2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Georgetown, Zafer55, ergin, Gökhan Güvenç, blackeagle35, sozkul, Yusuf Berberoğlu, Monza, ulumemo, Yokmessi, maıden, Sinan66, Rasim, sefaköykartali, annoca, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, 38life, Tass, Özgür Gültekin, emre_1978, ahmetekinciogl2, Samet Ç, Darkeagle, Savaş, KartalınGücü, mayguntr, levitate, tolga1903, OnurG, Serdar3444, ugurkartalizma, hasankale, Kartal Ç, Necmi, NioHH, Gökhan Kurt, Ravenman, COB, doganay, Liquidator, safak_01, ozeratalay, murat baltacı, cornelius, c3c2k, mtorunlu, golazokartal ve 348 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 233035 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Şu giresun macını atan arkadaşlar mac özetini izleyiversin 35.dakikada 10 kişi kalmısız! ve uydurma penaltı ile 1-0 geriye düşmüşüz.Hüseyin gökçek operasyon çekmiş! Mertte batırmış!

bu işler kupa ile olsa Hamza Hamzaoğlu'nunda 3 kupası var, bak gs'liler hiç esamesini okuyorlarmı yıllardır? Niye çünkü vasatsever değiller, ya da trollük yapıp 3,5 kuruş kazanacağım diye kendi camialarına kötülük yapmıyorlar..
Esamesini okusalar ne olur okumasalar ne olur onun aldığı kupalar sayesinde böyle birike birike 25.şampiyonluğu aldılar biz 15 te kaldık biz halen ince düşünelim yok bize şöyle dedi yok böyle dedi.Başarı getirsinde ne derse desin vasat sever dediğin adamlar sene 3 tane lig kupası 1 tane ziraat kupası avrupada başarı getiriyorsa şenol hocayıda işin içine katıyorum vasat sever denmez buna başarı sever denir.Trollükten para kazanmadım hiç hayatım bayınca hep gerçekleri dile getirdim! Bu işi para yapan varsa ayrı karaktersizdir zaten.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Şu giresun macını atan arkadaşlar mac özetini izleyiversin 35.dakikada 10 kişi kalmısız! ve uydurma penaltı ile 1-0 geriye düşmüşüz.Hüseyin gökçek operasyon çekmiş! Mertte batırmış!

Heh, tam da düşündüğüm mesaj geldi. Sergen iç sahada rezil şekilde yenilince suçlu hakem, kaleci vs.

Ben alacağımı aldım, iyi günler.  :)
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Zafer55

Zafer abi 9 kişilik konyaya kaç ay önce yenildik? Yeni mi aklımıza geldi bu durum. Burada insanlar plansızlıktan dem vuruyor.

Peki ben şöyle sorayım o zaman mesela sergen geçen sene gelmeyen adam neden şimdi gelecek ?
Ole hakkındaki düşündüklerimi yazdım. İlk geldiği günden bugüne kadarki.
Pozitiftim , negatife dönerken kendimi zorlayarak yine pozitif düşünmeye çalıştım. Ama shaktar maçından sonra düşüncem böyle oldu şeklinde..

Not :
Foruma uzun bir ara vermiştim Beşiktaş dışı problemlerden ötürü...ara verdiğim zaman daha Ole gelmemişti bile.
Bu sebeple Ole hakkındaki 6-7 aylık düşüncelerimi özetledim. Buraya yazabilecek durumda olsaydım o zamanlar muhtemelen ceza falan alırdım😊

Sergene gelince: Bize uzak olsun.
Bizim ne sergenle ne şenolla yarım kalan bir hikayemiz yok.
Benim için tek yarım kalan hikaye Rasim Kara dır.

Çevrimiçi 38life

Forumda sürekli eski maçların maçkolik ss'lerinin paylaşıldığına denk geliyorum. Bu aslında camia olarak neden bulunduğumuz noktayı hak ettiğimizi de gösteriyor. Geri kalmışlık... Futbol artık inanılmaz bir hızda değişiyor ve dahası bu değişim hızı da hızlanıyor. Gittikçe daha hızlı değişen bir futbol var. Burada bir kaç sene önceki şeylerin paylaşılması hiçbir anlam taşımıyor. Hem futbolun dünya genelindeki değişiminden ötürü, hemde ligimizin geçirdiği değişimden ötürü. Rakibinde Emre Akbaba falan yok artık. Osimhen var. Dikiz aynasına bakarak araba kullanırsanız illa ki bi yere toslarsınız. Akıl, mantık, teknik, taktik üzerinden futbol konuşun. X tarihte Y skor olmuştu da şöyle olmuştu böyle olmuştu gibi şeylerin bir anlamı yok. Boşa harcanan enerji.

Heh, tam da düşündüğüm mesaj geldi. Sergen iç sahada rezil şekilde yenilince suçlu hakem, kaleci vs.

Ben alacağımı aldım, iyi günler.  :)

Haklısınız sergen,şenol hoca hiç yenilemez öyle bir intiba bıraktılar çünkü 1 tane yenidiklerinde mutlaka hoca kötü olur :)

Ama ole 9 kişilik konyaya yenilebilir! onda kadro sıkıntılı olur. :)

CSKA Moskova, Bakhtiyor Zaynutdinov'un Dinamo Moskova'ya satışından pay alamayacak.

Beşiktaş'la yapılan sözleşmede ilgili madde, satıştan %15 değil, kârdan %15'ti.

(Ivan Karpov)

Çevrimiçi Mehmet57

Forumda sürekli eski maçların maçkolik ss'lerinin paylaşıldığına denk geliyorum. Bu aslında camia olarak neden bulunduğumuz noktayı hak ettiğimizi de gösteriyor. Geri kalmışlık... Futbol artık inanılmaz bir hızda değişiyor ve dahası bu değişim hızı da hızlanıyor. Gittikçe daha hızlı değişen bir futbol var. Burada bir kaç sene önceki şeylerin paylaşılması hiçbir anlam taşımıyor. Hem futbolun dünya genelindeki değişiminden ötürü, hemde ligimizin geçirdiği değişimden ötürü. Rakibinde Emre Akbaba falan yok artık. Osimhen var. Dikiz aynasına bakarak araba kullanırsanız illa ki bi yere toslarsınız. Akıl, mantık, teknik, taktik üzerinden futbol konuşun. X tarihte Y skor olmuştu da şöyle olmuştu böyle olmuştu gibi şeylerin bir anlamı yok. Boşa harcanan enerji.

+1903

Çevrimiçi Savaş

Arroyo almasi gereken süreleri almadı, muhtemelen hoca da dış kapının mandalı muamelesi yapıyor. Çocuğun tepkisi bence çok normal.
Muhtemelen satın alma zorunlu kiralik gidiyordur yoksa geri döneceğini bilse böyle yapmaz.

Bence konunun şu an hoca ile alakası yok, futbolcu grubu karaktersiz sadece. 4 tane teknik adam değişti aynı grup ile. Hala sorun hocada görülüyor bunu anlamıyorum. Adamlar oynamıyor, hepsi özenle seçilerek oluşturulmuş gibi. Alayı karaktersiz. Bunların alayı gönderilmedikçe kim gelirse gelsin yine gönderin diyeceksiniz.

Oynamaya gönlü olmayan adamı ne şekilde motive edip oynatacaksın? Karakteri yok ki adamların.

Çevrimiçi gokhans

Bence konunun şu an hoca ile alakası yok, futbolcu grubu karaktersiz sadece. 4 tane teknik adam değişti aynı grup ile. Hala sorun hocada görülüyor bunu anlamıyorum. Adamlar oynamıyor, hepsi özenle seçilerek oluşturulmuş gibi. Alayı karaktersiz. Bunların alayı gönderilmedikçe kim gelirse gelsin yine gönderin diyeceksiniz.

Oynamaya gönlü olmayan adamı ne şekilde motive edip oynatacaksın? Karakteri yok ki adamların.
katılıyorum hatta bir adım ileri gidip iddia ediyorum, geçen yılki maccabi maçı ile Alanya ve Rize maçlarını bile isteye kaybettiler. Mesela 2 hafta önce fener maçında oynadıklarının çeyreğini Alanya'ya oynasak en az 4-5 fark atabilirdik. Son dakikalarda gol ihtiyacımız varken masuaku topla oyalanıp ileri taşımamıştı topu bomboştu önü..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Savaş

katılıyorum hatta bir adım ileri gidip iddia ediyorum, geçen yılki maccabi maçı ile Alanya ve Rize maçlarını bile isteye kaybettiler. Mesela 2 hafta önce fener maçında oynadıklarının çeyreğini Alanya'ya oynasak en az 4-5 fark atabilirdik. Son dakikalarda gol ihtiyacımız varken masuaku topla oyalanıp ileri taşımamıştı topu bomboştu önü..

Maç seçtikleri çok net. İşlerine gelince oynuyorlar. Atleti maçı, galatasaray maçı bunlara çok net örnekler. 38 yaşındayım, aklım başıma geldiğinden itibaren her maçı izlerim fakat ben bu kadar niyeti bozuk, gamsız, karaktersiz bir oyuncu grubunun bir araya geldiğini görmedim.

Abraham shaktar maçından sonra birkaç açıklama yaptı, hangi futbolcudan gördünüz son 3-4 yıldır bu şekilde açıklama? Pes etmeyen bir tane oyuncumuz var şu an, karakter dediğin böyle olacak. Arada bir de Mert sövüyor o kadar. Başka reflex gösteren, hırs yapan bir adam görmedim ben 3-4 yıldır. Sahada isyan eden adam bile yok.

Sorun kesinlikle hocada değil bence, bu futbolcu grubu sorunlu ve buna çözüm bulamayan yönetim baş sorumlu.

Çevrimiçi KartalınGücü

Arroyo'ya bizim verdiğimiz parayı kimse ödemez, o sebeple kiralık giidiyorsa da geri gelir her sene, bize de parası verilip gönderilene kadar 5 gram faydası olmaz. İsterse küfrede ede gitsin her sene kampa alırlar. Kartal ın bize karşı tavırlarını hatırlıyorum maçlarda şimdi lafını geçiren yok.

Avusturya 2. Lig takımlarına varlık gösteremeyen, göstermek için kendini yırtmayan bir çocuk, gsnn gençler ağırlıklı çıktığı hazırlık maçlarına bir bakın kendini yırtıyorlar, bizimkilerin umrunda değil hazırlık maçı da olsa orda Beşiktaş 0- xtrioktan fc: 2 yazmış yazmamış.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Konu direk hocayla alakalı demedim.

Çevrimiçi Savaş

Konu direk hocayla alakalı demedim.

Ben yanlış mesaja alıntı yaptım ya kusura bakma :D

Çevrimiçi mayguntr

+1903

Paylasilan skorlarin hoca elestirilerinin zaten bi mantik, teknik, taktikle alakasi yok, birileri veriyor gazi sosyal medyada, son 10 yilda kendi basina bi tane orijinal fikir uretememis insan suruleri de takip ediyorlar kendilerine soylenenleri.

2-3 hafta once bi tane hocayla ilgili mesaj yoktu, ne  olduysa bi anda sanki en buyuk sorunumuz hocaymis gibi gundem olmaya basladi, bizim taraftar boyle manipule edilmeye devam edilsin, 10 yil daha sampiyonluk gormeyiz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ole ile devam diyorum ben iyi kadro verilmiyor adam iyi kadro verilse bir şey yapacak adam ole ile sezonu kesinlikle çöpe atmayız sonuna kadar güvenelim hocamıza.!

Şurda kadro biraz daha iyi olsa 2-1 yenilmezdi hocam başakşehire biraz daha iyi adamlar lazımdı şurda sadece!

1 tane galibiyet almıs şampiyolar liginde başakşehir oda ole hocama karşı nazarlık olsun olur o kadar!

Sonuna kadar oleciyiz!
Sen meseleyi hiç anlamamışsın dostum, kimse ole’ ci değildi burada, mesele seninki gibi adamcılık değil mesele plansızlık. İstersen guardiola getir o da başarısız olacak ki senin istediğin hoca geçen sene bu takımı almak istemedi, bütün sezon oyuncularını kötüledi, fenere sinyal çaktı. Madem gönderecektin sezon sonu direkt yollasaydın, kampa girdin shaktar maçında mı aklına geldi diye sorarlar adama? 10 tane hoca, üç tane başkan yiyen kadroyu değiştirip sorunu başka yerde mi arasak acaba?

Çevrimiçi Samet Demir

Ole hakkındaki düşündüklerimi yazdım. İlk geldiği günden bugüne kadarki.
Pozitiftim , negatife dönerken kendimi zorlayarak yine pozitif düşünmeye çalıştım. Ama shaktar maçından sonra düşüncem böyle oldu şeklinde..

Not :
Foruma uzun bir ara vermiştim Beşiktaş dışı problemlerden ötürü...ara verdiğim zaman daha Ole gelmemişti bile.
Bu sebeple Ole hakkındaki 6-7 aylık düşüncelerimi özetledim. Buraya yazabilecek durumda olsaydım o zamanlar muhtemelen ceza falan alırdım😊

Sergene gelince: Bize uzak olsun.
Bizim ne sergenle ne şenolla yarım kalan bir hikayemiz yok.
Benim için tek yarım kalan hikaye Rasim Kara dır.
Abi lig biter bitmez hoca ile yollar ayrılmış olsaydı eyvallah derdim, ama şuan hocayı gönderirlerse bunun amacı bence yönetimin kendini hoca yollayarak aklama çabası olur.

Şahsen ben burada sergeni istemiyorum Ole kalsın istiyorum bunun amacı belli. Anç zamanı gözümün önüne geliyor, çok benzer tablo. Serdal başkan geçen sene 2 seçime girdi, ikisnde de bir düzine vaad verdi. İçinde gerçekleştirdiği beşi geçmez. Durum böyle olunca da faturanın hocaya kesilmesini sindiremiyorum.

Bu adamın oynattığı oyunda,sana verebileceği de belliydi. Burada olsun x de olsun futbolu bilen kişiler yazdı zaten. Ki yönetimin etrafında futbol konusunda profesyonel danışmanlar da var. Sen bu riski aldın bu adamı getirdiysen sabır göstermek zorundasın. Göstermiyorsan da söylediklerin/vaadlerin ayyuka çıkar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Sen meseleyi hiç anlamamışsın dostum, kimse ole’ ci değildi burada, mesele seninki gibi adamcılık değil mesele plansızlık. İstersen guardiola getir o da başarısız olacak ki senin istediğin hoca geçen sene bu takımı almak istemedi, bütün sezon oyuncularını kötüledi, fenere sinyal çaktı. Madem gönderecektin sezon sonu direkt yollasaydın, kampa girdin shaktar maçında mı aklına geldi diye sorarlar adama? 10 tane hoca, üç tane başkan yiyen kadroyu değiştirip sorunu başka yerde mi arasak acaba?

Kimse oleci değil mi adama iyi kadro verilsin sabredelim bakalım bi diyen bir güruh var.Dostum ben adamcı filan değilim 100 kere aynı şeyi yazmaktan ben yoruldum insanlar anlamamaktan yorulmadı! Ben illa sergen gelsin şenol gelsin diye bir şey demedim.Nuri şahin,terzic,schmidt bir sürü isim yazdım ama ne olduysa sergen ve şenol ismini yazınca forumda ki arkadaşlar adeta kurt adama dönüştü herkesin fikrine saygı duyuyorum bende yabancı hoca isterim ama başarılı yabancı elit hoca gelmedikten sonra gidip beden hocası getirdikten sonra bir istatistik paylaştım 20 sene boyunca hep yerli hocalar şampiyon olmuş.Türkiye ligine bu kadroya klopp,guardiola gelmeyeceği için ya yine beden hocası gelecek yada yerli hoca gelecek yerli iyi hoca çok seçenek yok!

KAdro kimse iyi diyemez zaten ama bu kadro 9 kişi kalan konyaya yenilecek kadar kötü değil.Hoca da kötü bu gerçeği kabul edin bu hoca gitmeden bu hocaya iyi kadro verilse bile bu hocanın başarılı olma şansı sıfır! Onuda man united kadrosuyla gösterdim çok iyi kadro verilmesine rağmen ne yapmış diye arkadaşların zoruna gitti herhalde mackolikten eski zamandan kalma şeyler paylaşma dediler desinler bakalım canları sağolsun :)
[ Son Düzenleme: Bugün, 17:31:50 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Teknik direktör göndereceksen önce iki tane kanat, 6 numara, sağ bek ve stoper alacaksın. Adamı svensson-rashicayla, sol kanatsız shaktar maçına sokup ne vermesini bekliyorsun?

En azindan Shakhtar'a karsi bir oyun plani olmasini, hazirlik maclarinda ve Shakhtar macinda birbirinin kopyasi gollerin yenmemesini bekliyorum.
Adamlar 5. dakikada ana planini belli etmisken mac boyunca surekli sag kanattaki adami birebirde birakip oradan pozisyon bulup bilmemkac gol atmalarina karsi bir onlem almasini bekliyorum.
Mesela Emirhan'u alip 3-5-2'ye gecersin, veya Rashica'yi sol aciga alip Jurasek'e destek vermesini isteyebilirsin.

Mesele sadece Shakhtar maci da degil. Gecen sene Anadolu takimlarina karsi da hicbir sekilde bir oyun plani sunmadi. Mevcut ligde Anaolu takimlarina karsi topu birakarak sampiyon falan olamazsin. Pres yapmadan, agizlarina agizlarina basmadan sampiyon falan olamazsin. Mevcut ilk 11 onu yapamiyorsa onu yapabilecek oyunculari denersin. En azindan birsey degistirirsin.
Son 3 sene gelmis hocalarin tamami ayni felsefe'yi takip ediyor, ayni formasyon'da oynatiyor takimi, ayni hatali oyuncu tercihlerinde bulunuyor. Birseyler islemiyorsa en azindan birseyleri degistirmeyi denersin. O dedigim degisim de 1.70'lik Rafa'yi forvete cekip 1.90'lik Mustafa Hekimoglu'nu kanada atmak degil.

Ole gitsin demiyorum, ama elestirilmesi cok normal. Kendi sahanda Konya'ya Rize'ye falan oyun ustunlugu kurman icin de bu takimin 50 milyon euro'luk transfere de ihtiyaci yok. Once bunlari yapalim, ondan sonra uzun vade'de GS ve FB'nin ulastigi puan ortalamasina yaklasamazsin, yarismaci olamazsin eyvallah. Ama daha cok basit seyleri yapamiyorken o bahsettigin 4-5 transfer geldikten sonra yapabilir mi hic emin degilim. O isigi bana vermiyor.
[ Son Düzenleme: Bugün, 17:49:56 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi gokhans

Kimse oleci değil mi adama iyi kadro verilsin sabredelim bakalım bi diyen bir güruh var.Dostum ben adamcı filan değilim 100 kere aynı şeyi yazmaktan ben yoruldum insanlar anlamamaktan yorulmadı! Ben illa sergen gelsin şenol gelsin diye bir şey demedim.Nuri şahin,terzic,schmidt bir sürü isim yazdım ama ne olduysa sergen ve şenol ismini yazınca forumda ki arkadaşlar adeta kurt adama dönüştü herkesin fikrine saygı duyuyorum bende yabancı hoca isterim ama başarılı yabancı elit hoca gelmedikten sonra gidip beden hocası getirdikten sonra bir istatistik paylaştım 20 sene boyunca hep yerli hocalar şampiyon olmuş.Türkiye ligine bu kadroya klopp,guardiola gelmeyeceği için ya yine beden hocası gelecek yada yerli hoca gelecek yerli iyi hoca çok seçenek yok!

KAdro kimse iyi diyemez zaten ama bu kadro 9 kişi kalan konyaya yenilecek kadar kötü değil.Hoca da kötü bu gerçeği kabul edin bu hoca gitmeden bu hocaya iyi kadro verilse bile bu hocanın başarılı olma şansı sıfır! Onuda man united kadrosuyla gösterdim çok iyi kadro verilmesine rağmen ne yapmış diye arkadaşların zoruna gitti herhalde mackolikten eski zamandan kalma şeyler paylaşma dediler desinler bakalım canları sağolsun :)
güzel kardeşim adam o kadroyla prime liverpool ve prime man.city’nin ardından 3.oldu. Chealse, totthenham, liverpool, man.city’i yendiği southampton’a 9 tane attığı maçların değilde 2.33 galibiyet oranlı sezonunda neden malup olduğu maçlarınkini paylaşıyorsun. Adam uefa finalde penaltılarla kaybetti kupayı. Şimdi burda ben çıkıp sergen yada şenol’un anadolu takımlarına sadece puan kaybettiği 4-5 maçın fotosunu paylaşıp, bak bibk yapamıyorlar şu kadroyla şu maçları kazanamıyorlar, iyi kadroyu yönetemiyorlar dersem, türkiye kupasında kaybettiğimiz 2., 3.lig maçlarını paylaşsam haksızlık adaletsizlik olmaz mı? Bu her hocaya haksızlık olur. Sen görüş belirtmiyor, algı kadıyorsun. İnsanlar bunun için tepki veriyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Demogoji yapma karşında çocuk yok senin. Yok yabancı hoca istiyormuş aslında da biz yanlış anlıyormuşuz. 2 gündür her mesajında sergeni öven kim acaba ?

Koruduğun adam 1 seneden beri ekranlardan Beşiktaşa, oyuncularına demediğini bırakmadı. Sen geniş olabilir, sergenin bu söylediklerini sindirebilirsin ama insanlar sindiremiyor.

Madem ki derdin şenol ve ya sergen değil her eleştiri yapana tuzlukla koşma.

Çevrimiçi sefaköykartali

E tamam ben de diyorum ki madem öyle konya maçından sonra yollayacaktın. Kampa girdin transferlere başladın shakhtar maçında kötü performans verince(ki çok belliydi eldeki kadro shaktarı eleyemezdi) bi anda tepkiyi hocaya çekiyorsun. Hocayla sonuna kadar gideceğiz diyip bi istikrar sözü verip temmuzda adamı yiyorsun. Gedsonun payını almadan satmam dedi satıyor, geldiğinden beri verdiği sözlerin çoğunu tutamadı yönetim. İyi niyetli olduklarını düşünüyorum ancak yönetim üstüne düşeni yapmadan, plan proje diye getirdiği adamı temmuz ayında yollayacaksa bu saatten sonra yabancı hoca da gelmez ki?

Etiketler: