Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6402221 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

O değil Bursa'nın stadı Ağustosa da yetişmez. Biz daha önce açarız kesinlikle :)

haziran 3 açılış tarihi @anilt  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

eski acik alt kata 1903 yazilacak sanirim...

olursa güzel 121. blok şenlenir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Etfe Kaplı Çatıya örnek bir Stad varmı @ahmetx abi :D Şu Çatı Arşivinden Patlat Bi tane :evillol: :evillol:
Bir önceki sayfada var @Yunus Emre Dökmeci
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Elbettw branda degil.ama İnsanlarin takildigi noktanokta cok ozel ve daha once olmayan demeleri.ozel falan olmuyor brezilyasindan almanyasina butbutun stadlarda olan birsey.hattbira Türkiye de..
iyide aynı olduğunu nerden biliyorsun sana bir elektrikçi sorusu sorayım piyasada bir sürü ampul var hepsi birbirine benziyor ve aynı işi görüyor ama kimisi çok ucuz kimisi çok pahalı ama baktığında hepsi ampul işte niye gidip pahalısını alyorsun sonuçta taktığında öbürüde aydınlatıyor :D yada sigorta takacaksın her yer sigortayken niye gidip simens arıyorsun

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALBATROS

stadın içi gözüksün diye çatı şeffaf gösterildiyse bu görseller ne anlama geliyor?

Çevrimdışı Efe

Bu çatı mı bitti dediğiniz? Ha eğer bittiyse bu mu "üstü kapalı" stat dedikleri. Ya Bursalıları kandırıyorlar, ya da malzemeden fena çalmışlar. Yarısı açık ya bu stadın üstünün.
@ahmetx Bursa da çim problem olmaz yıllardır açık ara ülkedeki en iyi zemin onların ki. Var olan stattan daha kötüsünü asla yapmazlar.

komple mebranla kapanacak abi daha yeni başladılar mebrana sadece asma germe çatı kaplandı daha çelik kabuk olduğu gibi duruyor  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

asla ve asla çatı şeffaf olacak denmedi tamamen taraftarın bir tarafından uydurmasıdır makete bakıp konuşmak bir maket yapıyorsun ya çatı koymazsın yada içerisi görünsün diye şeffaf yaparsın bu kadarını bile düşünmeyen insanlar hayal kırıklığına uğruyorsa bunun için kimseyi suçlayamazlar biraz akıllarını kullanıp düşünecekler bir maketle yola çıkmayacakar daha önce maket yüzünden giriş tünelleri kavgasıda az yapılmadı şimdi kimsenin sesi çıkmıyor çatı konusunda projeyi tanıtırken mimar bir kez konuştu hafif transparan olsun istiyorum dedi  istemekle uygulanabilirliğini araştırmak farklı şeylerdir. onun dışındada kimse konuşmadı bir madde ışığı geçiriyorsa o madde transparandır, ve kullanılan maddenin ışık geçirgenliği var demekki transparan esas tuhaf olan herkes şekilci olmuş bize lazım olan içerinin görünmesi değil sesi yansıtabilmesi esas üzerinde durulması gereken tek şey es geçiliyor herkesin derdi renklilerin laf sokması yoksa kimsenin umrunda değil ama rahat olun çatıyı öyle bir tanıtırlarki kimse ağzını açamaz şöyle böyle diyemez sonuçta en son teknoloji bir uygulama yapılıyor daha iyisi yok daha farklısı var kimsenin de söyleyecek bir sözü olmaz yeterki böyle saçma sapan konuşupda millete çanak tutmayın trabzonun stadına bakın tuvaletler seramik yapılıyor bizde mozaik kaplama ve pahalı bir malzemedir. kolonlar doğal taş kaplama ve türevlerinin en pahalılarındandır. burda bir şeyde ucuza kaçılmıyor bir sürü merdiven altı firma varken vitra kullanılıyor daha hala neyin ucuzuna kaçıldığını düşünüyorsunuz
Yapma @Necmi abi çatı şeffaf olunacak dendi hatta Mehmet Demirkol çatıyı kuşlar pislerse ne olacak diye programda soru sormuştu Akdağ'a. 2-3 hafta öncesinde mimar kendisi söyledi çatı şeffaf olacaktı ama bazı sebeplerden dolayı vazgeçildi dedi. Hatta içeriden bakılınca gökyüzü görülecek muhabbetleri döndü. Taraftar durduk yere beklentiye girmedi. Beklenti oluşturuldu.
Kimse zaten malzeme kalitesine bişey demiyor. Çok temiz kaliteli bir stat yapılıyor. Ts'liler işçiliğine hayran stadımızın. Tek muallakta kalan konu çatı. Stat makette nasılsa aynısı yapılıyor merdiven yapısına kadar. Bakalım herkes merakla çatıyı bekliyor umarım çoğunluğun içine sinecek bişey olur.

Çevrimiçi Necmi

Etfe Kaplı Çatıya örnek bir Stad varmı @ahmetx abi :D Şu Çatı Arşivinden Patlat Bi tane :evillol: :evillol:
allianz arena :D

Çevrimdışı cisse557

stadın içi gözüksün diye çatı şeffaf gösterildiyse bu görseller ne anlama geliyor?

:ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

hayırdır gömü flenmi bulmuşlar abi  :biggrinking:

belediye  başkanı söyledi çalışmalar sürüyor zaten pek bişey kalmadı çatı ve dış kabuk bitmek üzere sadece mebran döşeme kaldı koltuklarda geldi yerlerine takılacak iç kısımlar bitmeden de açabilirler sonuçta localar üstte onların taraftar dolaşım alanlarına bi boya çakarlar tamam şimdilik :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

valla ben etfe flen anlama resmi vodafone sayfasında bu var ise bu olacak diğer türlüsü bende hayal kırıklığı ciddiyim
madem bembeyaz gözükçek altı gözükmücek görüntüyüde öyle yap beklentiye sokma beni , başkasını  :ebebe:
bunlar sahayı flen göstermek için değil maketteki gibi
@Tolga butun gorsellerde her yer yemyesil agaclikli hic bir bina gozukmuyor bende o zaman yemyesil istiyor hemen agac dikmeye baslasinlar. Anlamam gorsellere nedne bu kadar cok takintilisiniz. Adı uzerinde görsel !  :akuma:
17m euroyu sokaga atacak halleri yok herhalde. Konser alani icin akustik, cimler icinde sera etkisine bakiliyordur. @Necmi abinin de dedigi gibi senin begendigin farkli olur benim begendigim farkli olur begendiremezsin herkese herseyi. Gunun tadini cikaralim, stadimiz bitiyor.

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga butun gorsellerde her yer yemyesil agaclikli hic bir bina gozukmuyor bende o zaman yemyesil istiyor hemen agac dikmeye baslasinlar. Anlamam gorsellere nedne bu kadar cok takintilisiniz. Adı uzerinde görsel .  :akuma:
17m euroyu sokaga atacak halleri yok herhalde. Konser alani icin akustik, cimler icinde sera etkisine bakiliyordur. @Necmi abinin de dedigi gibi senin begendigin farkli olur benim begendigim farkli olur begendiremezsin herkese herseyi. Gunun tadini cikaralim, stadimiz bitiyor.
ben önüme koyulanı beğendim kendim birşey yaratmadım  devamlı stadyum takip eden biri değildim bundan önce abi bekliyorum çatıyı malzemeyi görüyim o zaman eleştircem duruma göre ne çıkacak ortaya merak ediyorum  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2014, 00:40:19 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

Duyumlari kimin verdigi hic bir zaman soylenmez abi  :lol: :lol: @ahmetx
eski aciklarda cok dolastin @Fatih seni soyle kenara cekmek lazim  :biggrinking: . ne bilgiler vardir sende   :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

haziran 3 açılış tarihi @anilt  :)
Onların açılışı 3 Haziransa biz Mayıs sonu açarız @Efe abi o kadar iddialıyım :D

Çevrimdışı TØLGA

bu arada süleyman seba'ya hologram ile gol attırıcaz açıklaması vardı bugün hologramlara bakalım :ok:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Renderlar hikaye arkadaşlar bjk mabed örtü malzemesini söyledi Telflon  kaplamalı ptfe membran yani Varşova stadındaki gibi.

Çevrimdışı TØLGA

Onların açılışı 3 Haziransa biz Mayıs sonu açarız @Efe abi o kadar iddialıyım :D
gömü bulmuşlar oğlummmmm o kadar iddaalı konuşma  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

allianz arena :D
Abi Şimdi Dikkatli inceledimde Muhteşem duruyor ama Az Once Etfe İçin Bşr şey dedin kafama takıldı :alala: Etfe Nin Akustiğe Kotu anlamda Etkisimi var @Necmi abi :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

@Yunus abi yeşil mebranlar bugün başlamış  :D :D timsah arena dış kabuğu burda çok net görmeyenler için koydum :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

iyide aynı olduğunu nerden biliyorsun sana bir elektrikçi sorusu sorayım piyasada bir sürü ampul var hepsi birbirine benziyor ve aynı işi görüyor ama kimisi çok ucuz kimisi çok pahalı ama baktığında hepsi ampul işte niye gidip pahalısını alyorsun sonuçta taktığında öbürüde aydınlatıyor :D yada sigorta takacaksın her yer sigortayken niye gidip simens arıyorsun
tamam da abi "daha önce hiç yapılmamış" birşey de değil yani kabul edelim bunu :D.900 milyon dolar (bizim staddan 6 tane yapılır :)  ) harcanan Estadio Nacional stadında ucuz çatı kullanılmadığını hepimiz biliyoruz.ya da commerzbankta ...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yok biz açamayız onların işi bitti üstte fotosu var anıl  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK