2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

COB, Gökhan Güvenç, gokhans, bull74, maıden, Zafer55, Yusuf Berberoğlu, Gökhan Kurt, Darkeagle, yaço58, annoca, KartalınGücü, blackeagle35, golazokartal, Samet Ç, Savaş, kartalbasket, matias_27, Yokmessi, Kapkarakartal, mayguntr, Ravenman, Monza, hasankale, Rasim, NioHH, 38life, Yancos, Özgür Gültekin, kartalizma190399, Georgetown, aoguzd, Liquidator, murat, Fikret, Sinan66, Umutcan Kaya, balkan-kartal, Serdar3444, murat baltacı, Tass, kahyaoglueren, ulumemo, sefaköykartali, doganay, OnurG, Kartal Ç ve 370 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 382490 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

he beni kaleye geçirin sonra habere tribünden küfredin
Sol kanatta oynarken sanki kufur etmiycez, hey allam ya

Çevrimiçi murat

sol kanatta içeri devrilerek oynar sol beke alan açar :D kalede de libero kaleci :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

Fabrizio Romano: "Beşiktaş’ın hamleleri ilginç olacak"
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

https://x.com/FabrizioRomano/status/1964410738300322303

lyon bu işleri biliyor aldıkları paraya bak kesin tutacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

Çevrimiçi Sinan66

hani nerde

Çevrimiçi Serdar3444

sadece eksik bölgelere düzgün yama bile çekseler ben bunları her türlü tebrik eder, başarılı sayarım. Çünkü bunların onu bile Yapabileceklerini zannetmiyorum.
Orkun, Ndidi, cerny'ide nasıl aldılar bilemiyorum. Bizim en az 8 tane tartışmasız topçuya ihtiyacımız vardı.
Sol kanat yoktu gene yok...
Kanat yedeğimiz yoktu gene yok...
Kaleci yedeğimiz yoktu gene yok...
Sol bekte memnuniyetsizlik vardı, artık daha fazla var...
Sağ bekte memnuniyetsizlik vardı, gene var...
Akan oyunda sıkıntımız vardı, gene var....
Baskı kıran, top çalan oyuncu sayımızda ve kalitemizde sıkıntı vardı gene var.
Set oyunununda sıkıntımız vardı gene var...
Matruşka gibi...

Çevrimdışı levitate

satan lyon, alan antwerp.

ayy doğru demişsiniz pardon ama antwerp'te anlıyor bu işlerden sorun yok :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:59:41
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
sol kanst oynarım demedimki onlardan daha iyi oynarım dedim 😂

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:03:00
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
sadece eksik bölgelere düzgün yama bile çekseler ben bunları her türlü tebrik eder, başarılı sayarım. Çünkü bunların onu bile Yapabileceklerini zannetmiyorum.
Orkun, Ndidi, cerny'ide nasıl aldılar bilemiyorum. Bizim en az 8 tane tartışmasız topçuya ihtiyacımız vardı.
Matruşka gibi...
yalnız nankör olmamakta laxım sol stoper sol kanat gelsin takım tamamen yenilenmiş oluyor bu yetmiyor birde yedekleri istiyorsunbhiç bir kulüp 28 oyunvuyu aynı anda değiştiremez

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:04:41
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
ben bu adamı yakalrsam sopalarım valla herif beşiktaşın duyumcusu oldu çıktı

Çevrimiçi Samet Demir

ben bu adamı yakalrsam sopalarım valla herif beşiktaşın duyumcusu oldu çıktı
Evren de yazdı az önce, bütün kulüpleri uyardı diyor, bizşm kanat ihtiyacımız var 1 lik adama 5 fiyat çekin demek istiyor diyor. Alemin bir akıllısı bizdik çünkü. Anç taktikleri hiç ders almamışız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Belçikalı sol kanat Yannick Carrasco'yu kadrosuna katmak istiyor.

Kötü haberler gelmeye başladı.

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş, Belçikalı sol kanat Yannick Carrasco'yu kadrosuna katmak istiyor.

Kötü haberler gelmeye başladı.

atletico yine almaya çalışıyordu alamadılar vardır bir bildikleri
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Videosunun tamamını izledim, adam diyor ki önce “Arsenal’i aradılar Trossard için ama Arsenal oyuncu ile yeni kontrat yeniledi Agustos ayinda ve oyuncuda Londra’da olmaktan mutlu. Olumsuz yanit alinca, Beşiktaş  Federico Chiesa’nin durumunu sormak için Liverpool’a “ulaşmaya çalıştı.” Bu konuda söyleyebileceğim şu ki Liverpool oyuncuyu kiralık olarak göndermek istemiyor ve görüşmeler ilerlemiş durumda değil. Yani görülen o ki Beşiktaş fırsat transferi peşinde ve kanat oyuncusu almaya çalışıyor şuan markette” diyor.

Adamin söylediği şeylerin en son kısmını kesip paylaşınca, sanki bir iki oyuncu ile anlaşma noktasına gelmişiz ve enteresan hamleler yapacağız algisi yaratılmaya calisilmis.

Adamin söylediklerinden benim anladığım, basiretsiz baskan panik modunda ve kendi nezdinde halen yildiz oyuncu transfer etme derdinde. Graf’in falan gidip kronik sakat Chiesa kovalayın diyecek halde olduğunu sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: Bugün, 01:25:54 sEuL ]

Çevrimdışı sEuL

sol kanatta içeri devrilerek oynar sol beke alan açar :D kalede de libero kaleci :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

Videosunun tamamını izledim, adam diyor ki önce “Arsenal’i aradılar Trossard için ama Arsenal oyuncu ile yeni kontrat yeniledi Agustos ayinda ve oyuncuda Londra’da olmaktan mutlu. Olumsuz yanit alinca, Beşiktaş  Federico Chiesa’nin durumunu sormak için Liverpool’a “ulaşmaya çalıştı.” Bu konuda söyleyebileceğim şu ki Liverpool oyuncuyu kiralık olarak göndermek istemiyor ve görüşmeler ilerlemiş durumda değil. Yani görülen o ki Beşiktaş fırsat transferi peşinde ve kanat oyuncusu almaya çalışıyor şuan markette” diyor.

Adamin söylediği şeylerin en son kısmını kesip paylaşınca, sanki bir iki oyuncu ile anlaşma noktasına gelmişiz ve enteresan hamleler yapacağız algisi yaratılmaya calisilmis.

Adamin söylediklerinden benim anladığım, basiretsiz baskan panik modunda ve kendi nezdinde halen yildiz oyuncu transfer etme derdinde. Graf’in falan gidip kronik sakat Chiesa kovalayın diyecek halde olduğunu sanmıyorum.
Bir sonra postumda bu konu hakkında yazdım zaten. Fabricio oyuncu almak istediğimiz takımları önden uyarıyor diye. Biz nasıl fırsat kovalıyorsak sizde kovalayın diyor işte. Evrenmanchester yazmış bunuda. Bana da mantıklı geldi. Birde senin dediğin mevzu da var. Biz transfer için çalışmamışız. Grafı neden getirdik neden bu adama yıllık 400bin veriyoruz anlamış değilim. Adam getirip, adamdan faydalanmamak epey saçma..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkanın bahane de hazır, sadece bizim köyün liginde kaldığımız için hiç bir oyuncu gelmek istemiyor, o zaman adama sorarlar sen sadece kendi köyünün liginde kalmamak için ne yaptın?
Tabii ki hiç bir şey.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 06:00:11
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
Başkanın bahane de hazır, sadece bizim köyün liginde kaldığımız için hiç bir oyuncu gelmek istemiyor, o zaman adama sorarlar sen sadece kendi köyünün liginde kalmamak için ne yaptın?
Tabii ki hiç bir şey.
Oyle bahane anca bos konusmak olur, asla kabul edilmez.

Baskanin tek bahanesi bu kadar para bulabildim demektir. Bu sezon harcanabilecek 35, gelecek sezonlara taksitli teminat verebilecek 40 bulduk anca dedigi zaman daha cok para koyabilecek biri gelmedigi surece cok bir laf etmek mumkun degil. 6 net oyuncu aldik, 1-2 transfer donemine tamam olacak deseler aslinda cok daha iyi iletisim olacak. Onder Ozen'i getirselerdi bence sorumluluk vermek icin degil ama 1-2 sene basina cikip konusarak camiadaki yanginlari sondurmeye yarardi belki de.

Trossard falan konusuluyordu bugun Fabrizo olmayacak diyene kadar. 30-31 yasinda oyuncuya 22m euro? Cok buyuk aptallik olur.
Oncelikle yonetimin transfer donemi icin savunacak donesi kalmaz.

Abraham-Orkun-Ndidi-Toure-Djalo-Cerny gibi 6 net oyuncu almissin hepsinin daha 4-5 sene prime'i var sayilir. Bu oyuncularin cogunu gelecek yaz satayim desen satilir. Diger aldigin
Ridvan-Jurasek-Elan Ricardo zaten ucuz transfer, az zararla cikmasi mumkun.
Taylan-Arroyo belli ki Graf scout vs yatirimiydi. Birinden kar ettik az da olsa, digeri de 19 yasinda yani hemen NET oyuncu degil ama oynar.

Bu tabloya bakinca diyorsun ki 2025-26'da oynarlar, eksikler yuzunden malum hakemsporu gecemeyebilirler. Ama en azindan devre arasi 2 tane, seneye yazin 3-4 daha alirsan sampiyonluga oynayan kemik gibi kadro olur.

Su an yapilacak en buyuk salaklik Trossard gibi 30un yanlis tarafindaki birine 22m euro gommek olur. O bonservis cikmaz. Kaldi ki Trossard cok dogru profil de degil.
Mustafa Demirtas da uc buyuklere kim gelse az cok oveyim der. J. Mario falan bile soyle uyabilir boyle uyabilir anlatmisti sanirim. Ama Trossard'in yeni bir Rafa olup takimin sorununa care degil problem olacagini soylemis.

Ben de zaten boyle dusunuyorum. Bilal Toure'de, Rafa'da gerekti mi oynar solda. Oraya illa alacaksaniz ya boyle tum kanadi otoban yapacak, kontra atakta kosup fark yaratacak oyuncu almak lazim yada tamamen bosver butceyi git 8-10 oynayacak adama ayir.

6 Ekim bitti. Hadi normal transfer donemi 2 Ekim'de bitiyordu, hemen 3-4 Ekim'e acele etmedin diyelim tamam. 12 Ekim gecesi mi bitiyor transfer? Artik bu isi son gune birakmanin anlami yok. Oyuncu gelecek, ulkeye alisacak.
Bilmiyorum neyi bekliyorlar. Para yoksa da soyleyin beklentiye girmesin taraftar. Alin 1-2 genc kiralik Ndour-Rosier gibi takiminda yedege giremeyen ama yetenegi olan genc topcu.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 06:09:08
  • İstanbul
Matruşka gibi...

- Orkun, Ndidi, cerny yanina bu lig icin Tammy, Toure, Djalo'yu da yazarim ben. osimen ayari mi olacak illa forvetin.

- Sol kanat yok. Bekliyoruz.
- Kanat yedegi dogrusu var. Cerny gelince Rashica yedek oldu. Yedek olarak himmetspor'un yedeginden iyi midir iyidir. 11 oyuncusu olarak begenmiyorum ama yedekte Rashica yeterli.
- Sol bekte Masuaku vardi ki kac maci eliyle verdi bilmiyorum. Ridvan-Jurasek bence daha kotu degil.
- Kaleci yedegimiz var Ersin iste. 5 macta bir, mactan 2 saat once oynayacaksin diyorlar oynuyor iste. As olarak sampiyon olmusuz, Ersin'den iyi yedek israf olur. Kaleci olarak as kalecimizde sikinti var. Ama iste 1 sezon daha sabredilecek, para-pul...
- Sag bekte Taylan-Svenson ve yedek Rashica gibi bir yetersiz durum var. Gecen sezondan kotu demem.

Oyun ile ilgili biraz bekleyip gormek lazim. Cerny'nin Ghezzal'lik yapmasi bence baya fark yaratacak. Djalo bir hazir olsun, Laporte gelecekse farkedecektir. Ndidi-Orkun'u ben onceki durumdan daha cok begeniyorum ama top kapacak oyuncu sayisi artirilmali bence de.

Tammy ve Toure'nin pres kaliteleri Immobile'den sonra buyuk fark o kesin. Rafa gene aksiyor. Yanina temposuz bir sol acik sakin almasinlar. Direk 8-10 numaraya yonelin Rafa'yi sola atin diyesim geliyor...

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 06:13:18
  • İstanbul
- Mika Godts
- Aral Şimşir
- Laporte
- Esposito
- Altay
- Merih Demiral

Gönder Necip’i, Emrecan’ı, Udokhai’ı, Ersin’i, Svensson’u, Joao Mario’u.

Napacaz Altay'i? Mert'ten iyi mi? Hani 3-5 senelik dusunuyorsak ben Ersin'den iyi olduguna dahi emin degilim. Altay'a para-maas harcayacagimiza 1 sene Mert-Ersin idare edip seneye iyi bir yabanci alalim.

Laporte geliyorsa, bir tane 8-10 oynayacak oyuncu, bir tane de buyuk bir takimin 19 yasinda pirpir bir sol kanadini kiralayin tamam.

Bana kalsa Laporte'u da kiralayalim. Boyle yaslarda Arabistan'dan gelen oyuncuya 3 yil kontrat baglamak riskli. Paulista vol2 istenmez yani.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 06:19:25
  • İstanbul
Ya ne Chiesa’i arkadaslar, kafayi mi usuttuk yine?

Nkoudu vasati gittikten sonra bir tane doğru duzgun kanat almadik.

Her sene firsat transferi adi altında “ya tutarsa” transferleri yaptik ve hiçbiri tutmadi. Sonra ne oldu? Maaslari yüksek diye bir taraflarimizi yırttık kontratlarindan çıkabilmek için. 

Birazcik ta mi olsa gecmiste yaşadıklarımızdan ders almiyoruz? Rebic, Ox, Baily, Paulista, Dele Ali, Anartey falan filan liste uzayıp gider.

Chiesa son üç sezonununda sakatlıklarla bogusmus, ve kronik bi kas sakatlığı var …. çaprazlarını kopardıktan sonra düzenli olarak her sene kas sakatlığı yüzenden takimdan ayri kalmis.

Sırf ismi var ve belki rehabilite edip eski formunu yakalarız diye transfer yapilmasindan gina geldi artık, ya tutarsa transferlerini gidin gurbetçileri alarak yapın bari.

Sen bütün transferlerini tamamlarsın, ardından bir tane zar atarsın anlaşılır. Ama yıllardır sıkıntı çektiğin bir pozisyona artık zar atmayın ya

Su an 31-32 bilmem ne bir oyuncuya 3 sene kontrat veren bir transferi hic istemiyorum.
Transferlerimizin yas araligi simdilik muazzam gidiyor. Bozmayin.

Ha kiralik gelecekse, az maliyetle, buna karsi degilim. Laporte-Chiesa bilmem ne.
Chiesa'da sakatlik olsa dahi Liverpool bile eger tutayim oyuncuyu dediyse demek ki sene en azindan 20 mac falan faydalaniriz gozuyle bakiyorlar. Sampiyonlar ligi kadrosuna yazmadik, alin size maasinin yarisini odeyin yeter derlerse girilebilecek bir risk.

Nkoudu da olsa tek basina sorunlarimizi cozmez bence Rafa-Toure falan sol kanada atmamiz lazim, ortasahaya kosacak 8-10 Sosa lazim.

Bunun ustune de varsa Nkoudu gibisinden bir oyuncu ama boyle takimin ilk 18ine giremeyen, kiralik alin opsiyon koydurup. Onde oldugumuz mac girsin 65te 70de.

Çevrimiçi gokhans

Josef dahil oldu mu bu arada ekibe? Fotolarına falan hiç denk gelmedim!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Ravenman

Koşan bir 8/10 istiyorsanız Batrakov transferini tamamlamız lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Josef dahil oldu mu bu arada ekibe? Fotolarına falan hiç denk gelmedim!!
Josef de Souza: "Bu sefer favori takımım Beşiktaş'a yardım edemedim ama eminim ki yakında geri dönüp desteğimi vereceğim ve kulübün yeniden şampiyon olduğunu göreceğim.

Sergen'e bol şans diliyorum, umarım Beşiktaş'ın gerçek ruhunu geri getirebilir. Her şey için hepinize teşekkür ederim."

Anlaşılan Sergen hoca ile çalışmak kolay değil

Etiketler: