2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Ravenman, Sinan66, KartalınGücü, Serdar3444, sozkul, Kapkarakartal, Yokmessi, Samet Demir, Gökhan Güvenç, Monza, Rasim, NioHH, Zafer55, murat baltacı, Darkeagle, Tass, gokhans, yaço58, blackeagle35, murat, kahyaoglueren, maıden, Samet Ç, ulumemo, Özgür Gültekin, tolga1903, annoca, hasankale, Yusuf Berberoğlu, sefaköykartali, bull74, doganay, Liquidator, Gökhan Kurt, mayguntr, OnurG, Georgetown, Yancos, Savaş, Umutcan Kaya, Kartal Ç, golazokartal, emre_1978, Irakleio, c3c2k, aoguzd ve 369 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 381076 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bu başlığın adına bakın beşiktaş transfer başlığı yani burda bizi ne renkli oyuncular nede renklilerin taraftar sayfaları ilgilendirmiyor beşiktaşlıları renklilerle rahatsız etmeyin

Çevrimdışı sEuL

Ya ne Chiesa’i arkadaslar, kafayi mi usuttuk yine?

Nkoudu vasati gittikten sonra bir tane doğru duzgun kanat almadik.

Her sene firsat transferi adi altında “ya tutarsa” transferleri yaptik ve hiçbiri tutmadi. Sonra ne oldu? Maaslari yüksek diye bir taraflarimizi yırttık kontratlarindan çıkabilmek için. 

Birazcik ta mi olsa gecmiste yaşadıklarımızdan ders almiyoruz? Rebic, Ox, Baily, Paulista, Dele Ali, Anartey falan filan liste uzayıp gider.

Chiesa son üç sezonununda sakatlıklarla bogusmus, ve kronik bi kas sakatlığı var …. çaprazlarını kopardıktan sonra düzenli olarak her sene kas sakatlığı yüzenden takimdan ayri kalmis.

Sırf ismi var ve belki rehabilite edip eski formunu yakalarız diye transfer yapilmasindan gina geldi artık, ya tutarsa transferlerini gidin gurbetçileri alarak yapın bari.

Sen bütün transferlerini tamamlarsın, ardından bir tane zar atarsın anlaşılır. Ama yıllardır sıkıntı çektiğin bir pozisyona artık zar atmayın ya

Çevrimiçi Tass

- Chiesa
- Laporte
- Merih
- Altay
- Esposito

ersin, udokai, paulista, tayyip, salilh ucan ayrılır.

svenson yerine sag bek ve ndidi yedegi olarak ozcan olursa kadro tamama yakınlasır.

u23 olarak sag bek ve hucumcu 8 olabilir mesela bahsedilen genc rus.

6 gun kaldıgı ıcın bunların buyuk bolumu mumkun degil zaten  :s20:

Çevrimiçi Tass

Ya ne Chiesa’i arkadaslar, kafayi mi usuttuk yine?

Nkoudu vasati gittikten sonra bir tane doğru duzgun kanat almadik.

Her sene firsat transferi adi altında “ya tutarsa” transferleri yaptik ve hiçbiri tutmadi. Sonra ne oldu? Maaslari yüksek diye bir taraflarimizi yırttık kontratlarindan çıkabilmek için. 

Birazcik ta mi olsa gecmiste yaşadıklarımızdan ders almiyoruz? Rebic, Ox, Baily, Paulista, Dele Ali, Anartey falan filan liste uzayıp gider.

Chiesa son üç sezonununda sakatlıklarla bogusmus, ve kronik bi kas sakatlığı var …. çaprazlarını kopardıktan sonra düzenli olarak her sene kas sakatlığı yüzenden takimdan ayri kalmis.

Sırf ismi var ve belki rehabilite edip eski formunu yakalarız diye transfer yapilmasindan gina geldi artık, ya tutarsa transferlerini gidin gurbetçileri alarak yapın bari.

Sen bütün transferlerini tamamlarsın, ardından bir tane zar atarsın anlaşılır. Ama yıllardır sıkıntı çektiğin bir pozisyona artık zar atmayın ya

o zaman trossard ve chiesa icin ayrılan butceyi davitashviliye göm. vermiyorlar mı, daha fazla teklif et 22 ver 20 isteyen adam. kendsine de 3-4 yerine 5 ver misal. bunu da yapmıyorlar ki. laurientede hıc ses yok. ona ne oldu bilmiyorum.

Çevrimiçi Ravenman

Ben bu Arroyo’nun hiç Ekvadorlu olduğunu yemin ederim bilmiyordum. Hep Brezilyalı sanıyordum.

Adam Ekvador Milli Takımında 2 maçı var bu genç yaşta.

İnşallah pişman olmayız.

Çevrimiçi Samet Ç

o zaman trossard ve chiesa icin ayrılan butceyi davitashviliye göm. vermiyorlar mı, daha fazla teklif et 22 ver 20 isteyen adam. kendsine de 3-4 yerine 5 ver misal. bunu da yapmıyorlar ki. laurientede hıc ses yok. ona ne oldu bilmiyorum.
davitashviliyi bu saatten sonra 30'dan aşağı bir fiyata alamazsın satmazlar o defter kapandı çoktan

Çevrimiçi gokhans

Gnabry, mcneil falan denesinler. Liverpool’dan Ngumoha ya da chealse’den george için satmazlar muhtemelen ama kiralık teklif edebilirler yüksek bir satın alma opsiyonlu..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Aral Şimşir gelsin yanında Dario Osorio'yu da alalım

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Mika Godts gelsin olur
+2 kuralına uyuyorda onuda alamaz bunlar.

oyuncuda gelmez zaten buralara şampiyonlar ligi vitrini dururken.

Çevrimiçi Samet Ç

+2 kuralına uyuyorda onuda alamaz bunlar.

oyuncuda gelmez zaten buralara şampiyonlar ligi vitrini dururken.
oyuncuyu para getirir 15 bonservis isterler minimum önüne iki adam aldılar forma şansı yok zaten
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2025, 22:00:50 Samet Ç ]

oyuncuyu para getirir 15 bonservis isterler minimum

30 yaşında ki Trossard'a 22 milyon € sıkıyorlardı buna versinler 15 milyon € bi zahmet.

Ne kadar para versende bazı oyuncular gelmiyor ülkenin durumu bizim takımın durumu para bir yere kadar ama denenebilir.

6 gün kalmıs transferin kapanmasına halen arıyormuşuz komedi bizim başkan.  :D

Beşiktaş, kanat arıyor. (Fabrizio Romano)

Çevrimiçi Tass

Mika Godts gelsin olur
bu ve bunun gibi oyuncular beni 30+ yasındaki maliyetli yıldızlardan daha cok heyecanlandırıyor. ama yonetimi gectim sergen izin vermez. hep yası bası almıs, emekli ve yakın adamlar ister. keske beni yanıltsa ve alıp oynatıp parlatsaalr. o zaman SY hk olan bir olumsuz gorusum tamamen yok olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

6 gün kalmıs transferin kapanmasına halen arıyormuşuz komedi bizim başkan.  :D

Beşiktaş, kanat arıyor. (Fabrizio Romano)
Şükür 6 gün kaldı bitmesine ben çok sıkıldım, hep söylüyorum gelen olmasada şu vasıfsız ekipten çıksınlar emrecan,tayyip,salih,svenson,ersin aklımdaki ilk ekip

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

sergenin mika godts yorumu.

https://twitter.com/kartlnasaletijk/status/1964403871276814553

yukarıdaki yorumumdan sonra bunu gormek beni hem sevindirdi hem de sasirttı. hocam ben sampiyonluk oynarız diyemiyorum cogumuz gibi... sadece sonuna kadar kovalayalım istiyorum. sergen madem bunu ovdu ne duruyor yonetim. bırak 15i direkt 20 teklif et. kendisi zaten 300bin net kazanıyormus. ver 1.5-2m bak nasıl da geliyor. bagla 5 yıllık anlasma. tamam deriz. bravo deriz. ama arroyo gibi kenarda beklemicek. oynayacak.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2025, 22:14:17 Tass ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Tass

https://x.com/mikaserin/status/1842648468088611322?t=Uclmc7u4wXohl-NlJmRM4g&s=19

Çocuk bizim formayı daha önce giymiş zaten. İkna etmesi zor olmaz.

gece gece bi umut geldi :) tamam abi. alın bu ikisini iste. godts ve aral. sttr et cengizi mengizi. 3 kanat artı rasitsa (olsa da olur olmasa da). taraftarnı cogu mutlu olur bence.

gece gece bi umut geldi :) tamam abi. alın bu ikisini iste. godts ve aral. sttr et cengizi mengizi. 3 kanat artı rasitsa (olsa da olur olmasa da). taraftarnı cogu mutlu olur bence.

sağ bek,sol stoper ve orta sahada lazım.

Çevrimiçi Tass

ama 3un 5in hesabını yapıp kacırmasınlar bunu da digerleri gibi. bak arroyoya. son haberlere gore biz 8in tamamını almısız. eski kulubu yuzde ellisini bozdurmamıs. yani o yetenek olunca zarar olmuyor genelde. neyse degeri verin fazlasıyla. kacırmasınlar yoksa korktugumuz panik transferler, 75m maas alan 33 yas arabistanlı futbolculara sarılırlar yine.

Çevrimiçi Tass

sağ bek,sol stoper ve orta sahada lazım.
taylan cozerlerse bunu ve sag beki u23 yaparlar. orta sahaya da espizota denenebilir. salih ozcan muhtemelen 3m bonservise cıkar... var yani opsiyonumuz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/mikaserin/status/1842648468088611322?t=Uclmc7u4wXohl-NlJmRM4g&s=19

Çocuk bizim formayı daha önce giymiş zaten. İkna etmesi zor olmaz.

En baştan beri Zuriko ile bu kardesi yazmıştım.
Sergen hocanın geçmişte olumlu yorumunu da görünce hani bir yükselmedim değil, bunu zorlayalim.

Etiketler: