2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

tolga1903, COB, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, Samet Ç, Georgetown, Yusuf Berberoğlu, ahmetekinciogl2, Rasim, Özgür Gültekin, Umutcan Kaya, maıden, golazokartal, hasankale, Zafer55, KartalınGücü, Yancos, kartalizma190399, matias_27, 38life, Ravenman, bull74, Darkeagle, murat, zafkan, ozeratalay, NioHH, yaço58, o2bucak, mtorunlu, sefaköykartali, Savaş, Serdar3444, safak_01, Monza, Tass, Gökhan Kurt, murat baltacı, Sinan66, Kartal Ç, Yokmessi, blackeagle35 ve 310 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 219194 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

bu kadar paran varsa garantiye gitmek istiyorsan ver semedoya al gel

Çevrimiçi levitate

bu kadar paran varsa garantiye gitmek istiyorsan ver semedoya al gel

şartlarını düşürürse olurmuş diyorlar (imza parası herhalde)
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

di marzio kendi sitesinde emerson için yarın 7'ye bilet alındığını ve iptal edildiğini yazmış, yok muhabir yok menajer vs. yalan gayette tepkiden korkup çekilmişiz

Hani nerede bilet, rezervasyon? Çıkarsın göstersin. Bu taraf yalanlıyor. Çıksın göstersin kanıtı sustursun. Kendi dürüst haberciliğinin şovunu da yapmış olur. Allah bellemişsiniz Di Marzio'yu. Kaç bininci başarısız "here we go"su bu? Onu sayabildiniz mi siz?

Çevrimiçi Samet Ç

Hani nerede bilet, rezervasyon? Çıkarsın göstersin. Bu taraf yalanlıyor. Çıksın göstersin kanıtı sustursun. Kendi dürüst haberciliğinin şovunu da yapmış olur. Allah bellemişsiniz Di Marzio'yu. Kaç bininci başarısız "here we go"su bu? Onu sayabildiniz mi siz?
di marzio here we go yazmıyor transfer duyururken :D

Çevrimiçi 38life

Adamın kullandığı dile bak. Neymiş Flamengo Emerson'u Beşiktaş'tan "çalmaya" çalışıyormuş. Vay anasını be. Ne değerli futbolcuymuş meğer(!) Algı yaratmak için yapıldığı bu kadar belli olan haber az görürsünüz.

Çevrimiçi tolga1903

ben bunu işbilmezlik olarak görmüyorum.Ne demek istediğim anlaşılmıştır sanırım.

Abi, çok iyi anlıyorum ama inan zamanı değil içinde birazcık şu kulübe karşı sevgi barındıran kimse şu işlere girmesin bi düzeltene kadar yeter artık. Ki adalı deli seviyesinde seven birisi bu kulübü, tek isteğim izin vermesin açsın güvendiği futboldan anladığına objektif olduğuna inandığı fbli gsliye sorsun ama şu kan emici heriflerden uzak tutsun kulübü. Derdim adalı ile değil bu organizasyona yıllardır böyle iğrenç oyuncuları sokuşturan haysiyetsizlerle.

Çevrimiçi Samet Ç

şartlarını düşürürse olurmuş diyorlar (imza parası herhalde)
imza parasıyla 6 milyon istiyordu bizde para var anlaşılan bahane istemiyorum her bölgeye bizim için en iyisini alsınlar sola sancho sağa blas yedek olarakta kerem alsınlar

Çevrimiçi 38life

di marzio here we go yazmıyor transfer duyururken :D

Romanoyla karıştırdım dur. Hepsi İtalyan değil mi işte aynısının laciverti :)

Çevrimiçi 38life

3-5 tane İtalyan gazeteci var. Bütün piyasaya onlar yön veriyor. Güzel yere tezgah kurmuşlar.

Çevrimiçi annoca

kesinlikle eski yönetimi aklamak veya övmek değil ama şöyle bir şey var, rafa silva transferinde hüseyin yücel portekize gittim kolundan tutup getirdim dedi rafa silvayı, kwp adam değilmiş ama yönetimden biri gidip bu işi yapsaydı kafa rahat edecekti şimdi.

Çevrimiçi levitate

imza parasıyla 6 milyon istiyordu bizde para var anlaşılan bahane istemiyorum her bölgeye bizim için en iyisini alsınlar sola sancho sağa blas yedek olarakta kerem alsınlar

para yok diye opsiyonlu kiralık adam aramıyorlar mı zaten (para yok değilde asıl nakiti kanatlara vermek gibi bir niyette olabilir)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

kesinlikle eski yönetimi aklamak veya övmek değil ama şöyle bir şey var, rafa silva transferinde hüseyin yücel portekize gittim kolundan tutup getirdim dedi rafa silvayı, kwp adam değilmiş ama yönetimden biri gidip bu işi yapsaydı kafa rahat edecekti şimdi.
protokole ceza maddesi eklersin seve seve gelir fikret ormanın gökhan gönüle yaptığı gibi gitmeye gerek yok protokol yapmadıkları oyuncuyu resmi siteden açıklama saçmalığı da yapmamışlardır herhalde

Çevrimiçi levitate

protokole ceza maddesi eklersin seve seve gelir fikret ormanın gökhan gönüle yaptığı gibi gitmeye gerek yok protokol yapmadıkları oyuncuyu resmi siteden açıklama saçmalığı da yapmamışlardır herhalde

gökhan gönüldeki muhabbet fenerle anlaşamazsak söz size geleceğim tarzı bir şey değil miydi (yine de imza vardı ortada)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

para yok diye opsiyonlu kiralık adam aramıyorlar mı zaten (para yok değilde asıl nakiti kanatlara vermek gibi bir niyette olabilir)
geleceği ipotek ediyorlar kanatlara da nakit çıkacaklarını sanmıyorum risk alıyorlar kendilerince ama böyle emerson falan ile risk alırlarsa bu kulübü bir daha toparlayamazsın o yüzden her önümüze koyulana evet demeye gerek yok abrahamda o risk alındı yeter gerisi orkun seviye olacak gelecek ipotek ediliyorsa

Çevrimiçi Yokmessi

Konu özelinde 38life'ı haklı buluyorum

Çevrimiçi Samet Ç

gökhan gönüldeki muhabbet fenerle anlaşamazsak söz size geleceğim tarzı bir şey değil miydi (yine de imza vardı ortada)
devre arası protokol yapıldı protokole anlaşmayı bozarsa 3 milyon euro tazminat ödersin diye madde ekletti

Çevrimiçi levitate

geleceği ipotek ediyorlar kanatlara da nakit çıkacaklarını sanmıyorum risk alıyorlar kendilerince ama böyle emerson falan ile risk alırlarsa bu kulübü bir daha toparlayamazsın o yüzden her önümüze koyulana evet demeye gerek yok abrahamda o risk alındı yeter gerisi orkun seviye olacak gelecek ipotek ediliyorsa

kanatlara ve forvete para bas gerisi deneysel takıl şekli devam edilebilir bence

özellikle bek mevkisi deneme yapmak için birebir (mental veya fiziksel bir eksikliği yoksa tabii)
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

fener 3 yıl için bizim 4 yıl verdiğimizden daha fazla verdi kabul etmedi diye biliyorum. aziz yıldırımla kavgalıydı ayrıca kendisi de Beşiktaşlıyım demişti.

Çevrimiçi Necmi

Rensch icin Roma ile anlaştığımız yazılıyor X’de.

Bence o da iyi değil. Top tekniği bir bek için çok iyi, ama o da defansta çok zayıf.
gece yarısı ortaya attılar bizim 24 den önce transfer görüşmesi yapmamız yasakmı rezilliğin üstünü örtmek için ortaya atıldı diye düşünüyorum

Çevrimiçi Yokmessi

Beşiktaşım transfer yaparken filtreleme yapıyor

-28 yaş üzeri olmamalı
-kulup bütçesine uygun olmalı
-afrikalı olmamalı (taraftar travması)
-savunması ortalama ve ustü, hücumu iyi olmalı
-kulüp değerlerine uygun olmalı (gece hayatı vs)
-basarisi garanti olmalı
-taraftar tepki göstermemeli
-formda olmalı
-geçmiş senelerde sakatlıği olmamalı
-kronik sakat hiç olmamalı
.
.
Daha sayarız belki.

--FILTRELE--

Aradığınız kriterlere uygun oyuncu bulunamamıstır. (hayali transferleri gösterme)

Şaka bir yana, 1 madde eksik olsun direk x te kitle istemiyoruz demeye basliyor ve topluluk fikrine donusuyor durum, bugunku oyuncu ve olay uzerine soylemiyorum, genelde bu yasanmaya basladı, besiktas kitlesinin kendisine gelmesi lazım. Ne gs nin ne de fb nin maddi imkanlarindan yaptigi buyuk transferlerden korkuyorum onumuzdeki 10 sene icin,
Benim 10 sene icin en buyuk korkum taraftarin bu saldırgan halinin daha da kötü olması. Oyuncuları gondermek istiyoruz ama kimse bir pas hatasindan sonra tum stadyumun isliklayacagi kulupte oynamak istemez.
Mesela rafanın ciddiyetsiz hareketleri burda tartisilirken herkes bu konuda hemfikirdi diye dusunuyorum ama x'te bu ses yukselmedi dimi? Ayari bozuldu taraftarin acil toparlanmamiz lazim, toparlayacak kişi de başkan. Çıkıp konusmaşı lazım, taraftarla dirsek temasini kaybetmemeli.

Çevrimiçi levitate

fener 3 yıl için bizim 4 yıl verdiğimizden daha fazla verdi kabul etmedi diye biliyorum. aziz yıldırımla kavgalıydı ayrıca kendisi de Beşiktaşlıyım demişti.

aziz o sene gg, caner, topal hepsiyle kavga etmişti hatta topal'da bize gelecekti ama noldu hatırlamıyorum bir şekilde yattı
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Sağ bek bulunur acelesi yok ağustosta da gelse olur, amma takıldık şu işe. Emerson geleceğine ağustosu beklerim zaten shaktar maçına svenssonla çıkacağız. Hatta ben 6yı da bi şekil Demir Ege - Gedson - Orkun yapıp kotarırız diye düşünüyorum. Kanat alalım acil

Çevrimiçi Necmi

Sen Beşiktaş menajerlerin kucağında hopluyor derken haddini aşmamış oluyorsun da ben mi oluyorum. Bu forumun kutsalı ne? Sen - ben mi? Yoksa Beşiktaş mı?
benimki eleştiri ve haklılığıda var sen forum üyelerine saldırıyorsun ben yapılan saçma sapan işlerin mantığını yürütüyorum ve yönlenfiğim şeyde beşiktaşın transfer politikası forumda kimseyi hedef almıyorum kimseye lafda çakmıyorum sanamı kaldı forumda insanların yazdıklarına laf sokmak

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Sağ bek bulunur acelesi yok ağustosta da gelse olur, amma takıldık şu işe. Emerson geleceğine ağustosu beklerim zaten shaktar maçına svenssonla çıkacağız. Hatta ben 6yı da bi şekil Demir Ege - Gedson - Orkun yapıp kotarırız diye düşünüyorum. Kanat alalım acil

O kadar profil fotosu yaptık kanatsız kartal olmaz diye yönetim ısrarla almıyor şöyle 2 tane zımba gibi kanat.

Şöyle olacaz ne güzel.

Böyle kaldık.

[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2025, 01:27:57 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Necmi

gökhanla devre arası anlaştık aziz bize gideceğini anlayınca bozmak için herşeyi yaptı ama atı alan üsküdarı geçmişdi

Etiketler: