Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6402029 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin değerli arkadaşım .makette ne görüyorsan aynısı olacak , saygılar... :)
@ahmet türker Abi , Yarın Zorlanmassan Eski Açık Numaralı birleşimi ve  Yeni Açık Testere kirişleri Çekebilirsen Süper olur :bandit: Çarşamba Günüde Ben Gidiyorum Stada Fotoya :ok: Aslında Senin benim Gibi İstanbulda Olan bir Forum üyeleri Arasında Gün Gün Vodafone Arenaya Gidip Foto Çekme Sırası koysak Ne güzel,olur , Hergun 1 Kişi Gider Fotoya , Forum da fotosuz kalmaz :D  Ben Her Çarşamba Giderim :ok: İzin Günüm Çarşamba Olduğu için :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Anıl

hosbulduk abi. su fotorafta duvarla birlersim var mesela..

Attığınız fotoğraf stad dışında kalıyor ve sadece perde betonu :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Bence Bundan daha Güzel olacak :bandit: :bandit:
Bundan daha güzel olacağına dair en ufak umudum yok maalesef.

Genelde mabet bir şey olurken kötü olmayacağına dair ip uçları veriyordu. Bu sefer çatı hakkında hiç konuşmadı.

Çevrimdışı yigitcan1903

Olmucak çatı şeffaf işte pazar brandası gercez türbünler de hep çatallı hayal kırıklığına uğrayın şimdi

Çevrimdışı ozan062

Baskan ve mimar bünyamin derman stadı teftisteymis bugun

alıntıdır
Archilifography
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Bence Bundan daha Güzel olacak :bandit: :bandit:

Neye dayanarak diyorsun,muhtemelen böyle olacak,saatçinin çiziminde böyleydi.Bu çatı Varşova stadının çatısının bizim stada uyarlanmış hali,Polikarbon şeffaf iç halka 8 m bu stadda,inşallah 12 m den az olmaz(siz de amin deyin).Bükreş ve commerzbankta 15 m,aydılık olması için bu şart çünkü bizim saha hem çukurda hem tribünlere yakın hem de tribünler daha dik.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Baskan ve mimar bünyamin derman stadı teftisteymis bugun

alıntıdır
Archilifography
baskan hergun bizim gibi telefon tabletten takip ediyor bide gidip geziyor anca fikret baskan yapardi bunu bu sekilde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

benim anlamadığım neden o zaman çatıyı saydam olacakmış gibi gösterip taraftarı beklenti içine sokuyorlar... moral bozuluyor yahu
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

benim anlamadığım neden o zaman çatıyı saydam olacakmış gibi gösterip taraftarı beklenti içine sokuyorlar... moral bozuluyor yahu
saydam olma ihtimali vardı ama ekonomi yeterli olmadı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

zaten bastan oyle tasarlamıslar hem maliyeti ama agırlıklı olarak kus pisliklerinden dolayı yapmamıslar radyoda oyle soyledi mimar:))

aynı zamanda videoda tam seffaf değil zaten birtek marketingden doalyı olsa gerek makette iş farklı o kadar:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Balasagun

Dünyada tam ya da yarı şeffaf çatısı olan stad var mı?

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Bence de artik yeni yapilan ve yayinlanan gorsellerde cati seffaf olmamali.bizim gibi takip etmeyen Besiktaslilar "catimiz seffaf olacak,ilk olacak" diye seviniyor.soyleyince de buyuk hayal kirikligina ugruyor.neyse o yapilmali..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALBATROS

Bence de artik yeni yapilan ve yayinlanan gorsellerde cati seffaf olmamali.bizim gibi takip etmeyen Besiktaslilar "catimiz seffaf olacak,ilk olacak" diye seviniyor.soyleyince de buyuk hayal kirikligina ugruyor.neyse o yapilmali..

kesinlikle öyle hatta açılır kapanır çatı olacağını sananlar var geçen birini zor ikna ettim inanmıyor  :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatı şeffaf değil makette gördügünüz gibi değil bazı seyler...!

Çevrimdışı yigitcan1903

Millet öyle bihaber ki bırak çatıyı akılalmaz şeyler duyuyorum
Zor geliyor okumak takip etmek çoğunluğa,hemen sorayım saniyede öğreneyim peşinde
Twitter zart zurttan alınca da bilgiyi yanlış oluyor tabii genelde

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
Dünyada tam ya da yarı şeffaf çatısı olan stad var mı?
Tam şeffaf yeni zellenda da var,yarı şeffaf bay arena ile arena de baxiada

Çevrimiçi Necmi

saydam olma ihtimali vardı ama ekonomi yeterli olmadı.
hiç bir zaman öyle bir ihtimal yoktu bu parayla ilgili değil çatıda birinci düşünülen artı değer ambiansdı sonuçta konser merkezi yapıyorsun ve ambiansı şartlara uyan bir malzeme seçmek zorundasın ve önünde şeçenek sayısı az bunun parayla ne ilgisi var on çeşit malzeme vardıda bu pahalı bu ucuz diye tercihmi yapıldı senin standartların bellidir ve bunu karşılayan malzemeyi seçmek zorundasın kaldıki transparan çatının ne estetik anlamda nede kullanırlık anlamında hiç bir artısı yok çokça eksisi var senin çok daha ucuz bir çatıda yapma imkanın varken 17 M€ harcıyorsan demekki belli standartı karşılamasını istiyorsun

Çevrimdışı idil

şeffaf çatı tartışmasız çok estetik duruyor....
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

Bursa'nın çatısı sade ve güzel keşke şeffaf iç halka da olsaymış,çim problemi yaşamaları muhtemel.

Çevrimdışı Türkay

Abi senin stat arşivine bitiyorum  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cisse557

Maalesef böyle olmasında yönetimin hatası var. Çatı şeffaf olunacak dendi. Daha sonra %65 dendi. Falan.

Çevrimiçi Necmi

şimdi tam şeffafı beğeniyormusunuz stad bayağı ferah duruyor baskı denen şey olmaz bu stadda birde iskelet çok çirkin görünüyor