Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401833 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

nerde 6 tane var benmi yanlış sayıyorum :alala: :alala: eski açık daha bitmedi ordaki kirişleri kim yapacak
Eski açık ve Numaralı farklı bloklar, Numaralı da 6, Eski açıkta 5 kiriş kaldı.

Çevrimdışı Deniz

Eski acik numarali birlesiminde kac kiris var?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

numaralı yeni açıkdan önce bitecek ya tutuştu millet  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eski acik numarali birlesiminde kac kiris var?
Eski Açıkta 5 , Numaralıda 6 olmak üzere 11 kirişi Kaldı Çiçeklerin @Deniz
Obitaşında 12 Kirişi kaldı :bandit: Ama Çiçeklerin 4-5 Tanede tablası var , oyuzden Obitaş daha Erken bitirir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Numaralı kesin önce biter de Eski açık bile daha önce bitebilir :D

Çevrimdışı Oktay

Eski açık ve Numaralı farklı bloklar, Numaralı da 6, Eski açıkta 5 kiriş kaldı.
kaçamak cevap yok  :evillol: :evillol:neyse obitaş çiceklerden önce testere kirişini bitiecek bunu artık burda tartışmaya bile gerek yok :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

çiçekler tüm testere kirişlerde en az 3 adet önde bitirir @Oktay abi @Yunus Emre Dökmeci  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Neden Sürekli Sadece Numaralıyı on plana atıyorsun :iscrewy: Kaba Tamamen Bitmeden Çatı başalayamayacagına göre Eski açıgıda hesaba katmak zorundasın :bandit: O yüzden Obitaş önce bitirecek Çok İddaalıyım 

Çevrimdışı TØLGA

şimdi şuna açıklık getirelim eskiden obitaş numaralıdan önce biter diyodunuz baktınız yemedi olmucak o iş şimdi eski açığıda dahil ettiniz
ki orası bile ondan önce bitme ihtimali çok yüksek  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Neden Sürekli Sadece Numaralıyı on plana atıyorsun :iscrewy: Kaba Tamamen Bitmeden Çatı başalayamayacagına göre Eski açıgıda hesaba katmak zorundasın :bandit: O yüzden Obitaş önce bitirecek Çok İddaalıyım 
cevabı bir üstte @Efe Abi geçen attığın fotoyu tekrar atarmısın ya arkadaş görmemiş galiba  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Eski Açıkta 5 , Numaralıda 6 olmak üzere 11 kirişi Kaldı Çiçeklerin @Deniz
Obitaşında 12 Kirişi kaldı :bandit: Ama Çiçeklerin 4-5 Tanede tablası var , oyuzden Obitaş daha Erken bitirir :bandit:
Orasi belli olmaz obitas ayni zamanda arkada da dev tablalari yapiyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Yeni açıkta ilk üst testere iskele kurumundan beri geçen süre tam 2 ay. 2 ayda 15 kiriş betonlandı ve bitti. Geri kalan 14 kiriş 1 ayda yani ocak sonu biter diyen var mı gerçekten :alala:

şimdi şuna açıklık getirelim eskiden obitaş numaralıdan önce biter diyodunuz baktınız yemedi olmucak o iş şimdi eski açığıda dahil ettiniz
ki orası bile ondan önce bitme ihtimali çok yüksek  :biggrinking:
O İhtimal Yok :bandit:
Kaç kere yazayım daha , Eski Açıkta 3-4 ,Numaralıdada 1 Tabla +1 de basın katı tablası var Çiçeklerin Söylermisin bana Nasıl daha önce bitirecek ozaman :iscrewy: Bu Arada Basın Katı bitmeden Numaralıda Testere Yapılamayacak , ki daha 2.Loca tablası bile bitmedi

Çevrimdışı TØLGA

Yeni açıkta ilk üst testere iskele kurumundan beri geçen süre tam 2 ay. 2 ayda 15 kiriş betonlandı ve bitti. Geri kalan 14 kiriş 1 ayda yani ocak sonu biter diyen var mı gerçekten :alala:
:uhohu: @Yunus Emre Dökmeci

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

O İhtimal Yok :bandit:
Kaç kere yazayım daha , Eski Açıkta 3-4 ,Numaralıdada 1 Tabla +1 de basın katı tablası var Çiçeklerin Söylermisin bana Nasıl daha önce bitirecek ozaman :iscrewy: Bu Arada Basın Katı bitmeden Numaralıda Testere Yapılamayacak , ki daha 2.Loca tablası bile bitmedi
bende diyorumki eskiden numaralıdan önce biter diyodunuz şimdi eski açık köşeyide kattınız işin içine onu söyle bana tutuştunuzmu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

çiçekler tüm testere kirişlerde en az 3 adet önde bitirir @Oktay abi @Yunus Emre Dökmeci  :evillol:
@Efe bu yazını kopyalıyorum ve unutmaman için bi köşeye yazıyorum :D

Ona bakarsan Eski açık testereleri çok daha kısa olmasına rağmen Şuandada tam bitmemesine rağmen Tam 4 Ay da bu hale geldi @anilt , @Tolga

Çevrimdışı Deniz

Bazi yorumlar komik.cicekler eski aciga 1 sene once baslamis,kisacik testere kirisli yeri bitirememis hala cicekleri ovuyorsunuz.numarali ya da kapaliyi yapmasi beni alakadar etmez ben tribun bazinda bakarim 1 senede yapabilmis mi ? Yapamamis.obitas ondan 2 ay gec basladi tribun kismini onlardan once bitiriyor hem de testere kirisleri ciceklerinkinden cok daha buyuk.yine mevzu hiz tartismasina girmesin obitas 1 senede 1 tribunu yapamamissa cicekler de yapamadi bu kadar basit.

Çevrimdışı TØLGA

Ona bakarsan Eski açık testereleri çok daha kısa olmasına rağmen Şuandada tam bitmemesine rağmen Tam 4 Ay da bu hale geldi @anilt , @Tolga
zeytinyağı gibisin hee valla numaraldakiler daha uzun bunlarda hızlı yapıldı ona ne diyeceksin?? :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

bende diyorumki eskiden numaralıdan önce biter diyodunuz şimdi eski açık köşeyide kattınız işin içine onu söyle bana tutuştunuzmu  :biggrinking:
Ben Öyle Bi İddaada bulunmadım açıp okuyabilirsin ben Eski açıgıda hesaba katarak Obitaş avantajlı daha çabuk bitirir çünkü tablası yok dedim :iscrewy:

Çevrimdışı TØLGA

Bazi yorumlar komik.cicekler eski aciga 1 sene once baslamis,kisacik testere kirisli yeri bitirememis hala cicekleri ovuyorsunuz.numarali ya da kapaliyi yapmasi beni alakadar etmez ben tribun bazinda bakarim 1 senede yapabilmis mi ? Yapamamis.obitas ondan 2 ay gec basladi tribun kismini onlardan once bitiriyor hem de testere kirisleri ciceklerinkinden cok daha buyuk.yine mevzu hiz tartismasina girmesin obitas 1 senede 1 tribunu yapamamissa cicekler de yapamadi bu kadar basit.
obitaş geldiğinde 2 ay yatmasaydı şimdiye tribün kısmı çok rahat bitmişti  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Yani simdi kabaca bir hesap yapalim,iki tane kale arkasi tribunun var,ve bunlari ihaleye veriyorsun birini a firmasi birini b firmasi aliyor.a firmasi işe 2 ay once baslamasina ve kirisleri daha kucuk olmasina ragmen 2 ay sonra işe baslayan b firmasindan daha gec bitiyor.simdi a firmasi mi iyi is yapmistir b firmasi mi?bana kimse a firmasi sunu yalti bunu yaptı demesin ihale tribun tribun verildi ve olayi tribun bazinda degerlendiririm.

obitaş geldiğinde 2 ay yatmasaydı şimdiye tribün kısmı çok rahat bitmişti  :ok:
Bir tek bu konuda haklısın , Kalıpçıları yoktu ozamanlar 2-3 Ay Çuvalladılar ama Son 4 Ayki temposu Çiçeklerden Önde Net sizde bunu kabul edin :bandit:

Çevrimdışı Efe

@Efe bu yazını kopyalıyorum ve unutmaman için bi köşeye yazıyorum :D

yaz abi 15 ocakta çiçekler testereleri bitirir obitaşta artık ne zaman olursa :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK