Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379256 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Twitter'da görür görmez imha edin dedim, bu stat extra bir çatalı daha kaldıramaz  :s20:
Numaralının yol tarafında @aktar_ismail kamu malına girer dokunmadık  :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çalışma yok zaten görüyorsunuz 2 obitaş 4 yada 5 çiçekler çalışanı vardı. Giriş epey halledikmiş ama daha iş var Ekrem epey fotoğraf çekti bende de 40 kadar var bir saatte hepsi yüklenir
Bekliyoruz @Yunus abi  :claps:
Bu arada Rampanın ordan Foto alabildiniz mi abi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı CanEmre

Çalışma yok zaten görüyorsunuz 2 obitaş 4 yada 5 çiçekler çalışanı vardı. Giriş epey halledikmiş ama daha iş var Ekrem epey fotoğraf çekti bende de 40 kadar var bir saatte hepsi yüklenir
Girişte yapılan hafriyat sadece değil mi?
bir de betonlaması olmayacak mı o rampanın?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı TØLGA

Benim anlamadığım eski acıkdaki sütunlar hazir fışkırtıcı zaten arkadan uzanip beton atiyordu dün kaliplanip , betonlanamazmiydi o sütunlar  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı WarrChief

@Necmi abi 1 yıldır söylüyor  :tabe:
Keşke Necmi abi ile İhsan Bey yer değiştirse, ama o zaman da biz burda kafayı yeriz  :evillol:

işin birde bence su boyutuda var biz simdiye kadar yeni acıgın geciktiğini yavas yapıldıgını dusunuyorduk
anca bir ay once alınan kararla oncelik tribünlere veridi ben hatırlıyorum wow zamanında bile biz diyorduk tribüne oncelik verilirse daha cabuk kaba biter diye bunu anca o zaman dusunuyor olusları bence buyuk fiyasko yani sadece rampadada değil sorun:)) aynı sekilde aylarca hafriyattada garipce planlamalar oldu ondada sacma sapan sekilde zaman kaybı oldu

bilmiyorum sanmıyorum hepsinde ihsan beyin imzası olacagına

yalnız soyle bir dusuncem var herkes artık birseyleri dillendirmeye baslamıs sanırım zamanlamadaki aksaklıklardan kaynaklı olsa gerek birde zamanlamadan kaynaklı yani sampiyonlugun konusulmasından dolayı sabırlı kişilere rastlamıyorum bu sıralar demekki baskı esas simdi takıma ve yoneticilere yapılıyor inanın bunun için cok gec bile kaldık:))
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2014, 16:22:12 WarrChief ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Anıl

Strateji hataları yapılmasa belki de tribün kabası bitmişti şuan. Yada artık son birkaç haftasıydı. Maalesef gecikmede şirketler kadar BJK İnşaatın da suçu büyük...

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Anıl

ysariusta

• Ziyaretçi

dünün fotoların aynısı oldu ama napcan

Çevrimdışı gianno

Arkadaşlar merhaba, dün gece bahsetmiştir, okulumuza bilgisayar yardimiyla alakali, nazil yapalim fikri olan varmi?

Çevrimdışı FARUK

@Yunus abi eline sağlık fotolar çok güzel
bu yağmurda gitmişsiniz hakkınız ödenmez :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimiçi Necmi

Tam tersi @Tolga
Tribün ısıtma şart bence  :bandit: Geçen sezon Toki Arenada ki Juve - Cincon,maçını hatırla :iscrewy: Kardan adama Dönmüştü Cinconlular  :D Gerçi onlara mustehak , kardan adam olur , onlardan olmaz  :bandit:
Bu kadar ultra lüks stad yapıp da , tribün ısıtma koymazsan olmaz , Avrupalı güler adama  :ok:
Kafamı karıştıran Vodafone nin hazırladığı pankartlarda Tribün ısıtmanın olacağı Mesajı açık ve net şekilde veriliyor  :iscrewy:
Maliyetten dolayı vazgeçildi ozaman  :alala:
@Yunus Emre Dökmeci Vodafone un verdiği mesajı boş ver stadı vodafone yapmıyor tribün ısıtma olacağı bu güne kadar söylenmedi ama saha ısıtma olacak toki arenadan neden örnek veriyorsun tokide saha ısıtma yoktu bizde olacak tribün ısıtmaya gelince dünyanın en gelişmiş stadlarında ufo tarzı ısıtma koyuyorlar olmadı ilerde bizede yapılabilir ama şu an için bununla ilgili bir açıklama yapılmadı vodafone un reklam imajını resmi açıklama olarak alma derim :D orda ısıtmaya değil taraftara işaret ediyor ön plana çıkartıyor mesela koltukları hiç kullanmayacak taraftara dünyanın en iyi koltuğunu aldık diyor bunlar benzetme ve vurgu adı üzerinde reklam