Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379894 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Herkeze hayırlı geceler bende öğretmenim uzun zamandır takip ediyordum forumu bugün üye olmak nasip oldu  :)
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Herkeze hayırlı geceler bende öğretmenim uzun zamandır takip ediyordum forumu bugün üye olmak nasip oldu  :)

Çevrimdışı Türkay

Hoşgeldiniz abiler  :hosgeldin bugün baya yeni üye geldi  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

Beton yok yeni üye var. Her ikisi birden olsaydı dadından yinmezdi

Çevrimdışı Efe

hala ümidim var bakalım 1 saat daha geçsin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sağduyu

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin iz :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beton yok , üyelerde ortada yok :alala: :alala:
Bari Muhabbet kafeye gideyim dedim , ordada kimse yok :alala: :by2:
Bu arada ben ümidimi kestim :by2: Bu Gecede Beton olmaz  :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

hala ümidim var bakalım 1 saat daha geçsin :icool:
Bence olmaz @Efe abi çünkü rampa bölgesinde hiç ışık görünmüyor. Ben yarın da açılmaz, pazartesi açılır diye düşünüyorum. Bu arada Efe abi sence yolu ne zaman Numaralı arkasına verirler ? Çünkü yolun numaralıya verilmediği her gün - olarak yazılıyor :alala:

Çevrimdışı sosyalkartal

Hoşbulduk arkadaşlar daha önceden wowu takip ediyordum ama pek tadı kalmadı ve birazda seviye düştü burda çok güzel bir ortam var aranıza katılmak çok güzel teşekkür ederim
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Alparslan

Herkese iyi akşamlar,
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum. Gerçi bende eski sayılmam:)
Yoğun derslerim ve toplantılarımdan dolayı ancak bakabildim foruma. Ara ara stadı takip etmeye çalışıyorum. Daha önce tahmin edildiği gibi yeni açık tabla
aralığın ilk haftası kesin olarak bitecek görünüyor. Tabi beton atılabilirse. Eski açık zaten bitmeye yakın. Üst kat testere kirişlerin hızı belirleyecek herşeyi. Sadece testereler kalırsa da
daha çabuk ilerleyeceğini umut ediyorum. Gözümüzün önünde stadımız bitmeye yaklaştı. 1 ay geç ya da erken. Bitmesi önemli.

Herkese iyi akşamlar,
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum. Gerçi bende eski sayılmam:)
Yoğun derslerim ve toplantılarımdan dolayı ancak bakabildim foruma. Ara ara stadı takip etmeye çalışıyorum. Daha önce tahmin edildiği gibi yeni açık tabla
aralığın ilk haftası kesin olarak bitecek görünüyor. Tabi beton atılabilirse. Eski açık zaten bitmeye yakın. Üst kat testere kirişlerin hızı belirleyecek herşeyi. Sadece testereler kalırsa da
daha çabuk ilerleyeceğini umut ediyorum. Gözümüzün önünde stadımız bitmeye yaklaştı. 1 ay geç ya da erken. Bitmesi önemli.
Geç olsun , Guç olmasın @Alparslan abi  :ok: 1,5 Yılldır bekliyoruz , 6 Ay daha sabredeceğiz yapacak bişey yok , Stad bittikten sonra Gerisini biz değil SARIŞIN Kardeşler düşünsün  :D  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar konu dışı mesajlarınız hiç istemememize rağmen silinecektir lütfen ilgili konular içinde görüşlerinizi yazın emin olun hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz ama burada stadı okumak için giren adama bu muhabbetleri okutmak büyük haksızlık oluyor futbol bölümüne yazın kalıcı olsun birlikte şu konuyu değerlendirelim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ardau

@Necmi @AdemG @Oktay ve @bjk_mabet hoşgeldiniz.

az daha beton gelmezse, iki firma komple demirden stadın iskeletini çıkaracaklar yakındır   :lol:

yeni açık tarafında yatay kiriş ne zaman başlayacak acaba. tabla hızlı tamam, hadi testerelerde gidiyor da yatay kiriş hiç başlamadı. acaba 14.90 betonlanırken oraya başlarlar mı :alala:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı manyak1903

buraya yazacağız illa :D fotoşok

Bir tane de farklı hali var.Yorumları buraya alıyoruz.(3.satırdaki bağlantı : ))
Faruk tarafından Vodafone Arena Stadyumu 3D Modelleme
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/msg108648/#msg108648

[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 23:44:15 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Bir tane de farklı hali var.Yorumları buraya alıyoruz.
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/msg108648/#msg108648

Of of oofff , Arma Muhteşem olmuş  :claps: Ben bunu hiç düşünmemiştim  :ebebe: Aynen Resimdeki gibi Bir Yeni Açık her rakibe Cehennem olur :ok:

Çevrimdışı manyak1903

Of of oofff , Arma Muhteşem olmuş  :claps: Ben bunu hiç düşünmemiştim  :ebebe: Aynen Resimdeki gibi Bir Yeni Açık her rakibe Cehennem olur :ok:
sağol sağol.Faruk olmasa yapamazdık.

Bu arada bağlantıya da uğramayanlar uğrasın.Orada 2. bir hali var.Bana kalırsa her şey yapılabilir stadımıza :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

Takımımızı,ligi,transferleri ve her türlü futbol muhabbetini burada konuşuyoruz arkadaşlar gelin katılın lütfen :

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/besiktas-jk-futbol-takimi-201415-sezonu/new/#new
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı idil

Bir tane de farklı hali var.Yorumları buraya alıyoruz.(3.satırdaki bağlantı : ))

EĞER BİR ŞEKİLDE HERHANGİ BİR TRİBÜNE BU BJK AMBLEMİNİ ÇİZERSEK ALLAAAHHH DERİMM RESMEN BAA YILL DIMMM YAAAAA  :sevinc :sevinc :sevinc
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Arkadaşlar Benim için Konu Dışı konuşuyor diyenler Faiktir Tşk iyi Geceler  :D :bandit:

Çevrimdışı Efe

Bence olmaz @Efe abi çünkü rampa bölgesinde hiç ışık görünmüyor. Ben yarın da açılmaz, pazartesi açılır diye düşünüyorum. Bu arada Efe abi sence yolu ne zaman Numaralı arkasına verirler ? Çünkü yolun numaralıya verilmediği her gün - olarak yazılıyor :alala:

numaralı ilk kat bitmeli yolun numaralıya verilmesi için  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

EĞER BİR ŞEKİLDE HERHANGİ BİR TRİBÜNE BU BJK AMBLEMİNİ ÇİZERSEK ALLAAAHHH DERİMM RESMEN BAA YILL DIMMM YAAAAA  :sevinc :sevinc :sevinc

kesinlikle böyle olmalı ''KARA DUVAR'' bunu her seferinde söyleyeceğim belki başkana sesimi biri duyurur  :bandit: :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

harika harika ''KARA DUVAR''
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

kesinlikle böyle olmalı ''KARA DUVAR'' bunu her seferinde söyleyeceğim belki başkana sesimi biri duyurur  :bandit: :)
Ona da yapalım mı bir sosyal medya hareketi abi  :naughty: