Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379712 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

yeni açık tribünü ''KARA DUVAR'' ilan ediyorum bundan sonra stad komple siyah koltuk olsun fikret başkan sesimi duy :D
:ok:  :ok:  :ok:

Çevrimdışı ilhan

Bira arkadaşımız daha var ankaralı kastamonunda yaşayan.bu arada site haritası yapsak herhalde ankara istanbulu epey bir sıkıştıracak.ankarayı pek sevmesemde ankaralılar candır.
Ankara'dan sevgilerle   :drunkard:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı gianno

Çok sayıda hemşehrim varmış, Ankara'ya selam olsun...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 00:45:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu acayip görünüyor gerçekten bunu yönetime göstermeliyiz bu görünütü harika tek kelimeyle :ishock: :ishock:

Bunu mabete her gün düzenli şekilde atalım  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alparslan

sorulmali değilde en azindan koltuk tasarimi gönderip uygun olanları değerlendirilebilir
Anket flen olursa begenmediğimiz şey olabilir inciciler flen giriyor isin icine
Benim de kastettiğim buydu zaten. Bazı konularda anket düzenlenebilirdi. En azından taraftarında görüşleri burada çok önemli. Mabedimiz inşa ediliyor ve bu sadece belli kişilerin değil
hepimizin stadı, bizim evimiz. İnsan evini en güzel şekilde görmek ister.

Çevrimdışı ilhan

lütfen tel no ve isminizi özel mesaj olarak atarsanız yardımcı olmaya çalışım...
adamın dibisin seni sevmeyen fenerli olsun  :ok:

Çevrimdışı cisse557

Bunu mabete her gün düzenli şekilde atalım  :evillol:
Bunun çatalsızı atılsa daha iyi olur. yönetim bunu görsün çok iyiymiş yapalım falan der kendi kuyumuzu kazarız  :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 01:03:27
  • Beşiktaş / Bodrum
BJK Yazısı kırmızı gerçekten çok kötü duruyor armayı bilemiyorum ama en azından siyah koltuk beyaz BJK yazısı mutlaka olmalı :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 01:04:13
  • Beşiktaş / Bodrum
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2014, 01:06:30 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı quentine83

@bjk_mabet abi forum çatal istemiyor bişeler yap  :D
çataldan soğuduk.eve tamirci çağıramaz olduk.. :biggrinking:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet İsmail abi evdeki tüm çatalları evden atmış yenge de onu evden atmış beni aradı az önce stadın orda işçileri çatalsız merdiven yapmak üzerine ikna etmeye çalışıyormuş birşeyler yap abi  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Tamamen siyah koltuklar, beyaz merdiven ve çıkışlar birde çatalsız merdiven. Çok mu şey istiyoruz ya :bawling:

Çevrimdışı TØLGA

Tamamen siyah koltuklar, beyaz merdiven ve çıkışlar birde çatalsız merdiven. Çok mu şey istiyoruz ya :bawling:
ben deplasman tribününüde yeni acikta istemiyorum ama en imkansızı o herhalde :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Mimarı bulup sormak istiyorum : "neden çatallı merdiven anlatsana biraz diyecem" :bandit:

Çevrimdışı Anıl

ben deplasman tribününüde yeni acikta istemiyorum ama en imkansızı o herhalde :bandit:
O konuda bence yönetim çaresiz ya. Eski açık tarafında olması çok zor deplasman tribününün :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

O konuda bence yönetim çaresiz ya. Eski açık tarafında olması çok zor deplasman tribününün :alala:
yaaa aslında çok gereksiz bisey kimseye almiyolar zaten deplasman yasak ne yapiosunki  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Bence o kadar da değil orda restoran olması loca olmasının bir önemi yok sonuçta deplasman taraftarının kontrolü senin elinde istersen onları oralardan uzak tutabilirsin.yeni açıkta da otopark var şimdi adamlar gidip zenginin milyon dolarlık arabasına zarar verirse napacan :).Bence bu durum tekrardan düşünülebilir..

Çevrimdışı FARUK

armayı bu şekilde görünmesini sağlamak  imkansız gibi birşey arkadaşlar.  siyah kısımlar koltuklar arasında kaybolacaktır ayrıca
ama tüm siyah güzel durdu bence de

Çevrimdışı Efe

O kadar güzelki duvar kağıdı yaptim :ok:

daha başından beri söylüyorum tamamı siyah olsun diye ama anca böyle görülünce fikir uyandı herkeste bunu ciddi ciddi yönetime duyurmak lazım gerekirse siyah koltukları iki katına çıkarsınlar bu bi kere yapılacak bişey tamamı siyah olmalı :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

armayı bu şekilde görünmesini sağlamak  imkansız gibi birşey arkadaşlar.  siyah kısımlar koltuklar arasında kaybolacaktır ayrıca
ama tüm siyah güzel durdu bence de

Beyaz koltukların üstüne armayı koyabiliriz ama dimi ?