Abi lig biter bitmez hoca ile yollar ayrılmış olsaydı eyvallah derdim, ama şuan hocayı gönderirlerse bunun amacı bence yönetimin kendini hoca yollayarak aklama çabası olur.
Şahsen ben burada sergeni istemiyorum Ole kalsın istiyorum bunun amacı belli. Anç zamanı gözümün önüne geliyor, çok benzer tablo. Serdal başkan geçen sene 2 seçime girdi, ikisnde de bir düzine vaad verdi. İçinde gerçekleştirdiği beşi geçmez. Durum böyle olunca da faturanın hocaya kesilmesini sindiremiyorum.
Bu adamın oynattığı oyunda,sana verebileceği de belliydi. Burada olsun x de olsun futbolu bilen kişiler yazdı zaten. Ki yönetimin etrafında futbol konusunda profesyonel danışmanlar da var. Sen bu riski aldın bu adamı getirdiysen sabır göstermek zorundasın. Göstermiyorsan da söylediklerin/vaadlerin ayyuka çıkar.
Hocayı göndererek kendilerini aklamış olmazlar ki...en azından benim gözümde
Niye getirdin derim
Niye sezon sonunda göndermedin derim
Hocayı gönderince basbas bağıran eksik bölgeler kapandı mı derim
Derim de derim😊
Yapamadıklarını taraftarına heyecan vercek bir yeni hocayla örtmesi zor görünüyor. Zira ortada dolaşan isimler taraftarı bölmüş durumda şimdiden.
Dolayısıyla yönetimin, kendine kredi sağlamak amacıyla hoca harcama işine girdiğini sanmıyorum.Sezon sonu olsa mantıklı belki ama sezon başında ucu yine yönetime dokunacak bir hamle olur.
Maç sonrasında hocaya destek mesajı verilip hemen peşine de sadece 1 transfer yapılsaydı yada enazından yapılmak üzere imajı çizilseydi bugünkü kaos olmayabilirdi.
Bana kamp döneminde ve/veya transfer çalışmalarında hocayla yönetimin problem yaşadı gibi geliyor.
Öyle tuhaf bir dönem ki zıt görüşe sahip iki arkadaşın mesajını okuduğumda ikisine hak verebiliyorum😊
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.