2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Ravenman, yaço58, Kapkarakartal, Özgür Gültekin, KartalınGücü, Samet Ç, Akil Emre, Savaş, tolga1903, Darkeagle, Rasim, Georgetown, Zafer55, Gökhan Güvenç, annoca, mayguntr, safak_01, ozeratalay, gokhans, murat, kartalizma190399, maıden, COB, sefaköykartali, Umutcan Kaya, hasankale, bull74, cornelius, kahyaoglueren, ulumemo, Necmi, golazokartal, Monza, İsmail Özyurt, Tass, Yancos, NioHH, blackeagle35, sozkul, Liquidator, eryigitcaner, Yokmessi, Serdar3444, BJKTÜRK23, Sinan66, murat baltacı, autopsy, OnurG, emre_1978, ugurkartalizma, Kartal Ç, Gökhan Kurt, doganay ve 335 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 235552 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

https://x.com/goodfellas1903/status/1949759211279118839?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

İlk kez bir taraftar grubunun mantıklı bir açıklama yaptığını görüyorum. Bütün mesele bundan ibaret

Ben kismen katiliyorum kismen katilmiyorum. Tam kadroyla kasit nedir bilmiyorum, tam kadroyla kasit GS ve FB'nin kadrolari kadar kagit uzerinde guclu kadroysa, ona zaten onumuzdeki 5 sene ulasabilecegimizi hic zannetmiyorum.
Taraftar grubu ne bekliyor anlamiyorum. 2 transfer doneminde o kadar gitmesi gereken oyuncu varken, 30-40 puanlik farki kapatacak transferlerin yapilmasi hayal.

Ki antrenorun de biraz katkisi olmasi lazim. Kadromuz ideal olmayabilir, ama bu kadar kotu ve plansiz oynayacak kadar da kotu degil. Bu konuda bir mutsuzlugun olmasi da normal.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Giden oyuncular ;

Bakhtiyor Zaynutdinov > Dinamo Moskova > 2.80 milyon €
Jackson Muleka > Al-Kholood > 1.50 milyon €
Onur Bulut > Başakşehir > 325 bin €
Ciro İmmobile > Bologna > Bonservissiz
Göktuğ Baytekin > Sakaryaspor > Kiralık
Arthur Masuaku > Sözleşmesi bitti.

Gelen oyuncular ;

Orkun Kökçü > Benfica > 25 milyon €
Tammy Abraham > Roma > 2 milyon € kiralam + 13 milyon € zorunlu satın alma  15milyon €.
David Jurasek > Benfica > Kiralık (Satın alma opsiyonu 8 milyon €)

Kenny Arroyo'nun instagram paylaşımı?

Keny Arroyo'nun paylaşımı:

"Belki yarın hayatımız değişir, kim bilir..."

[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2025, 14:14:50 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Zafer55

Kadro yetersiz herkes hemfikir burada.
Belki 33 puan fark yemenin sebebi de kadro olabilir.
Ama 9 kişilik konyaya yenilecek, son iç saha maçında rizeye yenilecek kadar da yetersiz değil.
Toplasan 15 futbolcusu olan transfer yasaklı samsunla 3.lük yarışı yapıp kaybedecek kadar da yetersiz değil.
İyi TD elindekinden maksiimum verim alandır benim için. Buna örnek samsunun hocasını verebilirim. Başta pozitif olan Ole düşüncem lig sonunda negatife döndü...
Yine de zırt pırt hoca değişikliklerinden bıkmanın etkisiyle kendimi pozitif düşünmeye zorluyordum en azında istikrar iyidir diyerek ama
Shaktar maçında takımın fiziksel halini görünce benim gözümde ole bittti.
Takım koşamıyordu...
Adamlar 3 dakika topa dokundurmadan 50 pas yapıp gol attılar bize..
Bu golü real , psg deplasmanında falan yemedik.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arroyo almasi gereken süreleri almadı, muhtemelen hoca da dış kapının mandalı muamelesi yapıyor. Çocuğun tepkisi bence çok normal.
Muhtemelen satın alma zorunlu kiralik gidiyordur yoksa geri döneceğini bilse böyle yapmaz.

Ama 9 kişilik konyaya yenilecek, son iç saha maçında rizeye yenilecek kadar da yetersiz değil.
Toplasan 15 futbolcusu olan transfer yasaklı samsunla 3.lük yarışı yapıp kaybedecek kadar da yetersiz değil.
İyi TD elindekinden maksiimum verim alandır benim için. Buna örnek samsunun hocasını verebilirim. Başta pozitif olan Ole düşüncem lig sonunda negatife döndü...
Yine de zırt pırt hoca değişikliklerinden bıkmanın etkisiyle kendimi pozitif düşünmeye zorluyordum en azında istikrar iyidir diyerek ama
Takım koşamıyordu...
Söylediklerinizin hepsine altına imza atıyorum. :friendship:

Samsun hocası çok güzel bir örnek transfer yasağına rağmen kadroya oynattığı futbol yaptığı işler başarılıdır.! İyi olan hoca kendini gösteriyor!

Ben kismen katiliyorum kismen katilmiyorum. Tam kadroyla kasit nedir bilmiyorum, tam kadroyla kasit GS ve FB'nin kadrolari kadar kagit uzerinde guclu kadroysa, ona zaten onumuzdeki 5 sene ulasabilecegimizi hic zannetmiyorum.
Taraftar grubu ne bekliyor anlamiyorum. 2 transfer doneminde o kadar gitmesi gereken oyuncu varken, 30-40 puanlik farki kapatacak transferlerin yapilmasi hayal.

Ki antrenorun de biraz katkisi olmasi lazim. Kadromuz ideal olmayabilir, ama bu kadar kotu ve plansiz oynayacak kadar da kotu degil. Bu konuda bir mutsuzlugun olmasi da normal.

Boşa kürek çekiyorsun akıntıya karşı.Algıları kapanmış onların anlamamakta ısrar ediyorlar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Teknik direktör göndereceksen önce iki tane kanat, 6 numara, sağ bek ve stoper alacaksın. Adamı svensson-rashicayla, sol kanatsız shaktar maçına sokup ne vermesini bekliyorsun?

Çevrimiçi sefaköykartali

Boşa kürek çekiyorsun akıntıya karşı.Algıları kapanmış onların anlamamakta ısrar ediyorlar.

Ha senin algın açık dostum, exten next olmaz diyen, başkan teklif yaptığında bu takım seni de yer beni de yer diyen adamı kamp sonrası getireceksin yapamazsa çıkacak candaşın programında kamp berbat geçmiş kimse hazır değil cart curt diyip fenere sinyal yakacak. Biz de yarısı bile hazır olmayan kadromuzla yine bir sezonu çöpe atmış olacağız.

Çevrimiçi levitate

Ha senin algın açık dostum, exten next olmaz diyen, başkan teklif yaptığında bu takım seni de yer beni de yer diyen adamı kamp sonrası getireceksin yapamazsa çıkacak candaşın programında kamp berbat geçmiş kimse hazır değil cart curt diyip fenere sinyal yakacak. Biz de yarısı bile hazır olmayan kadromuzla yine bir sezonu çöpe atmış olacağız.
jesustan beri feneri bekliyor bu arada
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

@gokhans antrenman fotoğraflarında hocanın fotosunu koymamışlar diye kızdığında ne alaka demiştim, haklı çıktın bugün full hoca fotosu koymuşlar :D
bipbipbupbup

Ole ile devam diyorum ben iyi kadro verilmiyor adam iyi kadro verilse bir şey yapacak adam ole ile sezonu kesinlikle çöpe atmayız sonuna kadar güvenelim hocamıza.!

Şurda kadro biraz daha iyi olsa 2-1 yenilmezdi hocam başakşehire biraz daha iyi adamlar lazımdı şurda sadece!

1 tane galibiyet almıs şampiyolar liginde başakşehir oda ole hocama karşı nazarlık olsun olur o kadar!

Sonuna kadar oleciyiz!

Çevrimiçi gokhans

@gokhans antrenman fotoğraflarında hocanın fotosunu koymamışlar diye kızdığında ne alaka demiştim, haklı çıktın bugün full hoca fotosu koymuşlar :D
Yönetim Goodfellas'ın açıklamasına yanıt mı verdiki acaba :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Azıcık omurgası olan yönetim, ihtiyaç duyduğun anda seni yüz üstü bırakıp nasihat veren adamın adını dahi geçirmez.

Çevrimiçi levitate

kerem atakan mıdır nedir o da gidiyomuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Yönetim Goodfellas'ın açıklamasına yanıt mı verdiki acaba :D
milletin beynine kan yeni gitmeye başladı, asıl problemin yönetimde olduğu yeni dank ediyo :D

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Takım koşamıyordu...
Zafer abi 9 kişilik konyaya kaç ay önce yenildik? Yeni mi aklımıza geldi bu durum. Burada insanlar plansızlıktan dem vuruyor.

Peki ben şöyle sorayım o zaman mesela sergen geçen sene gelmeyen adam neden şimdi gelecek ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

3.kez.

💥 Beşiktaş yönetimi, Alex Oxlade-Chamberlain ile yollarını ayırmayı planlıyor.

🚨 Tarafların bu hafta içinde sözleşme feshi için masaya oturması bekleniyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Demekki hoca kalıyor, sergen isteyenler için yönetim subliminal mesaj vermiş. 😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ole ile devam diyorum ben iyi kadro verilmiyor adam iyi kadro verilse bir şey yapacak adam ole ile sezonu kesinlikle çöpe atmayız sonuna kadar güvenelim hocamıza.!

Şurda kadro biraz daha iyi olsa 2-1 yenilmezdi hocam başakşehire biraz daha iyi adamlar lazımdı şurda sadece!

1 tane galibiyet almıs şampiyolar liginde başakşehir oda ole hocama karşı nazarlık olsun olur o kadar!

Sonuna kadar oleciyiz!
İhtimal vermiyordum ama doğru yolu bulmuşsun. Nede olsa aklın yolu bir. 😁

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Biz de böyle yapalım o zaman.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi gokhans

Yanlız şu eski kadromuz, şimdiki kadrodan kat kat daha iyiymiş.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Bende böyle yaparım sizde ole hocanın aldığı kupayı atar mısınız sezon sonu ? :)

Çevrimiçi levitate

larin niye 10 numara ve stada gelen kişi sayısı...
bipbipbupbup

Etiketler: