Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379283 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Haber vereydiniz gelirdim. Egilirken seni cekerdim. :kop: :kop: :kop:
Cidden cok guzel bir emek var orda tesekkurler.   :claps: :claps: :claps: :claps:
Ekrem delil niteliğinde çekti zaten.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah koltuk isini halletmemissin hala yok emir verme rica et diyorsun ayip sana :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Yeni açıkta kavis ortaya çıktıkça dahada bir güzelleşiyor o taraf :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu kareye bayıldım kapalının heybeti filan harika çıkmış. emeğinize sağlık Yunus abi elleriniz dert görmesin :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu kareye bayıldım kapalının heybeti filan harika çıkmış. emeğinize sağlık Yunus abi elleriniz dert görmesin :)
rica ederim. Bende çok beğendim ama biraz küçültmem gerekti onu. Geniş daha iyi

Çevrimdışı Deniz

Teşekkürler,fotolar çok güzel elinize kolunuza sağlık  :claps: @Ekrem @Yunus
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ekrem

[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2014, 17:51:58 Ekrem ]

Çevrimdışı Deniz

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi @ZEKI @Efe bizim 28 likler bunlar mı?  :D
sanırım içeriye giremeyince yükü boşaltmış buraya bir tır. Birde bunları içeriye taşıyacaklar...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

sanırım içeriye giremeyince yükü boşaltmış buraya bir tır. Birde bunları içeriye taşıyacaklar...
bir an önce kaldırsınlar biz arabayı nereye parkedeceğiz :bandit: park yerimize demir dökmüşler :D

Çevrimdışı Deniz

Şu rampa ne zamana halledilir demirler paslanacak  beton dökülmeden :bandit: