2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, gokhans, Zafer55, kahyaoglueren, Tass, kartalizma190399, Ravenman, bull74, annoca, NioHH, golazokartal, maıden, hasankale, sefaköykartali, sozkul, Darkeagle, Samet Ç, blackeagle35, murat baltacı, matias_27, Yokmessi, tolga1903, Kapkarakartal, Serdar3444, Mehmet57, Umutcan Kaya, 38life, Monza, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Yusuf Berberoğlu, ugurkartalizma, Liquidator, Rasim, Georgetown, yaço58, murat, AEmre, Kartal Ç, mtorunlu, Yancos ve 304 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 230691 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

Gedson gitti gibi hayırlısı olsun. Ben beğeniyordum muhakkak eksikleri de var ama takımın yaşı da göz önüne alınca en değerlisiyidi, muazzam savunma performası vardı hayırlısı artık.

Rashica gedson bunlar eski takımlarında beğenilen ve bize gelince herkesi mutlu eden transferlerdi ama bazı çiçekler bazı topraklarda yeşermiyor veya bizim beklentilerimiz çok başka. Kimden ne isteyeceğimizi bilemiyoruz.

Çevrimiçi 38life

Sizin gibi zihniyet yüzünden tarihimizin önemli başarılarını elde etmiş hocaya karşı antipatimiz oluşmaya başladı yemin ederim sadece ben olsam iyi, bazı şeyler güzel hatırlanmalı şenol güneş Beşiktaş efsanesi değil kulüpten büyükte değil o olmadan da kaç yıllık çınar ayakta kalmaya devam eder

Duygularla mantığı karıştırmadığımız sürece kimseye antipati beslemek zorunda kalmayız.

Ben Şenol Güneş'i karakter olarak çok severim. "Sahte filozof" falan diyip dalga geçiyorlar ya hani… Ben tam tersi, en çok o yönünü severim. Olaylara felsefi pencereden bakması hoşuma gidiyor.

Ama teknik direktör olarak beğenmiyorum. Hücum futbolu oynatmasını seviyorum, bu keyifli oluyor. Beşiktaş’a da yakışan bir oyun ortaya çıkmıştı. Fakat kendini yenileyebilen biri değil. Oyuncudan anlamayan biri ama oyunculardan bireysel olarak verim almayı bilen biri.

Fakat taktisyenliği yeterli değil. Ayrıca Sais ile yaşadığı sorun ve Sais'in bu yüzden gitmiş olması benim için çok belirleyici bir konudur. O olay Beşiktaş’a çok zarar verdi ve ben Şenol hocaya çok kızdım. O noktadan sonra bir daha eskisi gibi bakamam Şenol hocaya.

Sergen Yalçın’ın karakterini hiçbir zaman çok sevmedim. Olaylara çok yüzeysel bakan bir insan. Benim tam zıttım. Teknik direktörlüğünü de hiç beğenmedim.

Sergen Yalçın, benim için Beşiktaş tarihinin en büyük yerli futbolcusudur. Bir efsanedir. Sergen Yalçın öldüğünde, onu 10 numaralı formasıyla gol sevincine koşarkenki haliyle hatırlayacağım. Kendi imajını ne kadar zedelerse zedelesin, benim aklımdaki imajı böyle kalacak. Çünkü o imaj benim çocukluğuma ait.

İstediği kadar TV’lerde boşboğazlık etsin, saçmalayıp dursun… Sergen, Sergen’dir. Beşiktaş’ın efsane futbolcusudur. Teknik direktör müdür, tartışılır. Ama Beşiktaş’ta teknik direktör olarak da şampiyonluk yaşaması beni çok mutlu etmiştir.

Fakat teknik direktör müdür, emin değilim. Pandemi şampiyonluğu birçok faktöre bağlıydı. Beşiktaş basit oynadı ve kazandı. Fakat lig birkaç hafta daha uzasaydı, şampiyonluk gidiyordu. Bunu da unutmayalım.

Zaten ertesi sene yaşanan ilk zorlukta çözümsüz kaldı ve "beceremiyorum" deyip gitti. Bu bize çok şey anlatıyor. Ama Sergen’in televizyonlarda yaptığı bazı akıl almaz açıklamalar bize daha da çok şey anlatıyor. Bu açıklamaları yapan bir kafadan iyi bir teknik direktör olmaz diyorsunuz, bazı lafları duyunca.

Pandemi döneminde yaptığı şey basit oynatmaktı. Basit oynadık ve eğrisi doğrusuna geldi. Şampiyon olduk. Keşke Sergen Yalçın çok iyi bir teknik direktör olsa da hem futbolcu olarak hem hoca olarak efsane olsa. Ama böyle bir ışık görünmüyor.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Duygularla mantığı karıştırmadığımız sürece kimseye antipati beslemek zorunda kalmayız.

Ben Şenol Güneş'i karakter olarak çok severim. "Sahte filozof" falan diyip dalga geçiyorlar ya hani… Ben tam tersi, en çok o yönünü severim. Olaylara felsefi pencereden bakması hoşuma gidiyor.

Ama teknik direktör olarak beğenmiyorum. Hücum futbolu oynatmasını seviyorum, bu keyifli oluyor. Beşiktaş’a da yakışan bir oyun ortaya çıkmıştı. Fakat kendini yenileyebilen biri değil. Oyuncudan anlamayan biri ama oyunculardan bireysel olarak verim almayı bilen biri.

Fakat taktisyenliği yeterli değil. Ayrıca Sais ile yaşadığı sorun ve Sais'in bu yüzden gitmiş olması benim için çok belirleyici bir konudur. O olay Beşiktaş’a çok zarar verdi ve ben Şenol hocaya çok kızdım. O noktadan sonra bir daha eskisi gibi bakamam Şenol hocaya.

Sergen Yalçın’ın karakterini hiçbir zaman çok sevmedim. Olaylara çok yüzeysel bakan bir insan. Benim tam zıttım. Teknik direktörlüğünü de hiç beğenmedim.

Sergen Yalçın, benim için Beşiktaş tarihinin en büyük yerli futbolcusudur. Bir efsanedir. Sergen Yalçın öldüğünde, onu 10 numaralı formasıyla gol sevincine koşarkenki haliyle hatırlayacağım. Kendi imajını ne kadar zedelerse zedelesin, benim aklımdaki imajı böyle kalacak. Çünkü o imaj benim çocukluğuma ait.

İstediği kadar TV’lerde boşboğazlık etsin, saçmalayıp dursun… Sergen, Sergen’dir. Beşiktaş’ın efsane futbolcusudur. Teknik direktör müdür, tartışılır. Ama Beşiktaş’ta teknik direktör olarak da şampiyonluk yaşaması beni çok mutlu etmiştir.

Fakat teknik direktör müdür, emin değilim. Pandemi şampiyonluğu birçok faktöre bağlıydı. Beşiktaş basit oynadı ve kazandı. Fakat lig birkaç hafta daha uzasaydı, şampiyonluk gidiyordu. Bunu da unutmayalım.

Zaten ertesi sene yaşanan ilk zorlukta çözümsüz kaldı ve "beceremiyorum" deyip gitti. Bu bize çok şey anlatıyor. Ama Sergen’in televizyonlarda yaptığı bazı akıl almaz açıklamalar bize daha da çok şey anlatıyor. Bu açıklamaları yapan bir kafadan iyi bir teknik direktör olmaz diyorsunuz, bazı lafları duyunca.

Pandemi döneminde yaptığı şey basit oynatmaktı. Basit oynadık ve eğrisi doğrusuna geldi. Şampiyon olduk. Keşke Sergen Yalçın çok iyi bir teknik direktör olsa da hem futbolcu olarak hem hoca olarak efsane olsa. Ama böyle bir ışık görünmüyor.

Doğru yerlere değinmişsin tespitlerin güzel, benim kızdığım noktada biz niye td çıkaramıyoruz eskiden küçükken hatırlarım Beşiktaşlı hocalar süper ligde büyük takımlara kafa tutardı. Şimdi hiç hocamız yok gibi bir şey dalga geçtiğimiz gs okandan sonra ardası hazır, bu çok önemli faktör çünkü ülkenin yapısını biliyor ligi biliyor sergenin şampiyon olmasının en önemli nedenlerinden biride buydu ama o zaman gerçekten diğerleri de çok kötüydü ve sergenin buna yönelik bir çabası olduğunu düşünmüyorum, yorumculuk ona daha basit geliyor.
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

Arkadaş 1.5 hafta sonra lig başlıyor. Ne doğru düzgün transfer yapıldı ne de gitmesi gereken oyuncularla yollar ayrildi. Acilen vedalaşmamız gereken isimler hala takımda:
1.   Ox
2.   Onana
3.   Musrati
4.   Svensson
5.   Amir
6.   Joao
7.   Zainutdinov

Bunların ardında da:
8. Udokhai
9. Rashica
10. Arroyo (kiralık)
11. Ricardo (oynatmayacaksak bari kiralık verelim)

var. Ve bunların dışında bir o kadar da gitmesi gereken yerli oyuncu var:
12.   Ersin
13.   Tayfur
14.   Tayyip
15.   Emrecanlar
16.   Can Keleş
17.   Mustafa (kiralık)

Daha Necip, Paulista ve Jurasek’i de yazacağım ve kesin unuttuklarım vardır ama neyse…

Gerçekten ne yaşadığımızı anlamakta zorlanıyorum. Bir yandan hala 4-5 iyi transferle FB’ye, GS’ye rakip olabiliriz diyenlere üzülüyorum. Son iki sezonda bu iki takımdan 30-40 puan fark yemişiz. Onlar kadro iskeletini koruyup eksik yerleri kaliteli oyuncularla tamamlıyor, hala transfer yapmaya devam ediyorlar.

Biz ise iyi transferler yapsak bile bu oyuncuların takıma, kulübe, ülkeye alışması zaman alacak. O yüzden bu sezon kişisel olarak bir başarı beklemiyordum ama en azından gelecek sezonun iskeletini kurmaya başlarız diye umut ediyordum. Ama geldiğimiz noktada daha kimleri göndereceğimiz bile belli değil.

Tüm eksikliklerine rağmen Gedson ve Semih’in takımda kalmasını istiyorum çünkü bu yönetimin onlardan daha iyisini getirebileceğine inanmıyorum. Ama ne yazık ki, onca eksik varken ilk ayrilacak isimler bunlar olacak gibi görünüyor.

Bir kulüp ancak bu kadar kötü yönetilebilir. Ama sanırım bize bu mustehak. Hala burada neyin tartışıldığını anlamakta zorlanıyorum. Kime, ne zaman, ve nasıl tepki koyacagimizi bile bilmiyoruz. Offf ya

Çevrimdışı eryigitcaner

Transfer döneminde hoca konusturuyorlar herkese.bu takımdan gitmesi gereken 12 adam gelmesi gereken minimum 10 adam varken hoca konusturuyorlar bile isteye.
Yaziklar olsun bizden ne köy olur ne kasaba.hocayi tutmuyorum ama yapılan ahlaksızlık.cok kötü döngüye girdik.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: