Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379788 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Altuğ

ysariusta

• Ziyaretçi

@Deniz rampa muhtemelen yarın biter. Kanalın içi bitmiş sayılır.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 18:07:23
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ekrem ve yunus abilerim ellerinize saglik cok tesekkurler  :) :claps:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz rampa muhtemelen yarın biter. Kanalın içi bitmiş sayılır.
2 gündür bu rampa yüzünden doğru düzgün iş yapamıyoruz abi zamanında yapmadılar şunu şimdi uğraşıyoruz ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı manyak1903

1001 gece masalları : )  sağolun mutlu olursunuz inşallah hep böyle : ) sizin mutluluğunuz benim mutluluğum  :evillol:

Of of oofff , Arma Muhteşem olmuş  :claps: Ben bunu hiç düşünmemiştim  :ebebe: Aynen Resimdeki gibi Bir Yeni Açık her rakibe Cehennem olur :ok:
EĞER BİR ŞEKİLDE HERHANGİ BİR TRİBÜNE BU BJK AMBLEMİNİ ÇİZERSEK ALLAAAHHH DERİMM RESMEN BAA YILL DIMMM YAAAAA  :sevinc :sevinc :sevinc
harika harika ''KARA DUVAR''
O kadar güzelki duvar kağıdı yaptim :ok:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Serjo

@Necmi abi bu giriş-çıkış'lar neden 3
mesela neden 1 veya 2 değil
kaç gündür kafama takıldı ,sormak istedim  :ebebe: :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı manyak1903

hanımlar beyler
arma yapılamaz diye bir şey olacağını sanmıyorum.Sadece koltuk rengi değil , gerekirse orada prekastı , koltuğun belli yerlerini boyayacaksın , o görüntü çıkacak.Zaten şu var her yerden bakınca görünmeyecek ama tribünün boş halinde karşıdan bakanlar kesin görecek.Zaten oturanlar göremeyecek.

Ne demek istediğimi anlamayanlar için şu video çok şey anlatır.

Çevrimdışı manyak1903

İkinci konu bayrak konusu.

Bu sefer yere çizilmiyor arma ve bütün değil.Koltuğun rengi kırmızı olacak , biri beyaz olacak , biri siyah beyaz olacak ama tek başına bir görsel olmayacak.Onu uzaktan bakan görecek.Oturduğunuzda da bir koltuğa oturmuş olacaksınız armanın üstüne değil.

Ayna gibi düşünün.Siz aynanın arkasında bayrak var diye , bayrağı kapatırsınız diye aynanın önüne geçmiyor musunuz ? ortada üstüne oturacağınız bir bayrak olmayacak.

Çevrimdışı smtcglr

Fotoğraflar için teşekkürler arkadaşlar doyduk :D

Çevrimdışı onurt

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu giriş-çıkış'lar neden 3
mesela neden 1 veya 2 değil
kaç gündür kafama takıldı ,sormak istedim  :ebebe: :biggrinking:
birisi ambülans girişi birisi çim bakım makinelerinin giriş çıkış yapması için kullanılacak biride acil tahliye için kullanılacak yeni açık altındaki girişin arkasında bakım depoları var çim bakım elektrik mekanik odaları orada toplandı eski açık numaralı arasındaki köşe ambulans ve o tip itfaiye vs araçlarına ait çıkış direk yola çıkıyor eski açık kapalı arasındaki çıkışıda sanırım yaya acil çıkışı için kullanacaklar yeni açık boşaltmak kolay ordaki taraftar çok hızlı boşaltabilir ama yangın vs gibi durumlarda kapalı numaralı ve eski açık tribünündeki taraftar kapalı alnda kalacağı için tahliye sahadan yapılır eski açıktaki çift çıkış kullanılır kimse düşünmüyor stad gömülü ve insanlar stadı terketmek için merdiven kullanacaklar yangında duman bastığında koridorlar ve merdivenler kullanılamaz önce güvenlik

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Karabay

Fotolar için teşekkürler.
Trt haberde Commerzbank arenada maç var bilginize

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

İkinci konu bayrak konusu.

Bu sefer yere çizilmiyor arma ve bütün değil.Koltuğun rengi kırmızı olacak , biri beyaz olacak , biri siyah beyaz olacak ama tek başına bir görsel olmayacak.Onu uzaktan bakan görecek.Oturduğunuzda da bir koltuğa oturmuş olacaksınız armanın üstüne değil.

Ayna gibi düşünün.Siz aynanın arkasında bayrak var diye , bayrağı kapatırsınız diye aynanın önüne geçmiyor musunuz ? ortada üstüne oturacağınız bir bayrak olmayacak.
bu senin mantığınla alakalı değil bayrak yasası buna izin vermiyor tartışılacak bir şey yok sen olur desen ne olur olmaz desen ne olur bir şey değişirmi yasa olmaz diyor bastığın yere bayrak koyamazsın senin mantıkla yere büyük bayrak serelim sonra üstüne çıkalım soranada ben bayrağa basmıyorumki kırmızı bez parçasına basıyorum diyelim yerlermi sence bizim amplemimiz ayaklar altına alınmayacak kadar değerli mutlu olmak gerekir sadece biz değil renkliler bile alamaz :D gerekli saygıyı göstermeleri gerekiyor :evillol:

Çevrimdışı FARUK

hanımlar beyler
arma yapılamaz diye bir şey olacağını sanmıyorum.Sadece koltuk rengi değil , gerekirse orada prekastı , koltuğun belli yerlerini boyayacaksın , o görüntü çıkacak.Zaten şu var her yerden bakınca görünmeyecek ama tribünün boş halinde karşıdan bakanlar kesin görecek.Zaten oturanlar göremeyecek.

Ne demek istediğimi anlamayanlar için şu video çok şey anlatır.

arma yapılamaz diyen benim , direk beni muhatap alarak yazarsan mesajını sevinirim
boyama yöntemi ile yapılamayacak birşey yok tabiki
ben 4-5 koltuk kullanılarak yapılan BJK yazısının bile ne kadar pikselli göründüğünden, tek koltuk kullanılarak yazılan yazıların gerek görsellik açısından güzel olmayacağından ayrıca oraya armanın sığmayacağını söyleyerek yazdım bu düşüncemi.

Çevrimdışı Türkay

Torino maçı öncesi Juve tribünleri. Tribün bütünlüğü muazzam.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı manyak1903

bu senin mantığınla alakalı değil bayrak yasası buna izin vermiyor tartışılacak bir şey yok sen olur desen ne olur olmaz desen ne olur bir şey değişirmi yasa olmaz diyor bastığın yere bayrak koyamazsın senin mantıkla yere büyük bayrak serelim sonra üstüne çıkalım soranada ben bayrağa basmıyorumki kırmızı bez parçasına basıyorum diyelim yerlermi sence bizim amplemimiz ayaklar altına alınmayacak kadar değerli mutlu olmak gerekir sadece biz değil renkliler bile alamaz :D gerekli saygıyı göstermeleri gerekiyor :evillol:
abi mantıkla alakası yok.sen desen de değişmiyor ben de desem değişmiyor.
ona bakarsak bayrak tişört vesaire de yapılamaz ama bir sürü Türk Bayrağından oluşan giysi görebilirsin artık.

Ben bayrağa bir saygısızlık olmayacağını özellikle vurguluyorum.Özellikle senin demen tamamen mantık dışı.Bayrağı yere serip bez parçası diyemezsin işte.ben o kadar mantık dışı bir şey demiyorum.

Ayaklar altına alınan bir bayrak söz konusu değil.Ona başta ben müsaade etmem.Ama senin müsaade etmenle olmuyor da diyebilirsin :D
Bir de şöyle örnek vereyim.Senin örneğinde bayrağın üstüne basıp bez parçası diyemezsin.Ama olaki bayrak tavanda olsun alta suya yansıdı ,üstüne basmış olmazsın.Biz bazı güzellikleri bu tip düşüncelerden dolayı yapamıyoruz maalesef.Sen yine aklı başındasın, bir de düşün, vaaay ooooooo bayrağı eziyorlar , kim neyi eziyor.

Bizim dediğimiz koltuklar renk renk olur ama uzaktan görünce bir bütün görürsün.Ama tek tek oturduğunda bayrak değildir oturduğun.Umarım anlatabilmişimdir.Ortada bayrak yok görüntü var.

Rastgele koltuklar bir araya gelse bayrak oldu bozun diyeceksiniz neredeyse  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

2 gündür bu rampa yüzünden doğru düzgün iş yapamıyoruz abi zamanında yapmadılar şunu şimdi uğraşıyoruz ..
şayet rampa işi olmasaydı bile yağmurlu havada yüksekte çalışma riskli olduğu için işlerde yavaşlama olacaktı o yüzden rampanın yapılması bu havalarda  isabetli olmuş ..bu arada size bişey belirteyim yağmurlu havalarda hiç bizaman yüksekte çalışma olmayacak bjk_mabet söylediğine göre ÖNCE İŞ VE İŞÇİ GÜVENLIĞİ :ok:

Çevrimdışı FARUK

2. kat loca içerisinden stat görünümü   

yorumlarınız için 3D modelleme konumuz:

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

arma yapılamaz diyen benim , direk beni muhatap alarak yazarsan mesajını sevinirim
boyama yöntemi ile yapılamayacak birşey yok tabiki
ben 4-5 koltuk kullanılarak yapılan BJK yazısının bile ne kadar pikselli göründüğünden, tek koltuk kullanılarak yazılan yazıların gerek görsellik açısından güzel olmayacağından ayrıca oraya armanın sığmayacağını söyleyerek yazdım bu düşüncemi.
Fikir , bayrağın yapılması teknik açıdan mümkün değil veya üstünde bayrak var yapılamaz.Ben bunu tartışırım kim ne demiş diye bakamam her seferinde ve bunu yaparsak sadece kişisel konuşma olur.Burası da forum.

seni direkt muhatap alamam o yüzden.1 senden önce de dediler 2 ben senin dediğini de gördüm 3 herhangi başka bir yerde diyebilirler.O yüzden ben şimdi böyle dediysem ,sen kendi fikrini yine dile getir ,ona kim karışır.
O zaman olay ,Faruk dedi hadi Faruk'u savunalım, manyak1903 dedi hadi beyler karşı cepheye oluyor.Benim dediğimi bile benim bilmediğim kaç farklı insan dile getiriyordur belki de ,başka yerlerde ,zamanlarda.Yani kişisel tartışmaya dönmesin olaylar.Dediğim gibi ben de demiştim olmalı, ben demiştim bana yazacaksın şeklinde değil.

Şimdi şöyle bir şey, düşüncene saygı duyarım.Pikselden dolayı olmaz gibi görünüyor.Ben ise özellikle tribün dik , koltuklar (üst basamak alt basamak) daha ayrık.Şimdi tam karşıdan veya biraz daha saha içinden ,resmi oraya çizebilirsin ancak her açıdan görünmeyebilir ,onu işte konunun uzmanları olsa da konuşsa.
Mesela arma için,kıvırımlı yerler , çizilecek sabit bakış açısından bakılarak , gerekli yerlerdeki renkler , koltuklar vesaire boya ile çizilir.Gerekirse sadece armanın olduğu yere sıkı koltuklar konur.Yapmak istedikten sonra yapılamayacak bir şey değil sonuçta.

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah koltuk isini halletmemissin hala yok emir verme rica et diyorsun ayip sana :bandit:
Napıyım firmayı mı basayım forumda kaynağın kendisi varken koltuk firmasıyla niye uğraşalım @Deniz  :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi