2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sefaköykartali, Samet Ç, Tass, Yusuf Berberoğlu, Özgür Gültekin, Ravenman, gokhans, Necmi, Samet Demir, KartalınGücü, hasankale, murat baltacı, murat, matias_27, annoca, blackeagle35, Darkeagle, Gökhan Güvenç, bull74, doganay, Liquidator, Gökhan Kurt, maıden, mayguntr, Zafer55, Rasim, yaço58, OnurG, Georgetown, kartalbasket, Yancos, Serdar3444, Yokmessi, Mehmet57, Savaş, Umutcan Kaya, Kartal Ç, Kapkarakartal, golazokartal, emre_1978, Irakleio, c3c2k, ulumemo, aoguzd, Sinan66, COB, NioHH ve 365 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 380458 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Tass

Kulübümüzden Açıklama
Profesyonel futbolcu Yusuf Yazıcı’nın transferi için girişimde bulunduğumuz iddiasıyla yazılı ve görsel medyada yayımlanan haberler tamamen asılsızdır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Şaka mısınız siz ya. Cengiz konusunda da aynı şekilde açıklama neden gelmiyor.

ben buna da razıyım. yusuf benim icin OHA seviyesiydi. bir tane cengiz olayın telafisi, her ne kadar istemesem de olabilir. ben aslında cengizi belediyespordayken cok cok begenirdim, romada da iyiydi.. sonraki surec, sakaltlıklar ve fenerdeki halleri cok berbattı. hani bonservisi elinde olsa ve 2m maas ile gelse hayır demezdim bu riske... benim asıl dert ettiğim fenerin bu oyuncuda yedigi kazıgı temizlemek icin yardım edisimiz. hani parlattın, kim kazanacak bu isin sonunda? biz degil rakibimiz. o zaman neden yardım edelim? hem SY buna el atmaya o kadar meraklıyken neden bedava fiyata gonderdigimiz muci icin de aynı hassasiyeti gostermedi. ben bunlara takılıyorum arkadas.

Çevrimdışı sEuL

1 milyon kiralama 3 taksit ile 8.5 opsiyon maaşın tamamını ts ödeyecek
İyi anlaşma olmus, umarım fena oynamaz ve opsiyonunu kullanırlar.

Çevrimdışı levitate

devre arası transfer dönemi geldi başkanımız arayışlarını sürdürüyormuş acele etmeyin beyler en iyisini alacağız sol tarafa serdal adalı.

Beşiktaş'ın sol kanat transfer arayışı halen sürüyor. (Sercan Dikme)
eylülün 6'sında hala şu haberi yaptıranları vurmak lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

kadro değerimiz yukarıya doğru değil ts ye doğru yaklaşıyor.  :ebebe:

Serdal adalı vizyonu!

Çevrimiçi Zafer55

Kulübümüzden Açıklama
Profesyonel futbolcu Yusuf Yazıcı’nın transferi için girişimde bulunduğumuz iddiasıyla yazılı ve görsel medyada yayımlanan haberler tamamen asılsızdır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Şaka mısınız siz ya. Cengiz konusunda da aynı şekilde açıklama neden gelmiyor.

Yusuf hariç herkese karşı bir girişimimiz olmuş demek ki. 100 tane isim çıktı...yusufu yalanlamılşlar😊

Tam Sergen hocama göre kadro kurulmuş.

(Hocam bu takım senide yönetimi de yer 6 gün kaldı. Haberin ola)

düşmana güven dostu korku veren kadro.

Çevrimdışı levitate

90 gün oldu kanat yok
bipbipbupbup

90 gün oldu kanat yok

Yanlış 4 senedir kanat yok.

Çevrimiçi Samet Demir

ben buna da razıyım. yusuf benim icin OHA seviyesiydi. bir tane cengiz olayın telafisi, her ne kadar istemesem de olabilir. ben aslında cengizi belediyespordayken cok cok begenirdim, romada da iyiydi.. sonraki surec, sakaltlıklar ve fenerdeki halleri cok berbattı. hani bonservisi elinde olsa ve 2m maas ile gelse hayır demezdim bu riske... benim asıl dert ettiğim fenerin bu oyuncuda yedigi kazıgı temizlemek icin yardım edisimiz. hani parlattın, kim kazanacak bu isin sonunda? biz degil rakibimiz. o zaman neden yardım edelim? hem SY buna el atmaya o kadar meraklıyken neden bedava fiyata gonderdigimiz muci icin de aynı hassasiyeti gostermedi. ben bunlara takılıyorum arkadas.
Adam mls de bile bir oynayamadı. Çok meraklıysa Sergen hoca gitsin alanyada cengizi rehabilite etsin. Burası rehabilitasyon merkezi değil.

Nasıl bir çile çek çek bitmiyor yahu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Yanlış 4 senedir kanat yok.
doğru diyosun en son nkoudou redmond falan
bipbipbupbup

sol kanata parayı gömücem diye diye eylülün 6sına geldik o kanat gelmezse taraftar sana gömecek sevgili başkan haberin olsun ekim-kasımda kongreye hazır ol rakiplerinle aranda ki uçurum dağları bile aştı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan tükürdüğünü yalamamak için umarım birilerinin geçmişine para gömmeyiz.

Çevrimdışı mellfred

muçi semih gönderip rachica tutuyoruz

Çevrimiçi murat

Konuşulan rakamlara o Gürcǔ çocugu çok rahat alabilirdik iki ay öncesinden bence.

Basiretsiz 3 hafta önce kimseye para verip göndermem, gerekirse Umraniye’de oturturum dedi ve gitti Ox’a parasını verdi. Parasını verme bu adamdan kurtulma demiyoruz ama gidip boş boş konuşup iki hafta sonra kendin ile çelişecek şeyler yapma diyoruz. Beşiktaş başkanının sözünün bir ağırlığı olsun istiyoruz.

Yine o gün yaptığı aciklamalarda (Ağustos 11), yok bilmem biz genç oyunculara yöneleceğiz, 30+ yasindaki oyunculara para yedirmeyeceğiz falan filan dedikten sonra yine gidip 20M Euro’lara 31 yasindaki bu arkadaşı çekerse kendi kendini resmen yine zor duruma sokup agzindan cikan hiçbir sözün degerinin olmadigini gösterir. Bir dediğin de bir dediğini tutsun be adam.
herşeyi dönemine göre değerlendirmek lazım.adama kızıyoruz yetersiz filan ama aynı fikret ormana yapılanların benzerini de yapmayalım.elde gönderilecek birçok oyuncu var.parasını ver gönder nereye kadar.kimini ıcuz satılık kimini kiralık kimisini anlaşmalı boşanma bşrşekil göndereceksin en sona da inat edene bir miktar sıkıştırıp göndereceksin.transferleri yapıp oyuncunun eline kozları vermek pek iyi bir durum olmaz biraz bekara karı boşamak gibi atıp tutuyoruz da kendi hatları olan bşrçok durum var ama birazda mecburiyetten bu durum.bol bol paran olur ver gönder hallet te zaten durum kötü kollayacağız biraz ...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi murat

Sıradan oyuncuydu o yüzden tutmadı bizimkilerin gereksiz abarttığı 1500 topçudan herhangi birisi
bence bizim için fazla hızlı düşünen bir oyuncuydu o yüzden olmadı.ona uygun bir takımda şyi iş yapacak bir oyuncuydu.

Çevrimiçi Tass

İyi anlaşma olmus, umarım fena oynamaz ve opsiyonunu kullanırlar.

opsiyon kullanılırsa ben de fitim. zarar etmemiş oluruz. acıkcası ne kadar umitli olsam da gecti o umudum zamanla. bizde tutmadı ve gitmesi hayırlı olur o anlasma meblaglarına.

Çevrimiçi Samet Demir

chiesa gelmesin
Bırakmamışlar zaten. Sterling, depay, mane bu üçünden hangisi gelecek bakalım. Belki bir ihtimal jota da olabilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Beşiktaş, Federico Chiesa için bir girişimde bulundu.

Liverpool, Chiesa'yı kiralık olarak bırakmak istemediğinden dolayı görüşmeler ileri düzeyde değil. (Fabrizio Romano)

Çevrimiçi hasankale

Bu saatten sonra yapmak olmak için transfer olur ancak o yüzden hiç gerek yok yapmasınlar.Ama biz taraftarı öyle bir uyuttular ki gerçekten pes.

Çevrimiçi Tass

chiesa icin liverpool taraftarının yorumlarına bakınca biraz fikrim degisti. adamı cok seviyorlar. bunu hic abartmıyorum. o kadar az sureli olmasına ragmen, profesyonelligine, arkadas ve takıma olan yaklasımına ve futbolcunun kendisine buyuk saygıları var. gecen sene hocaları 1 sene onu rehabilite edip fitlestirmek icin proje yaptıklarını ve bu sene icin hazırladıklarını falan yazmıslar. sampıyonlar ligine yazılmamasına baya elestiri vardı.

yani maliyet olarak bizi cok riske durumeyecek bir secenek olursa belki degerlendirebilirz. acıkcasaı benim sol acık icin bekletim cok dustu. kotu biri olacağına bunun maliyeti arastırılabilir. tutarsa zaten buyuk katkı yapar. tutmazsa da cıkabilmek icin bir acık kapı lazım.

davidasvili, sancho, rowe, lauriente derken nerelere geldik diye bakınca da hayıflanıyor insan tabii.

Çevrimiçi Ravenman

- Chiesa
- Laporte
- Merih
- Altay
- Esposito

Çevrimiçi Tass

simdi bakayım dedim de chiesa 10m brut maası varmıs 3 yıllık liverpoolda. yani minimum 7-8 maas gerekir. kulubu de 10-15 arası ister.
ben acıkcası bu adama soguk degilim. maliyeti dusunduruyor sadece.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 20:42:18
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
chiesa icin liverpool taraftarının yorumlarına bakınca biraz fikrim degisti. adamı cok seviyorlar. bunu hic abartmıyorum. o kadar az sureli olmasına ragmen, profesyonelligine, arkadas ve takıma olan yaklasımına ve futbolcunun kendisine buyuk saygıları var. gecen sene hocaları 1 sene onu rehabilite edip fitlestirmek icin proje yaptıklarını ve bu sene icin hazırladıklarını falan yazmıslar. sampıyonlar ligine yazılmamasına baya elestiri vardı.

yani maliyet olarak bizi cok riske durumeyecek bir secenek olursa belki degerlendirebilirz. acıkcasaı benim sol acık icin bekletim cok dustu. kotu biri olacağına bunun maliyeti arastırılabilir. tutarsa zaten buyuk katkı yapar. tutmazsa da cıkabilmek icin bir acık kapı lazım.

davidasvili, sancho, rowe, lauriente derken nerelere geldik diye bakınca da hayıflanıyor insan tabii.
sağ kanat oyuncudunu ne yapacağız solda oyuncu yokken sağı üçleyelimmi

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 20:49:33
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Bu başlığın adına bakın beşiktaş transfer başlığı yani burda bizi ne renkli oyuncular nede renklilerin taraftar sayfaları ilgilendirmiyor beşiktaşlıları renklilerle rahatsız etmeyin

Etiketler: