2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

ergin, Gökhan Güvenç, blackeagle35, sozkul, Yusuf Berberoğlu, Monza, Zafer55, ulumemo, Yokmessi, maıden, Sinan66, Rasim, sefaköykartali, annoca, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, 38life, Tass, Özgür Gültekin, emre_1978, ahmetekinciogl2, Samet Ç, Darkeagle, Savaş, KartalınGücü, mayguntr, Georgetown, levitate, tolga1903, OnurG, Serdar3444, ugurkartalizma, hasankale, Kartal Ç, Necmi, NioHH, Gökhan Kurt, Ravenman, COB, doganay, Liquidator, safak_01, ozeratalay, murat baltacı, cornelius, c3c2k, mtorunlu, golazokartal ve 351 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 233028 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Samet Demir

Yıllardır kendi takımına bu denli operasyon çeken başka bir taraftar grubu yoktur ya, inanılır gibi değil. Lig biter bitmez hoca değişikliği olsa hadi eyvallah derdin de. Şimdi gelen hoca özellikle yerli olanlar başarısız olduğu zaman takım kamp yapmamış, oyuncuları çalıştırmamışlar falan türlü türlü bahanelerin arkasına sığınacaklar. Taraftar da bunu yiyecek. Kısır döngü bitmek bilmiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

https://x.com/goodfellas1903/status/1949759211279118839?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

İlk kez bir taraftar grubunun mantıklı bir açıklama yaptığını görüyorum. Bütün mesele bundan ibaret

Aynen öyle. Söylenmesi gerekeni söylemişler. Ama ben ilke olarak taraftar gruplarının kulüp işlerine karışmasına karşıyım. Bu açıklamalar benim işime gelse de bunu söylemek zorundayım.

Keny Arroyo, instagram hesabında Beşiktaş ile ilgili tüm paylaşımlarını sildi.

Gedson Fernandes, 25 M€ bonservis bedeli karşılığında Spartak Moskova'ya transfer oluyor. Anlaşma tamamlandı.

(Nicolo Schira)

Çevrimiçi KartalınGücü

bu arada gedson arkasından ağlanacak oyuncu değil doğru dürüst rakama satabileceğin tek yer ruslar zaten eksilmesi takımın gücünü etkilemez koşmaktan başka hiçbir şey yapmayan oyuncu

Küçümsediğin o koşması olmasaydı derbi galibiyeti alamadan belki 10. Bitirecektik ligi. Avrupada ilerleyebilecek 3-5 adam alsalardı Gedsonu pasaportunun da etkisiyle istediğin lige satardın. Zaten takımda teklif alabilecek 2-3 oyuncudan biriydi. Takımda başka kim var da Gedsonu aramayacağız? Neyse zaman gösterecek bu takım arkasından ağlamaz denilen herkesin arkasından ağladı, Nkoudounun bile arkasından ağlattılar. Gedsondan gelen parayla bir Onana daha getirsinler de sonra konuşuruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Küçümsediğin o koşması olmasaydı derbi galibiyeti alamadan belki 10. Bitirecektik ligi. Avrupada ilerleyebilecek 3-5 adam alsalardı Gedsonu pasaportunun da etkisiyle istediğin lige satardın. Zaten takımda teklif alabilecek 2-3 oyuncudan biriydi. Takımda başka kim var da Gedsonu aramayacağız? Neyse zaman gösterecek bu takım arkasından ağlamaz denilen herkesin arkasından ağladı, Nkoudounun bile arkasından ağlattılar. Gedsondan gelen parayla bir Onana daha getirsinler de sonra konuşuruz.
yok ben nkoudounun arkasından da ağlamıyorum siz sadece vasat seviyorsunuz

Çevrimiçi gokhans

mevzu nkoudu’nun gitmesi değildi, daha iyisi alınmadan, daha önemli eksikliklere odanmamız gerekirken, hemde bedavaya gitmesiydi. Düşün 3sezon geçiyor ama yeri dolmuyor..

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/eserbeyimiz/status/1949772248824594815
gelirse, attığı gollerde; "oy asiye asiye / tütün koydum kessié" şarkısı çalabilir staddan :D

Çevrimiçi KartalınGücü

Vasatı sen seviyorsun, çünkü gidenin yerine ya oyuncu alınmayacağını ya da daha kötüsünün alıncağını biliyoruz. Nkoudou gittikten sonra sol açıkta kimler oynadı sahi? Ne başarılar elde ettik? Yarın Salihle Kartalla Neciple derbide avrupada maça çıkacaksın kadronda bir Gedson alternatifi olmadığı için, Orkunun Rafanın dili 45. Dakikada dışarı çıkacak top peşinde, buna seviniyorsun. Ben mi vasat sevici oluyorum? 🤗

Çevrimiçi 38life

Okuyabilen var mı?  :)

[ Son Düzenleme: Bugün, 13:30:52 38life ]

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Savaş

Geçen seneki gamsız takımdan gönderdiğin adam sayısı 2-3, ama ihale hocaya kaldı. Yazık günah ya. Bir de dönüp dolaşıp Şenol ve Sergen deniyor. Gerçekten akıllanmayız. Müstehak bize başımıza gelenler.

Çevrimiçi 38life

https://x.com/kartalismus_/status/1949760079521038755?s=46&t=5MHMNamsg1cYqH0lzMzM9g

Israrla söylüyorum. Teknik direktör gönderilecekse sadece teknik direktör gönderilmeli. Moe takımın başına geçmeli.

Çevrimiçi gokhans

Maç başına 2.6 puan ortalaması var mı bunların ?
2.33 var sametim ama epl’de manu ile.. chealse,liverpool,man.city,totthenham gibi öküz kadrolu takımların oldugu ligde..

Çevrimiçi 38life

Geçen seneki gamsız takımdan gönderdiğin adam sayısı 2-3, ama ihale hocaya kaldı. Yazık günah ya. Bir de dönüp dolaşıp Şenol ve Sergen deniyor. Gerçekten akıllanmayız. Müstehak bize başımıza gelenler.

Camiada zerre kadar umut yok. 10 yıl şampiyonluk göremez bu camia. Fenerden beter olucaz.

Çevrimiçi kartalizma190399

https://x.com/goodfellas1903/status/1949759211279118839?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

İlk kez bir taraftar grubunun mantıklı bir açıklama yaptığını görüyorum. Bütün mesele bundan ibaret

Ben kismen katiliyorum kismen katilmiyorum. Tam kadroyla kasit nedir bilmiyorum, tam kadroyla kasit GS ve FB'nin kadrolari kadar kagit uzerinde guclu kadroysa, ona zaten onumuzdeki 5 sene ulasabilecegimizi hic zannetmiyorum.
Taraftar grubu ne bekliyor anlamiyorum. 2 transfer doneminde o kadar gitmesi gereken oyuncu varken, 30-40 puanlik farki kapatacak transferlerin yapilmasi hayal.

Ki antrenorun de biraz katkisi olmasi lazim. Kadromuz ideal olmayabilir, ama bu kadar kotu ve plansiz oynayacak kadar da kotu degil. Bu konuda bir mutsuzlugun olmasi da normal.

Giden oyuncular ;

Bakhtiyor Zaynutdinov > Dinamo Moskova > 2.80 milyon €
Jackson Muleka > Al-Kholood > 1.50 milyon €
Onur Bulut > Başakşehir > 325 bin €
Ciro İmmobile > Bologna > Bonservissiz
Göktuğ Baytekin > Sakaryaspor > Kiralık
Arthur Masuaku > Sözleşmesi bitti.

Gelen oyuncular ;

Orkun Kökçü > Benfica > 25 milyon €
Tammy Abraham > Roma > 2 milyon € kiralam + 13 milyon € zorunlu satın alma  15milyon €.
David Jurasek > Benfica > Kiralık (Satın alma opsiyonu 8 milyon €)

Kenny Arroyo'nun instagram paylaşımı?

Keny Arroyo'nun paylaşımı:

"Belki yarın hayatımız değişir, kim bilir..."

[ Son Düzenleme: Bugün, 14:14:50 Yusuf Berberoğlu ]

Etiketler: