2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

38life, murat baltacı, levitate, Samet Demir, Zafer55, annoca, Kapkarakartal, KartalınGücü, Özgür Gültekin, tolga1903, Gökhan Güvenç, yaço58, Yusuf Berberoğlu, matias_27, Sinan66, Samet Ç, murat, Darkeagle, hasankale, Monza, ugurkartalizma, mtorunlu, Rasim, aoguzd, kahyaoglueren, gokhans, Georgetown, Ravenman, Serdar3444, NioHH, golazokartal, OnurG, balkan-kartal, Kartal Ç, savaş altay, Umutcan Kaya, Yancos, bull74, zafkan, ozeratalay, o2bucak, sefaköykartali, safak_01, Tass, Gökhan Kurt ve 334 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 221247 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi COB

Emerson'u tanımıyorum ama ister Milan/Tottenham taraftarının tepkisi ve ister kısacık videolarda gördüğüm amatörlükleri ile iyi ki iptal ettirmişiz.

Anlamadığım şey, bu adam 10 sefer Brezilya Milli takımının formasını nasıl giymiş arkadaş? Barcelona, Tottenham, Milan gibi takımlar neyini beğenmiş de almışlar bunu?

Çevrimiçi Samet Demir

Emerson'u tanımıyorum ama ister Milan/Tottenham taraftarının tepkisi ve ister kısacık videolarda gördüğüm amatörlükleri ile iyi ki iptal ettirmişiz.

Anlamadığım şey, bu adam 10 sefer Brezilya Milli takımının formasını nasıl giymiş arkadaş? Barcelona, Tottenham, Milan gibi takımlar neyini beğenmiş de almışlar bunu?
Sanırım bir ara potansiyel vardı, hatta fm de ilk çıktığı profili falan dehşet iyiydi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Hiç olmazsa Fb’ye gidip yalvarsın bizim başkan, FB’nin 3. sol bek alternatifi Levent şu kadroda banko oynar.  Sağ bek yedekleri Muldur’de bizim şuanki kadroda rahat oynar. Heriflerin elinde Ostervolde var, gidip ondan daha iyisini bulup getirmişler. Stoperlere bakıyorsun Becao, Djiku, Skriniar da heralde alacaklar. Forvette EnNesri var gidip üzerine hayvan Duran’i aldılar.

Tek bacağı ile ligi sallayan Icardi yetmiyormuş gibi kodumun kara paracıları Osimhen aliyor. Yedekte birde Morata var. Bizde gidip ne vereceği belli olmayan Abraham’a 15 verdik.

Rakiplerin stoperlere bakınca, bizimkiler gerçekten amatör şube gibi kaliyor. Neyse, umarım Samsun falan güç kaybetmiştir biraz, bu kafa ile anca onlarla yarışır bu takim. Yarin yapılan bu transferler ve yönetime tepki koyulmazsa - bize bunlar mustehak.

Çevrimdışı underworld

Menejer, komisyon, ikili ilişkiler vs diye gider.

Çevrimdışı Yokmessi

Evet bu kadro ile çıkarmıyız? Ne dusunuyorsunuz

Benim maç hakkında yorumum şu, dakika 70e kadar iyi olacak, son 20 dakika için endiseleniyorum, bu taraftar kendi evinde yine son 20dk maç vermez insallah, sinirler çok gerilir. O yüzden oyuncuların son duduk calana kadar formanın agirligini bilerek oynamalari gerekiyor, orkun insallah sahada olur, gerekli ayari verecektir.
Skor tahminim 3-1 veya 2-1 kazanırız

Çevrimdışı Savaş

Benim maç hakkında yorumum şu, dakika 70e kadar iyi olacak, son 20 dakika için endiseleniyorum, bu taraftar kendi evinde yine son 20dk maç vermez insallah, sinirler çok gerilir. O yüzden oyuncuların son duduk calana kadar formanın agirligini bilerek oynamalari gerekiyor, orkun insallah sahada olur, gerekli ayari verecektir.

Rashic yerine gözüm kapalı Muci yazarım. Uzaktan vurur en azından.

Çevrimiçi KartalınGücü

Gedson oynayabilecek durumda mı bilmiyorum bence demir ege, gedson, orkun önünde muci rafa abraham şu elimizdeki oyuncularla ideal kadro. Jurasekin arkaya Gedsonun destek vermesi şart yoksa orayı maden gibi işlerler.

Çevrimiçi Ravenman

Adamın kullandığı dile bak. Neymiş Flamengo Emerson'u Beşiktaş'tan "çalmaya" çalışıyormuş. Vay anasını be. Ne değerli futbolcuymuş meğer(!) Algı yaratmak için yapıldığı bu kadar belli olan haber az görürsünüz.

Bu adamı özellikle Türkiyede okadar ciddiye ala ala boş yerine büyüttüler.

Kendi memleketinde bunu bile ciddiye almıyorlar. Youtube da vidyosu var, İtalyada bi otelde bunun oturduğu koltuğun altına airbag (hava yastığı) yerleştirdiler ve havaya uçurttular neredeyse boynu kırılıyordu resmen dalga geçtiler ve vidyonun adını “Here we go!” koydular.

Çevrimiçi tolga1903

Rafa'nın en uçta oynayacağı diziliş bekliyorum ben de. Baklava 4 4 2 demir ege orkun rashica gedson muçi rafa dizilip merkezi sağlam tutmak isteyebilir. Gedson'un sol önde oynaması hücumdan ziyade jurasek'e yardım ve sol kenarı defansif açıdan sağlama alma hamlesi olur bence, jurasek'i bol bol koridoru tek kullanırken izleriz. Nedense bugünkü maç için abraham'ı beklemiyorum ama son taktik antrenmanda kimi oynattı onu görmedim eğer abraham oynarsa da sol önde rafa bekliyorum orkun rafa demir ege merkezi fazla geçirgen olabilir

Çevrimiçi Samet Demir

Rüyamda Hollandalı bir sağ bek ile anlattık, çok şükür zımba gibi adam aldık demiştim görünce.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Rüyamda Hollandalı bir sağ bek ile anlattık, çok şükür zımba gibi adam aldık demiştim görünce.

kim olabilir hemen araştırmaya başlayalım :D

Çevrimiçi Samet Demir

kim olabilir hemen araştırmaya başlayalım :D
Baş harflerini de gördümde hatırlamıyorum şimdi boylu poslu bir çocukdu ama. Tam istediğimiz gibi hem de hızlı :)

Çevrimiçi Samet Demir

Flamengo taraftarı kulüp binasını yakacakmış:) ne emersonmuş yahu 😁😁😁😁

Çevrimiçi 38life

benimki eleştiri ve haklılığıda var sen forum üyelerine saldırıyorsun ben yapılan saçma sapan işlerin mantığını yürütüyorum ve yönlenfiğim şeyde beşiktaşın transfer politikası forumda kimseyi hedef almıyorum kimseye lafda çakmıyorum sanamı kaldı forumda insanların yazdıklarına laf sokmak

Benimki de eleştiri ve haklılığa var.

Çevrimiçi 38life

Bu adamı özellikle Türkiyede okadar ciddiye ala ala boş yerine büyüttüler.

Kendi memleketinde bunu bile ciddiye almıyorlar. Youtube da vidyosu var, İtalyada bi otelde bunun oturduğu koltuğun altına airbag (hava yastığı) yerleştirdiler ve havaya uçurttular neredeyse boynu kırılıyordu resmen dalga geçtiler ve vidyonun adını “Here we go!” koydular.

Menajerlerin oyuncakları. Başka bir şey değiller. Siz bu duyumları ne karşılığında alıyorlar sanıyorsunuz?

Çevrimiçi Samet Ç

Dinamo Moskova, Beşiktaş'tan Bakhtiyor Zaynutdinov'u 2.5 milyon euro + bonuslar karşılığında kadrosuna katmak üzere. (Ivan Karpov)

Dinamo Moskova, Beşiktaş'tan Bakhtiyor Zaynutdinov'u 2.5 milyon euro + bonuslar karşılığında kadrosuna katmak üzere. (Ivan Karpov)

Bahtiyar Zaynutdinov, Cuma günü Dinamo Moskova için sağlık kontrolünden geçecek. (Sport Express)

Çevrimiçi levitate

harika
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

trt geçmiş yıllarda olduğu gibi yine başak  maçını yayınlamayı tercih etmiş
20 milyon taraftarlı beşiktaş ht’de oynuyor
devlet kaynaklarını trt üzerinden  iki kulübe aktarmaya devam ediyorlar

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

trt geçmiş yıllarda olduğu gibi yine başak  maçını yayınlamayı tercih etmiş
20 milyon taraftarlı beşiktaş ht’de oynuyor
devlet kaynaklarını trt üzerinden  iki kulübe aktarmaya devam ediyorlar
Hazırlık maçları dahil biz bu şekilde anlaşma yapmış olabiliriz ama

Etiketler: