2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Sinan66, Darkeagle, Kapkarakartal, COB, Umutcan Kaya, sEuL, Zafer55, Gökhan Güvenç, Ravenman, emre_1978, KartalınGücü, gokhans, annoca, tolga1903, 38life, yaço58, Samet Ç, Monza, Georgetown, Tass, Kartal Ç, sefaköykartali, Rasim, Yokmessi, NioHH, blackeagle35, Yancos, kartal meriç, uno_bjk, ozeratalay, Alparslan, safak_01, umutow, golazokartal, o2bucak ve 309 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 216920 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

şu arkadaşı alın derdimiz bitsin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@38life  hocam çok uzun yazdın alintilamadim.

Bir oyun planı olan takim KWP den sonra Emerson a talip olmaz.
İkisi uzaysal düzlemde hiç bir ortak noktası olmayan iki ayrık küme.
Bahsettiğin 7 özelliğin 3 u varsa da olur durumu dahi yok.

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş menajerlerin kucağına oturdu diyenler burada kendileri menajerlerin kucağına oturmuşlar ama haberleri yok. Beşiktaş o menajerlerin köpürttüğü oyuncuyu almadı. Ama sizler o menajerlerin lafıyla kendi başkanınıza kuruldunuz. Kim kimin kucağında tekrar bir check edin.

Çevrimiçi Necmi

bu arada flamengo o 10 milyonu senden daha rahat çıkartıp verir o para var onlarda
flamengo taraftarı ayaklanmış bu moronu almayın diye 😂

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

flamengo taraftarı ayaklanmış bu moronu almayın diye 😂

Abi tottenham taraftarının adama özel bestesi var. O kadar nefret etmişler.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş menajerlerin kucağına oturdu diyenler burada kendileri menajerlerin kucağına oturmuşlar ama haberleri yok. Beşiktaş o menajerlerin köpürttüğü oyuncuyu almadı. Ama sizler o menajerlerin lafıyla kendi başkanınıza kuruldunuz. Kim kimin kucağında tekrar bir check edin.
haddini aşma kimin ne dediği seni ilgilendirmez

Çevrimiçi Samet Ç

iyimiş haaa
graf ve hocaya bıraksa iki bekimizde bu profil olacaktı bırakmadı sağ olsun hadi jurasek geçiş döneminde sırıtmaz performans verir diğer tarafa şöyle bir şey çekmemiz lazım

Çevrimiçi levitate

graf ve hocaya bıraksa iki bekimizde bu profil olacaktı bırakmadı sağ olsun hadi jurasek geçiş döneminde sırıtmaz performans verir diğer tarafa şöyle bir şey çekmemiz lazım

jurasek iyi bence tutar burada
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Rensch icin Roma ile anlaştığımız yazılıyor X’de.

Bence o da iyi değil. Top tekniği bir bek için çok iyi, ama o da defansta çok zayıf.

Çevrimiçi Samet Ç

Rensch icin Roma ile anlaştığımız yazılıyor X’de.

Bence o da iyi değil. Top tekniği bir bek için çok iyi, ama o da defansta çok zayıf.
yok o ayrılmıyor romadan

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bende umutluyum o çocuktan, iki hazirlik maçıyla gömülüyor ama yanında kağnı Udokhai, onu de noname olunca nerede duracağını nereye kosacagini bilemiyor. Bir 5 maç belli bir kadroda görmek lazım.

Çevrimiçi 38life

@38life  hocam çok uzun yazdın alintilamadim.

Bir oyun planı olan takim KWP den sonra Emerson a talip olmaz.
İkisi uzaysal düzlemde hiç bir ortak noktası olmayan iki ayrık küme.
Bahsettiğin 7 özelliğin 3 u varsa da olur durumu dahi yok.

Ben zaten Emerson diye bir transfer gündemi yok diyorum. Ortak noktası olması veya olmaması önemli değil. Bir şekilde menajerler tarafından önerilmiş ve geçici lsiteye alınmış birisi. Bu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Graf ve hocs bypass edildiyse başkan kimle çalışıyor?

Çevrimiçi Samet Ç

lig ve konferans seviyesi için şu an yeterli avrupa ligi için yanındaki sol stoper önemli arkasını süpüremezse çöp ilan edilir

Çevrimiçi 38life

haddini aşma kimin ne dediği seni ilgilendirmez

Sen Beşiktaş menajerlerin kucağında hopluyor derken haddini aşmamış oluyorsun da ben mi oluyorum. Bu forumun kutsalı ne? Sen - ben mi? Yoksa Beşiktaş mı?

Çevrimiçi Samet Ç

Graf ve hocs bypass edildiyse başkan kimle çalışıyor?
transfer sihirbazı olduğu dönemde kimle çalışıyorsa bugünde onlarla çalışıyor hoca orkun transferiyle direkt bypass edildi zaten adam çift pivot isterken orkun indirdiler şuanda sadece para ve avrupada bir iki iyi sonuç alıp piyasa yapmak için takılıyordur kulüpte

Çevrimiçi tolga1903

Büyük resim kursuna döndü iş ilk görene ödül verelim forumda. Sercan dikme'yi saniyesinde resmi hesaptan yalanlıyorsun fatih doğan'ı resmi hesaptan yalanlıyorsun da fabrizio ve di marzio niye fırat günayer kanalıyla yalanlanıyor? Hadi yap açıklamanı resmi hesaptan hiç ilgimiz olmadı bizim de yalan haberlere itibar etmeyin menajer oyunları bunlar de çok mu zor iki satır yazmak? Yahu kendini kandırmasın kimse herifin uçak biletini bile almışlar ve bu daha da acı bir durum sen böyle bir oyuncuyu kimse ses etmese getirip devre arası bek arayacaktın kalan maaşını verip feshedecektin. Bir futbol organizasyonu hiç mi akıllanmaz hiç mi ders almaz şekil a işte.

Çevrimiçi levitate

Bende umutluyum o çocuktan, iki hazirlik maçıyla gömülüyor ama yanında kağnı Udokhai, onu de noname olunca nerede duracağını nereye kosacagini bilemiyor. Bir 5 maç belli bir kadroda görmek lazım.

ben gömen görmedim valla
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

lig ve konferans seviyesi için şu an yeterli avrupa ligi için yanındaki sol stoper önemli arkasını süpüremezse çöp ilan edilir

partneri emirhan mı felix mi olmalı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

di marzio kendi sitesinde emerson için yarın 7'ye bilet alındığını ve iptal edildiğini yazmış, yok muhabir yok menajer vs. yalan gayette tepkiden korkup çekilmişiz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

partneri emirhan mı felix mi olmalı
normal şartlarda ikisi de olmamalı ama Emirhan bence daha uygun felixten çok derinde savunma yaparsan verim alırsın örnek lyon maçı

Çevrimiçi murat

Büyük resim kursuna döndü iş ilk görene ödül verelim forumda. Sercan dikme'yi saniyesinde resmi hesaptan yalanlıyorsun fatih doğan'ı resmi hesaptan yalanlıyorsun da fabrizio ve di marzio niye fırat günayer kanalıyla yalanlanıyor? Hadi yap açıklamanı resmi hesaptan hiç ilgimiz olmadı bizim de yalan haberlere itibar etmeyin menajer oyunları bunlar de çok mu zor iki satır yazmak? Yahu kendini kandırmasın kimse herifin uçak biletini bile almışlar ve bu daha da acı bir durum sen böyle bir oyuncuyu kimse ses etmese getirip devre arası bek arayacaktın kalan maaşını verip feshedecektin. Bir futbol organizasyonu hiç mi akıllanmaz hiç mi ders almaz şekil a işte.
ben bunu işbilmezlik olarak görmüyorum.Ne demek istediğim anlaşılmıştır sanırım.

Çevrimiçi levitate

kuzeyli bir sağ bek bakıyormuşuz diye bir iddia var
bipbipbupbup

Etiketler: