2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

ardiles, Fikret, Sinan66, Umutcan Kaya, Serdar3444, Zafer55, Kapkarakartal, annoca, balkan-kartal, KartalınGücü, Ravenman, matias_27, Gökhan Güvenç, levitate, tolga1903, Georgetown, Tass, Monza, Yusuf Berberoğlu, mayguntr, Yokmessi, ulumemo, blackeagle35, Özgür Gültekin, Rasim, maıden, bull74, Kartal Ç, kahyaoglueren, kartalizma190399, Samet Ç, golazokartal, hasankale, doganay, Darkeagle, sefaköykartali, Yancos, aoguzd, yaço58, murat, Gökhan Kurt, 38life, Liquidator, murat baltacı ve 332 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 385700 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Sergen hoca istiyor, yönetimde geçen seneden yolunu yapmıştı zaten. Taraftar hariç herkes olumlu.

Pazara çok geç çıkarsan seçilmiş çürük şeylere almak zorunda kalırsın evet ucuz olur ama kalitesizdir.Sabah erken çıkarsan el değmemiş taze yiyecekleri alabilirsin buda pahalı olur ama kaliteli olur.

Konunun pazarla alakası yok.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2025, 21:19:34 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Serdar3444

ya 4 seneedir bu takımda sol kanat yok adam stoperde bekte yine birileri var sol kanat hiç yok hiç 0 tam bir akıl tutulması izahı yok bu işin artık.
Sağ kanat aldılar ya, yeni sol kanadımız Raşitsa. Hayırlı olsun. Bir taşla iki kuş... Yersek...

Çevrimiçi Yokmessi

Kabul edelim bugünden sonra transfer için yapabilecekleri şey "parayı basıp almak"

Godts için bunu yapsalardı keşke.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Sağ kanat aldılar ya, yeni sol kanadımız Raşitsa. Hayırlı olsun. Bir taşla iki kuş... Yersek...

ben kadro paylaştım geçen gün zaten raşitsa sol kanat olarak görürüz taraftar tepkisinden korkmazlarsa bide cengizi kiralarlar işte.

3 tane adam bekliyordum 1 sol bek(rıdvan) 1 kanat(Cerny aldılar) 1 santrafor(el bilal) 1 tane bonus stoper(tiago) aldılar şaşırttılar daha almaz bunlar bir şey.

Çevrimiçi Fikret

Montella buraya kadar da hep sansli geldi de ne oldugu belli cok birsey yok. Himmetspor topcusu oynatmak icin kicini yirtarsan boyle bir takim cikar.

Çevrimiçi Fikret

Pazara çok geç çıkarsan seçilmiş çürük şeylere almak zorunda kalırsın evet ucuz olur ama kalitesizdir.Sabah erken çıkarsan el değmemiş taze yiyecekleri alabilirsin buda pahalı olur ama kaliteli olur.

Konunun pazarla alakası yok.

Valla konu pazara gec cikmak mi paranin olmamasi mi emin degilim.

Para verilen oyunculari zaten ilk aydan aldilar Tammy-Orkun. Gedson satisiyla da Ndidi geldi. Bunlar Haziran-Temmuz tamamdi.
Toure ve Djalo firsat transferi denebilecek ucuzlukta.
Cerny'nin gelmesi icin de Arroyo'yu satmak gerekti gibi gozukuyor. 8-9m nakit veremediler zamaninda, son gunlerde iste taksitli vs aldilar anladigim.

Trossard 20m falan bence menajer gazlamasiydi, o da yeni kontrat aldi alacak dedikodulari var ama resmen aciklanmadi sanirim.
Bonservisi saglam oyuncu alacak para yok benim anladigim.

Çevrimiçi Fikret

Gecen Atletic Bilbao macina gitmistim de Svenson ne tuttmustu be su Williams'i  :lol:
Muci'nin karsisinda yedek sag bek mi vardi sov yapmisti butun mac.
Rashica'nin o mac highlight videosu zaten su an transfer edelim hemen dedirtir  :lol: :lol:

Çevrimiçi Kartal Ç

https://twitter.com/GaziantepFK/status/1964758065976332364

kriterlere göre kiralık gönderdiğimiz 7.oyuncu oldu. limit 8.
normalde kulüpte en az 3 yıl oynamış olma kaydıyla 21 yaş altı bu kontenjandan sayılmıyor. ama ricardo 1 yılı bile doldurmadığı için kontenjana dahil oldu.

limit normalde 6 idi federasyon bu sezonluğuna 8 yaptı seneye 7 ye düşürecek. uluslararası kiralamalarda fifa kurallarında sınır hala 6 zaten.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2025, 22:30:56 Kartal Ç ]

Çevrimiçi Fikret

Mevkisinde tartışmasız adam almayacaklarsa zaten almasınlar. Sonra para bitince bizi çok üzer.
Borca  mı batacağız? Bugünün yarınıda var mı? Bunları düşünen var mı?
Çok transfer yapılınca kesin şampiyon olunuyorsa kampanya yapalım zaten....
Bizim önce takımın omurgasını oturtmayı düşünmemiz lazımdı... Pardon! Düşünmek dedim değil mi! Pardon!
Şöyle bir kulübeye bakınca, Yedek oyuncu da almaları lazım ama 6- 7 milyon veripte salaklamasına yedek oyuncu alınır mı?  Alınmaz inşallah! Sonra göndermekle uğraş...

Ana mevkileri tamamladıktan sonra, yedek kulübesine  Bazı mevkilerde anadolu'nun, Yunan liginin, istetme oyuncularınıda alsak işimizi görür. Çok zıplamaya, açılmaya gerek yoktu... Oda yapılmadı...
Doğru transfer derkende, Ndidi tertemiz, kılçıksız net transfer. Verdiğin parayı karşılıyor. net 11 oyuncusu.
 Abraham'a 15 veriyorsan kale önünde  önüne geleni yazmalı ama hep karavana. Pivotmuş, koşuyormuş, duvar oluyormuş.... Vız vız vız...
11 e koyamayacağın transfer yapacak kadar saçmalayacak bütçe bizde yok...
Başkan güzel adam ama işleri şimdilik çok güzel değil... Eleştirmekten utanırız inşallah

Dediginiz gibi iskelete oyuncular alindi esasen. 31-32sinde kisa vadeli adamlara yonelinmedi. Tum problemleri kapayalim diye Ox-Rebic-Onana gibi ucuz etin yahnisine de oyle para harcanmadi.

Orkun-Tammy-Ndidi-Djalo-Toure-Cerny. Hicbir transfer %100 basarili olacak diye bir kaide yok ama simdilik bunlar super lig icin net transfer sayilabilir. Bakacaz Tammy yeterince gol atamazsa bir sekilde ayriliriz. Aboubakar gibi acilirsa zamanla, iskelete koyduk deriz.

Bence en buyuk sorun yapilandan cok bunun iletisimi. Bu sene sampiyonluga oynamak icin eksiksiz kadro kuruyoruz deniyorsa basarisiz transfer donemi, ama iskelet icin %60ini tamamladik derlerse basarili.

Taraftar baskisi var diye gereksiz bir adama para harcamasinlar. Laporte-Chiesa falan kiralik gibi idareten birsey aliyorsaniz alin, yada genc Ndour-Rosier tipi kiralik bulunuyorsa bulun. Cengiz'in gelmemesi lazim. Opsiyon falan umrumda degil. Cengiz'in maasinin 500 bin euro'sunu karsilamaktan fazlasi gozumde bir risk olur. Bitik oyuncu yani asla 3 sene kontrat falan yapilmamali.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2025, 22:40:55 Fikret ]

Çevrimiçi ulumemo

Mevkisinde tartışmasız adam almayacaklarsa zaten almasınlar. Sonra para bitince bizi çok üzer.
Borca  mı batacağız? Bugünün yarınıda var mı? Bunları düşünen var mı?
Çok transfer yapılınca kesin şampiyon olunuyorsa kampanya yapalım zaten....
Bizim önce takımın omurgasını oturtmayı düşünmemiz lazımdı... Pardon! Düşünmek dedim değil mi! Pardon!
Şöyle bir kulübeye bakınca, Yedek oyuncu da almaları lazım ama 6- 7 milyon veripte salaklamasına yedek oyuncu alınır mı?  Alınmaz inşallah! Sonra göndermekle uğraş...

Ana mevkileri tamamladıktan sonra, yedek kulübesine  Bazı mevkilerde anadolu'nun, Yunan liginin, istetme oyuncularınıda alsak işimizi görür. Çok zıplamaya, açılmaya gerek yoktu... Oda yapılmadı...
Doğru transfer derkende, Ndidi tertemiz, kılçıksız net transfer. Verdiğin parayı karşılıyor. net 11 oyuncusu.
 Abraham'a 15 veriyorsan kale önünde  önüne geleni yazmalı ama hep karavana. Pivotmuş, koşuyormuş, duvar oluyormuş.... Vız vız vız...
11 e koyamayacağın transfer yapacak kadar saçmalayacak bütçe bizde yok...
Başkan güzel adam ama işleri şimdilik çok güzel değil... Eleştirmekten utanırız inşallah
Valla abraham abraham deyip duruyolar da biz bunu çok değil 5 ay sonra teneke bağlayıp göndeririz. Benim gözümde beşiktaşın hala net santrforu yok. Ne mustafa ne abraham oranın kalibresinde değil. Zaragoza denen çocuk vardı bayernden temmuzda alınabilirdi. Hojlund keza 50m harcanacaksa verilirdi. Biz gene ne yaptık ettik parayı çar çur etmeyi becerdik. Bugün ispanyayı izliyorum da millet artık iyi oyuncu bulmayı falan da aşmış makine gibi sistem kurmuş. topu aldığın yerde 3 kişi etrafını düşman mevzisi sarar gibi sarar olmuş. Biz daha abraham sırtı dönük iyi istasyon oluyor falan diyoruz. Bırakın abiler. Millet futbolu aşmış aşmış. Millet uzayda oynar olmuş biz daha tekerleği icat edeceğiz

Çevrimiçi Tass

abraham elestirilerine katılmıyorum. bizim alabileceğimiz en iyi pivot santraforlardan birini aldık bence. çok ta begeniyorum. zaten gelirken belliydi ozelliklerinden, cok pozisyona girer, kacırır da atar da... ben memnunum hem ondan hem de bilalden.
eksik yerlere iyi adamlar alsa sampiyonluk yarısında var oluruz. gunler azaldıkca umidimiz de azalıyor. :/

Çevrimdışı sEuL

kriterlere göre kiralık gönderdiğimiz 7.oyuncu oldu. limit 8.
normalde kulüpte en az 3 yıl oynamış olma kaydıyla 21 yaş altı bu kontenjandan sayılmıyor. ama ricardo 1 yılı bile doldurmadığı için kontenjana dahil oldu.

limit normalde 6 idi federasyon bu sezonluğuna 8 yaptı seneye 7 ye düşürecek. uluslararası kiralamalarda fifa kurallarında sınır hala 6 zaten.
Fark yapmaz, kadroda kiralayacak oyuncuda kalmadı zaten. Svenson ve Salih’in sözleşmesinin son senesi kiralık gönderemeyiz.

Paulista hep sakat, bi salak biz vardık biz aldık. Bizden başka salak takim gelip sakat oyuncu almaz. Belki Ts, onlarda sakat oyuncu seviyor.

Felix ile Joao’da bulmuşlar yolu açan klup, kolay kolay çıkmazlar kontratlarindan.

Çevrimdışı sEuL

abraham elestirilerine katılmıyorum. bizim alabileceğimiz en iyi pivot santraforlardan birini aldık bence. çok ta begeniyorum. zaten gelirken belliydi ozelliklerinden, cok pozisyona girer, kacırır da atar da... ben memnunum hem ondan hem de bilalden.
eksik yerlere iyi adamlar alsa sampiyonluk yarısında var oluruz. gunler azaldıkca umidimiz de azalıyor. :/
Yıllık ücreti sırasıyla 6M Euro, 6.5M Euro, 7M Euro, 7M Euro ve bu net ücreti. Bunun daha primlerini falan katmıyoruz.

Bu paralari aliyorsan her maç şapkadan bir tavşan çıkarman beklenir. Takımın kanatları yok suyu yok falan taraftar dinlemez, ama suçlu tabi ki de oyuncu değil. Ona bu paralari veren basiretsizler de.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sereffxiz fark 6 oldu Orkunu oyuna alıyor

Çevrimiçi Fikret

bakmiyordum maca dk 65 olmus 6-0 ve simdi Orkun'u aliyor. Mert Gunok'u da simdi alsin. gs kopekligi yapanin sonu bu. Yunus Akgun Baris Alper falan kurtarsin seni...

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Ben bugün Mert ve Orkun'u ilk 11'de oynatmasını bekliyordum açıkçası. Günah keçisi adam lazımdı.

Ekşi'de gördüm, doğruluğundan emin değilim ama Orkun son 20 milli maçın 18'inde ilk 11 başlamış, bize gelince 2 maçtır yedek. Trabzon'dayken Mert'in yedeği olan Uğurcan GS'a gelince ilk 11'de. Çok net mesajlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Yokmessi

Taraftar küfür mü ediyor napıyor tam anlaşılmıyor sesleri

Çevrimiçi Fikret

Taraftar küfür mü ediyor napıyor tam anlaşılmıyor sesleri
Ocalan'a kufrediyorlar galiba. himmetsporlular uzgundur.
Su an ki tff kliginin degismesi lazim zaten iktidar seviyesinde yoksa himmetsporu zorla sampiyon yapmaya devam edecekler.

Çevrimiçi Monza

Bugün ispanyayı izliyorum da millet artık iyi oyuncu bulmayı falan da aşmış makine gibi sistem kurmuş. topu aldığın yerde 3 kişi etrafını düşman mevzisi sarar gibi sarar olmuş. Biz daha abraham sırtı dönük iyi istasyon oluyor falan diyoruz. Bırakın abiler. Millet futbolu aşmış aşmış. Millet uzayda oynar olmuş biz daha tekerleği icat edeceğiz

Bunların oynadığı futbolsa bizimki değil. Skordan bağımsız. Bizdeki kör dövüşü.

Elimde yetki olsa bizim lige max 2 milyon maaş limiti koyardım. Ülkedeki ekonomik durumu ve futbolun seviyesini düşününce o bile çok fazla da işte futbolun toplumu oyalama etkisi nedeniyle.

Çevrimiçi Fikret

Ben bugün Mert ve Orkun'u ilk 11'de oynatmasını bekliyordum açıkçası. Günah keçisi adam lazımdı.

Ekşi'de gördüm, doğruluğundan emin değilim ama Orkun son 20 milli maçın 18'inde ilk 11 başlamış, bize gelince 2 maçtır yedek. Trabzon'dayken Mert'in yedeği olan Uğurcan GS'a gelince ilk 11'de. Çok net mesajlar.
Ferdi Kadioglu varken Eren Elmali kim? Yunus Akgun kim ya? Kovacan her zamanki gibi.
Baris Alper'de gs ile kavga etmese gecen mac 11 oynardi...

Reziller ya. Bedava birkac kura cikti, balla gectiler iste.

Çevrimiçi Yokmessi

Ocalan'a kufrediyorlar galiba. himmetsporlular uzgundur.
Su an ki tff kliginin degismesi lazim zaten iktidar seviyesinde yoksa himmetsporu zorla sampiyon yapmaya devam edecekler.

Maç bana biraz liverpool-himmetspor maç spoilerı gibi geldi. Buna benzer bir şey olur.

Çevrimiçi levitate

https://x.com/QNUaResmaa/status/1963701962488025233

:D gözün aydın dediği adam geçen maç heyecanlandıran tek oyuncuydu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Fikret

Bu arada Zeki'yi de almasinlar bize. Dunyanin en duz adami. Yeni Umut Meras vakalarina gerek yok. Taylan en azindan potansiyel olarak iyi topcu olma sansi var Zeki de o da yok.

Fener'in Oguz Aydin, Ferdi, Zajc falan buldugu gibi genc deneyin biraz Balkanlardan vs.

Çevrimiçi Fikret

Omer Urundul her zamanki gibi ayakkabi numarasindan hallice IQ seviyesiyle bos bos konusuyor.
Utanmadan sistem falan sayikliyor. Ulan ulkede azicik liyakat olsa sen o koltukta olur musun?

Etiketler: