Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6402240 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

eski aciklarda cok dolastin @Fatih seni soyle kenara cekmek lazim  :biggrinking: . ne bilgiler vardir sende   :kop: :kop:
Bence @Necmi abiyi kenara cekmelisin... Benden trilyon kat daha fazla bilgiye sahip...  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

İyide Paylaştıkların Ptfe Degilmi :alala: Ben Etfe Diyorum bu Sefer :evillol:
iki önceki syafaymış kusuruma bakma,
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

belediye  başkanı söyledi çalışmalar sürüyor zaten pek bişey kalmadı çatı ve dış kabuk bitmek üzere sadece mebran döşeme kaldı koltuklarda geldi yerlerine takılacak iç kısımlar bitmeden de açabilirler sonuçta localar üstte onların taraftar dolaşım alanlarına bi boya çakarlar tamam şimdilik :D
Öyle bizde açarız @Efe abi 3 Haziran'da :D Saymam ben onu

Çevrimdışı asi_kartal

Çatının şekli çok önemli değil benim için akustik ayarını iyi yapsınlar nasıl olursa olsun :D

@ahmetx abi
Telflon  kaplamalı ptfe membran ; çatı malzemesi açıklanmış galiba biraz bilgi verir misin ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

Renderlar hikaye arkadaşlar bjk mabed örtü malzemesini söyledi Telflon  kaplamalı ptfe membran yani Varşova stadındaki gibi.

süper bence bembeyaz bi kaplama olacak yakışır stadıma  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Yani bakın warsaw stadına adamlar projede ne verdiyse gerçekte de nerdeyse birebir aynısını yapıyor.Bu çatı kötü mü?Hiç değil hatta çok güzel.Ama şeffaf görselden sonra bunu yapmak hayal kırıklığı yaşatıyor problem burda..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Öyle bizde açarız @Efe abi 3 Haziran'da :D Saymam ben onu

saysanda saymasanda haziranda açacaklar çimleri oturduğum evin karşısında yetişiyor burdan stada nakil edilecek 2 aya hazır çimleri koltukları  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Duyumlari kimin verdigi hic bir zaman soylenmez abi  :lol: :lol: @ahmetx
Kapalıya Kartal,yeni açığa BJK,eski açığa 1903 numaralıya ne olacak peki @Fatih
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Yani bakın warsaw stadına adamlar projede ne verdiyse gerçekte de nerdeyse birebir aynısını yapıyor.Bu çatı kötü mü?Hiç değil hatta çok güzel.Ama şeffaf görselden sonra bunu yapmak hayal kırıklığı yaşatıyor problem burda..
:claps: :claps: :claps: :claps:
aynen kardeşim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

stadın içi gözüksün diye çatı şeffaf gösterildiyse bu görseller ne anlama geliyor?

stadin disi gozuksun diye :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Kapalıya Kartal,yeni açığa BJK,eski açığa 1903 numaralıya ne olacak peki @Fatih
orası önemli değil kamera orayı çekmiyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

Insallah cati akustigi tt arenadaki gibi boguk olmaz cor cirkin bir ses oluyor tt arenada

Çevrimiçi Necmi

Yapma @Necmi abi çatı şeffaf olunacak dendi hatta Mehmet Demirkol çatıyı kuşlar pislerse ne olacak diye programda soru sormuştu Akdağ'a. 2-3 hafta öncesinde mimar kendisi söyledi çatı şeffaf olacaktı ama bazı sebeplerden dolayı vazgeçildi dedi. Hatta içeriden bakılınca gökyüzü görülecek muhabbetleri döndü. Taraftar durduk yere beklentiye girmedi. Beklenti oluşturuldu.
Kimse zaten malzeme kalitesine bişey demiyor. Çok temiz kaliteli bir stat yapılıyor. Ts'liler işçiliğine hayran stadımızın. Tek muallakta kalan konu çatı. Stat makette nasılsa aynısı yapılıyor merdiven yapısına kadar. Bakalım herkes merakla çatıyı bekliyor umarım çoğunluğun içine sinecek bişey olur.
Demirkolun ne dediğinin benim için önemi yok benim için onun fikirlerinin değeri yok Beşiktaşı aşağılamak için hiç bir fırsatı kaçırmaz sürekli küçük görür onun adını buralarda anmak bile forumu kirletir hiç bir yetkili ağız tarafından söylenmedi kardeşim zaten kimin ne dediğinin bir önemide yok karar verileli daha şurda ne kadar oldu ben proje açıklandığından beri hiç bir şeyi kaçırdığımı sanmıyorum ve duymadım etfe kelimesini millet şeffaf çatı malzemesi ararken buldu etfeyi zaten sonuçta iki malzemede teflondur
politetrafloroetilen = PTFE
Etilentetrafloroetilen = ETFE  biraz naylonumsu görünüyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence @Necmi abiyi kenara cekmelisin... Benden trilyon kat daha fazla bilgiye sahip...  :lol: :lol:
:kop: :kop: O İşi Geçelim , @Necmi Abiyi 1.000 kişi Toplanıp Kenara Çeksek Yine Azından Bi Kelime Alamayız :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

@Tolga butun gorsellerde her yer yemyesil agaclikli hic bir bina gozukmuyor bende o zaman yemyesil istiyor hemen agac dikmeye baslasinlar. Anlamam gorsellere nedne bu kadar cok takintilisiniz. Adı uzerinde görsel .  :akuma:
17m euroyu sokaga atacak halleri yok herhalde. Konser alani icin akustik, cimler icinde sera etkisine bakiliyordur. @Necmi abinin de dedigi gibi senin begendigin farkli olur benim begendigim farkli olur begendiremezsin herkese herseyi. Gunun tadini cikaralim, stadimiz bitiyor.
:ok: yaşadığın anın tadını çıkar ,yarın torunlarına bile anlatacak anılar biriktir , bu günün basit çatışmalarından kurtulup yarının neler getirebileceğinin umudu ile yaşa ,haklı çıkma dürtüsü, insanın hiç bir işine yaramaz . zaten günümüzde insanlar artık ne kadar yüksek bilgi biriktirmenin değil ne kadar ego biriktirmenin peşinde .

Çevrimdışı ahmetx

Çatının şekli çok önemli değil benim için akustik ayarını iyi yapsınlar nasıl olursa olsun :D

@ahmetx abi
Telflon  kaplamalı ptfe membran ; çatı malzemesi açıklanmış galiba biraz bilgi verir misin ?
En önemli özelliği kendi kendini temizliyor,ısı yalıtımı iyi,aydınlık iç ortam sağlıyor,konserler için güzel.Bizim için ise daha çok bağırmamız gerekiyor. :lol:

Çevrimdışı Deniz

Yani yapılması gereken Vodafone Arena sitesindeki ŞEFFAF çatılı görsellerin kaldırılıp ne yapılacaksa onun konması.Yapılacak çatı da güzel olacaktır ama yapılacak olan konmalı.yapmayacağın birşeyi yapacakmış gibi koymanın anlamı yok..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

En önemli özelliği kendi kendini temizliyor,ısı yalıtımı iyi,aydınlık iç ortam sağlıyor,konserler için güzel.Bizim için ise daha çok bağırmamız gerekiyor. :lol:
sesi pek tutmuyor yani içerde onu anlıyorum ben bundan ?  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Insallah cati akustigi tt arenadaki gibi boguk olmaz cor cirkin bir ses oluyor tt arenada
Osmanlı Stadı'na geldiysen veya tv den izlediysen eşdeğer akustik olacak. :D

Çevrimdışı Efe

numaralıda bildiğin perdelere beton atılıyor  :D kimseden çıt yok 2.kat loca tablasının önünde engel kalmamış oluyor artık hava el verirse pazar gecesi beton var numaralı tablada :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Aynen bende öyle anladım :alala: :alala:

Çevrimiçi Necmi

fatih ben Başkanı yakalasam oturupta onunla resim çektirmem :D ne fırsat tepmişsin :bandit: soracak ne sorular var senin gibi bir gazeteci nasıl atlar böyle bir olayı

Çevrimdışı ahmetx

Ses tt arenada gibi dağılmaz ama inönüdeki gibide kükremez.

Çevrimdışı Barış Hoca

Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!