Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6402032 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Factatum

Şeffaf çatının lansman fotolarındaki gibi iyi duracağını düşünmüyorum.

Mesela yarı şeffaf veya mat çatıyla seyir zevki yüksek ışık oyunları gerçekleştirilebilir. Tabi bu tip organizasyonlar yapılacak mı? bilemiyorum.

Çevrimdışı ahmet türker

tamamdır abi eyvallah dert edınmıstım kendıme bunu güven verdiniz sagolun:))
önemli değil arkadaşım. :ok:

Çevrimdışı Türkay

Lansman videosunda ki gibi olsa bence müthiş olur nedense seffalıktan cok o hosuma gidiyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Bursa'nın çatısı sade ve güzel keşke şeffaf iç halka da olsaymış,çim problemi yaşamaları muhtemel.
O değil Bursa'nın stadı Ağustosa da yetişmez. Biz daha önce açarız kesinlikle :)

Çevrimdışı Oktay

şeffaf çatı tartışmasız çok estetik duruyor....
  seffaf çatı estetik duruyor fakat sanki domates serası gibi  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
hiç bir zaman öyle bir ihtimal yoktu bu parayla ilgili değil çatıda birinci düşünülen artı değer ambiansdı sonuçta konser merkezi yapıyorsun ve ambiansı şartlara uyan bir malzeme seçmek zorundasın ve önünde şeçenek sayısı az bunun parayla ne ilgisi var on çeşit malzeme vardıda bu pahalı bu ucuz diye tercihmi yapıldı senin standartların bellidir ve bunu karşılayan malzemeyi seçmek zorundasın kaldıki transparan çatının ne estetik anlamda nede kullanırlık anlamında hiç bir artısı yok çokça eksisi var senin çok daha ucuz bir çatıda yapma imkanın varken 17 M€ harcıyorsan demekki belli standartı karşılamasını istiyorsun

paramız olsaydı çatımız hem polikarbon , hem ortası açılır kapanır olurdu aksini düşünmek mantıksızlık olur.17 m€ harcamamızın tek sebebi yükseklik sınırından dolayı asma germe çatıya mahkum olmamız.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 23:52:21 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

O değil Bursa'nın stadı Ağustosa da yetişmez. Biz daha önce açarız kesinlikle :)

Bi de Real Madrid le açılış maçı yapcaz diyolardı Adamlar her öğün bi tuğla koyuyo resmen stada  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Oktay

adamların çatısı bitt nerdeyse yetişmez diyosun senin kaban bitmedi yetişir diyosun :alala: :alala:

Çevrimdışı cagdas44

adamların çatısı bitt nerdeyse yetişmez diyosun senin kaban bitmedi yetişir diyosun :alala: :alala:

Abi adamlar 3 sefer koltuk ihalesi yaptılar, ki daha çatı bitmedi, beyaz kaplama bitti birde yeşil kaplama ile timsah kafası var

Çevrimdışı TØLGA

abi timsah kafasi var daha icerde ince islerde cok yavaş gidiyormus cevre düzenlemesi flen sıkıntılı
Para yok diyorlar birde takip eden biri olarak en iyi @Efe abi anlatır

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

şeffaf çatı bana sera etkisi yapıyor :D sera gibi görüntü hiç hoş olmaz diye düşünüyorum.pazar brandası gibi bir kaplamada çok ucuz duruyor.benim tercihim buzlu cam görünümünde ışık geçiren ama içeriden dışarıyı dışarıdan içeriyi göstermeyen kırık beyaz veya gri değilde tam beyaz tonda bir malzemeyi tercih ederim.herkesin zevki farklı tabiki.birde kızılderili arabası gibi dalgalı dalgalı hiç güzel görünmüyor düz bir çatı çok daha güzel olur.

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker Abi , Yarın Zorlanmassan Eski Açık Numaralı birleşimi ve  Yeni Açık Testere kirişleri Çekebilirsen Süper olur :bandit: Çarşamba Günüde Ben Gidiyorum Stada Fotoya :ok: Aslında Senin benim Gibi İstanbulda Olan bir Forum üyeleri Arasında Gün Gün Vodafone Arenaya Gidip Foto Çekme Sırası koysak Ne güzel,olur , Hergun 1 Kişi Gider Fotoya , Forum da fotosuz kalmaz :D  Ben Her Çarşamba Giderim :ok: İzin Günüm Çarşamba Olduğu için :evillol:
değerli arkadaşım fotoları ben çekmeyeceğim için zorlanmayacağım, elimden gelen her isteğinizi karşılamaya çalışacağım . ancak ben her zaman istanbulda bulunamıyorum bazen yazlığımda istanbulda bulunduğumdan çok fazla yaşıyorum ,ıstanbulda olan oğullarım ve dostlarımdan yardım isteyebilirim tabi,demek istediğim ben bu sıraya uyamayabilirim .saygılar arkadaşım.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Oktay

abi timsah kafasi var daha icerde ince islerde cok yavaş gidiyormus cevre düzenlemesi flen sıkıntılı
Para yok diyorlar birde takip eden biri olarak en iyi @Efe abi anlatır

bu işlerde son aşamaya geldimmi ne hikmetse öyle bir hızlanılırki bitmez denen işler bir çırpıda biter...  :D
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 00:02:56 Oktay ]

Çevrimdışı Balasagun

Bu BayArena'nın yapılışı. Çatının iskeleti, kurulumu vs bizimkiyle aynı sanırım. Dışardan çekilen görüntülerde pek şeffafmış gibi değil normal görünüyor çatı. İçeriden bakınca da çok çerçevesi var. Camdan çok çerçeveler dikkat çekiyor. Bence fazla bir olayı yok bu şeffaf çatının. Bizimki çok daha güzel olacak diye düşünüyorum.

Çevrimdışı TØLGA

bu işlerde son aşamaya geldimmi ne hikmetse öyle bir hızlanılırki bitmez denen işler bir çırpıda biter...  :D
kac aydır yerinde sayıyolar abi görücez bakalim  :evillol:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Maalesef böyle olmasında yönetimin hatası var. Çatı şeffaf olunacak dendi. Daha sonra %65 dendi. Falan.
Bir netlestiremedik su seffafligi.en son bildigin bursanin catisi gibi ptfe catiya dondu is..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Caner

Bence çatımız aynen şöyle görünecek.

Ayrıca umarım yavaştan bilgi sahibi olmaya başlarız çünkü varsayımlarla olmuyor artık.

Çevrimdışı ahmetx

Şeffaf çatı Norveç,Rusya ve İskoçya gibi kuzey ülkeler için iyi gider,çatıda uzak ara 1 numara yarı Saydam polikarbon asma germe çatı yani bay Arena'nın çatısıdır,daha ötesi yok bana göre,hele bizim stadda ve bu lokasyon için 10 numara 5 yıldız olurdu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tgokburun

Timsah arenanın her gün önünden geçiyorum adamlar kasım sonunda timsah kafasının montajına başlıyoruz dediler sadece bir demir parçası koydular beyaz anlaşılamaz bir durum var o stat da ama Belediye Başkanı haziran da açıcaz dedi kupa finali orda yapılacakmış herhalde..  Finansman yönünden büyük sıkıntı var sanırım..  Bu arada forumu okumak daha güzel oluyor ama Bir Bursalı olarak Bursa statı konusu geçtiği için katılmak ve bilgilendirmek istedim :)  :)

Çevrimdışı ahmet türker

paramız olsaydı çatımız hem polikarbon , hem ortası açılır kapanır olurdu aksini düşünmek mantıksızlık olur.17 m€ harcamamızın tek sebebi yükseklik sınırından dolayı asma germe çatıya mahkum olmamız.
sen bunun yapılmasını bile takdir etmen lazım ,devletten geçinmelilerin bile ,bizim gibi bir stadı olamayacak .

Çevrimdışı Oktay

dünya kupasında 3 ay önce brezilyadaki stat inşaatı  ne durumdaymış..

Statların son durumu

Dünya Kupası'nın başlamasına 3 aydan az bir süre kala, karşılaşmalara evsahipliği yapacak statların hazır hale gelip gelmeyeceği tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Başta Dünya Kupası'nın Brezilya ile Hırvatistan arasında açılış maçının oynanacağı Sao Paulo Arena olmak üzere, Curitiba'daki Baixada Arena'nın inşaat çalışmaları rötarlı sürüyor. Porto Alegre'deki Beira Rio Stadı ise eyalet konseyinden yapılan kaynak talebinin reddedilmesi durumunda Dünya Kupası'ndan çekilme tehlikesiyle karşı karşıya.

Çevrimdışı ahmet türker

malesef maketteki çatının şeffaf olmasının amacını bazıları anlamadı, makette çatıyı şeffaf yaptılar ki içinde ne olduğu görünsün diye .....

Çevrimiçi murat

Bence çatımız aynen şöyle görünecek.

Ayrıca umarım yavaştan bilgi sahibi olmaya başlarız çünkü varsayımlarla olmuyor artık.
bu görseli hazırlayana iyi bir gözlük lazım.tünellerin yanında ve üstünde yaklaşık 4-5 metre boşluk bırakmış.sorun çatalda değilde bence bu görsellerde gibi.