Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6402117 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

malesef maketteki çatının şeffaf olmasının amacını bazıları anlamadı, makette çatıyı şeffaf yaptılar ki içinde ne olduğu görünsün diye .....
makettekini gayet iyi anladik ben vodafonearena sitesindeki
Yari seffaf % kacsa kac o olmaz ise asıl hayal kırıklığını yaşıcam malesef :bandit:

mesela bu sahayı göstermek amacıyla değil bunlar
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 00:19:18 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Maalesef böyle olmasında yönetimin hatası var. Çatı şeffaf olunacak dendi. Daha sonra %65 dendi. Falan.
asla ve asla çatı şeffaf olacak denmedi tamamen taraftarın bir tarafından uydurmasıdır makete bakıp konuşmak bir maket yapıyorsun ya çatı koymazsın yada içerisi görünsün diye şeffaf yaparsın bu kadarını bile düşünmeyen insanlar hayal kırıklığına uğruyorsa bunun için kimseyi suçlayamazlar biraz akıllarını kullanıp düşünecekler bir maketle yola çıkmayacakar daha önce maket yüzünden giriş tünelleri kavgasıda az yapılmadı şimdi kimsenin sesi çıkmıyor çatı konusunda projeyi tanıtırken mimar bir kez konuştu hafif transparan olsun istiyorum dedi  istemekle uygulanabilirliğini araştırmak farklı şeylerdir. onun dışındada kimse konuşmadı bir madde ışığı geçiriyorsa o madde transparandır, ve kullanılan maddenin ışık geçirgenliği var demekki transparan esas tuhaf olan herkes şekilci olmuş bize lazım olan içerinin görünmesi değil sesi yansıtabilmesi esas üzerinde durulması gereken tek şey es geçiliyor herkesin derdi renklilerin laf sokması yoksa kimsenin umrunda değil ama rahat olun çatıyı öyle bir tanıtırlarki kimse ağzını açamaz şöyle böyle diyemez sonuçta en son teknoloji bir uygulama yapılıyor daha iyisi yok daha farklısı var kimsenin de söyleyecek bir sözü olmaz yeterki böyle saçma sapan konuşupda millete çanak tutmayın trabzonun stadına bakın tuvaletler seramik yapılıyor bizde mozaik kaplama ve pahalı bir malzemedir. kolonlar doğal taş kaplama ve türevlerinin en pahalılarındandır. burda bir şeyde ucuza kaçılmıyor bir sürü merdiven altı firma varken vitra kullanılıyor daha hala neyin ucuzuna kaçıldığını düşünüyorsunuz

Çevrimdışı Fatih

eski acik alt kata 1903 yazilacak sanirim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Şunu'da söylemezsem ayıp etmiş olurum, teflon kaplamalı fiberglass ptfe de klasmanında çok iyi bir malzemedir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Aynısı gibi olacaksa videoodan çıkarabildiğim şu; en az 2 vinç olmalı. Sabitler gidecekse bir tane daha hareketli gelecek demektir. Otopark tarafındaki vinç kalabilir belki. Videoda sol üst köşede olan gibi kullanılabilir. Bu gitse bile bunun gibi 2 tane olacak büyük ihtimal. Çatı gerildikten sonra aşağıda çalışılabiliyor. Koltuklar falan yukarıda çatı örtüsü yapılırken takılmış. Büyük vinçlerle birlikte çalışan küçük vinçlerde var. Ancak bizim o kadar alanımız olur mu :alala: Alan olmazsa örtü parçaları nerede hazırlanacak? Nasıl taşınacak?

Çevrimdışı Anıl

bu işlerde son aşamaya geldimmi ne hikmetse öyle bir hızlanılırki bitmez denen işler bir çırpıda biter...  :D
Son aşama derken 1 senedir çatı yapmaya çalışıyorlar, 1 senedir çatı hariç hiçbir şey de yapılmadı. Ben orayı da takip ediyorum ve rahatlıkla yeni sezonun ilk maçına yetişmez diyorum :tabe: Bursa stadı inşaatı başlayalı 40 ay oldu ve daha yeni çatı kaplamalarına geçtiler ayrıca içeride ince işçilik yapılmıyor çok sorunlar var. Biz çatı kaplamasına inşaat başladıktan 16 ay sonra aynı konuma gelmiş olucaz. Ve bizde stadın dışında yapılacak çok şey yok çünkü stad yere gömülü. Onlar da daha köprüler, seyirci yolları falan yapılacak. Bu membran kaplamaları bittikten sonra dıştan bir daha membran kaplamaları falan olacak. İmkansız Ağustos sonuna kadar bitmesi :)

Çevrimdışı Deniz

Sadece maket degil daha once yoneticiler ve baskan da cati cok ozel olacakolacakolacak 17 milyon € olacak falan dedi taraftar ondan beklenti icine girdi.insan siradan bise yapilmasino beklemiyor..
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 00:16:14 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

eski acik alt kata 1903 yazilacak sanirim...
her tarafada bir şeyler yazmasınlar içine ederler sadelik güzelliktir. oranın Beşiktaşın mabeti olduğunu anlatmak için bir şeyler yazmaya gerek yok :) kapalı üste vodafone un resimlerle yaptığı gibi bir kartal motifi iyi gider tabiki becerebilirlerse yapsınlar yoksa tokideki gibi komik şeyler çıkmasın ortaya :D

Çevrimiçi Necmi

Sadece maket degil daha once yoneticiler ve baskan da cati seffaf olacak dedi taraftar ondan beklenti icine girdi.
ne zaman dedi Başkan malzemeyi bile sır gibi sakladı bu güne kadar

Çevrimdışı ahmetx

Sadece maket degil daha once yoneticiler ve baskan da cati seffaf olacak dedi taraftar ondan beklenti icine girdi.
ilk divan kurulunda mı mali toplantıda mı hatırlamıyorum etfe olacak demişti başkan iyi ki etfe olmadı kullanışlı değil stadyumlarda.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

ne zaman dedi Başkan malzemeyi bile sır gibi sakladı bu güne kadar
Abi etfe dedigini ben de hatirliyorum divandaydi yanilmiyorsam.ozel bir catimiz colacak hicbir yerde olmayan falan dedi.ptfe her yerde olan bir cati.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Sadece maket degil daha once yoneticiler ve baskan da cati cok ozel olacakolacakolacak 17 milyon € olacak falan dedi taraftar ondan beklenti icine girdi.insan siradan bise yapilmasino beklemiyor..
tamam çok özel olacak 17 M€ pazar brandasına vermiyorlar herhalde şimdi beklenti farklıdır sen ne beklersin ben ne beklerim birileri mutlu olur birileri olmaz çok göreceli bir şey bu önemli olan kalitesi bence gerisi kişiye göre değişir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bursa'nın çatısı sade ve güzel keşke şeffaf iç halka da olsaymış,çim problemi yaşamaları muhtemel.
Bu çatı mı bitti dediğiniz? Ha eğer bittiyse bu mu "üstü kapalı" stat dedikleri. Ya Bursalıları kandırıyorlar, ya da malzemeden fena çalmışlar. Yarısı açık ya bu stadın üstünün.
@ahmetx Bursa da çim problem olmaz yıllardır açık ara ülkedeki en iyi zemin onların ki. Var olan stattan daha kötüsünü asla yapmazlar.

Çevrimiçi Necmi

Abi etfe dedigini ben de hatirliyorum divandaydi yanilmiyorsam.ozel bir catimiz colacak hicbir yerde olmayan falan dedi.ptfe her yerde olan bir cati.
ETFE de her yerde olan bir malzeme ve demedi hatta çok iyi hatırlıyorum programda sordular ETFE de değil PTFE de değil dedi sonrada pis pis sırıttı konuyu değiştirdi. :D
ama o zaman bildiğim kadarıyla malzemeye karar verilmemişti seçenekler tartışılıyordu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ilk divan kurulunda mı mali toplantıda mı hatırlamıyorum etfe olacak demişti başkan iyi ki etfe olmadı kullanışlı değil stadyumlarda.
Etfe Kaplı Çatıya örnek bir Stad varmı @ahmetx abi :D Şu Çatı Arşivinden Patlat Bi tane :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

tamam çok özel olacak 17 M€ pazar brandasına vermiyorlar herhalde şimdi beklenti farklıdır sen ne beklersin ben ne beklerim birileri mutlu olur birileri olmaz çok göreceli bir şey bu önemli olan kalitesi bence gerisi kişiye göre değişir.
Elbettw branda degil.ama İnsanlarin takildigi noktanokta cok ozel ve daha once olmayan demeleri.ozel falan olmuyor brezilyasindan almanyasina butbutun stadlarda olan birsey.hattbira Türkiye de..

Çevrimdışı TØLGA

valla ben etfe flen anlama resmi vodafone sayfasında bu var ise bu olacak diğer türlüsü bende hayal kırıklığı ciddiyim
madem bembeyaz gözükçek altı gözükmücek görüntüyüde öyle yap beklentiye sokma beni , başkasını  :ebebe:
bunlar sahayı flen göstermek için değil maketteki gibi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

Tam şeffaf yeni zellenda da var,yarı şeffaf bay arena ile arena de baxiada

Kırmızı olan harika gözüküyormuş  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Bu çatı mı bitti dediğiniz? Ha eğer bittiyse bu mu "üstü kapalı" stat dedikleri. Ya Bursalıları kandırıyorlar, ya da malzemeden fena çalmışlar. Yarısı açık ya bu stadın üstünün.
@ahmetx Bursa da çim problem olmaz yıllardır açık ara ülkedeki en iyi zemin onların ki. Var olan stattan daha kötüsünü asla yapmazlar.
abi ortası açık diğer taraflar daha kaplanıcak o işler bitmedi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

etfe de sanırım ciddi ses sıkıntısı var ama estetik anlamda güzel duruyor neyse tartışmak boşuna gelsin bir görelim nasıl duracak ama ben çok güzel olacağına eminim bu kadar emek harcadıktan sonra stadın en önemli elemanlarından birini es geçemezler bir çok şeyden feda edebilirsin ama çatıdan edemezsin bunun bilincindeler

Çevrimdışı ahmet türker

makettekini gayet iyi anladik ben vodafonearena sitesindeki
Yari seffaf % kacsa kac o olmaz ise asıl hayal kırıklığını yaşıcam malesef :bandit:

mesela bu sahayı göstermek amacıyla değil bunlar
değerli arkadaşım ,sende hiç bir şeyin hayal kırıklığı olmayacağından eminim. stad bittiğinde ne kadar fazlası ile mutlu olacağınızı şimdiden görüyorum . biraz da güvenli bakmanızda yarar var.en azından geçen süre içinde mutlu olursunuz .. :tabe:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 27 Aralık 2014, 00:27:51
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
asla ve asla çatı şeffaf olacak denmedi tamamen taraftarın bir tarafından uydurmasıdır makete bakıp konuşmak bir maket yapıyorsun ya çatı koymazsın yada içerisi görünsün diye şeffaf yaparsın bu kadarını bile düşünmeyen insanlar hayal kırıklığına uğruyorsa bunun için kimseyi suçlayamazlar biraz akıllarını kullanıp düşünecekler bir maketle yola çıkmayacakar daha önce maket yüzünden giriş tünelleri kavgasıda az yapılmadı şimdi kimsenin sesi çıkmıyor çatı konusunda projeyi tanıtırken mimar bir kez konuştu hafif transparan olsun istiyorum dedi  istemekle uygulanabilirliğini araştırmak farklı şeylerdir. onun dışındada kimse konuşmadı bir madde ışığı geçiriyorsa o madde transparandır, ve kullanılan maddenin ışık geçirgenliği var demekki transparan esas tuhaf olan herkes şekilci olmuş bize lazım olan içerinin görünmesi değil sesi yansıtabilmesi esas üzerinde durulması gereken tek şey es geçiliyor herkesin derdi renklilerin laf sokması yoksa kimsenin umrunda değil ama rahat olun çatıyı öyle bir tanıtırlarki kimse ağzını açamaz şöyle böyle diyemez sonuçta en son teknoloji bir uygulama yapılıyor daha iyisi yok daha farklısı var kimsenin de söyleyecek bir sözü olmaz yeterki böyle saçma sapan konuşupda millete çanak tutmayın trabzonun stadına bakın tuvaletler seramik yapılıyor bizde mozaik kaplama ve pahalı bir malzemedir. kolonlar doğal taş kaplama ve türevlerinin en pahalılarındandır. burda bir şeyde ucuza kaçılmıyor bir sürü merdiven altı firma varken vitra kullanılıyor daha hala neyin ucuzuna kaçıldığını düşünüyorsunuz
:claps:

Çevrimdışı TØLGA

değerli arkadaşım ,sende hiç bir şeyin hayal kırıklığı olmayacağından eminim. stad bittiğinde ne kadar fazlası ile mutlu olacağınızı şimdiden görüyorum . biraz da güvenli bakmanızda yarar var.en azından geçen süre içinde mutlu olursunuz .. :tabe:
bekliyoruz bakalım :D malzemeyi görelim o zaman konuşcaz  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

etfe de sanırım ciddi ses sıkıntısı var ama estetik anlamda güzel duruyor neyse tartışmak boşuna gelsin bir görelim nasıl duracak ama ben çok güzel olacağına eminim bu kadar emek harcadıktan sonra stadın en önemli elemanlarından birini es geçemezler bir çok şeyden feda edebilirsin ama çatıdan edemezsin bunun bilincindeler
ETFE Akustiği Kötü Anlamda Etkiliyor demek mi istiyorsun @Necmi Abi :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık