Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6402233 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Gs stadı ile hep dalga gectik oyle gosterildi boyle oldu diye Simdi biz de aynı duruma duseriz diye korkuyorum
neden düşelim bire bir aynısı yapılıyor işte şu ana kadar ilk projeyle bire bir aynı gidiyor hala anlamadığınız bir şey var bu proje anıtlar kurulu onaylı bu işi şakamı sanıyorsunuz proje neyse o yapılır ne eksik ne fazla aksi durumda terettütsüz yıktırırlar yani biz yaptık oldu olmaz projenin dış görünümüyle anıtlar alakalı bunuda parantez içinde belirteyim yani içine karışmazlar

Çevrimiçi mayguntr

Bizim okuldan bir arkadaş taşkışla maçka kampüslerini havadan çekmiş ama arada stadda görünüyor ;

Edit : Biraz eskiymiş tarihi yalnız , ama denizle birlikte baya güzel görünüyor stad  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Wowdan Yucel11'in izni ile
Görür görmez etkilendim çok güzel gözüküyor tabi tam olarak böyle mi olacak bilmiyorum ama yukarıdan görüntüsü çok iyi olacak stadımızın :sevinc
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

şimdi bu resim neyi ispatladı anlamadım :alala: tamam çatı lansmandaki gibi olmayacak o kadar şeffaf olması istenmiyor ama bu resimde bir taraftarın photoshop çalışması yani bir şeyin ispatı değil  :D

ispatından kastım benzeri olacagı yani:)) soylediklerinle tam paralel hemde o paylasılan cizimlerle:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türker

yarın stada gideceğim , özellikle çekilmesini istediğiniz bir tribün varsa söyleyin arkadaşlar. :)

Çevrimdışı İrfan

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg128499#msg128499 date=1419607263]
Doğum günümü kutlayan; Abilerime, kardeşlerime, akranlarıma sevgilerimi yolluyorum çok teşekkür ediyorum hepinize sağolun var olun  :)
[/quote]
nice güzel mutlu yaşlar kardeşim :)
We are Electric..!

Çevrimdışı ramayan

abiler merhabalar ben yeni üye oldum bir soru var kafamda beynımı kemırdı dayanamadım:)) acaba maketteki gibi stadın 4 tarafındada boşluk olacakmı? makette stadın 4 tarafıda acık ama inşaatta numaralı ve yeni açık trübünleri arkadaki yol duvarlarıyla birleşecek gibi sanki?

Çevrimdışı Türkay

neden düşelim bire bir aynısı yapılıyor işte şu ana kadar ilk projeyle bire bir aynı gidiyor hala anlamadığınız bir şey var bu proje anıtlar kurulu onaylı bu işi şakamı sanıyorsunuz proje neyse o yapılır ne eksik ne fazla aksi durumda terettütsüz yıktırırlar yani biz yaptık oldu olmaz projenin dış görünümüyle anıtlar alakalı bunuda parantez içinde belirteyim yani içine karışmazlar

Abi ben zaten iyi veya kotu bi yorumda bulunmadım statın ne zorluklarla yapıldığının farkındayım bu catıya da hic itirazım yok fakat su tslilerin stat hakkında sacma sapan yorumları okuduktan sonra bu konuyu gündeme getircekleri belli yani malesef anıtlar kurulu kararlarını diger takım taraftarları gormezden gelir sırf elestirmek icin soylemek istediğim bu

@anilt gs catısı zaten demir yığını resmen gs taraftarı ne kadar yansa haklılar o catıya  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Stad inşaatı süresince kendime hep bazı bitiş doneleri aldım.

Önce hafriyat,

sonra yeni açık rampa, numaralı hafriyat

kapalı testere kirişler vb

şimdi sırada eski açığın üst tarafının tamamlanması var.

Burası tamamlanınca stadın kaba inşaatıda bitti sayılacak

bana göre

Çevrimdışı FARUK

Eskiaçık - numaralı üstten görünüm...

Yorumlarınız için 3D modelleme konumuz:
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

köşelerden alt katların görünümü çok iyi

Çevrimdışı ramayan

abiler merhabalar ben yeni üye oldum bir soru var kafamda beynımı kemırdı dayanamadım:)) acaba maketteki gibi stadın 4 tarafındada boşluk olacakmı? makette stadın 4 tarafıda acık ama inşaatta numaralı ve yeni açık trübünleri arkadaki yol duvarlarıyla birleşecek gibi sanki?

kimse yokmu?

Çevrimiçi Necmi

ispatından kastım benzeri olacagı yani:)) soylediklerinle tam paralel hemde o paylasılan cizimlerle:))
beklemek lazım tam bir karanlık kutu hiç bir şey görünmüyor hiç bir bilgi çıkmıyor o yüzden söylediğimiz ve söylenen herşey boş şu anda yeni yılla birlikte çatıyla ilgili bilgilerde sızmaya başlar diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı alperseyhanli

yarın stada gideceğim , özellikle çekilmesini istediğiniz bir tribün varsa söyleyin arkadaşlar. :)
[/quote
Yeni açık numaralı birleşim, bir de numaralı eski açık arası. Şimdiden teşekkürler hocam.
--

Çevrimiçi Necmi

kimse yokmu?
şu an yapıldı birleşen bir şey varmı :alala: tam ne dediğini anlamadım ama çatıyı taşıyan kolonlar stadın bitiş sınırı, sonrasında yollar vs yapılacak stadın dört tarafındada oniki metrelik sütunları göreceksin makette neyse öyle görünecek

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ne yolmuş yolun sonu gelmiyor  :evillol: uzaydan mı getiriyorlar anlamadım gitti  :alala: nerde üretiliyor almanya mı 2-3 günlük yol... akrabalar geliyorlar  :kop: :kop:
AliRıza  bu  noel  tatili  her zaman  işleri  sabote  eder.Hayat  resmen durur  Avrupada maalesef.Ocak ilk hftada  sıkıntı  geçer.

Çevrimdışı ramayan

şu an yapıldı birleşen bir şey varmı :alala: tam ne dediğini anlamadım ama çatıyı taşıyan kolonlar stadın bitiş sınırı, sonrasında yollar vs yapılacak stadın dört tarafındada oniki metrelik sütunları göreceksin makette neyse öyle görünecek

abi gecen stadı ziyaretimde numaralı trübünün arkasındaki duvarla arasında cok az bir mesafe kaldıgını gördüm acaba duvarla birleştireceklermi diye düşündüm.

Çevrimdışı FARUK

abi gecen stadı ziyaretimde numaralı trübünün arkasındaki duvarla arasında cok az bir mesafe kaldıgını gördüm acaba duvarla birleştireceklermi diye düşündüm.

şuanki hali çevreyle ilişkisi bakımından son hali diyebiliriz
sütunlar herhangi bir yere temas etmiyor
sadece yeni açık arkada kalan kısımlar tamamlanacak birde eski açıktaki araç girişi yapılacak

Çevrimiçi Necmi

Abi ben zaten iyi veya kotu bi yorumda bulunmadım statın ne zorluklarla yapıldığının farkındayım bu catıya da hic itirazım yok fakat su tslilerin stat hakkında sacma sapan yorumları okuduktan sonra bu konuyu gündeme getircekleri belli yani malesef anıtlar kurulu kararlarını diger takım taraftarları gormezden gelir sırf elestirmek icin soylemek istediğim bu

@anilt gs catısı zaten demir yığını resmen gs taraftarı ne kadar yansa haklılar o catıya  :evillol:
sana bir tafsiyem asla başkalarının düşüncesine göre haraket etme bırak kim ne düşünürse düşünsün burda önemli olan senin ne düşündüğün, başkalarının stadı bizi ilgilendirmediği gibi bizim stadımızda başkalarını ilgilendirmez bu arada trabzonun stadı ve diğer devletin yaptığı stadlar başkalarının değil bizim stadımız bizden toplanan vergilerle yapılıyor ama vodafone arena sadece Beşiktaşın parasıyla yapılıyor biz kendi zevkimize göre kendi çizdirdiğimiz projeyi yapıyoruz bizim önümüze atılan sadaka değil tüm Beşiktaşlıların emeği var mabetimizde bize bunun onuru yeter

Çevrimdışı Rizzi

Hayir oradan yol geciyor. Birlesme yok.

Çevrimiçi Necmi

:) az dediğin mesafe 6 metre yani pekte az sayılmaz

Çevrimdışı ramayan

:) az dediğin mesafe 6 metre yani pekte az sayılmaz
[/quotsehaklısın abi:))

sende haklısın abi yeter çok bile:))

Çevrimdışı ahmet türker

kimse yokmu?
:hosgeldin değerli arkadaşım .makette ne görüyorsan aynısı olacak , saygılar... :)

Çevrimdışı ramayan

:hosgeldin değerli arkadaşım .makette ne görüyorsan aynısı olacak , saygılar... :)

hosbulduk abi. su fotorafta duvarla birlersim var mesela..

Çevrimdışı ahmet türker

hosbulduk abi. su fotorafta duvarla birlersim var mesela..

fotğraflar yanıltıcı oluyor ,fotoğraflara göre burada  daha önce olmaması gereken tartışmalar oldu ,bittiğinde maketin aynısı olacağından emin ol sana garanti ediyorum,değerli arkadaşım. :)

Çevrimdışı ramayan

fotğraflar yanıltıcı oluyor ,fotoğraflara göre burada  daha önce olmaması gereken tartışmalar oldu ,bittiğinde maketin aynısı olacağından emin ol sana garanti ediyorum,değerli arkadaşım. :)

tamamdır abi eyvallah dert edınmıstım kendıme bunu güven verdiniz sagolun:))