Başkanın bahane de hazır, sadece bizim köyün liginde kaldığımız için hiç bir oyuncu gelmek istemiyor, o zaman adama sorarlar sen sadece kendi köyünün liginde kalmamak için ne yaptın?
Tabii ki hiç bir şey.
Oyle bahane anca bos konusmak olur, asla kabul edilmez.
Baskanin tek bahanesi bu kadar para bulabildim demektir. Bu sezon harcanabilecek 35, gelecek sezonlara taksitli teminat verebilecek 40 bulduk anca dedigi zaman daha cok para koyabilecek biri gelmedigi surece cok bir laf etmek mumkun degil. 6 net oyuncu aldik, 1-2 transfer donemine tamam olacak deseler aslinda cok daha iyi iletisim olacak. Onder Ozen'i getirselerdi bence sorumluluk vermek icin degil ama 1-2 sene basina cikip konusarak camiadaki yanginlari sondurmeye yarardi belki de.
Trossard falan konusuluyordu bugun Fabrizo olmayacak diyene kadar. 30-31 yasinda oyuncuya 22m euro? Cok buyuk aptallik olur.
Oncelikle yonetimin transfer donemi icin savunacak donesi kalmaz.
Abraham-Orkun-Ndidi-Toure-Djalo-Cerny gibi 6 net oyuncu almissin hepsinin daha 4-5 sene prime'i var sayilir. Bu oyuncularin cogunu gelecek yaz satayim desen satilir. Diger aldigin
Ridvan-Jurasek-Elan Ricardo zaten ucuz transfer, az zararla cikmasi mumkun.
Taylan-Arroyo belli ki Graf scout vs yatirimiydi. Birinden kar ettik az da olsa, digeri de 19 yasinda yani hemen NET oyuncu degil ama oynar.
Bu tabloya bakinca diyorsun ki 2025-26'da oynarlar, eksikler yuzunden malum hakemsporu gecemeyebilirler. Ama en azindan devre arasi 2 tane, seneye yazin 3-4 daha alirsan sampiyonluga oynayan kemik gibi kadro olur.
Su an yapilacak en buyuk salaklik Trossard gibi 30un yanlis tarafindaki birine 22m euro gommek olur. O bonservis cikmaz. Kaldi ki Trossard cok dogru profil de degil.
Mustafa Demirtas da uc buyuklere kim gelse az cok oveyim der. J. Mario falan bile soyle uyabilir boyle uyabilir anlatmisti sanirim. Ama Trossard'in yeni bir Rafa olup takimin sorununa care degil problem olacagini soylemis.
Ben de zaten boyle dusunuyorum. Bilal Toure'de, Rafa'da gerekti mi oynar solda. Oraya illa alacaksaniz ya boyle tum kanadi otoban yapacak, kontra atakta kosup fark yaratacak oyuncu almak lazim yada tamamen bosver butceyi git 8-10 oynayacak adama ayir.
6 Ekim bitti. Hadi normal transfer donemi 2 Ekim'de bitiyordu, hemen 3-4 Ekim'e acele etmedin diyelim tamam. 12 Ekim gecesi mi bitiyor transfer? Artik bu isi son gune birakmanin anlami yok. Oyuncu gelecek, ulkeye alisacak.
Bilmiyorum neyi bekliyorlar. Para yoksa da soyleyin beklentiye girmesin taraftar. Alin 1-2 genc kiralik Ndour-Rosier gibi takiminda yedege giremeyen ama yetenegi olan genc topcu.