2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

levitate, Rasim, ergin, Georgetown, Zafer55, Gökhan Güvenç, blackeagle35, sozkul, Yusuf Berberoğlu, Monza, ulumemo, Yokmessi, maıden, Sinan66, sefaköykartali, annoca, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, 38life, Tass, Özgür Gültekin, emre_1978, ahmetekinciogl2, Samet Ç, Darkeagle, Savaş, KartalınGücü, mayguntr, tolga1903, OnurG, Serdar3444, ugurkartalizma, hasankale, Kartal Ç, Necmi, NioHH, Gökhan Kurt, Ravenman, COB, doganay, Liquidator, safak_01, ozeratalay, murat baltacı, cornelius, c3c2k, mtorunlu, golazokartal ve 348 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 233046 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

25 diyor ama yağız. Bizim muhabirlerden çıt çıkmaması da enteresan sercan hadi linç yedi bu işten şiir falan yazıyor peki diğerleri neden girmiyor haberi

25 bile değil. 20+5

Çevrimiçi 38life

Eğer anlaşma peşinse 10m€ gelecek. Bunun da bir kısmı bankalar birliğine gidecek. Müthiş bir takım kurarız artık gelen bu parayla.  :lol:

Çevrimiçi Zafer55

Gedson semih ve bahtiyardan gelen paralarla musrati onana ve ox un sözleşmeleri fesh edebiliriz!
Muci ile Rashicayı satabilrsek gelen parayla 1 kanat cepte.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gedson çok yürekli, çok eforlu ama karar mekanizması ciddi sıkıntılı olduğu için aslında bizim için mevkisiz bir adamdı. Gittiyse yolu acik olsun.
Önemli olan onun yerine kimi alacağımız, bence bu çok kritik.

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson çok yürekli, çok eforlu ama karar mekanizması ciddi sıkıntılı olduğu için aslında bizim için mevkisiz bir adamdı. Gittiyse yolu acik olsun.
Önemli olan onun yerine kimi alacağımız, bence bu çok kritik.
orkun aldık işte önemli olan 6'ya kimi alacağımız Rafa'yı kaldırabilecek bir çapa lazım oraya dün adı çıkan Guido doğru profil

Çevrimiçi levitate

orkun aldık işte önemli olan 6'ya kimi alacağımız Rafa'yı kaldırabilecek bir çapa lazım oraya dün adı çıkan Guido doğru profil
hoca duyumu var mı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben de aslında onu kastettim. Yoksa Orkunu Gwdson yerine koymuyorum.
Zorlama Palhinha, Palace tan kiralik Cheick Doucoure ya da bonservisli Lerma tarzı birileri lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi 38life

Biraz fazla iyimser bir ihtimal olacak ama son dönemlerde muhabirlerin hiçbir şekilde yönetimden duyum alamadığını göz önünde bulundurursak yönetimin Gedson'un %50'sini Benfica'dan alıp öyle satmış olma ihtimali de hala var. Bunu yakında öğreniriz diye düşünüyorum. Çünkü muhabirler Beşiktaş tarafından haber alamıyor, ya karşı kulüpten ya da oyuncu tarafından alıyorlar. O yüzden Gedson'un bonservisi alındıysa da bu hala gizli kalmış olabilir. Tabi dediğim gibi bu iyimser bir ihtimal.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bahtiyardan kurtulmusuz,gedson için üzüldüm her ne kadar son vurusları fecaat olsada seviyordum kendisini.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Biraz fazla iyimser bir ihtimal olacak ama son dönemlerde muhabirlerin hiçbir şekilde yönetimden duyum alamadığını göz önünde bulundurursak yönetimin Gedson'un %50'sini Benfica'dan alıp öyle satmış olma ihtimali de hala var. Bunu yakında öğreniriz diye düşünüyorum. Çünkü muhabirler Beşiktaş tarafından haber alamıyor, ya karşı kulüpten ya da oyuncu tarafından alıyorlar. O yüzden Gedson'un bonservisi alındıysa da bu hala gizli kalmış olabilir. Tabi dediğim gibi bu iyimser bir ihtimal.
keremle alakalı bir şeyler varmış satışta
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

max 2 ay kalır

kesin mi
kesin kadro verirlerse bir sene kalır sonra zaten canı sıkılıyor kampa geç gelir sezona sıfır hazırlık başlarız

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/goodfellas1903/status/1949759211279118839?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

İlk kez bir taraftar grubunun mantıklı bir açıklama yaptığını görüyorum. Bütün mesele bundan ibaret

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada gedson arkasından ağlanacak oyuncu değil doğru dürüst rakama satabileceğin tek yer ruslar zaten eksilmesi takımın gücünü etkilemez koşmaktan başka hiçbir şey yapmayan oyuncu

Çevrimiçi kartalizma190399

Cok kotu yonetiliyoruz. Hoca geldi ama niye geldi, hangi hedeflerle geldi, simdi niye gonderilmeye calisiliyor belli degil.
Scout ekibi geldi ama 2 oyuncu aldirdilar oyuncular ortalikta yok. Hesap soran da yok.
6 ay evvel scout ekibi genc oyuncu planlama derken transfer doneminde yine 2 yildir ortalikta olmayan dususte bir santrfor ve tamamen piyango'dan cikan bir oyuncu aldik, planlama namina birsey yok. Ha, birde elimizdeki solbekten net kotu olan kiralik bir solbek aldik, ama scout transferi olmadigi ortada.

Scout ekibi gelecek planlamasi derken yine piyasa bize ne verirse, taraftarin gozunu boyamak icin ve kisa donemde elestirilerden siyrilmak icin aliyoruz. Planlama sifir, organizasyon sifir, ANC yonetiminden veya Arat yonetiminden bir farkini goremiyorum pek.
Fark belki daha fazla para harcamamiz, o da bol bol taksit yapip gelecegin butce'sinden yememiz. Bu da ne kadar saglikli tartisilir (cevabi belli aslinda, neyse).

Gedson ve Semih'in bu paralara satilmasi buyuk hata. Hadi Gedson'un gelecegi yok diye sattin ve ondan gelen parayla 5 tane 5 milyon'luk gelecegi olan topcu alip gelecege yatirim yaptin eyvallah. Oyle bir durum da yok, haydan gelen huya gidecek. Hele Semih'in o paralara satisi buyuk skandal olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eğer 20 ye sattiysak, bonservis gelirinin %50 si için

20 milyon - 6 milyon = 14 milyon gelir var.
Benficaya %50 si 7 milyon vereceğiz demektir.

Bonusu şu an için saymıyorum.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

gedson için şöyle haber var.

Spartak Moskova, Gedson Fernandes için 20 M€ önerdi ancak bu teklif kabul edilmedi.

Beşiktaş, Gedson için 27 M€ istiyor. Görüşmeler devam ediyor. (Maisfutebol)

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/goodfellas1903/status/1949759211279118839?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

İlk kez bir taraftar grubunun mantıklı bir açıklama yaptığını görüyorum. Bütün mesele bundan ibaret
Helal olsun Goodfellas'a.. Helal olsun...
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

kesin kadro verirlerse bir sene kalır sonra zaten canı sıkılıyor kampa geç gelir sezona sıfır hazırlık başlarız
istediği kadroyu versinler bitirrmez seneyi

geçen isimlerden şenol harici sezon tamamlayacak birisi yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol güneş de taraftar ona normalden fazla sabır göstereceği için daha uzun süre kalır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

sergen şenol sadece bizde iş bulur zaten konuşacak bir şey yok hoca konusunda

Çevrimiçi 38life

keremle alakalı bir şeyler varmış satışta

Ben Kerem transferinin hala çok zor olduğunu düşünüyorum.

Çevrimiçi gokhans

Benfica’dayken, Porto şampiyon oldu.
Benfica’dan gitti, Benfica şampiyon oldu.
Galatasaray’a geldi, Beşiktaş şampiyon oldu.
Rize’ye gitti, Rize küme düştü.
Rize’den gitti, Rize SüperLig’e çıktı.
Beşiktaş’a geldi, Galatasaray şampiyon oldu.
Şimdi Beşiktaş’tan gidiyor… YOKSA…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: