2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Sinan66, Samet Ç, Fikret, Serdar3444, kartalbasket, Rasim, blackeagle35, Yokmessi, Zafer55, Tass, mayguntr, Yusuf Berberoğlu, levitate, Ravenman, Gökhan Güvenç, NioHH, maıden, KartalınGücü, golazokartal, hasankale, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Özgür Gültekin, bull74, doganay, annoca, Darkeagle, Kartal Ç, sefaköykartali, Yancos, aoguzd, Monza, yaço58, murat, Gökhan Kurt, 38life, Georgetown, Liquidator, balkan-kartal, murat baltacı, kahyaoglueren ve 347 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 385195 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Tass

Adam bulamıyorlarsa gidip nkoudu’yu alsınlar.

baktım simdi, 30 yasında yeni transfer olmus 3m karsılıgında. bu adamdan bir biz para kazanamadık sanırım.

Çevrimiçi gokhans

Sosyal medyada denayer haberleri var şakadır, boş yalan haberdir umarım..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Tass

mika godts haberleri de durdu sanki :(

Çevrimiçi Özgür Gültekin

mika godts haberleri de durdu sanki :(

Hiç başlamadı ki, o sadece burada konuşulan bir konu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan sol kanat peşinde

Beşiktaş başkanı Serdal Adalı, İstanbul Racing Festivali ödül törenine katıldı.

Veliefendi Hipodromu, 6 Eylül Cumartesi ve 7 Eylül Pazar olmak üzere 2 gün boyunca İstanbul Yarış Festivali’ne ev sahipliği yaptı.

Gözde safkanların bir araya geldiği festivalde başta UAE President Cup Series Malazgirt Koşusu, Bi’Talih Uluslararası Topkapı Koşusu, Uluslararası UAE Boğaziçi Koşusu, Uluslararası İstanbul Koşusu, Uluslararası France Galop Anadolu Koşusu, Uluslararası Kraliçe II. Elizabeth Koşusu ve Uluslararası IFAHR Koşularının yanı sıra toplamda 19 koşunun yapılacağı yarış heyecanı yarışseverlerle buluştu.

Beşiktaş başkanı Serdal Adalı, ödül töreninde başarılı yarışmacılara ödüllerini taktim etti.

Yasaklı Link.com/futbol/serdal-adali-odul-torenine-katildi-17115

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ahmetcan Kaplan Nijmegen e kiralanmış, bizde olmasını isterdim.

Çevrimdışı sEuL

Cengiz i opsiyonsuz aldıysak tam bir aptallık.
Cengiz’i ne türlü alirsak alalım aptallik.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

kadromuz tamamlandı beyler başkanın gezip tozması normal değil mi!!!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cengiz’i ne türlü alirsak alalım aptallik.

O kesin ama illa alacaksak bari aptallığın dibine vurmayalim.

Çevrimdışı sEuL

O kesin ama illa alacaksak bari aptallığın dibine vurmayalim.
İyi performans bile gösterse hiçbir Türk oyuncuya 4.2M Euro yıllık maaş bağlamam. Onun için Cengiz transferinin her türlüsü benim için aptalligin dibidir

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:04:31
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Kafatasının içinde karınca kadar beyni olan biri cengizi almaz kulüp kimlere emanet düşünün

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 18:41:55
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Eskiden taraftardan daha ümitliydim ama ne zamanki bizi sabote eden Aboubakar'ı tekrar istediler, artık Cengiz için de fazla birşey demek istemiyorum, en azından iyi performans verirse yutkunmak daha kolay olur.

Çevrimiçi Tass

inanmıyorum artık bu haberlere
[ Son Düzenleme: Bugün, 19:49:49 Tass ]

Çevrimdışı Savaş

Tamam güldük ettik artık bitti. Hadi artık istifa edin.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/footballfanzo/status/1964716376981221485?t=GngQ_plmS3sH9dIY-A55Fg&s=19

Yalancının tillahı bu eleman. Lyon en değerli assetini olmuş sana eylül 8 kaç paraya bırakacak allasen? Godts olursa olur bu saatten sonra ona bile minimum ederinden +10m fazla verecekler bu ülkenin futboluna zihniyetine lanet olsun sizin fırsat transferinizin de sizin de neyse. Avrupa ile birlikte kapanmalı bu transfer dönemi yoksa böyle allahın belası süreçlere maruz bırakıyor gerizekalı yönetimler.

ben size ne dedim dün ajax mika godts satmayacağını söylemiş bize.

https://x.com/MustafaKratas/status/1964747582552559940

Cengiz geliyor cengiz.

Çevrimdışı Akil Emre

Cengiz geliyor cengiz.
Cengize gelene kadar, bek,stoper,sol açık,kaleci işini çözseler gerçekten cengize sesim çıkmaz, neyse sonunda tranfer sürecine az kaldı iyi kötü bitsin de rahatlıyalım.

Çevrimiçi Serdar3444

Mevkisinde tartışmasız adam almayacaklarsa zaten almasınlar. Sonra para bitince bizi çok üzer.
Borca  mı batacağız? Bugünün yarınıda var mı? Bunları düşünen var mı?
Çok transfer yapılınca kesin şampiyon olunuyorsa kampanya yapalım zaten....
Bizim önce takımın omurgasını oturtmayı düşünmemiz lazımdı... Pardon! Düşünmek dedim değil mi! Pardon!
Şöyle bir kulübeye bakınca, Yedek oyuncu da almaları lazım ama 6- 7 milyon veripte salaklamasına yedek oyuncu alınır mı?  Alınmaz inşallah! Sonra göndermekle uğraş...

Ana mevkileri tamamladıktan sonra, yedek kulübesine  Bazı mevkilerde anadolu'nun, Yunan liginin, istetme oyuncularınıda alsak işimizi görür. Çok zıplamaya, açılmaya gerek yoktu... Oda yapılmadı...
Doğru transfer derkende, Ndidi tertemiz, kılçıksız net transfer. Verdiğin parayı karşılıyor. net 11 oyuncusu.
 Abraham'a 15 veriyorsan kale önünde  önüne geleni yazmalı ama hep karavana. Pivotmuş, koşuyormuş, duvar oluyormuş.... Vız vız vız...
11 e koyamayacağın transfer yapacak kadar saçmalayacak bütçe bizde yok...
Başkan güzel adam ama işleri şimdilik çok güzel değil... Eleştirmekten utanırız inşallah
[ Son Düzenleme: Bugün, 21:01:39 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Yokmessi

Kimse yazmıyor ben yazıyım
Gelen giden tablosuna göre henüz para harcamadık.(bu sene bütçesine göre)
Bankalar birliğinden çıkmadık.

O zaman soruyorum
Serdar adalı paralar nerde?

SAPN

bu abrahamda instada rafael leao etiketliyor bizim taraftar hemen atlıyor kesin leao geliyor diye aynen geliyor bak şuan geldi hatta :D

Çevrimiçi Samet Demir

Cengiz geliyor cengiz.
Sergen hoca istiyor, yönetimde geçen seneden yolunu yapmıştı zaten. Taraftar hariç herkes olumlu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Cengize gelene kadar, bek,stoper,sol açık,kaleci işini çözseler gerçekten cengize sesim çıkmaz, neyse sonunda tranfer sürecine az kaldı iyi kötü bitsin de rahatlıyalım.

ya 4 seneedir bu takımda sol kanat yok adam stoperde bekte yine birileri var sol kanat hiç yok hiç 0 tam bir akıl tutulması izahı yok bu işin artık.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: