Ben Hiçbşr zaman Yeni açık numaralıdan önce biter demedim , Bugün tartışması olunca Eski açıgıda Hesaba katarak Obitaş avantajlı daha önce bitirir dedim , çünkü Obştaşın tablası yok , onun haricinde Kiriş sayıları kafa kafaya :bandit:
Çiçekler : Nunaralı 6 Eski Açık 5 = 11 Kiriş
Obitaş : 12 Kiriş :ok:

Çevrimdışı TØLGA

eski açık üst için diyorsan bunu kabulüm
ama köşe için diyemezsin en son orası bitirilcekti zaten
tüm stadyumlarda bu böyle olmuştur  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Anilim diger tribunlerden bana ne ben kale arkasini kiyasliyorum.bu ihaleler tribun tribun verildi.cicekler 2 tribun daha yapti diyorsunuz da obitas da rusyada stad yapti o zaman :).farkli isleri niye hesaba katiyoruz.eski acik 4 ay gec bitti ben ona bakarim..
Kimse ona bakma demiyor ki @Deniz abi. Eski açık 4 ay geç bitti ve sen ona bakıyorsan burda Obitaş hızlı Obitaş çok iyi dememen lazım sorun burada.

Çevrimdışı Deniz

çiçekler obitaşı gördü ona göre davranıyor @Deniz  :evillol:
Oyle olsa yamuk yumuk testere kiris yalacagina obitasinki gibi jiletle kesilmis gibi yapardi abi :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Yok o ihsan coskunun kazigi aslinda o koseyi cok onceden yapmaliydilar basimiza orasi cok is cikardi :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Yok o ihsan coskunun kazigi aslinda o koseyi cok onceden yapmaliydilar basimiza orasi cok is cikardi :)
İşte doğru planlama yapılsa şuan Yeni açığı bekliyor olacaktık. Bilerek yanlış planlama yapmışlar demek ki aynı anda bitsin her yer diye :eyes

Demin @anilt Obitaş 2 Ayda Üst testlerlerin yarısını bitirebildi dedi !
Eee bizde diyoruz ki Eski açıkta testereler daha kısa olmasına Rağmen Ve Daha tam bitmemesine rağmen ( 5 kirişi kaldı ) 4 Ayda bu hale geldi !! Hadi bunuda Açıklayın,ozaman @Tolga :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Kimse ona bakma demiyor ki @Deniz abi. Eski açık 4 ay geç bitti ve sen ona bakıyorsan burda Obitaş hızlı Obitaş çok iyi dememen lazım sorun burada.
Obitas 2 ayin cezasini cekti ama ise basladiktan sonra hep hizli gitti aslinda.sadece adi cikti diye millete oyle geldi.cicekler sadecenkapalida iyi calisti,numaralida iyi degil, eski acikta berbatti.ama herkesin aklinda ciceklerin kapalidaki performansi,obitasin da ilk 2 aylik performansı kalmis :)

Çevrimdışı TØLGA

Demin @anilt Obitaş 2 Ayda Üst testlerlerin yarısını bitirebildi dedi .
Eee bizde diyoruz ki Eski açıkta testereler daha kısa olmasına Rağmen Ve Daha tam bitmemesine rağmen ( 5 kirişi kaldı ) 4 Ayda bu hale geldi .. Hadi bunuda Açıklayın,ozaman @Tolga :evillol: :evillol:
sen benim sorduğum sorulara cevap vermiyonki ben neden veriyim
numaralıdakilerde daha uzun onlarıda daha hızlı yaptı sen bunu açıkla?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Oyle olsa yamuk yumuk testere kiris yalacagina obitasinki gibi jiletle kesilmis gibi yapardi abi :evillol:

çiçekler yamulk yumuk kiriş yapıyorsa bjk inşaat aş nasıl teslim aldı denetleyenler neden yenisini yaptırmadı hemen hemen bütün kolonları kirişleri yakından gördüm en küçük problem yok her 2 şirkettede beton kolona ancak bü şekilde dökülebilir başka bi açıklamasıda yok stad dimdik ayakta hatalı bi kolon yada kiriş olsaydı o bölüm bu ağırlığın altında duramazdı zaten devasa tablalar var üstlerinde kolonların kirişlerin o yüzden çiçeklere bu yönden bi daha laf atmayın yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz aramızda bu konuşmalar şaka olarak geçiyor bilmeyen bi adam gelip çiçekler çürük kolon yapmış bozuk kiriş yapmış der sonra @Deniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Aslında böyle çiçekler obitas atismasi olması iyi birseyin göstergesi; sonuçta kötü firma olup herkesin hakkında yazması bizi çok geri gotururdu, burda demekki 2 firmada bazı şeyleri goturuyorki destekleyenleri var.

Çevrimdışı Dogan

@Efe abi sen teknik konularda iisin çimi serdikleri zaman zemin suanki halinden ne kadar yükselicek

Çevrimdışı Anıl

Obitas 2 ayin cezasini cekti ama ise basladiktan sonra hep hizli gitti aslinda.sadece adi cikti diye millete oyle geldi.cicekler sadecenkapalida iyi calisti,numaralida iyi degil, eski acikta berbatti.ama herkesin aklinda ciceklerin kapalidaki performansi,obitasin da ilk 2 aylik performansı kalmis :)
Neyse bu inşaat bir gün bitecek ve herşey açığa çıkacak. Çiçekler'in değeri asıl o zaman ortaya çıkacak :)

Çevrimdışı Deniz

çiçekler yamulk yumuk kiriş yapıyorsa bjk inşaat aş nasıl teslim aldı denetleyenler neden yenisini yaptırmadı hemen hemen bütün kolonları kirişleri yakından gördüm en küçük problem yok her 2 şirkettede beton kolona ancak bü şekilde dökülebilir başka bi açıklamasıda yok stad dimdik ayakta hatalı bi kolon yada kiriş olsaydı o bölüm bu ağırlığın altında duramazdı zaten devasa tablalar var üstlerinde kolonların kirişlerin o yüzden çiçeklere bu yönden bi daha laf atmayın yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz aramızda bu konuşmalar şaka olarak geçiyor bilmeyen bi adam gelip çiçekler çürük kolon yapmış bozuk kiriş yapmış der sonra @Deniz
@Efe abi hemen celallenme hatali demedim :).obitasinkiler sanki jiletle kesilmis gibi ciceklerinki oyle degil dedim zaten bunda da herkes hemfikirdir :)

ysariusta

• Ziyaretçi

@Tolga @Yunus Emre Dökmeci @Deniz @Oktay @Efe @anilt aranızda bir sayfa açıp bir ödül belirleyin ve şu kısır çekişmeyi artık kapatın rica ediyorum. Aynı fotoğraflara bakıp ayrı yorumlar yapıyorsunuz. Sonrada inatçı keçi misali didişip duruyorsunuz her seferinde. Arkadaş insan karşındakinin fikirlerinden yararlanır. Birbirinizin okuduklarını sadece itiraz etmek için okuyorsunuz sanırım. Bir sürü şey değişti, bir yığın aksaklık yaşandı. Harfiyat bitmesi, demir gelmedi yan yattı çamura battı, bayramdı seyrandı; ama bunların hepsi konuşuldu defalarca. Hala bir iddianız varsa koyun adını ve kapatın. Yunus Emre ve Tolga, özellikle ikinize bu laflarım. Abartıyorsunuz ve kör dövüşü yapıyorsunuz. Yakıştıramıyorum.  :akuma: