arma yapılamaz diyen benim , direk beni muhatap alarak yazarsan mesajını sevinirim
boyama yöntemi ile yapılamayacak birşey yok tabiki
ben 4-5 koltuk kullanılarak yapılan BJK yazısının bile ne kadar pikselli göründüğünden, tek koltuk kullanılarak yazılan yazıların gerek görsellik açısından güzel olmayacağından ayrıca oraya armanın sığmayacağını söyleyerek yazdım bu düşüncemi.
Fikir , bayrağın yapılması teknik açıdan mümkün değil veya üstünde bayrak var yapılamaz.Ben bunu tartışırım kim ne demiş diye bakamam her seferinde ve bunu yaparsak sadece kişisel konuşma olur.Burası da forum.
seni direkt muhatap alamam o yüzden.1 senden önce de dediler 2 ben senin dediğini de gördüm 3 herhangi başka bir yerde diyebilirler.O yüzden ben şimdi böyle dediysem ,sen kendi fikrini yine dile getir ,ona kim karışır.
O zaman olay ,Faruk dedi hadi Faruk'u savunalım, manyak1903 dedi hadi beyler karşı cepheye oluyor.Benim dediğimi bile benim bilmediğim kaç farklı insan dile getiriyordur belki de ,başka yerlerde ,zamanlarda.Yani kişisel tartışmaya dönmesin olaylar.Dediğim gibi ben de demiştim olmalı, ben demiştim bana yazacaksın şeklinde değil.
Şimdi şöyle bir şey, düşüncene saygı duyarım.Pikselden dolayı olmaz gibi görünüyor.Ben ise özellikle tribün dik , koltuklar (üst basamak alt basamak) daha ayrık.Şimdi tam karşıdan veya biraz daha saha içinden ,resmi oraya çizebilirsin ancak her açıdan görünmeyebilir ,onu işte konunun uzmanları olsa da konuşsa.
Mesela arma için,kıvırımlı yerler , çizilecek sabit bakış açısından bakılarak , gerekli yerlerdeki renkler , koltuklar vesaire boya ile çizilir.Gerekirse sadece armanın olduğu yere sıkı koltuklar konur.Yapmak istedikten sonra yapılamayacak bir şey değil sonuçta.